5 Mart 2013 Salı

Ashtar Sohbetleri - 1 Mart 2013

 http://www.dunyaana.com/images/adana38-a.jpg
Siz bize iletişimimizde neden bu kadar çok ayrılıklar olduğunu sordunuz. Neden bizim tarafımızdan gelen özellikle zaman mevzuundaki bazı mesaj verileri diğerlerinden daha farklıdır? Lütfen anlayınız ki bizim tarafımızdaki her şey Şimdiki zamanda olmaktadır. Biz sizinle iletişim kurduğumuz zaman kesin olaylar ve onların bir zaman dilimi ile birleşmesi, bizim ilk olarak buluşmak ve ne söyleyeceğimizi ve nasıl söyleyeceğimizi kararlaştırmak şeklinde olmuyor. Hepimiz Bir'iz ve bu yüzden bizler her şeyden önce bir iletişim olarak aynı fikirde olmak zorunda değiliz. İzin verin bunu biraz daha açalım.

Tabiki bizler yakın bir temastayız ve aramızda değişiyoruz. Tabiki bizler gelişmeler üzerine görüşlerimizi değiştirmek için "buluşuyoruz" ama olaylar ve onların zamanlaması için bizler bütünlüğün duruş noktasından en çok gelişmiş potansiyellerle zaman çizelgelerini karşılaştırıyoruz. Bir başka deyişle, biz sadece bir zaman çizgisi hakkında aynı fikirde olmak zorunda değiliz ve hepimizin arasındaki ortak bir anlayışın oluşundan beri bu iletişimin aynı olması gerekmiyor. Ve şimdi işler biz bu kanal aracılığıyla iletişime niyetlendiğimiz zaman daha da yanıltıcı olmaya başlıyor.

Belirli zaman çizelgeleri hakkında iletişim kurmak istemeyen bazı kanallar var ve biz bunu tamamıyla kabul ediyoruz (hatırlayın bizler özgür iradenize her zaman saygı duyarız ve asla bu saygıyı kırmayacağız!). Ayrıca biz sizin şimdiki mevcut evriminiz için zaman çizelgeleri hakkındaki bilgilerin nasıl önemli olduğunu bildiğimizden bunun bazı sorunlara nasıl da yol açtığını kabul ediyoruz. Biz şimdi eğer bir kanal çok belirli zaman çizgileri ya da bütün zaman çizelgeleri hakkında iletişim kurmak istemiyorsa nasıl ilerleyebiliriz? Ama öte yandan insanlık onların zamanla ilgili olan olay ve gelişimleri hakkında bilgilenmek istiyorsa biz ne yapabiliriz? Bizim ikilemimizi görüyor musunuz?

Böyle bir durumda bizler en kesin olaylara bağlı zaman çizelgelerini betimlemede çok aşırıyız.Biz bu kanal aracılığıyla sizleri ölü tahminlerle tedarik etmiyor ve daha genel bir bakış açısısı kazandırmak yerine bunu sağlamaya çalışmıyoruz ki bu hala çok doğrudur. Bununla biz zaman çizelgeleri hakkında ihtiyaç duyulan  ve bizim birçok kanalımızın özgür iradelerini dengeye getirmeye çalışıyoruz. Eğer siz "ısrar eder" ve bu kanaldan tekrar tekrar size zaman çizelgeleri hakkında daha kesin bilgilerle bunu sağlamasını isterseniz bizler bu kanal ile o bilgileri veremeyiz ve onun özgür iradesine saygı duyarız. Ve tabi sizler de duymalısınız.

Biz sizi şaşırtmak istemiyoruz ve hayal kırıklığına uğratmayacağız. Gelişiminiz Kalbimize azizliktir ve biz sizin bizi bir ve tek doğru olan hepimizin Bir olduğunu anladığınızı görmeyi bekleyemiyoruz. İzin verin geleşmeler -bununla biz sadece İfşa üzerine odaklanmıyoruz- aksın ve bunun önümüzdeki kısacık zamanda sizi nereye götüreceğine baksın.

Büyük bir Sevgi ile
Kardeşiniz Ashtar.

Çeviri: SoulMATES 

0 comments:

Yorum Gönder