14 Ekim 2016 Cuma

KRYON: TEMEL FRAKTAL


Mandelbrot_Budding_turbinesKRYON MESAJI TEMEL FRAKTAL”
Bu canlı kanallık Hot Springs, Arkansas’ta verildi
11 Nisan 2016
Lee Carroll kanalıyla
Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Bu mekanda sunulmuş olan bugünün bilimini onurlandırmak için bir süre ayırmayı diliyoruz [konferans sırasındaki sunumlardan söz ediyor].
26 yıldır, size garip görünmüş olabilecek mesajları tekrar tekrar verdim. Size henüz doğrulanmamış olan mesajları verdiğim veya ana düşünce akımı olmayan şeyleri anlattığım zaman, bunlar sadece temeli olmayan şeylerdi. Yıllar geçtikçe, bunların bazıları yavaşça sonuç verdi, ama sadece şimdi Kryon mesajının bu şekilde doğrulandığını görmeye başlıyorsunuz. Bugünün bu son mesajında, sadece birazcık, boşlukları doldurmak istiyorum.
Bu hafta sonu öğretilen bilim tam ve doğrudur. Burada dinleyenler arasında olmayanlar için, zamanla bir çok Kryon mesajlarının sayfasından yırtılmış bir şey gibi görünüyor. Yıllar önce insanlığın burada ne kadar zamandır bulunduğunu anlattık. 200,000 yıl önce tohumlama dediğimiz şeyden bu yana insanlığın zaman çizgisini verdik. O zamanlar belki inanmadığınız hikayeler anlattık. Bakmanız için rakamlar verdik ve hatta size düşünmeniz için bilinmeyen tarihi verdik. İşte şimdi tam burada gözlerinizin önünde çizimler, grafikler, araştırmalar ile doğrulanıyor.
 
Bilim adamları yapabildikleri şeyi size vererek ve iyi bir nedenle gerçeğin sadece kıyısına geldiler. Onların sözünü ettikleri gerçekler doğrulanması, kanıtlanması ve araştırılması gereken şeylerdir. Henüz bunu yapamıyorlar, ama size kanıtı göstererek sizi doğrulamanın kıyısına getirebilirler. Kanıtın bulunması daha zordur ve bilim kanıt ister. Bu nedenle sağduyunun sonuçlarını biriktiren ve noktaları birleştiren araştırmayı sunuyorlar.
Aslında, sizin biyolojik olarak burada Dünyadaki herhangi bir şeyden gelmiyor olabileceğinizi belirten araştırma tekrar tekrar gösterildi. Kayıp halkakayıp olarak kalıyor. Bunu yıllar önce söyledik. Bunun her zaman kayıp olacağını, çünkü sizin buradaki herhangi bir şeyden gelmediğinizi anlattık ve şimdi bu sözcükler bu son iki günün öğretilerinde yankılanıyor. Bu bilim öğretmenleri sizi kıyıya götürüyor, ama başlangıcınıza “kimin” dahil olmuş olabileceğini anlatmıyorlar. Tüm bunların ezoterikleri benim işim ve resmi tamamlamaya başlayacağım, ki bu sonra kendisini bilim ile birleştirecek.
Bilim insanları size fraktalları anlatıyor. Fraktallar tüm fiziğin, tüm biyolojinin yoludur. Bir fizikçiye fraktalları sorarsanız, tüm matematiği verirler – büyükten küçüğe, daha büyük, daha küçük ve bunların hepsi aynılığın fraktallarını temsil eder. Biyologlar her şeyin fraktallar halinde küçükten büyüğe gittiğini bilir. Bu basitçe şeylerin yoludur. Öğretmen Gregg [Gregg Braden] kendini tekrarlayan zamanın potansiyelini tartışmaya başladığı zaman kesinlikle %100 doğru olan araştırmayı ileri sürüyor, tüm yaşamınızdaki sohbetlerde duyduğunuz bir şey. Aslında zamanın kendisini tekrarladığı açık, ama bunu sizin keşfetmediğiniz şekillerde yapıyor olabilir mi? O haklı.
Bunu başka bir seviyeye götürmek istiyorum. Türkiye’de oturdum ve size bilinmeyen tarihin mesajını verdim. O mesajı vermek için iyi bir yer. Kaydına sahip olmadığınız ve gerçekleşmiş olduğuna inanmadığınız uygarlıkları keşfedeceğinizi söyledik. Hatta bu gezegenin sizinkinden önce bir sayıda uygarlığa sahip olduğunu ve kendilerini çeşitli şekillerde sonlandırdıklarını anlattık. Şimdi bugün sunulan bilim aynı mesaj ile geliyor. Bu kendi etrafında sarmalanmaya başlıyor, öyle değil mi? Yıllardır benden tuhaf, ezoterik şeylerin öğretilerini gördünüz ve şimdi bunları doğrulamaya başlayan diğerlerinden işitiyorsunuz. Bunlar şimdi tartışılıyor, keşfediliyor ve araştırılıyor – resim keskinleşmeye başlıyor.
Bir anlığına zamanın fraktalları hakkında konuşmak istiyorum. Eğer burada konferansta olmasaydınız sonraki adıma geçmek zordur. Ama, söylenen şeyleri bilmek önemlidir, çünkü bu şeyleri geçmişte konuştuk. Sözcüklerimiz fraktalları kapsamıyordu, ama olup bitenlerin modellemesinden, bir sistemden ve dahil olan zamanlamadan konuştuk.
Öğretmen, Gregg araştırmasını iyi yaptı ve kendi üzerine geri gelen zaman dalgacıklarını önerdi. Bu dalgacıklar, bunlar tekrar gerçekleşebildiği zaman tahmin etmenizi ve hesaplamanızı sağlayacak olan bir şekilde kendilerini sunarlar. Öyle bir tarzda gelirler ki, birbirlerini güçlendirirler ve belki de daha önce gerçekleşmiş olduklarından daha da kuvvetli bile olabilirler. Hatta fraktalların matematiğinin bir döngünün sonunda olduğunuzu gösterdiğini açıkça görebilirsiniz. O haklı.
Mayalar size aynı şeyi anlattılar ve Maya uzun sayım takvimine çok benzeyen takvimlere sahip olan diğerleri de aynı şeyi söyledi. Aztekler ve Toltekler benzer bir takvime sahiplerdi. Kehanet her yerde idi! İşte büyük soru: Şu anda eski tarihi tekrarlamanızı engelleyen nedir? O size yine geliyor ve fraktallar orada ve tarih açık. Modeller orada ve onlar tekrar tekrar aynı modeller. Neden bunları tekrarlamayacaksınız? Neden son savaşa gidip insanlığı tekrar sona erdirmeyeceksiniz? Tam şu anda sizin için bunu ezoterik olarak dolduracağım.
Sevgililer, temel adını vereceğim bir fraktal var. Bu fraktalın dün tartışılması gerekmiyordu, ama öğretmen Gregg’in bunu bildiğine eminim. Bazen modelleme ve tekrarlama tartışması ile uğraşırken, görünmez olan şeye sahip olursunuz, çünkü sizin normal İnsan bilinciniz içinde algılanabilir değildir. Zamanın temel başlangıç fraktali, diğerlerinin onun üzerine inşa olduğu fraktaldır. O başlangıçtır, temel dalgadır ve bunu size göstereceğim. Katlar halinde temel ile rezonansa giren her şey. Size düşünmeniz için bazı rakamlar bile vereceğim.
Dünya zamanınızın temel fraktalı, gezegenin ekinokslarının presesyonudur. Potansiyellerin tüm dalgacıkları buradan oluşur. Bu presesyona gezegenin 25,630 yıl süren fiziksel yalpalaması neden olur. Tek bir döngünün veya yalpalamanın başlangıca geri dönmesi bu kadar sürer. Bu çok uzun olduğu için, %1 e kadar değişebilir, ama daha fazla değil. 25,630 yıl gezegenin yalpalamasının ölçümüdür.
Eğer Maya uzun sayım takvimini alırsanız, tam olarak beş adet Maya takvimi 25,630 yıllık yalpalamaya uyar. Maya tarafından tanımlanan uzun sayım 5,125 yıldır. Bu ayrıca sözünü ettiğimiz eski bilinmeyen uygarlıklarınızın birbirlerini yok etmeden önce devam ettikleri zamanın uzunluğudur. Bunların hepsi anlam ifade etmeye başlıyor. Sevgililer, temel fraktal bu şimdiki döngünün neden farklı olduğunun anahtarıdır. Bunun nedeni sizin bitişte ve başlangıçta oturuyor olmanızdır – ekinoksların presesyonunun merkez noktası. Bu, modern insanlıkta ilk olandır. Zaman daha önce olduğu gibi tekrar geri dönmüyor. Bu merkezdir. Bu kadim insanların ve Mayaların kehanetidir ve eski takvimin şimdi durmasının ve başka bir uzun sayım ile tekrar başlamasının nedeni budur.
Bu temel merkez, ekinoksların presesyonu daha önce hiç bir döngünün içinde olmayan bir enerji verir. Bu merkez fraktal döngüsünde bunu değiştirmeniz ve geçiş yaptırmanız için izin vardır. Bunun kanıtı her tarafınızda gördüğünüz beklenmedik olaylardır. Zaten başladınız! Sovyetler Birliğinin çöküşü bunun iyi bir örneğidir. Bu, şeyleri parçalayıp ayırmak yerine, şeyleri bir araya getirmenin uyumlu sürecine başlamak için İnsan doğasının değişimidir. Bu, özellikle yüzyıllardır düşman olan gezegenin ulusları ile olduğunu gördüğünüz zaman derindir. Bu farklı! Bu yeni! Geçmişte olduğu şekilde tekrarlamayacak.
Bazıları, “peki Kryon” diyor, “tehlikeli olan, gelen bazı dalgacıklar ve fraktallar var. Aslında, kaygı verici görünen, 2017’de başlayan büyük bir döngü var.” Sevgililer, bunun diğer tekrarlayıcı uzun sayımlardan şimdi farklı olmasının bir ana nedenini vereceğim. Ekinoksların presesyonunun 36 – yıllık penceresi var. Pencere merkeze 18 yıl [ki bu 21 Aralık, 2012] ve bundan sonra 18 yıl. Siz hala son 18 yılın içindesiniz. Siz hala son uzun sayımın kalıntı enerjisindesiniz. Zaman fraktalları hala orada ve hala hissedilmekte olan büyük potansiyeller var. Aslında, bunlar hala gerçekleşebilirdi, ama bundan fazlası var ve size söylemek istediğim bu. Bu kez farklı olmasına neden olacak bir çok şeyden sadece tek bir şey. Tekrar ana soruyu soralım: Bu kez bu kadar farklı yapan nedir?
Siz kadim insanların kehanetine ve 25,630 yıllık temel döngünün bitişine merkezlendiniz. Tek başına bu, bu zamana özel bir enerji verir, ama hepsi bu değil. Uzun zaman önce, sizi kimin tohumladığını anlattım ve çok uzun zaman durağan olan ve şimdi başlayan İnsan bilinci evriminden söz ettik. Şu andaki DNA’nızın kaynağının (kayıp halka) Pleiadesliler olduğunu anlattık. Gerçek farkın ne olduğunu ve insanlığı gerçekte neyin değiştireceğini – şefkat – bilmeniz için “Şefkat Faktörü” isimli bir mesaj verdik. Ancak, sizler o kadar lineer ve 3B siniz ki, “DNA kimyası değişecek mi? Onun değişimini izleyebilir miyiz?” diyorsunuz. Elbette yanıt bunun değişecek olmasıdır, ama düşündüğünüz gibi değil.
Metafor geliyor: Çiftçinin yıllardır işlettiği bir tarlası var. Eve gelir ve bildirir, “Yeni türde bir ekin var. Muhteşem türde bir ekin var ve yakında büyüyecek.” Dışarı çıkıp toz toprağın değişip değişmediğine bakarsınız? Hayır. Değişmiş olan tohumlardır. DNA düşündüğünüz şey değildir ve bu bilgi dün size verildi [Dr. Bruce Lipton’un verdiği bilgiye değiniyor]. DNA statik olan, değişmeyen kimyasallar grubu değildir. Bunun yerine, İnsan bedeninin iskelet mavi kopyasıdır; evrim tohumlarının büyüdüğü toz topraktır ve tohumlar kimyayı değil, bilincinizi temsil eder. Bu nedenle İnsan evrimini aramak için kimyasalları incelemeyin. Bunun yerine, gezegenin bilinç değişimini inceleyin. Ama hepsi bu değil.
Spiritüel mantık kullanmaya başlamanızı istiyorum, zamanla daha aşikar olacak olan bir şey. Pleiadesliler sizin spiritüel – tohum yaratıcı ebeveynlerinizdir. Basit. Dünyanın çoğu buna inanmaz. Kabul edilmiş yaradılış hikayeniz aynen buna benzer ve hatta zamanlama aynıdır, ama E.T. yi dahil edemez. Dünya dışı varlıklar düşüncesi her zaman gelip sizi fetheden veya size zarar verenleri içerir. Bu sizin önyargınızdır ve kendi İnsan bilincinizin yansımasıdır ve kısa tarihinizin ne olduğudur. Bunu yaparsınız, bu nedenle tüm yaşam formlarının bunu yapmasını beklersiniz.
Bunu daha önce söyledik. Pleiadesliler sizinkinden milyonlarca yıl daha erken olan bir uygarlığa sahiptir. Bunun neye benzeyeceği ile ilgili ne düşünüyorsunuz? O sizin geçtiğiniz şeylerden geçmiş olan çok ileri bir uygarlıktır. Düşünce ile fiziği kontrol edebilen çok yüksek, bilge bir bilince sahipler ve bulmacayı çalışabilmeniz için size karanlık ve ışığın bilgisini ve dualitenin özgür seçimini vermek için ilahi bir plan ile buraya geldiler. Onların Tanrısı Sizin Tanrınızdır – yaratıcı kaynak. Burada yaptıkları şey budur ve onlar sizin biyolojik tohum ebeveynleriniz gibidir ve özen gösterirler. Uzak durmak zorundalar, ama ilgi gösterirler.
Pleiadeslilerin kendileri büyümeniz için zaman sınırı verdiler ve bu tam şu anda baktığınızdır. Ekinoksların presesyonunun başlangıcı ve bitişidir, 25,630 yıllık temel döngünün ortasıdır. Bu zaman sırasında başlayan ve duran bir çok uygarlıklarınız vardı ve bunu şimdiye kadar yapmadıysanız, hiç yapmayacaktınız. Bu son şanstı.
Son yirmi yılda değişmeye başladınız ve ’80 lerin sonlarına kadar geçiş yapacağınız aşikar idi. 1987’nin Armonik Yakınsaması dönüm noktasıydı. Sonra ben 1989’da geldim. 1992’nin başlangıcında, Soğuk Savaşa son verdiniz. O gerçekleşmeye başlıyordu!
Pleiadesliler sizi tohumladıkları zaman, bunu başarmanız durumunda bir sistem kurdular ve bu bilgiyi size daha önce verdik. Buna gezegenin düğümleri ve boşlukları adı veriliyor. Düğümler ve boşluklar aktive olmak için doğru zamanı bekleyerek, zaman kapsülleri şeklinde orada uykuda durdular. O zaman geldi ve bunların hepsini tanımladık ve bu zaman kapsülleri açılmaya başlıyor.
Kryon, bunu daha önce hiç duymadık. Bu çok ezoterik ve bunun bilgisine sahip değiliz. Bunu belirten kadim yazılar da yok.” Sevgililer, mantığınızı kullanın. Elbette bunu bilmiyordunuz, çünkü 21 Aralık 2012 bitiş çizgisine ulaşmamıştınız! Bu, her zaman kendisini yok etmenin eşiğinde olan bir dünya için değil, bunu yapacak olanlar için bilgiydi. Uygarlığınızın üçüncü dünya savaşını silahsızlandırdığınız yerde gerçekleşmekte olanları gördük. Kanıt, herkesin hala onu beklediği son dakika geri dönüşü idi! Bu neredeyse “sonraki kötü şeyin olmasını” beklemeye benziyor, değil mi?
Size bir mantık sorusu sormak istiyorum. Çocuklarınız olduğu zaman ve bisiklete binme zamanları geldiğinde, süreç nedir? Önce, onlara bir bisiklet alırsınız. Sonra ne var? Bisikleti onlara verip, “İyi şanslar çocuğum! Düşüp kendini incitebileceğini biliyorum, ama bisiklete binmek böyledir” mi dersiniz? Hayır! Sevgi dolu anne babalar bunu yapmaz. Bunun yerine, onlara destek tekerleri verirsiniz ve onlarla birlikte çalışırsınız. Onun hissini elde edinceye kadar bisikleti tutarsınız; doğru sürünceye kadar destek tekerleri takılı olarak bisikletin yanında koşarsınız. Dengeyi bulduklarında sevinçle gülümsersiniz ve sonra siz olmadan pedal çevirirler.
Sevgililer, temel fraktal elinizde ve destek tekerleri düğümler ve boşluklardır. Bunlar açılıyor, aktive oluyor, çift hale geliyor ve sizin için yüksek bilince hızlı bir yol vermek üzere bu gezegenin negatifliğinin ve karanlığının bir kısmını süpürüp temizlemeye başlıyor. Bunu yıllardır anlatmaktayız – Kristal Izgara, Gaia Izgarası vasıtasıyla nasıl çalıştıklarını ve eski enerjiyi nasıl uzaklaştırdıklarını. Tüm bu konferans hatırlamak ile ilgilidir ve yine de bir çok insan “Neyi hatırlamak?” diyor. Neyin hatırlanacağını size söyleyeceğim. Buraya geldiğiniz zaman Pleiadeslilerin size verdikleri orijinal bilgiyi hatırlamanızı istiyorum! Hatırladığın budur yaşlı ruh ve bu düğüm Kristal Izgaraya dökmek ile ilgilidir. Bu gezegenden savaş ve ıstırabın hatırlanışını silmeye başlıyor. Zaman fraktallarının kendilerini değiştirecek, neredeyse Kristal Izgara için yeniden başlatma.
Bilmeniz gereken şey, Kristal Izgaranın zamanın eski fraktallarının hatırlanışından kısmen sorumlu olduğudur. Siz yeni bir gelecek yaratırken bile, bunlar tarihin kendisini tekrarlayacağını söyleyen fraktallardır. Bunlar silinmeye ve yeni bir çerçeveye oturtulmaya başlarken, insanlığın enerjisinin yeniden başlatılmasına benzerdir.
Sormak istiyorum, bunu çocuklarınız için yapmaz mıydınız? Sizlere Tanrının sevgisinin güzel enerjisini getiren Pleiadeslilerin aynı zamanda bilincin bu yeni ve bilinmeyen evriminden geçmenize yardım sağlaması anlamlı değil mi? Onların size destek tekerleri verdiklerini düşünmüyor musunuz? Eğer bunu başardıysanız, bu yeni temel döngü başlangıcının güzel bir şeyler taşıması ezoterik anlam ifade etmeye başlamaz mı? Pekala, işte burada ve o geldi ve bu döngü başlangıcı farklı!
Herhangi birinin size, “İşte yine geliyor. Savaş gecikti, işte geliyor!” demesine izin vermeyin. Bunu daha önce yapmış olmanız tekrar gerçekleşmesinin garanti olduğu anlamına gelmez. Bu döngü farklıdır.
Bu 26 yıl için mesaj oldu, bu terimlerde sunulması gerekmez, ama Kryon Birinci Kitabın Birinci Bölümündeki mesajdı: “Üçüncü Dünya Savaşı olmayacak. Armageddon olmayacak. Eski kehanetler gerçekleşmeyecek.” 26 yıl önce, geçişinizin geldiğini gördük. Temel fraktal farklı bir enerji seti ile tekrar başlama hazırlığında yeniden ayarlanıyor ve geçmişi tekrarlamayacak olmanızın nedeni budur.
Destek tekerlerinin süresinin zamanlaması size bağlı. Özgür seçime sahipsiniz ve bunu istediğiniz gibi zor veya kolay olarak yapabilirsiniz. Destek tekerleri ile bile, yine de düşebilirsiniz, ama bu yeni enerjide size getirilen enerji ile tekrar kalkıp devam edeceksiniz. Yaşlı insanlık için yeni bir bilinç sistemine başlamak uzun bir mesafe olabilir. Bunu tekrar söyleyeceğim: İki adım ileri, bir adım geri. Bu, yeni İnsanın parçasıdır ve sizler doğru zamanda doğru yerdesiniz.
Bunu hissetmiyor musunuz? Bugün işittiğiniz şey ve dün işittiğiniz şey gerçeğin paradigmasıdır. Özel ve farklı bir şeyin sürmekte olduğu doğru gibi gelmiyor mu? Ve bunun ne olduğunu size söyleyeceğim: Siz devam ediyorsunuz! Yüksek bir bilince sahipsiniz, çünkü kendinize “Bu kadar farklı olan ne hissediyorum?” diye sorarak burada oturuyorsunuz. Sözünü ettiğimiz yeniden ayarlamalar ile ilgili içinden geçtiğiniz zorluklar, yeni bilince bu yavaş geçişin parçasıdır. Eski fraktal ve potansiyelleri bitiriyorsunuz!
Bu zamanda bunların zor zamanlar olacağını bilerek bu gezegene geldiğin için tebrikler, yaşlı ruh. Partiyi kaçırmazdın, öyle değil mi?
Ve öyledir.
KRYON
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder