6 Ocak 2022 Perşembe

“ÜÇ GÖNÜLLÜ DALGASI VE YENİ DÜNYA” KİTABINDAN ÖNEMLİ NOTLAR -DOLORES CANNON

 Bir şunu diyen bir yazı 'THE THREE WAVES OF VOLUNTEERS AND THE NEW EARTH DOLORES CANNON' görseli olabilir
- Ne olacağının önemi yok, çünkü bunun hepsi bir oyun. Hepsi bir piyes. Ve olan her şey bir sebepten dolayı oluyor. Ve şu anda bunun sebebi, evrimlerinde nerede olduklarını anlamak için her bir insanı sınamak. Yani burada (bedende)huzur ve ışığı tutabilirsek, ne olacak diye endişelenmemize gerek yok. Bunun hepsi zaten bir illüzyon.
- Bu oldukça gerçek ve korkunç sonuçlara sebep oluyor gibi gözükebilir. Her bir birey için korku. Bizim görevimiz, her bireyin burada (bedende) huzur bulabilmesi. Ve sonra, kendi beden evrelerinde huzur ve ahenk olan daha çok insanı bir araya getirdiğinizde, tabi ki o zaman karanlık yerine huzur yayılacak. Ve bu yepyeni bir dünya yaratıyor. Yapman gereken tek şey, buraya (beden) odaklanarak Dünya’daki cennetini yaratmak. Her insan Dünya üzerinde kendi cennetini yaratıyor. Yapman gerekenin hepsi bu. Ve Dünya’da kendi cennetlerini yaratanlar ile bir araya gelmek. Ve sonra bu enerjiyi dışarıya yaymak. Ve bir bakmışsın, Dünya’yı değiştirmişsin. Dünya hakkında düşünmüyorsun bile. Odaklandığın her ne ise onu yaratırsın.
 
- Bir enerji topu düşünün. Bu bir olasılık topu. Bir düşünceyi düşündüğünde o kaybolmuyor. Enerji teli haline geliyor. Enerji oluyor. Olasılık topuna dönüşüyor. Yani düşüncenin enerji olmasını düşün. Ve ona ne kadar çok enerji verirseniz, o kadar güçlenir. Ve sonra tezahür eder, gerçek olur. Fiziksel olarak yaratılır. Eğer barış olacağına dair düşünürseniz ve sonra “Ah, ama savaş gittikçe kötüleşiyor” ya da “O politikacılar da hata yapıyorlar” diye düşünürseniz, dışarıya yolladığınız pozitif enerjiyi zayıflatırsınız. Bu yüzden insanlara pozitif enerjiyi göndermelerini ve sonra onu daha fazla, daha fazla pozitif düşünce ile güçlendirmelerini öğretmeliyiz. Ve onlara, o negatif düşüncelerden biri akıllarına geldiğinde, onu sadece düşünmekle kalmayıp, ayrıca pozitif bir düşünce ile değiştirmelerini de öğretmeliyiz. Böylece pozitif enerji olasılık topuna katkıda bulunabilsinler.
- Her etki için karşı bir tepki verebiliriz. Ölüm olan yerde doğum var. Ve herkesin, her türlü açgözlülükten ve hakimiyetten, maddiyatçılıktan vazgeçmesi gerekiyor. Çünkü bu konular Yeni Dünya’da hiçbir işe yaramayacak. Şu an olduğu gibi, paraya ihtiyaç olmayacak. O zaman neden canınızı sıkıyorsunuz? Dünya için, Evren için çalışan bu kişilerin ihtiyaçları karşılanıyor ve karşılanmaya da devam edecek. İhtiyacınız olan size gelecek. Bu yüzden “Para kazanmak için çalışma” etiğinden vazgeçmelisiniz. Siz Dünya’yı değiştirmek için çalışıyorsunuz. İtici güç burada olmalı. Sevgi ve hizmetten gelmeli. Sevgi ve hizmetten kaynaklanmalı. Hırstan değil. Siz bu durumu kurtarmak için çalışıyorsunuz. İtici güç burada olmalı. Ve bu çabayı en üst düzeye çıkarmamızın tek yolu budur.

 https://www.facebook.com/dervisilhami

0 comments:

Yorum Gönder