21 Mart 2013 Perşembe

Ashtar Sohbetleri: Dönüşümünüz artarak belirginleşiyor 19 Mart 2013

 http://www.dunyaana.com/images/adana25-c.jpg
Ashtar:
Sizinle tekrar konuşmaktan keyif alıyoruz. Şu anki zamanda nasıl hissettiğinizi biliyoruz ki Mart Ekinoksunun Enerjileri çok güçlüdür - onlar şimdi artmış bir şekilde yüksektir, gerçi Mart Ekinoksundan sonra azalacaklar. Dıştaki değişimlere bakmak yerine, enerjilerin içinizde neden olduğu güzel dönüşümlere bakın- çoğunuz aynı hissedecek.


Biz size her zamankinden daha yakınız ve yeniden birleşmemizin keyif dolu beklemesindeyiz. Biz sizi koruyor ve size yardım ediyoruz. Daha önce defalarca anlattığımız gibi sizin insan kolektifiniz şu anda dönüşümün çok yoğun bir safhasından geçiyor.
Aynada kendinize bakın - birkaç ay önce nerede olduğunu görün ve bunu sizin şimdiki durumunuzla karşılaştırın. Başardığınız değişimleri görüyor musunuz? Ne kadar aydınlanmış olduğunuzu görüyor musunuz? Sonuç olarak eğer siz kesin eylemlerden, geçmişte size haz veren yiyecek veya içeceklerden artık keyif almadığınızı aniden fark ederseniz şaşırmayın.


Bu, doğal bir süreçtir - ne kadar ışık emerseniz ışıktan olmayan aktiviteler, yiyecek ya da içeceklerle o kadar az ilgilenirsiniz. Eğer siz bununla ilgili bir sorun yaşıyorsanız yardım için bize seslenin ve temizlik ve bedeninizin detoksifikasyonu (kirlerden arınma) için ricada bulunun. Bunu birkaç yoldan başarabilirsiniz. Siz uykuda olduğunuz zamanlar için bizim sizi şifa veren gemilerimizden birisine almamızı isteyebilirsiniz. Bizim sevgili Kardeşimiz St Germaine'in menekşe (mor) alevi ile  çalışabilirsiniz ya da Başmelek Rafael'e Şifa Işığı olan Yeşil Işınları ile sizin üzerinizde çalışması için ricada bulunabilirsiniz. 


Bedeninizin dönüşümü geçici rahatsızlıklara neden olabilir ama bunu memnuniyetle kabul edin. Böyle yaparak siz geçişi kolaylaştıracak ve dönüşümün en kısa zamanda tamamlanmasını saylayacaksınız. Her bir insanoğlu bu dönüşüm aşamasından geçiyor ve çoğunuz bunu kabul ediyor ve açık bir kalple hoş görüyorsunuz, daha kolay ve daha hızlı bitiş çizgisine varacaksınız.
Kendi kendimize tekrar ettiğimizi biliyoruz. 


Siz, neden bu dönüşümün daha elle tutulur bir ispatının olmadığını sorabilirsiniz. Pekâlâ, bu uzunca bir süreçtir ki uzun bir zaman boyunca devam edecek. Birçok örnekte bir gecedeki dönüşümler olmayacak çünkü bu, bedeniniz için çok stresli olurdu, bu yüzden emin olun ve bu süreç sizin için en iyi şekilde gözükecek.

Hepimiz bu dönüşüme dâhiliz ve biz, sizin yıldız kardeşleriniz şifa bilgilerimizle size yardım ediyoruz. Rüya anlarınızda siz gemilere biniyorsunuz ve biz Işık ve Ses şifa teknolojimizle dönüşüm sürecinizi destekliyoruz. Siz sabahleyin kalktığınızda enerji dolmuş gibi hissedebilirsiniz ya da bütün gece çalışmış gibi yorgunluktan ölüyormuş gibi olabilirsiniz. Ancak bu iki duygu da bizim sizinle birlikte çalıştığımızın açık işareti olacaktır.


Bu andan itibaren siz dış dünyanızda dönüşüm sürecinin tam hızla ilerlediğine dair elle tutulur daha çok kanıtın farkına varacaksınız. Bütün dünya çapındaki hükümetler değişiyor, insanlar adil olmayan yaşam şartlarına karşı protestolar yapıyor. Kıbrıs, insanların eski enerji modellerinin sürdürülmesine nasıl tolare etmediklerinin çok iyi bir örneğidir.

Eski enerji altında çok acı çekmiş kişilerden para çalmak artık kabul edilebilir bir şey değildir ve yeni dönüşebilir enerjilerle sırada olan çözümler aranıyor. Bu çözümler biliniyor ve uygulanmak için hazırdır.


Kıbrıs'taki gelişimleri izleyin ve dünyanızın zaten ne kadar değiştiğini görün. Sadece birkaç ay önce küçük bir ülkenin azıcık bir etkisiyle dünya üzerindeki siyasetin kitlevi küresel etkilere sebep olacağına inanabilir miydiniz? Bütün Dünya Kıbrıs'ı, oradaki insanların nasıl isyan ettiğini ve onun sahip olduğu etkileri şimdi hayranlıkla izliyor.


Size dediğimiz gibi bütün bolluk programlarının temeli gerekli uygulamaları yapan sizler tarafından ayarlanıyor ve statükonun kabul edilmesi devamına gönülsüz olma ile belirleniyor. Bu, dönüşüm sürecinin nasıl işlediğidir - adım adım hızlanıyor ve dış dünyada giderek daha açık bir şekilde görülüyor.
Keşke siz ne kadar aşkla sevildiğinizi bilseniz! Biz gününüzün her saniyesi sizin tarafınızdayız. Biz sizi çok seviyoruz çünkü siz bizim ailemizsiniz.
Aşkla


Kardeşiniz Ashtar
Kanallık eden: Philipp
Web sayfası: ASHTAR through Philipp
Çeviri: SoulMATES

 

0 comments:

Yorum Gönder