6 Ocak 2022 Perşembe

5 OCAK 2022 TARİHLİ ECETI BÜLTENİ ~ JAMES GİLLİLAND BÖLÜNME VE KAOS, 21 ARALIK 2021 - 7 OCAK 2022

 ECETI

Bu, yazmayı sevdiğim türden bir haber bülteni değil, ancak insanların neler olup bittiğini ve duyarsızlaştırildiklarina anlamalarına yardımcı olabilir. Çeşitli kaynaklardan gelen muazzam bir enerji akışı var, güneş, diğer galaksiler ve daha yüksek boyutlar hep birlikte çalışıyor. Yüksek boyutlar, bizim adımıza hareket etmeleri için en iyi zamanın ne zaman olduğunu bilerek bu doğal döngülerle çalışır. Bu enerjiler sistemimize nüfuz ettikçe, her şeyi büyütür ve hızlandırır, kaos yaratır ve kendi içimizdeki ve dış dünyadaki karanlık tarafları açığa çıkarır. Her şey yüzeye çıkıyor. Karanlık tarafımızı kabul etmeliyiz, aksi takdirde bize karşı veya bizi etkilemenin veya işgal etmenin bir yolu olarak kullanılacaktır.
 
Kabal'ın teslim olduğuna ve görünmez olumsuz etkilerin, ET'lerin ve diğerlerinin kaldırıldığına dair birçok bilgi var. Bu, iyi gizlenmiş yenilenmiş ET'ler ile birlikte Kabal'ın çeşitli yönleriyle ortaya çıkmaya devam eden bir çalışmadır. Bu, penetrasyon için boş kaplar haline gelen melezleri ve insanları içerir. Ortaya çıktıklarında, görünür ve görünmez ustalar tarafından kontrol edilirler ve bu da devam eden bir süreçtir. Kaldırma süreci büyük ölçüde tamamlanmış olsa da, farklı bir kategoriye girdiğinden (Dünya insanlarının kısmen uğraşmak zorunda olduğu) Dünyaya bağlı olumsuzlukları ele almak daha zordur. ET'ler ve diğerleri kaldırılır.
Sosyal mühendislik ve kitlelerin bilişsel uyumsuzluğu ve sızmanın derinliği hafife alındı. Ne yazık ki, bu, sosyal olarak en çok manipüle edilen insanların çoğunu inkarlarından kurtarmak için oldukça zor derslere neden olacaktır. Çoğu, hükümetlerinin kendilerine hizmet edeceğine inanıyor, aslında bir süredir “onların” hükümeti değil. Bazıları için bunun sonsuz ruhlarının planının bir parçası olduğunu anlamak önemlidir ve buna müdahale edilmemelidir. Hafif geri dönüşlerinde bunun nasıl olabileceğini soracaklar. Ve nurlu bir varlık, derhal yüz çeviren ve komplo teorisyeni olarak yaftalanan birçok elçi gönderdiğimizi söyleyecektir. İnkar, tıpkı insanlar gibi kötülüğün gelişmesine izin veren şeydir kalplerinde yanlış eylemler olarak kabul edeceklerini entelektüel olarak haklı çıkarmaya çalışanlar. Görünmez olumsuz etkiler, yenilenmiş ET'ler vb. ile yasayı zaten çiğneyenler, evrensel yasayı çiğnedikleri için ele alınabilir ve ele alınacaktır.
Özgür irade onurlandırılmalıdır.
Bu nedenle, yönlendirilebilir enerji silahlarının kullanılması, karla kaplı donmuş dağlarda kış ortasında yangınlar, çeliğin erimesi (normal koşullarda imkansız), kimyasal maddeler, psikotronik ve diğer eylemlerde artış gibi iğrenç eylemleri hala görüyoruz. Uyanmış ve Uyanış'ı susturmak / durdurmak için. Nüfusu kontrol etmek için sokağa çıkma yasağı, maske ve aşı 'yükümlülükleri' ve aşırı önlemler var. Bu, insanlar uyanana, ayağa kalkana ve direnene kadar devam edecek. Çok fazla insan bu acımasız önlemlere (gönüllü veya bilgisiz olarak) katılmaya devam ediyor, artık katılmayacak cesaret ve dürüstlükten yoksun. Bu nedenle zorlu derslere devam edilmektedir. Birçoğu, Tanrı'nın veya yardımsever ET'lerin düşmesini ve her şeye bir son vermesini ister. Yasadışı olarak müdahale edenlere müdahale ettiniz ama kararlara, eylemlere/tepkilere müdahale etmek ve tecrübeden hikmet toplamak (iyi ya da kötü biz böyle gelişiyoruz) sizin işiniz değil.
Bu dünyada bu enerjilerle başa çıkabilmek için Evrensel Kanunda veya Ruhsal Kanunda sağlam bir temele sahip olmalısınız. Evrensel barış, kardeş sevgisi, bireysel özgürlük ve herkes için refah esastır. Başka bir yasa da, senin olmayanı başkasından alamazsın ya da senin olmayanı elinde tutamazsın. Rekabetin bile değeri ancak sahte bir ayrılık kimliğindedir.
Şimdi eğer Yaradan tüm yaratılışta her yerde mevcutsa, kiminle rekabet ediyorsunuz? Dedikodu, izinsiz girmek veya başka biri hakkında konuşmak bizi büyük bir gri alana götürür. Başkalarının işi Tanrinın işidir... Her şey bizlerle ya da bizsiz önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak. Kendi işinizle, kendi benzersiz ruh görevinizle ilgilenirseniz ne kadar enerji tasarrufu yapabileceğinizi bir düşünün. Ya tüm bu enerji başkalarının işine harcanmadıysa? Sosyal mühendisliğin ürettiği dışsal duyusal ödüle ne dersiniz? Başkalarının işlerine karışmak için kendimizi haklı olarak savunabiliriz ama bu bizim ruhumuza uygun mu, gerçekten işimiz bu mu? Kurban inancımız mı var yoksa kendi kurban kalıplarımız mı? bizi bu bitmeyen dramalara sürükleyen? Zırhımızda çatlaklar, iyileşmeyen yaralarımız, travmalar, bizi istenmeyen deneyimlere sürükleyen geçmiş deneyimlerden edindiğimiz yanlış sonuçlar var mı?
Sana hikaye anlatmak istiyorum;
Bir zamanlar küçük bir kız varmış. Herkesi sever, herkese güvenir ve doğayı severdi. Yaşı ilerledikçe bu değerleri başkalarına da yansıttı. Yalan söylemedi, aldatmadı, faydalanmadı, ihanet etmedi, kimseyi incitmedi. Büyüdükçe yalan söylendi, aldatıldı, sömürüldü, ihanete uğradı ve ona başka suçlar işlendi. Herkesin içindeki en iyiyi görmesine rağmen, herkes aynı değerlere ve ideallere sahip değildi. İki seçeneği vardı: korku içinde yaşamak ve kurban olmak ve intikam almak ya da geçmişi bırakıp gerçek doğasına geri dönmek için deneyimden bilgelik kazanmak. Gerçek varlığına dönüş yolunda kafası karışık, öfkeli, korkmuş ve kontrolcü insanlarla karşılaştı. onları caydırmak için her şeyi yapan görünür ve görünmez ruhlarla. Başarılı olursa, [etraflarındaki insanlar] başkalarına yansıttıkları yaraları, travmaları ve inançları kendilerine kabul etmek zorunda kalacaklardı. Bildikleri gibi dünyaları sona erecekti. Şu anda olan şey tam olarak bu. Bu olumsuz etkiler çok boyutludur ve onlara etkilenmeden dayanmak için iyi bir temele ihtiyacımız var.
Küçük kız artık büyüdüğünü ve karanlık bir taraf olduğu konusunda bilgelik kazandığını biliyor; içinde nasıl gezinmesi gerektiği, herkes kendi merkezinin dışına düşerken, sınırlarını nasıl belirlediği ve merkezini nasıl koruduğu konusunda nettir. Güvenin kazanılması gerektiğinin ve onu henüz kazanmamış olanlara vermemesi gerektiğinin farkındadır. Masumiyet bilgeliğe dönüştü, artık bir kurban değil - kalpten kaosu yönetiyor.
Bu savaşı herkes kazanamayacak. Birçoğu zirveye çıkacak ve yine de başarısız olacak çünkü insanların zırhındaki zayıf noktaların tam olarak nerede olduğunu ve onları bu insanlara karşı nasıl kullanabileceklerini tam olarak bilen karanlık tarafı hafife aldılar. Karanlık taraf onların korkularını, öfkelerini, inkarlarını, suçluluk duygularını bilir ve bunun üzerine başkalarına karşı şefkatlerini kendilerine karşı kullanmayı bilir. Karanlık taraf, birçok kişinin ihtiyaç duyduğu, herkesin zayıflıklarını ve özlemlerini bilir.
Dümeni ele geçirmenin ve (bizim) kaderini belirlemenin bir yolunu bulmak için her birine meydan okuyacaktır. Dışarının sevgi, neşe, mutluluk, güvenlik, bolluk vb. sağladığına inanarak, yerine getirilmemiş arzuların boşluğunda saklanırlar. Bütün bunlar her birey tarafından içeriden bulunmalıdır. İçe doğru gittiğinizde, gücünüzün merkezinde kalırsınız. Karanlık taraf seni koruyabileceklerini söyleyecek, sana başkalarına yaptıklarını on kez nasıl yapacağını öğretebilecekler. Başkaları üzerinde gücünüz olurdu, bir daha kimse size zarar veremez. Hayatına sahip olmalarına izin verirsen sana ün ve servet vaat edecekler. Asıl soru şu: “Onlar” kim ve kime cevap vermek zorundalar? Elbette bunların hepsinin bir bedeli var. Bu bedel, yüksek ideallerle yola çıkan ve şimdi tanrısız efendilere hizmet eden bir sistemin tuzağına düşen çeşitli alanlardaki üst düzey insanlar tarafından defalarca ödenmiştir.
Yıllar boyunca insanların farklı topluluklarda yükselişini ve ardından düşüşünü izledik. Egodan manevi egoya geçişi ve ardından narsist davranışı gördük. Bu aşağı doğru sarmaldaki son adım, daha karanlık güçlere takıntıdır. Bu tuzaklardan kaçınmak için en iyi temel, alçakgönüllülükle hareket etmek ve gözlemci rolünü sevgiyle uzaktan öğrenmektir. Sevgi her zaman başkalarına hizmet etmenin yanı sıra nihai güç olmuştur. Temelleri görmezden geldiğimizde, sevgi ve hizmete göre hareket etmeyi bıraktığımızda, başkalarını güçlendirmekten rekabete, üstün güce, sıkıntıya ve bütünden ayrılmaya geçeriz.
Rehberliğin en güçlü yöntemi içe doğru gitmek, kişinin Tanrı / Yaratıcı / Büyük Ruh ve benlik ile kendi kişisel bağlantısını kurmasıdır. Ruh kalptedir ve ruhunuz kaynağa bağlıdır.
Başkalarından gelen tüm kanallı mesajlara her zaman daha büyük bir anlayışla bakmalı ve mesajı hissetmek için kendi kalplerimize bırakmalıyız. Güç veriyor mu, Evrensel Kanunla uyumlu mu? faydalı mı?
Birçoğu bir kanaldan diğerine atlar, bir sonraki parlak nesne tarafından dikkati dağılır, her zaman gerçeği kendi dışında arar. Bilgi ne kadar çirkin olursa, o kadar çok takipçi bulacaktır, ancak temelleri göz ardı edemeyiz. Temelleri görmezden gelmek, bu kadar çok bölünme görmemizin nedenidir.
Son engelimiz çok zorlu olacak. Kadim varlıklar var. Bazıları onlara iyi gizlenmiş cinler, yılan gibi yaratıklar, kraliyet sürüngenleri diyor. Onlar son derece güçlü varlıklardır, sadece birkaçı onlarla başa çıkmak için eğitilmiştir ve birçok güzel varlık onlara boyun eğmiştir. Arada sırada Gri İttifak'ın işgalcileri var. Sürüngenlerin ve olumsuz korkuların çoğu kaldırılmış olsa da, ara sıra birkaçı ortaya çıkıyor. Ayrıca yüksek güç pozisyonlarını işgal eden sürüngen ve gri melezleri de biliyoruz.
Sonra boş kaplara dönüşen ve bu negatif enerjilerin bedenlerine girmesine izin veren insanlar var. Daha düşük bir seviyede, hala astral dünyada veya 4. boyutta kapana kısılmış olan ve bedenlenmiş insanlar adına bitmemiş işler, bağımlılıklar vb.
Başkaları üzerinde en yüksek güç seviyesinde, denetleyiciler, yetkilerin (yönetmeliklerin) ve yetkisizleştirme gündemlerinin arkasındakiler bulunur. Onlar, genellikle İlluminati veya Kabal olarak adlandırılan savaş ve hastalıktan yararlananlar ve Tanrıları, sefil yoksulluk, acı, ıstırap ve ölümden hosnut olur.
Uyanış ve şifa topluluğunun liderlerini devirmek için mümkün olduğunca çok bölünme yaratacaklar.
Toplum mühendisliği yapılmış, kriz düşünceli, kendi araştırmalarında engelli, ahlaki açıdan meydan okuyan insanlar kendi melodilerine göre dans ettikleri sürece devam edecekler.
İyi haber şu ki, bu olumsuzlukların hiçbiri hali hazırda sürmekte olan yükseliş sürecine özgü bir frekans değil. Bu bizi dış kaynaklara bağımlı olmadığımız, güçlü bir ruhsal temel oluşturduğumuz ve Tanrı / Yaratıcı / Büyük Ruh ile kendi kişisel bağlantımızı kurduğumuz gerçeğine geri getiriyor. Kendi içsel rehberliğinizi oluşturun ve ona güvenin. O ilk izlenim, bir şeylerin yanlış olduğunu söyleyen o içgüdüsel his.
Görünmez olumsuz etkilerle baş etmenin en güçlü yöntemlerinden biri, ECETI web sitesindeki şifa duasıdır https://www.eceti.org/clearing-technique.html . Onu sık sık kullanın, meditasyon yapın, Kaynağa güçlü bir kişisel bağlantı ve Evrensel Hukukta bir temel yeniden yaratın. Bu haber bülteninin sonunda da bulunabilir. Baba Ji bir keresinde, birinin yapabileceği en iyi katkının, tamamen sevgi dolu, neşeli ve tatmin edici bir hayat sürmek ve başkaları için bir örnek teşkil etmek olduğunu söyledi.
Başkalarında düzeltmeye çalıştığımız şey, genellikle kendimizde düzeltmemiz gereken şeydir.
İyi eğlenceler
James Gilliland
✨✨✨✨✨✨✨✨✨

0 comments:

Yorum Gönder