18 Ocak 2022 Salı

PLEİADES.

 

Kendinizin de farklı fiziksel biçimleriniz olduğunun belki farkında değilsiniz. Sözgelimi yunuslar insanın başka bir biçimidir. Yunuslar sadece suda değil, toprak ve havada da, aynı anda pek çok boyutta varolur. Sevinç dolu bir yapı onların en göze çarpan ayırıcı özelliğidir. Hiçbir zaman yok edilmediğini bilen ama unutmuş olan, yok edildiğini sanan insan karşılığına derinden bağlı çok ileri düzeyde evrimleşmiş bir bilinçten kaynaklanır bu doğaları. Yunus ve balinalar gezegeninizi bir arada tutmak için özel sesler yaratır. Sizin gibi bu yaratıklar da kökeni yıldızlar olan eski varlıkların soyundan gelir ve siz insanlara gezegeninizi koruyup sevmek için kadim bilgelik ve gerçekleri iletmek üzere buradadırlar.
 
Yunus ve balinalar Işık Ailesi üyeleridir ve çağlar boyunca eski uygarlıklarınızdan kiminin frekanslarını taşımışlardır. Atlantis kültürünüzün yunusları bu uygarlığın çöküşünden önce şifrelendi. Yunuslara barındırmaları ve genetik, telepatik olarak iletmeleri için pek çok bilgi verildi. Onlar da size anlamı açık olan bir mesaj veriyor; Yaşam nitelikleri tehlikede ve eğer onların yaşam niteliği tehlikedeyse sizinki de öyle demektir. Yunuslar bu zamanda size ayna tutuyor.
Yunuslar gezegeninizi sürüler halinde terk ediyor. Kendilerini yalnızca kıyılarınıza vurmakla kalmıyor, kasten balıkçı ağlarınıza da yakalanıyorlar. Yunuslar son derece güçlü yaratıklardır, kurban değil. Gezegeni size terk ediyorlar, çünkü bu sizin yönetimi alma zamanınız. Hayvanlar kendilerine inanır ve öldüklerinde yalnızca biçim değiştirdiklerini bilirler. Yeni bir dünyanın kurulmakta olduğunu biliyorlar. “Soyu tükenen” pek çok tür gerçekte boyutsal frekanslardan geçerek eski Dünya öldükçe yeni Dünyaya doğru ilerliyor.
🐋Aranızdan pek çoğu yunuslarla birlikte yüzmek ister, çünkü yunuslarla temasınızın sonucu yeni bir titreşimsel frekans yaratan bir iç şifreye cevap verirsiniz. Bu da frekans kalıtınız ve kim olduğunuzu bilme hakkınız ile bağlantınızı sağlar.🐬
--💥--Barbara Marcınıak
 https://www.facebook.com/feryal.paradis

0 comments:

Yorum Gönder