7 Mart 2013 Perşembe

Ashtar Sohbetleri 3 Mart 2013

 http://www.dunyaana.com/images/adana56-c.jpg
Philipp aracılığıyla

Meditasyonu Günlük Rutinlerinize Ekleyin

Siz zihin/egonuzun rahatsızlığından kendinizi avutmak ve kalbinizin merkeziyle bağlantı kurmak için meditasyonunuza çok fazla zahmet koyuyorsunuz.


Siz barış ve huzurun sizinle akmasını amaçlıyorsunuz.Eğer biz sizin kalbinizin merkeziyle derinden bağlantı içinde olduğunuz bu safhalarda size ısrarla hatırlatırsak, siz gerçek ve bilinçli bir şekilde var olan her şey ve özellikle de bizimle, Işık Ailenizle bağlantılısınız. Biz bununla sadece bizimle bağlantılı olduğunuzu kastetmiyoruz. Gerçekte Biz sizi günlük meditasyonunuzu daimi imalar halinde oturtmanız için cesaretlendiriyoruz. Bunu yaparak değişik pozitif sonuçlardan yararlanacaksınız. İzin verin açıklayalım. 


Biz bu mesajların başlangıcında üzrerinde durduğumuz gibi izin verin bunu tekrarlayalım çünkü bu çok önemlidir. Siz meditasyonda kalbinizin içine doğru "erimeyi" amaçlıyorsunuz ve zihin yerine içinizin  farkındalığı üzerinde durmaya odaklanıyorsunuz. Siz kalp alanınızın sizin Doğru kendiniz olduğunu biliyorsunuz ve bırakın bu kontrol merkezinizi ortaya koyalım. Bu, sizin, olan her şeyle ve bu şekil ile Işık ailenizle bağlantınızdır.

Dahası, sizin kalp alanınız bu mesajların enerjisini özümsemenizi ve içinize süzülmesini sağlar. Zihin/egonuzun size ne dediğinin hiçbir önemi yoktur ki dahası sizin kutsal kalp alanınız kanal edilen herhangi bir mesajın kalitesi ve doğruluğunun kefilidir. Şimdi biz bu "kontrol merkezi" ile bunu boş bir odaya çekilip, günlük belirli bir meditasyon ritüeline ihtiyaç duymaksızın canlandırmanızı istiyoruz. Ve bu oldukça kolaydır çünkü hiçbir zaman nerede olduğunuzun önemi yoktur, izin verin tekrarlayayım: Daima kalbinizle bağlantı kurun. Bu nasıl işler? Eğer siz günlük rutinlerinizi takip ediyorsanız bu tekrarlamaları kısacık bir süre için durdurmayı deneyin.Biz "kısacık bir an"ı söylemekle sizin dilinizde kısa bir anı demek istiyoruz. Zamanınızın birkaç saniyelik "çabası" zaten yeterlidir.

Sizi çervreleyen bir noktanın, tercihen doğadaki mesela bir ağaç veya bir çiçek üzerinde odaklanın. Eğer siz buna benzer bir şey üzerinde odaklanacak bir şeye sahip değilseniz muhtemelen sadece gökyüzü ya da belki güzel bir bulut üzerinde odaklanmanız yararlıdır. Derin birkaç nefes alın ve izin verin nefesiniz kalp alanınızı dolaşsın. Kalbinizin nasıl genişlediğini hissedin. Nefesinizin kalbinizde nasıl altın bir ışık topunu aktifleştirdiğini imgeleyin. Bu altın topun kalp alanınızda nasıl ışıldadığını ve bütün vücudunu kapladığını imgeleyin. Işığın sizi nasıl güçlendirdiğini ve temizlediğini hissedin. Bununla siz sadece kendi iyi halinizi desteklemiyor ayrıca bilerek Işık Kardeşlerinizle de bağlantı kuruyorsunuz. Bizim hazzı ve saf neşeyi ki bu bizim sizinle bağlantı kurmamızı sağlıyor, taşımaya gönderen sizin bu ışımanız, sizin bu ışığınızın ışıldamasıdır.

Yapabildiğiniz kadar ışıldayın ve biz de yapabildiğimiz kadar size yaklaşabilelim bizim sevgili Işık Ailemiz.

Kocaman sevgilerle kardeşiniz Ashtar

Kanallık eden: Philipp
Çeviri: SoulMATES 

0 comments:

Yorum Gönder