17 Mart 2013 Pazar

Ashtar Sohbetleri 11 Mart 2013

http://www.dunyaana.com/images/adana13-b.jpg
 
Kalbinizdeki İşiniz Gelişiminize bir Önkoşuldur ve Yeni Teknolojilerin Tanıtımı için Özeldir
Derin bir şekilde sizinle olan etkileşimimizi yanıtlamak isteriz, özellikle yeni teknolojiler ve onların tanıtım önkoşul konularına ilişkin olanlarına dair.



Lütfen anlayın ki bizler şu zamanda olanları size sevgi dolu bir şekilde belirtiyoruz, - siz gittikçe daha çok bilgi alıyorken- size tekrar bir araya gelişimizin gerçekleşmesine doğru olan ipuçlarını vermek bizim için önemlidir.
Kalbinizde her şey için dışarı aksetmesi gereken işlerinizi size şefkat ve yorulmak bilmez bir şekilde gösteriyoruz. Her şey orada başlar. Bu hazırlıklar boyunca sizler gelişmiş teknolojileri kullanabileceksiniz. Lütfen açıklamamıza izin verin:

Eğer biz teknolojiler hakkında bilgi arka planını size sağlarsak bu daima iki ucu keskin bir kılıçtır. Diğer bir deyişle bu bilgi sizi yükseltebilir ama bu çok sık bir şekilde tersine neden olur- bu bilgi bizim aktifleştirmek istemediğimiz duyguları tetikliyor.


Mesela siz kendinize soruyorsunuz: Neden bize iletilmiyor? Neden hala orada değiliz? Neden bu teknolojilerden yararlanmak için bu kadar zaman geçmesi gerekiyor?
 Bu duygular gelişimin pek de ilerlemediği korkular üzerine kuruluyor ya da bu sizin beklediğiniz bir şekilde değildir. Ama emin olun, bu teknolojiler sizin için hazırdır ve siz onları kullanacaksınız. Bununla beraber zamanlama - bu olacağı zaman- size bağlıdır. Sizin titreşim seviyeniz hangi teknolojiyi kullanacağınıza karar verir.


Teknolojimizin tanıtımı sizin gelişiminize- titreşimsel artışınıza göre- paralel işler . Ne kadar ışığı çekip değişime uğratırsanız o kadar gelişmiş teknolojileri kullanabilirsiniz.


Işınlanma, çoğaltıcı- ve özellikle sizi dünyadaki herhangi bir yere daha az ve ya hiç zaman harcamayacak şekilde taşıyan ulaşımın farklı manaları- kullanıcı tarafından yüksek, enerjitik bir gereksinim taşır. Henüz ulaşmadığınız bu titreşim, bu yüzden biz de -henüz- yapamıyoruz, sizlere bu  teknolojileri uygun hale getirir. Siz zaten ne planladığımız ve sizin için neyin uygun olacağı hakkında çok şey biliyorsunuz. Dediğimiz gibi, eğer siz kendinizi yükseltmezseniz bu size "iletilemez".


Bu arada, bizim sizinle tam bir şekilde etkileşime girene ve çalışana kadar bu yeni teknolojilerin tanıtımı size yapılacak. Bununla biz demek istiyoruz ki sizler kendi kendinize bu teknolojileri yaratabileceksiniz. Bu, sizin hayatlarınızı büyük bir şekilde kolaylaştıracak ve gelişimize yardımcı olacak.
Biz, mucitler için sizlere yardım edecek fikirleri ulaştıracağız ve bu fikirlerin bilinçaltı seviyenize yerleşmesi için onlara yardımcı olacağız. Bu uygulamalar daha çok serbest enerjinin tanıtımı için olacak ki bu en erken zamanda sizin fosil temelli teknolojinizle yer değiştirecek.


Gelen ışık gözle görülür bir şekilde titreşimsel yükselmeleri yeni teknolojileri kullanacak bir durum olarak yükseltecek. Ancak, sizin kalbiniz gelen bu ışıkları alıp dönüştürecek ve işleyecek olan kontrol merkezidir. Bu sebeple bunun sizi sarmış olan sorunlarınız tarafından dağılması değil kalbinizde olması önemlidir.
Bunun ne kadar zor olduğunu biliyoruz çünkü sizin 3B görüşünüzden dünya hala çok halihazırdır ve siz sık sık bunun sadece bir illüzyon olduğunu unutuyorsunuz. Eğer siz daima deneyimlediğiniz her şeyin illüzyonun bir parçası olduğunu-ki bu şekilde dağılabilir- hatırlarsanız açık bir şekilde kalbinizde işlerinizi destekleyebilirsiniz. Biz size sık sık sizin kendinizin yarattığınız bu illüzyonu sadece ve ancak sizin dağıtabileceğinizi anlattık ve ancak siz onu nasıl uzaklaştıracağınıza kadar verebilirsiniz.


Bu yüzden biz bu zaman periyodu boyunca size, sevgiyle sizin gerçek ve en önemli işinizin kalbinizde kendinize odaklanmanızı hatırlatacağız. Gelişiminizin anahtarı- ve özellikle yeni teknolojilerin uygulaması için- kalbinizde yatmaktadır. Bu yoldan gidin ve siz bu şekilde hedefinize en yakın zamanda varacaksınız.
Şimdilerde size gelen kanal mesajlarına dikkatle bakın. Onlardaki doğal olan paradigmaları tanıyor musunuz? Bunu şu anki zamanda görüyor musunuz? Her şey bizim yeniden birleşmemiz için kalbinizde işinize olan odaklanmanız boyunca şekilleniyor. Bu hedefe varmanız için gerekli tüm yardımları size veriyoruz.


Gelişmeler için en büyük potansiyel zaman dilimlerini- yani 22 Eylül 2013'e kadar olan dokuz aylık zamanı-  size bildirdik. Şu anlık zamanda biz görüyoruz ki bu zaman dilimi bizim tahmin ettiğimiz gibi ilerliyor. Bu nedenle odaklanmanızda gevşemeyin- kalbinizde yerleştirin ve her şey sizin beklediğiniz şekilde gelişecek.
Sevgi içinde
Kardeşiniz Ashtar
Çeviri: SoulMATES(Soul+M+ATES)

Kanallık eden Philipp

Web sayfası: ASHTAR through Philipp

 

1 comments:

Adsız dedi ki...

cok guzel mesajlar ,umarim aldatici degildir

Yorum Gönder