18 Ekim 2016 Salı

ESKİ ASKER Michael Relfe: İNSANLIK YAĞMACI HİPERBOYUTLU TÜRLER TARAFINDAN HEDEF ALINIYOR

 michael relfe ile ilgili görsel sonucu
Alfred Lambremont Webre
Eski ABD askeri Michael Relfe bir çok ulusun askeri liderlerine gönderdiği Açık Mektubu 14 Ekim 2013′te yayınladı, bu mektupta “ordunun daha önceki üyelerinin uzaylılar gerçekliğini dünyanın insanlarından sakladıkları zaman ciddi bir hata yaptıklarını savunuyor. Bu hata devam etmekte. Bu hata insanlığın geleceğini ebediyen tehlikeye atabilir. Çok geç olmadan bu durumu düzeltmenin zamanı.

 
“Yağmacı türlere karşı bu savaş tek başına askeri güç ve teknoloji ile kazanılamaz. Şimdiye kadar bu senaryonun en çılgın hayallerimizin ötesindeki enerjileri ve teknolojiyi kapsadığını biliyorsunuzdur. Örneğin, düşman sıçrama kapılarına ve zihin kontrol teknolojilerine sahip iken ona karşı savaşı kazanacağınızı nasıl umut edebilirsiniz, hükümetin herhangi bir üyesi her zaman kaçırılabilir ve zihni kontrol edilebilir. Ve kendisini sizin algınızdan gizleyebilen bir düşmana karşı savaşı kazanmayı nasıl ümit edebilirsiniz?

 
“Bu yağmacı türler, onların teknolojileri ve onlara hizmet etmeye gönüllü olan o insanlar yalnızca dünyanın insanlarının metafiziksel ve ruhsal güçlerinin, aynı zamanda zekalarının kullanılmasıyla bozguna uğratılabilir.”

 
Eski ABD askeri Michael Relfe Mars Kayıtları adlı iki kitap yazdı, ABD nin Mars’taki tesisinde yirmi yıl (1976-1996) daimi silahlı gücün parçası olduğunu ifade ediyor; yağmacı hiperboyutlu türlerin işgal girişimine karşı güneş sistemimizde geliştirilen güvenlik perimetresinin parçası idi.
 

Yağmacı Türlerin Gündemi
Açık mektubunda Relfe şöyle ifade ediyor, “Bu yağmacı türler gizlilik içinde çalışıyor, çünkü insan varlıklarından KORKUYORLAR. Tanrıdan korkuyorlar… “Tahrip edici, yıkıcı araçlarla insanları köle tutmak için güçlerini korumak üzere her şeyi yapmak amacıyla dünyanın sistemlerini etkilediler.
Bu aşağıdakileri kapsıyor:



* Çok geç oluncaya kadar var oluşlarını ve şeytani niyetlerini gizli tutmak.
 

* İnsanları aşılamak, bu insanların metafiziksel yeteneklerine zarar verir.
 

* Metafiziksel yeteneklerin ve üremenin yok edilmesi için bedenin DNA’sına zarar veren genetik olarak uyarlanmış besinler ve nanoteknoloji.
 

* Metafiziksel yetenekler için gerekli olan epifiz bezine zarar veren Fluorid.
 

* Bedene zarar veren sayısız toksin (“Şişman değilsiniz, Toksiksiniz” kitabına bakın)
 

* Güçlü metapsişiklerin güçlerini geliştirmemesi için spiritüel güç ve metafiziksel yetenek bilgilerinin eksikliği.
 
ET Tarafından Kaçırılmış Bir İnsanın Yağmacı Türlerin Varlığını Doğrulaması
15 Ekim’de Kanada’da yaşayan, ETler tarafından kaçırılan bir insan çok sayıda tekrarlanan kaçırılmaları ve elektromanyetik işkenceleri doğruladı; niyetlerinin en sonunda Dünya gezegeninden insanlığı yok etmek olduğunu ifade eden yağmacı hiperboyutsal türler olduklarını söyledi.
ET Tarafından Kaçırılmış İnsan – Hiperboyutsal yağmacı türler insanlığı tehdit ediyor
YOUTUBE’ta İZLEYİN
 

http://www.youtube.com/watch?v=MToni1LCwRA&feature=youtu.be
Yağmacı Türleri Bozguna Uğratmak İçin 12 Adım
Michael Relfe yağmacı hiperboyutsal türler tarafından işgal edilme girişimini bozguna uğratmak için askeri liderlere 12 adım tavsiye ediyor.
“Zaman tükeniyor. Tüm ülkelerin tüm hükümetlerinin aşağıdakileri yapması gerekir:
 

1) Bu gezegenin uzaylılar tarafından istila edilmesiyle ilgili gerçek bilgilerin hepsini yayınlayın.
 

2) Ay ve Mars’ta bulunan kadim nesneler ile ilgili gerçek bilgileri yayınlayın.
 

3) Hükümetlerin geliştirdiği ileri teknolojileri ve bunların gezegen dışında kurulma projelerinde kullanımı ile ilgili gerçek bilgileri yayınlayın.
 

4) Uzun zamandır baskı altında tutulan elektronik tıp, ilaçlar ile ilgili gerçek bilgileri yayınlayın ve insanların korkunç dejeneratif hastalıklardan iyileştirilmesine izin verin.
 

5) Bizi öldüren ve metafiziksel yeteneklerimizi yok eden aşıları durdurun.
 

6) İki nesil sonra insanları kısırlaştıran GMO besinleri durdurun. Bu ‘besinler’ uygarlığı sona erdirecek ve savunacak hiç bir şeyiniz olmayacak.
 

7) Yiyeceklerde nanoteknolojiyi kullanmayı bırakın.
 

8) Beyne zarar veren ve bizi öldüren MSG, Aspartam ve Eksitotoksinleri durdurun. Bu kimyasallar askerlerinizi zehirliyor.
 

9) Zihin kontrolünü ve metafizik yetenekleri olan insanları kaçırmayı bırakın.
 

10) Etik metafiziksel yetenekleri olan insanların bu yağmacı türlerle savaşması için açıkça adam toplayın ve onlara cömert, makul ücret ödeyin.
 

11) Nüfusu yağmalayan ve bizi köleleştiren yağmacı türlere yardım eden şirketleri cezalandırın ve ortadan kaldırın.
 

12) Hristiyanları ‘terörist’ listesinden çıkarın. Onlar sizin düşmanınız değil. Onlar yağmacı türlerin düşmanı.
“Yukarıdakileri yaparsanız, dünyanın insanlarının muhtemelen hayal edemeyeceğiniz yollarla ruhsal ve metafizik alemlerinde çalışarak dünyayı uzaylı parazitlerden kurtarmaya yardım etme yolları bulacaklarını bilin.”

 
Michael Relfe Uzaylı Varlığını Bozguna Uğratmak ile ilgili aşağıdaki ülkelerin Askeri Yönetimlerine Açık Mektup gönderdi; Avustralya, Bulgaristan, Kanada, Hırvatistan, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Macaristan, İzlanda, Hindistan, İrlanda, İtalya, Japonya, Litvanya, Liechtenstein, Letonya, Lüksemburg, Makedonya, Malta, Moldova, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, Sırbistan, Singapur, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç, İsviçre, Türkiye, Ukrayna, İngiltere, ABD.

 
Yağmacı Hiperboyutsal Türler
Diğer hükümet muhbirleri – hiperboyutlu ET irtibat programları da yağmacı hiperboyutlu türlerin Dünyayı işgal girişimi konusunda uyardı.
Bir rapor şöyle bildiriyor, “1964′te, ABD İstihabaratı 2000-2030′da Gri/Reptilian ele geçirmeyi tahmin etti. Düşman dünya dışı Gri/Drako Reptilian grup ile insanlık arasındaki şu andaki savaş onlarca yıldır gelişme halindedir.”

 
“Michael Prince kitabında 1964 ABD İstihbaratı ajanlarının Gri/Reptilian dünya dışı ittifakın 2000-2030 periyodunda Dünyayı ele geçirmek için programı olduğu sonucuna vardığını ortaya koyuyor.”
Şöyle yazıyor. “15 Nisan 1964′te iki ABD İstihbarat personeli Plato Projesinde New Mexico’da Griler ile buluştu, New Mexico’da bulunan Holloman hava üssünde 25 Nisan’da bir toplantı düzenlediler. Bu toplantı 1934′te başlamış olan anlaşmayı yenilemek içindi ve Grilerin ve Drako reptilianların problemini çözmek için zaman kazanmak üzere psikolojik bir teklif idi. ABD İstihbaratının üst seviyeleri Grilerin ve Drakoların 2000 – 2030 yılları arasında gezegeni işgal ve ele geçirme programları olduğuna inandılar.”

 
Etik Hiperboyutlu Türler
Mary Rodwell gibi araştırmacılar, insanlığın pozitif gelişimine yakından dahil olan etik, hiperboyutlu uygarlıkların var olduğunun yinelenebilir, deneysel kanıtlarını topladı.
 

(Çeviri: Saffet Güler)
Kaynak: https://www.facebook.com/groups/eventturkiye/permalink/1018233391620191/

2 comments:

Yekrem dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Yekrem dedi ki...

Yazılanların okuyorum da, Kötü taraf güçlü insanlığa her türlü eziyeti yapmışlar. İyi taraf (neyi bekliyorlarsa) yukarda birşeyler yapıyor Kötü taraf kadar da güçlü durmuyorlar. İnsanlığın yükselmesini bekliyorlarmış. Star Warstan etkilenen bir senaryo. Sorsan böyle yapmayın hadise gecikir :)

18 Ekim 2016 21:19

Yorum Gönder