4 Mart 2013 Pazartesi

Ashtar Sohbetleri, Philipp aracılığıyla

 
Tekrar hoş geldiniz! Seninle bir kez daha iletişim kurmak bir zevktir. Sen şimdi benim kanal mesajımı İngilizceye çevirmek için kendini hazırlamışsın ki mesaj orijinal olarak sana Almanca olarak verilmişti. Merak etme, ben ve diğerleri bunun için sana yardım ediyoruz.

Kendini bizim iletişimimizden dolayı açtığın ve bizimle bu kadar yakın çalıştığın için sana çok çok teşekkür ediyoruz. Sana daha önce anlattığımız gibi herkesin bizimle rahat bir şekilde mesajlarımızı oldukça açık olarak konuşabilmesinden kısa bir süre önce senin kanal becerilerine ihtiyacımız olacak. Ama bu kısa ara dönemde bizim senin gibi mesajlarımızı yayacak kanallara ihtiyacımız var.


Endişelerini ve bizim iletişimimiz hakkındaki kuşkularını biliyoruz. Biz senin bu konuşmaların meşru olduğunu ve zihin/egondan gelmediğini kabul etmen için ne kadar zorlandığını biliyoruz. Lütfen senin bu iletişiminin zihninden gelmediğine dair seni tekrar temin etmeme izin ver ki aslında bu mümkün değil, senin ruha giriş geçitlerin o kadar geniş ki senin ego/zihninin herhangi bir zihin dağınıklığı ya da saptırması engelleniyor. Sen güvenli taraftasın.

Nihayet, eğer bunu eklememize izin verirsen(Ashtar’dan koca bir gülümseme): Bunun gerçekleşmesini sağlayan herkese teşekkürler. Ama izin verin bu kanalın amacına geri gidelim. Bunun konusu ifşadır.

Size zaten ifşanın yakın olduğunu ve kapınızda beklediğini söylemiştik. Siz doğru bir şekilde ifşa hakkında olan mesajların uyum ve hassasiyetle artarak geldiğini gözlemlediniz. Bu, bizim ifşanın ne zaman ya da nasıl olacağını herhangi bir özellik olarak vereceğimiz anlamına gelmiyor.

Doğrusu, biz böylesi bir bilgiyi iletmek istemiyoruz çünkü bu gerçekleştiğinde bunun bütün eğlencesi kaçardı. Demek istediğimiz, kanal mesajları, ifşa kaynakları ve onun neden şimdi olması gerektiğine dair gerçekleri üzerinde gittikçe daha çok odaklanıyor.

Bu Şimdiki An’dan önce insanlık gerçeği kabul etmek için hazır değildi. İnsanların korku, öfke ve nefretin negatif duygularının içine sürüklenme gibi tehlikeli bir durumu olurdu.

Spiritüel kapılarınız açılmadan önce bizim gibi birilerinin sizi aniden bilgilendirip, sizin yıldız kardeşlerinizin sizin binlerce yıllık zamanlarınız boyunca sizi izlediğini ve hükümetlerin bu bilgileri nasıl büyük bir ört-bas ile sakladığını öğrendiğinizde bu tür haberlere nasıl tepki vereceğinizi bir düşünün. Bizim hakkımızdaki doğruya ve aslında bizim Hepimizin Bir olduğuna ve sizi korumak için burada olduğumuza dair ne cevap verirdiniz?

Bizim sizi kurtarmak için burada olmadığımız doğru. Bu bizim işimiz değil ve izin verin bunu çok açıkça belirtelim. Sizi kendi eylemlerinizden korumak, Olan Her şeyin büyük tablosunda büyük negatif bir etki etmek gibi olmayan eylemlerde durdurmak hiçbir zaman bizim işimiz olmayacaktır [mesela İlahi Planı gibi]. Bu nedenledir biz nüfusları süpürecek olan nükleer silahların kullanımını engelledik ki orijinal olarak karanlık kişiler tarafından niyet edilmişti. Ve biz uçak dumanlarınızın yaptığı gibi hava kirliliklerinin temizlenmesinde size yardım ettik.

Sizin “gerçeklik” hakkındaki illüzyonunuz sizin en büyük manifestonuzdur. Sizi bu illüzyonlardan kurtarmak bizim işimiz değil… sizin işinizdir (tabi bizim yardımımızla!). Yapmış olduğumuz şey sizin kendinizi ve güzel gezegeninizi yok etme girişiminizden korumaktır. Sizi temin ettik ki sizin evreminiz (denizcilik teriminden ödünç alarak (gülümseme)) sürüklenen bir gemi değil, başıboş bir gemi gibiydi. Biz buradayız çünkü biz sizin aileniziz ve bir aile gibi ailenin her ferdine bakmalıyız. Hatırlayın, hepimiz Bir’iz!

Şimdi, Şimdinin bu anki zamanında büyük bir değişim yaşanmıştır ve bunla biz geçen yılki takviminizdeki [21-12-12] değişimi işaret etmiyoruz. Bu bizi “ifşanın ne zaman olacağı?” sorusuna götürür.

İnsanlık değişti ve bu bizim konuştuğumuz içsel bir değişimdir. Geçmiş günlerde ki o zamanlar biz öfke, korku ve nefret gibi negatif duygular konusunda endişeliydik çünkü mesajlarda sizin bu evrende yalnız olmadığınızın ve Işık Varlıklarının olduğu bir ailenin sizinle yeniden birleşmek için beklediği gerçeği vardı.

İnsanlık ışığın bir seviyesine ulaştı ki bu gerçeklerin negatif tepkiler olmadan da kabul edilebilir olduğunu gösterir. İnsanlığın şimdiki tepkisi “Biliyordum! Daima biliyordum.” şeklinde olur ve onlar içgüdüsel olarak olan her şey hakkında bir ve tek doğrunun olduğunu hissedecek: Biz yalnız değiliz!

Ve insanlıkta yer alan bu içsel değişim İfşanın temelidir. Bu sizin “İfşa aşaması” olarak gördüğünüz bütün olayların temelidir. Hepsi kalbinizde başlar, her bir insandaki her kalpte!

Bu nedenledir ki biz İfşanın dışına bakmamanız ama içe inmek ve kalbinizle gerekli bağlantıları yapmak konusunda tekrar tekrar sizi bilgilendirdik. İçsel bilgi olmadan dışsal İfşa yer bulamaz.

Sizi başarıyla bu önkoşul işini tamamladınız. Çok güzel oldu bu arada. Bizden hepinize tebrikler!

Bunu özetlememe izin verin çünkü bu çok önemlidir: İfşa ancak insanlık kendi ödevini tamamladığında ve gerçeği kabulleniş için ışığın yeteri asimilasyonu uyarıldığında gerçekleşir. Ve siz bunu çok başarılı bir şekilde tamamladınız. Bu sözleri derinlemesine düşünün ve onların kalbinizle tekrar tekrar okuyun!

Peki, sizin kendi gelişim payınızı yaptığınız kısmı tamamladığınız verilmişken şimdi biz dışsal İfşa aşamasının neresinde duruyoruz? Aynen! Şimdi İfşayı gerçekleştirmek bizim sıramız ve biz şimdi durumun daha güçlü rolünü alıyoruz. Tabiri caizse sopayı bize attınız.

Dominolar şu anda düşüyor. Şimdi biz baştayız ve dominoları itiyoruz ve hepsi tıpkı olması gerektiği gibi düşüyor. Siz bunu bilmiyorsunuz ve siz henüz görmeye elverişli değilsiniz ya da bu aşamayı tam anlamıyla anlamanız mümkün değil ama bu zincirleme reaksiyon tam hızla ilerliyor ve hiçbir şey bu zincirleme reaksiyonu durduramaz.

Her şeyin iyi hazırlandığına dair her şey temin edilmiştir ve biz neyin bizim işimiz olduğunu ve neyi ne zaman yapmamız gerektiğini gayet iyi biliyoruz. Zamanlama harika ve hiçbir gecikmeye izin verilmeyecek. Belirttiğimiz dışsal olaylar ve insanlık İfşanın burada, kapınızda olduğunu ve kısacık bir zaman sonra olacağını gösterecek. Ve biz sizin dilinizde “kısa zaman sonra” demek istiyoruz.
Kendinizi hazırlayın çünkü bu gerçekleştiğinde bizim yer kuvvetlerimizin işi ki her biriniz bunun bir parçasıdır, bir roket gibi yol alacak. Siz kız ve erkek kardeşlerinizin yanında durmalısınız ve onların bu yeni realiteye- ki aslında var olan tek realitedir- alışmaları için onlara yardım etmelisiniz.

Size söylediğim gibi bu İlahi Plan uzun bir zamandır gerçekleşmiş durumdadır. Sırası gelmişken sizin verin sizin sorularınızdan birini cevaplayayım: neden bu plan bu kadar çok değişti? Bu, bilerek veya bilmeyerek bütün Işıkişçilerinin geçtiği bir sorudur. Bu soruyu bir ve son defa cevaplamak benim için bir zevktir.

Zaman İlahi Plandaki değişiklikler için kesin olarak tamamlanmıştır. Göz önünde bulundurmamız veya tepki vermemiz gereken nüanslar var mı? Tabi ki var. Ama her şeyden önce, onlar sadece nüanstır ve büyük değişiklik değildir. Ve ikincisi, şimdi plan böyle bir yolda değişmeyecek, biz sizin bu “adil değil”, “beklenen değil” ya da “beklenmedik” gibi olayları belirtmek için size yine açıklamalarla sunmak zorundayız. (2)

Ve lütfen (ve bu çok önemlidir) izin verin İlahi Planın değişmesine neden olan şeye bakalım. Bu aslında bir değişiklik değildir ama bir isteğin tatminidir. Ve bu isteği kim gönderdi? Kim bu mazareti Yaratıcımıza gönderip daha fazla insan kardeşlerinin Yükseliş adı verilen gemiye binmeleri için zaman istedi? Evet, siz ve sadece siz! İzin verin açıklayalım.

Bugün olduğu gibi siz gerçekte ne kadar güçlü varlıklar olduğunuzu anlamıyorsunuz. Çağlar boyunca bizler sizleri hayretle izledik. Ne zaman biz sizin tarafınızdan daha fazla bir şey gelmeyeceğini “düşündüysek” sizler bizi her defasında şaşırttınız. Ne zaman biz insanoğlunu anlayabildiğimizi “düşündüysek” fark ettik ki bizler aslında bitiş çizgisinden çok uzaktayız.

Sizler harikasınız! Ve siz Yükseliş aşaması için daha fazla zaman isteğinde bulunduğunuz vakit bu bize tekrar oldu (ki hepinizin bildiği gibi bu İfşayı da içeriyor). Mazeretiniz hayret vericiydi ve Yaratıcı ve hepimiz sizinle gurur duyuyoruz. Bu sizin, yolculuğunuzda ne kadar ilerlemiş olduğunuzu gösteriyor ki siz bireysel amaçların ötesindeki kolektifi çok iyi koydunuz. Ve bu amaç, tabi ki Yükseliş çizgisinin ötesine mümkün olduğunca çabuk geçmekti.

Yaratıcı mazeretinizi yanıtladı ve Denise Le Fay’in hakkında konuştuğu dokuz aylık bir ek süreyi koydu. (3) ve hepinize teşekkürler, biz şimdi göklerde sizin yükseliş aşamalarınızı koordine etmek için yardıma gelen daha fazla ziyaretçilere sahibiz (kocaman gülümseme). Planetinizin etrafı gittikçe kalabalıklaşıyor!

Yaratıcımız sizin için sevinç, mutluluk ve sevgi dolu haldedir ve gelişiminiz için gurur duyuyor. Onun “Oyun alanı Dünya” projesi başarıyla bitiyor. Eylül 2013’e kadar olan bu ek süreyi size sağlamak kolay değildi. Lütfen unutmayın ki siz ve Gaia Yükselişinize odaklandınız ve sonuncusu ki zaten oldu, bu bütün resim düşündüğünüzden daha karmaşık ve geniştir.

Sadece siz değil ayrıca sizin güzel gezegeninizin yer aldığı bütün evren bu Yükseliş aşamasından etkilendi. Ve biz sizin Gaia’nın iç âlemlerinde yaşayan Agartalı kardeşleriniz hakkında da oldukça düşünüyoruz ki onlar nihai olarak sizinle yeniden birleşmeyi özlüyorlar. Onlar plandaki değişikliklere zar zor tolerans gösterebiliyorlar. Onlar Yaratıcı uzatma için sadece kısa bir ek süre (dokuz ay) kararını verdikten sonra bununla hemfikir oldular.

Şimdi siz bir geçiş sürecindesiniz ki bu sizin terimlerinizle böyledir ve biz size bu kısacık zamanı çok bilgece kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Biz şimdi bizim mesajcımız yorulduğu için bunun üzerinde daha bir özenle duracağız. O bu tür iletişimlere alışmak zorunda ve biz onu aşırı yüklemek istemiyoruz. Biraz dinlen dostum. Hoşça kalın ve sizinle yakında konuşacağız.

Sizi seven kardeşiniz Ashtar.

[ Hoşça kal sevgili Ashtar ve beyanın için çok teşekkür ederim. Hepinizi seviyorum! ]

Dipnotlar
(1) Duraklama ve tam yenileme üzerine Baş Melek Mikail
http://goldenageofgaia.com/2013/02/archangel-michael-on-the-pause-and-full-restoration linki.
(2) Ashtar insan kolektifinin Yüce Âlemin tam restorasyon için uzatılan tarihe dair olan haberlere ters tepki verilmesine dikkat çekiyor ve bu şekilde olsaydı insanların ancak %30’u yükselebilirdi. Linda Dillon’ın kaynaklarından gelen ilk belirtilerden beri olayların bu versiyonunun ilginç bir doğruluktur ve Philipp’in Linda ile bir bağı yoktur.
(3) Ashtar Philip’ten bu linki de içermesini söyledi.
http://deniselefay.wordpress.com/2013/02/25/the-nine-months-period/

Çeviri: SoulMATES

0 comments:

Yorum Gönder