10 Ekim 2016 Pazartesi

ÖNEMLİ DURUM GÜNCELLEME RAPORU 09.10.2016 – COBRA

 
Bu raporda sunulan bilgilerden bir kısmı bazıları için gerçekten yıkıcı ya da zor gelebilir ancak bu bilgilerin bir şekilde açığa çıkarılması gerekiyor.
Kimera gruplarının temizlenmesine devam ediliyor. Kimera’nın Güneş Sistemimizde göz önünde bir savaş başlatmasından sonra Işık Güçleri plazma alanında pek çok alan kaybetti, Pleiades güçlerinin neredeyse tamamı geri çekilmek zorunda kaldı. 
Bu kaybedilen alanlardan bazıları geçtiğimiz birkaç gün içerisinde geri kazanıldı ve Pleiades güçleri geri dönmeye başladı. 
Fiziksel biyoçiplerin tamamı temizlenmemiş durumdaydı. Bu bilgi Direnişçiler tarafından önceden bilinmiyordu. Bu biyoçiplerin tüm ileri teknolojilerden ve Direnişin implant temizleme tekniklerinden etkilenmeyen kısımlarının mevcut olduğu ortaya çıktı. Ne yazık ki her insanda hala bu biyoçiplerden an az üç adet bulunmaktadır. Beynin frontal lobu ve göbek kısmında yerleşmiş bulunan bu üç biyoçip üç ana plazma implantı için fiziksel çapalama noktası oluşturmaktadır. 
Frontal lobdaki biyoçipler her iki gözün optik sinirine ve beynin işitsel korteksine yapay sinapslarla bağlıdır. Gördüğünüz ve duyduğunuz her şey bir audio-video şeklinde kimera grubunun ana bilgisayarına gönderilmektedir. Bu bilgisayar yüzey popülasyonunun tüm aktivitesini monitorize etmektedir ve yüzey popülasyonu ile Agartha ağı ve ET ışık güçleri ile bağlantı kurulmasını bu plazma toplet bomba mekanizmalarıyla engellemektedir. 

Göbeğin biraz üstünde bulunan biyoçiplerle yüzey popülasyonunun tüm davranışlarını elektriksel akım geribildirim devresiyle kontrol etmektedirler. 
Plazma skalar saldırılar sırasında biyoçiplerin aktivitesi artmakta olup aynı zamanda insanların frekansını düşürüp insanlar arasında anlaşmazlıklara yol açmaktadır. 
Bazı Agarthalı ve SSP’li (secret space program-gizli uzay programı) gruplarda da bu biyoçiplerden bulunmaktadır. Öte yandan fiziksel-eterik beden transferi konusunda tamamen ustalaşmış bulunan ırklarda (Direniş, Pleiadesliler, Siriuslular, Arkturuslular ve pozitif Andromedalılar) bu çiplerden bulunmamaktadır. 
Daha önce de söylediğim gibi bu biyoçipler ikinci dünya savaşı sırasında Nazi toplama kamplarında Kimeranın emriyle geliştirilmiş olup amaç gezegen üzerindeki karantinanın devamını sağlamak ve yüzey popülasyonunu tamamen kontrol etmektir. 
Bu çiplerin geliştirilmesinde teknolojik bilgiyi sağlayan şirket Siemensti:

İkinci dünya savaşının bitmesinden sonra bu çipler dünya popülasyonuna Dünya Sağlık Örgütünün aşılama programlarıyla etkili bir şekilde verilmeye başlandı. 
Bu çiplerin teknolojik olarak 1979 ila 1984 yılları arasında ve 1996 ila 1999 yılları arasında geliştirilip daha üst modeller yapılmıştır. Diğer model yükseltme 2009 yılının sonlarında yapılmış olup 2009’dan beri daha yeni ve güçlü versiyonlar yapılmıştır. 
Direniş bu biyoçip devrelerinin pek çok kısmını kontrol edip devre dışı bırakmış olsa da bir kısmı 1 Eylül 2016’ya kadar fark edilmemişti. Bu tarihte bu fark edilmeyen kısım Kimera tarafından aktive edilmiştir. Direniş şimdi bu biyoçiplerden kalan ne varsa onu temizlemek için teknoloji geliştirmektedir. 
Ayrıca Kimera kalan Drako kuklalarına Dünyanın aşağı yörüngesindeki uydulara gizlice yerleştirilmiş olan tüm skalar silahlarını aktive etmeleri için emir vermiştir. Şimdi bu skalar ışınlar gezegen yüzeyinde en çok uyanmış Işık işçilerine ve Işık savaşçılarına tam ölçekli bir şekilde yönlendirilmiştir. Direniş ve Pleiades güçleri bu silahlar plazma toplet bombalarıyla korundukları için henüz kapatamamaktadır.
Ayrıca Kimera 2001’den beri Kabal personelini dünyadan boşaltmada kullanılmak üzere yer altı üsleri inşa etmeye başlamak için Almanya’daki eski Nazi bağlantılarını kullanmışlardır. Bu üslerin bir kısmını da dünya çapında ortaya çıkarmak istedikleri çatışamalarda kullanmak üzere Avrupa’ya gelen en saldırgan göçmenlere ev sahipliği yapmak için kullanmaktadırlar. 
Direniş bu durumdan tamamen haberdar olup bu durum onların tam anlamıyla kontrolü altındadır. Yer altı dünyası onların ana alanları olduğu için karanlığın planladığı oyunları durdurabileceklerdir. Bu planların gerçekleşmesine izin vermeyeceklerdir. 
Kabalın bu planları konusunda kuşkunuz varsa bununla ilgili ilk elden tanıklıkların olduğu bu linke bakabilirsiniz:
Bu linki korku yaratmak için değil ancak sizin bilgilenmeniz için eklemiş bulunuyorum. Ve bilin ki bu planların hiçbiri başarılı OLAMAYACAKTIR. 
Son zamanlarda Rusya ve ABD arasındaki artan gerilim nedeniyle Putin global bir savaşın engellenmesi için Pleiadeslilerden taktik planlar almıştır.
Asrtonot Edgar Mitchell’in Hillary Clinton’un kampanyasını düzenleyen kişi olan John Podesta’ya yazmış olduğu e-maillerde söylediği gibi pozitif ET’ler dünya savaşını olmasına izin vermeyeceklerdir.
Direnişin yapmış olduğu dalga analizlerinin verilerine göre Hillary Clinton’un kazanma olasılığının % 65 olduğu tahmin edilmektedir. 
Global finansal sistem bu aşağıdaki linkte verilen bilgilerdekinin aksine henüz çökme noktasına gelmemiştir:
Doğu ve Batı arasındaki altın/gümüş fiyatları arasındaki çok büyük farklılığın nedeni Kabalın Çin’deki milli tatilden yararlanarak yapay olarak altın fiyatını düşürmesinden kaynaklanmaktadır. Çin’deki bu tatilin adı Altın Hafta olarak anılmaktadır ve Kabal bu Altın Haftanın ortasında altın fiyatlarını düşürmekten çekinmemiştir.
Şanghay Altın Borsası bu tatil süresince kapalıydı ve 10 Ekimde (bugün) açılacaktır. Altın borsası açıldıktan sonra Doğu/Batı arasındaki altın fiyatlarının dengelenmesi beklenmektedir.
Pozitif haberlere örnek olarak da anaakım medyada pek çok yumuşak ifşaat haberleri yer almaktadır. Dünya gezegeninin karantina durumu ile ilgili:
Güneş Sistemimizde potansiyel mikrobiyal yaşam:
Proksima Senturi sisteminde Dünyaya benzer gezegen:
http://www.space.com/33834-discovery-of-planet-proxima-b.ht…
Dünya dışı kaynaklarımdan aldığım bilgilere göre Proksima/ Alfa Senturi sisteminde su içeren ve pozitif yaşam formlarının olduğu bir gezegen olduğunu onaylayabilirim.
KIC 8462852 yıldızın etrafında bir Dyson küresinin olduğuna dair daha fazla kanıt:
Potansiyel Dyson küresinin olduğu başka bir gezegen daha bulundu:
İnsanlığı aya gönderme planları:
Marsa gönderme planları:
Güneş Sistemine:
Yıldızlara:
Ayrıca TV şovlarında pek çok insanın hayal edebileceğinden daha fazla ifşaat yapılmaktadır:
Ve son olarak da tüm bu sürecin çok uzadığını düşünüp hayal kırıklığına uğrayıp sinirleriniz bozuluyorsa siz de pozitif bir adım atabilirsiniz. Burada tek bir insanın neler yapabileceğine dair harika bir örnek var:
Eğer kendinizi bu fikre yakın hissederseniz de aç insanları doyurmak için yapılan bu projeye yardım edebilirsiniz:
IŞIĞIN ZAFERİ !

Çeviren: Lora Ateş


0 comments:

Yorum Gönder