28 Ocak 2022 Cuma

YAŞLI RUH,GELMEKTE OLAN HER ŞEYİN ÖNCÜSÜSÜN

 

Size tam şimdi derin gerçeği vereceğim, sevgililer. Tanrının sevgisi, siz sadece beş yaşındayken, bu gezegeni sonlandırmayacak. Olmuş olan her şey sizin kendi özgür seçiminiz ile oldu. Ekinoksların presesyonu gökyüzündeki çizgide [Samanyolu] ilerlerken, onun bir zaman çerçevesi var. Merkeze ulaşması 18 yıl aldı [21 Aralık 2012 geçişi] ve buradan çıkması 18 yıl sürecek. Bu toplam 36 yıl ediyor – dokuz tamamlanma sayısı. Geçişin 18 yıllık penceresine sadece beş yılınız var. Size bunun bir fark yaratabileceğiniz bir zaman olduğunu anlattık. Bugün sunulmuş olan şeyi dinleyin ve başkalarının size korkmanız gerektiğini söylediği şeylerden korkmayın. Mini buzul çağı okyanusu temizlemek ve bu gezegeni beslemek için geliyor, yine de dünyanın son bulmaya mahkum olduğunu ve donup öleceğinizi söyleyenler var. 
 
Tanrının sizi ne kadar sevdiğini tahmin ediyorum?
Tüm bunlardan geçmeyi hayal edebiliyor musunuz – geçişi yapmak, mevcut tüm bu bilgilere sahip olmaya başlamak, gelmekte olan bilimin hepsine sahip olmaya başlamak, karanlık orduyla başarılı şekilde savaşmak – ve sonra Tanrı ve Gaia size son versin? Bu şu anda kadara nasıl hissettiriyor? Sevgililer, çok eski enerjinin kalıntısı olan kıyamet fantezisidir.
 
Tanrının sevgisini ve buradaki döngüleri kutlamanızı istiyorum. Bunlar sizin için yenidir, bu nedenle ne anlama geldiklerini görmelisiniz. Onunla büyüdüğünüz ve işitmeye devam ettiğiniz kıyamet senaryosunu yeniden yazmak zorunda olacaksınız.
Geçen gece bir film seyrettiniz, farklı türde bir bilim kurgu filmi [katılımcılara gösterilen Arrival filminden söz ediyor]. Bu yıllardır ve yıllardır Dünyayı ziyaret eden uzaylılarla ilgili türünün ilk örneği ve bilinçlerinde size çok benziyorlar. Yardımınıza ihtiyaçları var. Hikayede, sizi yok etmek için gelmediler; harika silahlar getirmediler; altınınızı veya okyanuslarınızı çalmak için gelmediler. Ne kavram!
 
Sevgililer, Evrende sizden çok daha ileri olan yaşam var. Bunun nedeni, onların sizden çok, çok daha uzun zamandır burada olmaları. Onlar çok daha ileri evrimleşmiş. Daha büyük beyinleri olduğunu söylemiyorum. Sizin çok ötenizde şefkate, bilgeliğe ve zekaya sahip oldukları gerçeği hakkında konuşuyorum. Kendi barış problemlerini sizden binlerce yıl önce oturttular. Size bakıyorlar, ama özgür seçiminiz olduğu için, müdahale etmeme politikaları var. Her zaman size bakmaktalar. Gelirler ve giderler ve kendilerini asla “anons etmezler”. Yüzyıllardır onların birçoğunu görmektesiniz, ama mesafelerini koruyorlar, çünkü siz henüz hazır değilsiniz.
 
Daha fazla değişimler deneyimlemek üzeresiniz. Bu sabah, siz korku dolu olduğunuzda karanlığın gülümsediğini söyledik. Gülümsemenin ne kadar süreceği size bağlı. Size karanlığı öldüremeyeceğinizi ve onu azaltmanın tek yolunun daha fazla ışık yaratmak olduğunu anlattık. Ne kadar çok ışık olursa, gezegende o kadar az karanlık olur. Tam şu anda büyük sosyal keşfin zirvesindesiniz. Bugün bu sahnede neyin sunulduğunu işittiniz mi? 
Bilim şefkati, uyumu ve kalbin anlamını ve amacını anlamaya başlıyor. Bu uyumun iyileşmeyi, düşünmede büyük değişimleri yarattığını görüyorlar ve bunun mümkün olmadığını düşünenlere şefkat getirmekten sorumlu olduğunu anlıyorlar. Sevgililer, bu kıyametin değil, büyük hayırsever bir değişimin başlangıcıdır. Bunu hatırlamanızı istiyorum. Bu yerden ayrıldığınız ve başkalarını dinlediğiniz zaman, her zaman size “sonun yakın olduğunu” söyleyenler olacak.
 
 Partnerim çocukken, kilisede öğrendiği ilk şey “Son yakın” idi. Bu temayı yıllardır duymaya devam etti, “Son yakın”. Her zaman yakın. Toplumunuzun onlarca yıldır bir çok şekillerde bunu beklemesinin nedeni budur. Bu nedenle, onunla büyüdüğünüz realite kutusu korkmanızı talep eder. Kutuyu parçalara ayırmanızı istedik. Belki daha önce gelmiş olan tüm diğer kutuların parçalanmasını söyleyen inancın yeni paradigmasını yaratmanın zamanıdır.
 
Yaşlı ruh, gelmekte olan her şeyin öncüsüsün. Bu odada oturmanın veya bu mesajı dinlemenin ya da okumanın nedeni geçiştir. Yaşlı ruh, bunu ciddiye al. Eğer birileri sana bunun “dünyanın sonu” olduğunu söylerse, gülümsemeni ve onlara neden dünyanın sonu olmadığını anlatmanı istiyorum. Onlara Tanrının onları bunun için çok sevdiğini anlat. Bu, insanlar tarafından geliştirilmiş eski bir mesajdır, Tanrı tarafından değil.
Şu anda gerçekleşmekte olan şey en büyük sevgi hikayesidir – Tanrı sizi ne kadar çok seviyor. Geçiş yaptınız ve değişimin tepesine tırmanmaya başladınız. Korkutucu mu? Olabilir. 
 
Ürkütücü mü? Olabilir. Zor mu? Olacak. Bunu, yüzlerce hayat yaşayan ve çekecek Akash bilgeliğine sahip olan birinden daha iyi kim yapar? Tüm bunlarda gezegene kim daha iyi yardım edebilir? Yanıt “sizsiniz”.
 
Bu hepsinin en büyük sevgi hikayesidir. Bu sizinle ruhun arasındadır. Bunu hissedebiliyor musunuz? Bugün sizinle size verdiğim gerçek arasındaki uyumu hissedebiliyor musunuz? Bu iyi, taze ve umut veren haberdir. Göreceksiniz. Olaylar her zaman göründükleri gibi değildir.
 
Bu yerden geldiğinizden farklı şekilde gidin. Tüm bunlarda yalnız olmadığınızı anlayın. Bu Kryon’un mesajıdır. Öyle olsun.
Ve öyledir.
KRYON------💙💚💞
(Çeviri: Saffet Güler)Kaynak:Koşulsuz Sevgi Sitesi
 https://www.facebook.com/feryal.paradis

0 comments:

Yorum Gönder