18 Ocak 2022 Salı

DÜNYA BİR TEMİZLİK İŞLEMİNDEN GEÇİYOR.

 

Yerküre değişiklikleri ve değişen iklim modelleri: Dünya bir temizlik işleminden geçiyor; aşırı üretim ile arazilerin suistimal edilmesinin, savaşların ve şiddet eylemlerinin derine gömülmüş acı dolu anılarının doldurulmasının ve insanlığın yüzyıllarca zulüm görmesinin, seller, yangınlar, yerküre hareketleri ve yıkıcı rüzgarlarla kirletilmesinin boşaltılmasını deneyimliyor. Her şey göründüğü gibi değil sevgili kalpler, çünkü insanların düşüncesizce kirlettiği havayı temizlemek, toprakları temizlemek ve suları arıtmak için süreç gerekli. 
 
 
Bu radikal şekilde değişen zamanlar sırasında, tüm dünyada, var olmak için mücadele eden bir çok sevgili Ruh Dünyayı terk ediyor ve geçiş sürecini yeni bir Işıkta görmenizi istiyoruz. Onlar daha saf dünyasal var oluşa geri dönmek için hazırlanacakları sevgi, huzur, neşe ve bolluk dünyasının kapısına adım atarken, ıstırap veren ve umutsuz bir var oluşu kendi seçimleriyle terk etmekte olduklarını göremiyor musunuz? 
 
Geri dönülecek dengesiz Üçüncü Boyut Yoğunluğunun geniş spektrumu olmayacak, çünkü geri dönmeyi seçtikleri zaman bu, öğrenme, bilinçte genişleme ve dünyasal derslerinden hızla geçme fırsatı verilecek bir dünya olacak. Bu, Yol Göstericiler olarak sizlerin onlar için hazırlamakta olduğunuz şeydir. Yakında hiç bir Ruhun şu anda tüm dünyadaki bir çok uyumsuz frekanslı bölgelerde var olan acı ve illüzyonun bataklığına doğmayacakları zaman gelecek.-💥🥀
--Mikail--
 https://www.facebook.com/feryal.paradis

0 comments:

Yorum Gönder