22 Ocak 2022 Cumartesi

KARANLIĞIN GÜNEŞ SİSTEMİMİZDEN GÖÇÜŞÜ

 Fotoğraf açıklaması yok.

Karanlık güçler sizin ana gezegeninizdeki(dünya) hayatı yetmiş kadar yıldır koruyan uzak mesafelerdeki medeniyetlerin ışıklarının varmasından sonra sizin güneş sisteminizden göçüyor. Bu güç alanı ayrıldı çünkü ışık onun-karanlığın- varlığının afarozudur- tıpkı bir odadaki bir mumun karanlığı delmesi gibi, böylece sevgi-ışık enerjisi karanlığın bulunduğu her ne varsa onun enerjisini deler.
Karanlık güçler ayrılmasına rağmen onun yoğun karanlık bulutu hala Dünya üzerinde duruyor ki bu güçler beyhuda bir şekilde topyekün ele geçirmeyi aramıştı. Karanlık kolektif bilinçlilikteki spiritüal ve bilinçli farkındalığı önlemeye devam etti ve çekim yasası gereği Dünya sakinleri gezegeni neredeyse öldürecek olan olumsuzluğu üretmeyi sürdürdü.💥
Bu, bulutun yoğunluğunu delip geçen ışığın içeriye yoğun ışınlanmasıyla değişti ve dünyaya onun üçüncü yoğunluğun derinliklerinden gevşeyip kurtulması ve yükseliş yolculuğunun başlaması için ihtiyaç duyduğu enerjiyi verdi. Sadece bu son haftalar o bulutun onun ışığa doğru dönüştürülmesi için zayıf son kalıntılarıydı ve gezegen zaferle dördüncü yoğunluğun kapısından geçti.
 
Bu yüzden Dünya şimdi o yoğunlukta(dördüncü) iken nasıl olur da şiddet ve adaletsizlik devam eder? Bu, gezegenin o yöresindeki yoğunluk türünden ve onun(gezegenin) sakinlerinin her birisinin ruh gelişimi durumundan dolayıdır. Anneciğim lütfen o iki yoğunluğu açıklayan mesajın tarihini yerleştir. [11 Eylül 2011]
Teşekkürler. Bütün için o çok beklenen 21 Aralık 2012 bir fiyasko imiş gibi görünebilir çünkü siz hiçbir derin değişim, bu zaman zarfında dünyanıza girilmesine izin verilen sevgi-ışık'ın bereketini görmediniz!
Enerji taşması kolektif bilinçliliği vakit gün ortasını gösteriyormuş gibi olana kadar parlatmayı sürdürdü, Dünyanın can-ı gönülden isteğini yerine getirdi ki en azından sakinleri onun bu yükseliş yolunda ona eşlik edebilsin diye. Resmen ışığın azlığında olan çok, birçok kişi en azından bir süreden beridir yeterince ışık emen gezegenle beraber gidebilecekti.
Şimdi biz yine karanlık bireyler hakkında konuşalım. Dünya üzerinde onlar yaklaşık on yıl önce,üçüncü yoğunluk karma tamamlama büyük fırsatını sağladan sonra onurla ışık güçlerine katılma ruh seviyesindeki anlaşmalarını inkar ettiler. Onlar hükümetleri ve küresel ekonomileri kontrol etmek, laboratuvar ortamında dizayn edilmiş virüsleri salmak, havayı manipüle etmek ve depremleri oluşturmak , savaşları başlatmak ya da zorba rejimler üzerinden hükümdarlık yapmak anlamlarına gelen kontrolle dünyanız yüzeyi boyunca kargaşa çıkarmaya devam ettiler.
Sevgi-ışık'ın akması boyunca bu birkaç birey ki onlar hala aranızdadır ve öncekinden fazla olarak ışığı emmektedirler, bu son kalıntılar onların yaptıkları son parlamalardır. Ama bu, Dünyanın şu an bulunduğu dördüncü yoğunluk olarak ilk zamanlarında fiziksel bedenlerinin hayatta kalması için yeterince fazlaydı. Eğer onlar bu gezegenin yükseliş gidişatıyla birlikte artmaya devam edecek olan ışığın parlaklığını yeterince emmezlerse bedenleri daha fazla yaşayabilir olmayacak.
💥--Mattew Ward-
 https://www.facebook.com/feryal.paradis

0 comments:

Yorum Gönder