28 Ocak 2022 Cuma

 Fotoğraf açıklaması yok.

Sevgili sevdiklerim,
Bunu okuyorsanız uzay programı işe yaramış demektir. Beşinci boyuta hoş geldiniz.
Artık Galaktik Federasyon İnsanısın. Tebrikler.
Evren egzotik yaşam formları, inanılmaz manzaralar ve yeni deneyimlerle dolu bir yer.
Barış içinde ve iyi haberlerle geldik.
Yalnız değilsin. Hayat senin dünyanın ötesinde var; zeki yaşam. Arkadaşınız olmak istiyoruz ve sizi Beşinci boyuta davet ediyoruz.
 
Tüm hastalıkları, savaşı ve açlığı yok edeceğiz ve şu anda hayal edebileceğinizden daha manevi ve huzurlu olan daha iyi bir medeniyet inşa etmenize yardımcı olacağız.
Uzay gemilerimiz yola çıktı ve şimdiye kadar burada hayat bizim için güzeldi. Anlayacağınız, başkalarına ve kendimize zarar vermeden iyi yaşamanın sırrını çözdük. Gerçekten çok basit - tek yaptığımız kalbimizi dinlemek, bize iyi gelen şeyi yapmak ve diğer herkesin de aynısını yapmasına izin vermek.
Kalp çakrası çakra sistemindeki 5. çakradır. Çin felsefesinde kalp çakrası "Chi Denizi" olarak adlandırılır ve tüm vücutta akan hayati enerjiden sorumludur.
Kalbini dinle ve ritmi takip et. Kalbinizin ritmini kullanarak kendinizi daha iyi anlamanıza, hatalardan ders çıkarmanıza ve yeni hedeflere ulaşma yolunda ilerleyin.
Kalbin sana hayat boyunca ipuçları ve fısıltılarla rehberlik eder, bir gün gerçek amacını anlayana kadar seni ikna eder. Güm, güm, güm güm, kalp atışlarınızın kulaklarınızda çarpması, ruhunuzu dinlemeye çağırmasıdır.
Doğanızın arzuladığı şeyi yapın, doğanızdaki özelliklerinizin yapmak istediği şeyi yapın. Düşünmek yerine kalbini dinle; dikkat et ve ne hissettiğinin farkında ol. Ve kendi kalbini dinlersen asla ayrılmayacaksın. Kendi kalbini dinleyerek doğru yönde ilerlemeye başlarsın.
Akıl su ile karşılaştırılabilir. Suyun sürekli hareket halinde olduğu gibi, aynı şekilde zihin de asla durgun değildir. Her zaman kendi içinde hareket halindedir, kendi ile çatışmadır.
Ve sessizlik yok. Akıldan gelen gürültü o kadar çoktur ki insan içine kapılmış, kaybolmuş, tamamen içine dalmış. Benlik duygusu yok.
Ancak bu kargaşanın tam merkezinde hala bir nokta var. Sanskritçe'de bu noktaya 'atman' denir, öz. Batı'da buna 'ruh' denir. Latincede buna persona denir ve bu da maske anlamına gelir. 'Kişi' kelimesi bundan türemiştir.
Ve tüm zihinsel çöplüklerini bıraktığın gün, kurtuluş yolculuğuna başladığın gündür.
Yeni dönemin tüm sanatı bilinçli, tetikte ve dikkatle kalbini dinlemenin sırrına dayanacaktır. Defalarca düşeceksin. Yeniden ayağa kalk, düşmek ve yeniden yükselmek güç kazanır. İşte böyle yeni altın çağın bir parçası olursun.
Hislerine dokunmak, kalbine bağ kurmanın bir yoludur, bu da duygularından sorumlu olan parçandır. Ve kalbinle bağ kurduğunda, sana özel olan bilgeliğe erişmene yardımcı olur.
Fırsatınız olduğunda nefesini hissetmeye başlayın. Basitçe derin bir nefes alın ve ciğerlerinizi doldurduğunu hissedin, sanki tüm varlığınız ilahi sevgi enerjisiyle doluyormuş gibi.
O zaman aldığınız ilahi aşk enerjisini evrene geri akıtıyormuş gibi tam nefes verin. Bunu gün boyunca hatırladığınız sıklıkla yapın. Bu, kafanızdan kalbinize taşınmanıza yardımcı olacaktır.
Modern yaşamda duyularınızın çoğu körelmiş durumda. Sürekli dikkatin dağınık, ve dikkatin ne kadar dağılırsa, karşında neler olup bittiğini o kadar az önemsiyorsun.
İşte bu yüzden günlük rutinden uzaklaşmak önemlidir. Yürüyüş yapın temiz hava alın doğa ile iç içe olun En önemlisi, yaşadığını hissettirecek bir şeyler yapmaya çalış. Aklını başına topladıkça daha canlı olursun.
Kafadan kalbe yolculuk ettikçe tüm duyuların aydınlanır. Hayatı damarlarınızda atladığını, sıçrayıp Beşinci Boyuta akmaya hazırlandığını hissetmeye başlayacaksınız.
Gerçek şu ki, hepiniz zaten Beşinci Boyuttasınız; yeryüzündeki çoğu insan sadece zihinlerinin üç boyutlu yanılsamasına kapılmış durumda.
Ama kafadan kalbe geçmeyi öğrenirseniz ve bir an olsun 'kendinize' bir bakış bile yakalasanız, hayal edebileceğinizden çok daha güzel olan Beşinci Boyut alemine girebilirsiniz.
Seni çok seviyoruz.
Biz buradayız.
Biz senin ışık aileniz.
A'HO
Aurora Ray
Galaktik Federasyon Büyükelçisi
Aurora Ray'den Kanal ve Sanat
 https://www.facebook.com/feryal.paradis

0 comments:

Yorum Gönder