14 Mayıs 2014 Çarşamba

Bu Zaman, Evrimsel Yılların Tüm Deneyimlerini İçeren Bir Dönemin, Doruk Noktasıdır…- Mike Quinsey aracılığıyla SaLuSa

 Rob Gonsalves - Night Lights
Bu mesaj sevgili Mor Alev Dostu tarafından çevrilmiştir. Mike Quinsey tarafından iletilen mesajın orijinali için buraya tıklayın. Mor Alev Dostu, Mike ve SaLuSa’ya teşekkürler.

Dünya’ya kalıcı Barış getirme arzusuna destek olunabilecek, birçok yöntem vardır. Bireysel olarak sizler nereye giderseniz gidin, saf ve sağlıklı olan her şeye odaklanarak, Işığınızı yayabilirsiniz.

Ayrıca yardıma ihtiyacı olan kişilerin yükselmeleri için, Şifa Enerjilerinizi ve Sevginizi gönderebilirsiniz. Şayet bunu gerektiği gibi büyük bir inançla yaparsanız, şifalandırma yeteneğiniz sizin kavrayabileceğinizin çok ötesine ulaşacaktır. Benzer benzeri çektiğinden dolayı, Şifacıların da iyilik adına anıtsal bir güç oluşturdukları, bu sebeptendir.


Şu anki sürecin devamlılığına yardımcı olabilmesi için, Dünya’nın epey şifalanmaya ihtiyacı var. Ve bu (şifa) birçok kaynaktan geliyor. Bu kaynakların çoğu da, Dünya dışında bulunuyor. Güneş Sisteminizdeki diğer Gezegenlere kıyasla, Dünya önemsiz bir büyüklükte olmasına rağmen, Evrenin Merkez noktasına oturduğundan emin olabilirsiniz. Bunun sebebi, İnsan ırkının üçüncü Boyutun ötesine evrimleşmesinin (çıkmasının) çok önemli olmasından dolayıdır. Şayet bu böyle olmasaydı (bizlerin 3. Boyutun ötesine evrimleşmemiz),Yüksek Boyutlarda olan ruhların ilerlemesi etkilenecek ve gecikecekti. Gördüğünüz gibi, İnsanlığın evrimleşmesindeki bu aşama, diğer ruhların ilerlemesi için de çok önemlidir.

Daha önce de belirttiğimiz gibi, yükselmek için ortaya çıkan fırsatlar o kadar önemlidir ki, şayet onlardan yararlanılmazsa işlemi geciktirebilir. Ancak bu söylediklerimizden etkilenip, umutsuzluğa kapılmayın. Zira size tam destek veren birçok gelişmiş medeniyetler bulunmaktadır. Aslında, hedefinize ulaşmanız için her türlü fırsatın verilmesi konusunda, hayal edebildiğinizden çok daha fazla yardım alıyorsunuz.

Kısa vadede alacağınız yardımlar, sürecin doğru yönde ilerlemesini sağlamak içindir. (Bu yardımlarla) kararlarınızı etkileyebiliriz ama kendi düşüncelerimizi size asla dayatamayız. Yine de, sadece bilinçaltı düzeyde olsa bile, Döngülerin son aşamasına katılan tüm ruhlar, görevlerinin farkındalar. Hepsi de, “Başarıya ulaşılacağından eminiz” dediler. Ancak özgür irade faktöründen dolayı, her zaman bir risk vardır.

Ruhsal sürecinizi izleyenler (Yüksel Varlıklar) geriye dönüp baktıklarında, elbette oluşan son durumu görebiliyorlar. Bu son oluşum, hızla büyüyen Işığın yaygınlaştığını gösteriyor. Öyle ki, beraberinde Yaşam’a daha barışçıl bir yaklaşım getiriyor. İnsan ırkının artık yükselmeye hazır olduğu kabul edilinceye kadar, Işığın büyümesinin devam edeceğine, sizi temin ederiz.

Yapılacak çok iş var ama buna rağmen, karanlık kişilerin İnsanlığın kaderini etkilemelerinin daha fazla mümkün olmadığı, yakın bir gelecekte anlaşılacaktır. Bizler, sizlerle karşılaşmak için fırsat bekliyoruz. Ancak şartlar, Dünya üzerinde Barış’ın kurulduğu zamanlardaki gibi, tehlikesiz olmalıdır.

Bu sonuca varılıncaya kadar, biz üzerimize düşeni yapacağız. Böylece sizler, Işığa giden yolu seçtiğinizi bilerek, rahat olabilirsiniz. Karanlık kişilerin sizlere müdahale etmeleri ve ilerlemenizi engellemeleri, artık mümkün olmayacaktır. Çünkü gerçekten ortadan kaldırılmış olacaklar ve kendilerini, kendi düşük titreşimlerine uygun bir düzeyde bulacaklardır.

Sevgili Arkadaşlar, sizlere nazaran bizlerin, evrimleşme yolunda biraz daha uzun yolculuk yapmış olmamız dışında, aramızda çok az fark var. Sizler, bizden farklı bir yol seçtiniz. Yine de hepimiz aynı istikamete yolculuk yapıyoruz. Ve bu nedenle de sizlere, ilerlemenizi hızlandırmak için yardım elimizi uzatıyoruz.

Şu an içinde bulunduğunuz zamanın önemi, ne kadar vurgulansa da, yeterli olmayacaktır. Zira bu zaman, evrimsel yılların tüm deneyimlerini içeren bir dönemin, doruk noktasıdır. Yani 26.500 yıllık bir Güneş Döngüsü ’nün.  Aranızda yeterince evrimleşmiş olanlarınız, yükselmeye devam edecekler. Çünkü hedefleri gereğince, Işığın içinde genişlemeyi sürdürecekler.

Sizleri Yeni Çağ’a götürecek olan birçok değişiklikleri, zorunlu olarak deneyimleyeceksiniz. Eski yöntemler, Dünya’ya saçılan yeni Enerjiler için uygun değildir ya da bu Enerjileri yansıtamazlar. Ancak eski konularda ilerleme kaydedildiğini söylemekten çok mutluyuz. Bizlerin, bu süre için yıllardır hazırlanmasından sonra, bu durumlar olabildiğince hızlı değişecekler.

Sizlerin deyimiyle, artık “kemale erdiniz” ve Yükseliş işleminizin ilerlemesi gerekiyor. Açıkçası, aydınlanmamış olmaktan endişe duyan kişilerde, bazı karışıklıklar olacaktır. Ancak kaygılarınızı hafifletmek için, sizlere mümkün olduğunca çok bilgi vereceğiz. Tam da ihtiyacınız doğrultusunda bizlerden tavsiyeler alacağınızdan emin olun. Ve bu tavsiyeler, çok kabul görülen sürprizler içerecektir.

Ne kadar hızlı ilerlediğinize şaşıracaksınız ve önceki zorlu dönemleri unutacaksınız. Döngünün son aşamalarını deneyimlediğinizi, aynı zamanda sizleri yükseltecek olan Enerjilerin aktığını, aklınızdan çıkarmayın. Yükselmek üzere olmak, sizin için alışılmışın dışında bir deneyim olacaktır. Zira Değişikliğin nedenlerini anlayışla karşılamaya başlayacaksınız. Geleceğin kendileri için neler getireceğinden biraz endişe duyan ve şaşkın olan kişilere, konuyu bilen kişiler yardım edebilecek.

Sizlerin karşısına çıkacağımız zamana kadar, neler olduğunu ve yardım etmek için neler yapılması gerektiği konusunda, tamamen bilgilendirildiğinizden emin olmak istiyoruz. Bu arada yeni Enerjiler,  sakin kalmanıza yardımcı olacaklar. Ve bizler de, müdahale etmemizi gerektiren şartlar olduğunda, hazır bulunacağız.

Tüm Dünya’da iklim değişiklikleri yaşanıyor ve bazı bölgelerde, oldukça aşırı bir hal alıyor. Geçmişin son derece değişken hava şartlarından uzaklaştığınız için, bu gibi değişikliklerin olması gerekiyor. Her şey yerli yerine oturacak ve beğenebileceğiniz daha uygun koşulları deneyimleyeceksiniz. Normalde yaşadığınız aşırı durumlar yavaş yavaş kaybolacak ve sonuçta gerçek ikliminiz sabitlenecek. Ancak çok kısa bir süre içinde, fazla bir değişiklik beklemeyin. Size anlattıklarımız, yakın gelecekte olması beklenen şeylerdir.

Size düşen bölüm, Dünya çapındaki bu değişikliklerin gerekliliğini anlamaları için, başkalarına yardımcı olmaktır. Ve en önemlisi, bunları yaşamak zorunda olduklarını anlamalarını sağlamaktır. Çünkü bu değişiklikler hepinizin yararınadır. Bizim düşüncemize göre en çarpıcı değişiklikler, Dünya’nın yüzyılların kirliliği ve yıkımlarından arınması sonucunda olacaktır. Anında bunun faydalarını göreceksiniz ve o güzellik, o temizlik çok çarpıcı bir şey olacak. Havanın, Toprağın ve Denizlerin kirliliği, oldukça hızlı bir şekilde ortadan kaldırılacak ve sonunda hepsi eski bozulmamış haline geri getirilecek.

Ben Sirius Takımyıldız’ından SaLuSa’yım ve sizi selamlamak için bekleyen bütün mucizeleri, güzellikleri deneyimlemeniz için, size yardımcı olabileceğimden dolayı çok heyecanlıyım. Bu harika bir zaman ve yakında çevrenizdeki değişiklikleri göreceksiniz. Umutlarınızı yüksek tutun ve Tanrı’nın son Döngü’nün son aşamasını ilan ettiğini bilin. Ve öyle oldu. Her zaman olduğu gibi, sizden Sevgi ve Şükranla ayrılıyorum.

Teşekkürler SaLuSa,

Mike Quinsey

Telif Hakkı©2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.com/

0 comments:

Yorum Gönder