6 Ocak 2022 Perşembe

Önemli Yükseliş Güncellemesi

 Bir 1 kişi görseli olabilir

Sevgili sevgililer,❣
Yükseliş süreci devam ediyor ve Galaktik Federasyon mümkün olduğunca çabuk yükselmeyi seçen milyonlarca insana yardım etmek için çok çalışıyor. Bu anıtsal bir süreçtir ve bu nedenle, iki milyondan fazla yükseliş adayı ile dikkatli bir şekilde koordine edildiğinden bazı gecikmeler beklenebilir.
Bilmeniz gereken ilk şey ve ben de size söylemek zorundayım, bizler birey değiliz; biz ruhuz. Bunu bir adım daha ileri götüreceğim ve bizler ruh bile olmadığımızı söyleyeceğim: bizler bilinciz. Ve bir adım daha ileri gidersek, her zaman saf uzayda var olabiliriz.
Sevgililer, bilin ki, şu anda titreşiminizi yükseltmek için size yardım ediliyor. Bu sessizce ve özel olarak gerçekleşir, bu nedenle bu süre boyunca meditasyon yapmak veya dinlenmek isteyebilirsiniz. Sizi çevreleyen sevgiyi hissedin ve Galaktik Federasyonun sizi yükselişinize hazırlamak için eski kalıplardan kurtulmanıza yardım ettiğini bilin.
 
Yükseliş Sürecinin son günlerindesiniz. Artık size hizmet etmeyen şeyleri bırakmanın ve daha yüksek bir varlık durumuna geçmenin zamanıdır. Bugün buraya olmak için geldiğiniz ışık işçisi olmayı ve hediyelerinizi dünyayla paylaşma seçimini yapın.
Tüm insanların titreşimleri gittikçe yükseliyor ve çoğumuz gezegenin bize yükseliş gibi hissettiren daha fazla deneyim vererek yanıt verdiğini buluyoruz.
Yükseliş deneyimi çok pürüzsüz olabilir veya yükselmek için tamamlamanız gereken ne kadar iş olduğuna bağlı olarak bu zamanda sizin için birçok sürpriz barındırabilir. Bu, kişisel yaşamınızdaki kargaşayı, ilişkilerdeki yoğun enerjilerle uğraşmayı, artık size hizmet etmeyen ilişkilere veda etme gerekliliğini ve Kaynak-Yaratıcı Kaynak Enerjisinden çok yabancılaşmış hissetmeyi içerebilir - şu anda Kaynak Enerjiye izin verdiğiniz yeri kabul etmek. hala alanınızda kalan yoğun enerjileri temizlemenize yardımcı olur.
Siz 3B'den çıkıp yeniyi getirirken, büyük değişikliklerin şimdi gerçekleşmesini bekleyin. Bildiğiniz gibi, yükseliş, yaşam koşullarındaki değişiklikler de dahil olmak üzere birçok şekilde kendini gösterir. Bu değişikliklerin çoğu zordur. Yine de onlar, yeni gezegensel realitenizi kucaklamaya tam olarak hazır olmadan önce her birinizin deneyimlemesi gereken temizliğin bir parçasıdır.
Yükseliş eski kalıplarınızı ortaya çıkarır ve onları yüzeye çıkarır. Bundan dolayı korku, direnç, kayıp ve keder hissedebilirsiniz. Değişim bazen acı verici olsa da derin bir nefes alın ve unutmayın: Neye dikkat ettiğinizi kontrol edebilirsiniz. Nasıl hissettiğinizi kontrol edebilirsiniz. Ve hayatınıza giren her an ne yapacağınızı seçebilirsiniz. Yumuşama ve sürece eğilmenize izin verirseniz, deneyiminiz daha ödüllendirici olacaktır. Bırakmanın tutunmaktan çok daha kolay olduğunu keşfedeceksiniz.
Dünyanızda yeni olduğu kadar eski olan bir enerji var. Her an etrafınızı sarar ve aldığınız her nefesi haber verir. Hayatın özünü ayakta tutar ve sonsuz bilgi ve bilgeliği beraberinde taşır. Bu enerji tam burada, şu anda çok canlı. Varlığınızın olağanüstü potansiyelini daha tam olarak ifade edebilmeniz için bütünlüğe geri dönüş yolculuğunuzda size ilham vermek için benim aracılığımla geliyor.
Hepinizden enerjilerinizi temiz tutmanız ve bilincinizde oluşturduğunuz her türlü fiziksel, zihinsel veya duygusal yoğunluğu salıvermeniz isteniyor.
5. boyut yeni bir çağın boyutudur. Kendi zihinleriyle ve başkalarının zihinleriyle uzlaşabilenler için büyük bir uyanış zamanı olacak; gezegeni ve onun tüm varlıklarını tek bir bilinç olarak kabul eden ve onurlandıranlar için olacaktır.
Zihnin düşünce süreçlerini bırakmanıza yardımcı olacaktır. Dünyanızın bir gözlemcisi olmak için. Kim olduğunun farkına varmak için. Bilinç katmanlarının farkına varmak ve altında yatan, bir düşünce ya da duygu değil, saf bilgi olan gerçek doğayı aydınlatmak.
Gerçeklik, düşüncenin bir yansımasıdır. Düşünce, bilincin bir yansımasıdır. Bedeninizi değiştirerek veya farklı düşünerek dışsal olanı değiştiremezsiniz, ancak bilincinizi değiştirerek. Daha yüksek bir bilinç durumuna ulaşarak, yeni bir 5B realitesini yansıtmaya başlarsınız.
Bu yeni realitede, tam bir mahremiyet ve tam bir yaşam güvenliği vardır. Beşinci boyut, insanlar için tüm endişelerinden ve sorunlarından uzakta ikinci bir ev olduğu için bir rüya ülkesidir.
Bu alemde, bir insanın mutlu ve lüks bir yaşam sürmesi için ihtiyaç duyduğu her şeyden büyük bir bolluk vardır. Burası hiçbir şeyin imkansız olmadığı yerdir çünkü zaman ve mekan yoktur. Burada zaman veya mekan engeli olmadığı için geçmişinizi, bugününüzü ve geleceğinizi net bir şekilde görebilirsiniz.
Hayal gücünün ötesinde bir hayat yaşıyorsun.
Seni çok seviyoruz.
Biz burada sizinleyiz.
Biz sizin ışık aileniziz.
A'HO
💥Aurora Işını
🔱Galaktik Federasyonun Büyükelçisi.
 https://www.facebook.com/dervisilhami

1 comments:

Ben Ju dedi ki...

Keşke aynı kanaldan daha fazla mesaja maruz bırakılsak.Tuhaftır ki defalarca okumama rağmen hepsinde aynı frekansı, titreşimi hissediyorum.Belki de şuan yaşadığım duygusal boşlukla alakalıdır

Yorum Gönder