9 Mayıs 2014 Cuma

KRYON: “RUH İLETİŞİMİ BÖLÜM 2

5th-660x371
Bu canlı kanallık San Antonio, Texas’ta verildi
Lee Carroll kanalıyla23 Şubat 2014
Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Bu öğleden sonra, bu mesaja “Ruh İletişimi”nin ikinci bölümü adını vereceğiz. Dün [Ruh İletişimi, birinci bölüm] Ruh’un sizinle ve gezegendeki diğer enerjiler ile nasıl iletişim kurabildiğinin açıklamalarıyla doluydu, bu iletşimler lineer değildir ve hatta belki çok boyutludur. O mesajda, başkalarıyla iletişim kuran siz hakkında konuştuk. Hatta diğerlerinin kim olduğundan bahsettik.
Tüm bu konu düşündüğünüzden daha büyüktür. Bilimin gezegenin görünmez olan yaşam gücü ile dolu olduğunu ve bunun bir kısmının bilinç formuna sahip olduğunu onaylayacağı bir gün gelecek. O zaman, “neyin canlı” olduğunu yeniden değerlendirecekler ve belki de yaşamın kendisinin tanımını yeniden yapacaklar. Dün, bu enerjilerin çoğu ile nasıl iletişim kurulduğunu ve tartışacak çok şey olduğunu tartıştık. Bugün, bu daha kişiseldir.
 
Ruh İletişimi, Bölüm İki
Bugün buraya kendinizi ruhsal olarak nasıl geliştirebileceğinizi görmek için geldiniz, ama öğreti bunun ötesine geçiyor. Size daha önce görmediğiniz şeyleri ifşa edebilir. Ruh iletişimi aynı zamanda “sizinle siz” olarak tanımlanabilir ve bu nedenle, konu ayrıca “kendi kutsallığınız ile temasa geçmek”tir. Bugünün dersinin tüm amacı kendinizin lineer olmayan kısımları ile nasıl temasa geçmek olduğu doğru değil mi, sevgililer? Bu ruh iletişimidir.
Çok boyutlu parçalara bölünmüş olduğunuz olasılığını kavrayabilir misiniz? Daha önce söylediğimiz gibi, sizler gerçekte aynı anda bir çok yerdesiniz, amasizin önemli bir parçanız gerçekte farkındalığınızdan daha yüksek titreşiyor ve bundan dolayı ona “Yüksek Benlik” deniyor. Tüm bunları dengelemek ve gezegenin üstatlarına benzemek gerçekte kendinizin kutsal olan diğer parçalarıyla temasa geçmektir. Bu ruh iletişimidir. Bu noktadan sonra söyleyeceğimiz her şey size de uygulanır, “daha yüksek siz” ile iletişim kuran siz.
Spiritüel Hayatta Kalmak
Sizi biraz geriye götüreyim. Eski enerjide kaç yaşam didinip durdunuz? Uzun uğraşlar verdiniz? Kendinizi topladınız ve gezegenin eski enerjisi sizi geriye devirdi. Bu, kendisinin ve gezegenin ilahi amacını gerçekleştirmeye uyanan yaşlı ruhun metaforudur, sadece gözardı edilmek veya daha kötüsü “ortaya çıkarılmak” ve sonra korkmak için.
Yaşlı ruh, ruhsal bir yola henüz başladığın ve bunun seni öldürdüğü görünüyordu. Tekrar geri geldin ve sonra bir savaşa katıldın ve bu seni yine öldürüyor. Geri geldin, uyandın, şaman bile oldun ve bu seni öldürüyor. Çok eski, karanlık bir düşünce dünyasında hayatta kalmaya çalışmanın tek yapabildiğin şey olduğu kaç yaşam vardı? Hayatta kalmak yaşlı ruh için tamamıyla farklı bir şey anlamına gelen bir sözcük oluyor. Eski enerjide yüksek bilinç yuvarlak bir delikte kare bir kazığa benzer ve yaşlı ruhun alışık olduğu şey budur.
Sevgililer, bu sona eriyor – hepsi – ve bu, gezegenin yerlilerinin bu zaman için kehanetiydi. İşte buradasınız, buna hazırsınız. Ama gezegen aniden yüksek bilinçte olmayacak sevgililer. Bunun yerine, etrafınızdaki sistemler ve etrafınızdaki enerji daha kolaylaşmaya başlayacak, sizin gibiler için hayatta kalmayı çok daha kolaylaştıracak. Önce olduğundan daha çok bir çok insanın çok az direnci ve çok daha fazla açıklığı olacak. Bu, çok yavaş bir geçişin başlangıcıdır.
Bu aynı zamanda dengelenmenizin daha kolay olacağı anlamına geliyor. Bu “denge” sözcüğünü tekrar tekrar kullandık. Bir çok kez, ezoterik inanç sistemlerindekiler belirli İnsan hayatı kategorilerine gider, çünkü bu saf hayatta kalmaktır. Bir münzevi olmanız kolaydır, partnerime bile konuşuyorum. Işığınızı göstermek zorunda olmazsanız, bu daha kolaydır. Geçmişte ışığınızı gösterdiyseniz, avlandınız! Söylediğim şeyi anlıyorsunuz, değil mi? Çünkü kapıyı açtığınız ve ışık saçıldığı zaman, herkez size bakar, çünkü siz farklısınız. Bu resimde yanlış olan ne? Geçmişte, bu feragatınız anlamına geldi. Değişen şey budur. Ama bunu unutmak zordur.
Müdahale Etmeme
Ekinoksların presesyonu sonrası bu enerjide, bazı haberlerimiz var: Size vermekten hoşlanacağımız ilk şey, “yaratıcının kuralları” adını verdiğimiz şeydir. Bu kurallar düşündüğünüz şey değildir. Daha spesifik olalım. Bunlara İnsanlığa Doğru Tanrı Yasaları diyeceğiz. 
Bu yasalar bozulabilir değildir, ne de bozulmalarını isteriz. Biz kesinlikle bu yasaları çiğnemeyiz. Ruh İnsana benzemez. İtaat edilmesi veya edilmemesi gereken kuralları veya yasaları olan, lineer olan bilinç yoktur. Bunlar farklı türde yasalardır. Örneğin, fizik yasaları kesindir ve realitenizde maddenin davranma şekliyle ilgilidir. Benzer şekilde, ruhsallığın yasaları vardır – Tanrı’nın çalışma şekli.
Bunlardan bazılarını size anlatayım. Her şeyden önce, tüm insanlık için bunlar onurlandırıcı, güzel ve faydalıdır. Yaratıcı kaynaktan başka bir şey bekler miydiniz? İşte bir yasa: Bizi davet etmedikçe sizden uzak dururuz. Bu, insanlık için özgür seçimden daha fazlasıdır; yaratıcının yasasıdır. Bu kısımdan hoşlanıyor muyuz? Pek değil, çünkü sevgimiz burada olduğumuzu haykırmak istiyor, ama yapamayız. Bu, İnsan Varlığının özgür seçimini onurlandırma şeklimizdir.  Eğer gerçekten burada olduğumuzu bilseydiniz, hemen değişirdiniz ve test olmazdı. Hayır. Bizi bulma seçimizin size ait olmalı, sadece size.
Sevgililer, bu gezegenin eski enerjileri hepimiz için zordu. Siz uyandınız ve hayatta kalma modundaydınız ve eski enerjide insanlığın çoğunluğu ilgilenmedi ve gelmemize izin vermedi. Çocuklarınızın aniden farklı olduğunu ve sizi tanımadığını hayal edebiliyor musunuz? Çocuklarınızın etrafta dolanıp durduğunu ve göremedikleri için duvarlara çarptıklarını hayal edebiliyor musunuz? Sadece el feneriniz olduğunu ve çocukların karanlıkta olduğunu, korktuğunu imgeleyin. Ama onlar istemedikçe el fenerini kullanamıyorsunuz. Onlar sizi hiç çağırmıyorlar, çünkü adınızı bile bilmiyorlar! Kim olduğunuzu hatırlamıyorlar. Siz onları doğurdunuz ve onlara baktınız, buna rağmen sizin var olduğunuzu bilmiyorlar. Bunu hayal edebiliyor musunuz? Bu bizim yasamızdır.
Bir başka yasa: Bir İnsan Varlığı olarak elinizi ve kalbinizi ruhsal arayışa açtığınız zaman, bazı şeyler gerçekleşir. Birçoğunuz bunun nasıl hissettirdiği ile ilgili Akaşik hatırlama soyağacına bile sahipsiniz (ve belki bunun eski enerjide getirdiği sıkıntıya). Bu içsel ruhsal arayışa yanıt vermeye başladığınız zaman, “Dahası var mı?”, bizim gelmemize izin verirsiniz. O anda, her şey değişir ve iletişim kurmaya başlarız. Bu bizim yasamızdır. Ama daha fazla sayıda insan bunu yaptığı zaman, yasa etrafınızdaki diğer nitelikleri de genişletir. Onlar da değişmeye başlar. Yeterince insan bu sürece başladığında, gezegen değişmeye başlar. Buna hızlı yol adı verilir.
Şimdi, bu iyiye gittiği yerdir. Değişimin aynı zamanda İnsan Varlığındaki enerjinin hassaslığı adını verdiğiniz şey ile de ilgisi vardır. Kristal Izgaranın orada ne olduğunu hatırladığı bir savaş alanına yürüdüğünüz zaman, bunun dramasını hissedersiniz. Bu değişiyor ve size bundan bahsettik. Ama, diyelim ki başka biriyle o savaş alanına yürüyorsunuz. Siz bunu hissediyorsunuz, ama onlar hissetmiyor. Konuşma şöyle devam edebilir:
Senin neyin var?”
Buradaki enerjiyi hissetmiyor musun?” diyebilirsiniz.
Ne enerjisi? Ne demek istiyorsun?” diye yanıtlarlar.
 ”Burada bir şeyler olmuş. Bunu hissetmiyor musun?”
 ”Hayır, hissetmiyorum.”
O zaman size bakarlar ve belki rol yaptığınızı veya dikkat çekmek istediğinizi ya da aşırı hassas ruhsal insan “rolünü oynadığınızı” düşünürler. Siz ve onlar arasındaki fark nedir? Yanıt şudur: Siz bu farkındalığın gelmesine izin veriyorsunuz ve onlar bunu bloke ediyorlar. Biraz sonra bloklar hakkında konuşacağız.
Bazılarınız ormana yürürsünüz ve onu hissedersiniz. O sizi sevgi ve güzellik ile sarmalar. Gaia sizinle konuşur. Ağaçlar iyiliksever fotosentez sistemiyle oksijen verirler. Bitkiler size oksijen verirler ve siz onlara karbon dioksit verirsiniz. Nasıl bir sistem! Etrafınıza bakın. Bilim bu sistemin tesadüfen gerçekleştiğini söyler – gelişigüzel bir oluş. Buna inanıyor musunuz? Ne güzel bir sistem! Ağaçların kendileri kim olduğunuzu bilir. Ormana yürürsünüz ve onun sizi kucakladığını hissedersiniz, ama belki yanınızdaki başka biri motorlu testere ile gelmiştir. Onlar umursamazlar ve bunu hissetmezler. Onlara göre, orman sadece bir kaynaktır. İkiniz arasındaki fark nedir? Burada yargılama yok, sadece size soruyorum. Farkın ne olduğunu düşünüyorsunuz? Yanıt: Siz çok boyutlu farkındalığa izin veriyorsunuz, onlar vermiyor. Görüyorsunuz, çok boyutlu ruh iletişiminin daha fazla farkına varıyorsunuz. Bu durumda, muazzam ruh enerjiniz aynı zamanda çok boyutlu olan gezegenin diğer parçaları ile iletişim kuruyor.
Bu enerjiyi hissetmenin OK olduğu kararını verdiğiniz zaman, o orada olur. İnsanlığın çoğu şimdiye dek bu kararı vermedi. Onlar bunu bloke ediyor. Yasa şudur – bu iletişim size sadece sizin izninizle gelir. İzin kapısını açtığınız anda, bunu hissetmeye başlayabilirsiniz. Bunlar bizim kurallarımız.
Bu sadece yaratıcı kaynaktan gelen iletişime izin vermek değildir, ayrıca diğer iyiliksever enerjiler adını verdiğimiz şaşırtıcı sayıdaki şeylerden gelen iletişime izin vermektir. Bu diğerleri sizin onlara verdiğiniz isimleri olan gruplar tarafından temsil edilir. Siz izin vermedikçe onlar da size gelemezler. Onlara verdiğiniz isimler Pleiadesliler, Arkturuslular, Siriuslular, Hathorlar veya Orionlular. Çok daha fazlası var, ama siz onların olasılığına açılmadıkça, sizinle iletişim kuramazlar.
İnsanlığın çoğu, siz iletişim kurarken ve iyi olmadığınızı düşünürken yanınızda dururlar. Bu onlara bu şekilde görünür. Dinleyin, sevgililer, DNA özünüzü [tohum biyolojinizi] temsil eden ve kim olduğunuzu bilen iyiliksever gruplar çoktur. Bu gezegende sahip olduğunuz yardım miktarı sersemleticidir, buna rağmen insanlığın çoğunluğu bunun farkındalığına izin vermez veya bu olasılığı kendi gerçekliklerine sokmazlar.
Yaşlı Ruh
Şimdi, yaşlı ruhun geldiği yer burası. Sevgililer, siz zaten ayarlandınız! Sesimi işitiyorsanız veya bu sözcükleri okuyorsanız, siz buna izin veriyorsunuz. Neler olup bittiğini size anlatayım, sevgililer çünkü izin vermenin çeşitli dereceleri vardır. Ama birincisi kapıyı açmaktır – ve bu başlıyor.
2014′ün ve ötesinin enerjisi gezegende yeni paradigmalar yaratmaya başlayacak. Bu yeni paradigmalar keşif, uyanış, kavrayış için ve “a-ha” deneyimleri içindir. Bunların hepsi spiritüel olmayacak. Bilim yeni sorular doğuracak olan bir çok şeyi keşfedecek. Bu sorular ve yanıtlar hemen spiritüel olarak görünmeyen, ama hepsinin o yöne götürdüğü kapıları açacak. Gizlenmekte olan kuantum fiziğinin ve bilincin yeni keşifleri kuralları değiştirecek, biyoloji ve fiziği birlikte garip bir ilişkiye zorlayacak. Yaşamın kendisinin yeniden düşünülmesine neden olacak ve en sonunda etrafınızdaki diğer bilinçlerin çok boyutlu gerçekliğinin kanıtına yol açacak. 
Yeni Keşif – Yeni Realite
Doktor bir hastayı ameliyat ediyor. Kimyasal olarak hasta bitmiş. Belki kalbi çıkarılmış ve göğsündeki boşluğa başka bir kalp yerleştirilmeye hazır. Bir makine onun kanını pompalayarak onu canlı tutuyor. Onun yaşam özü ameliyat masasının üzerinde süzülüyor ve o her şeyi izliyor. Bazı hastalar sadece doktorların bildiği şeyleri gördüklerini bildiriyor, bazıları bildirmiyor. Kendilerini masada görmeye izin vererek o ameliyata girenler. Bu “ruh iletişimidir.” Onların çok boyutlu kısımları bunun hepsini izledi.
Burada bakılacak çok şey var ve bunun bir kısmı zamanla çok kanıtlanabilirdir. Çalışmalar samimiyetle başladığı zaman, bu şeylerin bazıları ortaya çıkmaya başlayacak. İnsanlık yaşam ile ilgili tamamıyla yeni bir kavramlar setine izin vermek zorunda olacak ve bunlardan biri şu olacak: Çok boyutlu yaşam ebedidir, maddi yaşamdan tamamen ayrıdır. Bilinç ebediyen sürer ve ruh aslında tekrar tekrar geri gelir. Bunun hiç kanıtı olabilir mi? Evet. Ama birçok insan bunu inkar edecek. Daha fazla sayıda çocuk en son yakın ölümlerini hatırlamaya başladığı ve bilinemeyecek gerçekleri verebildikleri zaman, bu ana görüşten olanlar tarafından araştırılmaya başlanacak. Daha da fazla sayıda çocuk hikayelerini anlatacak ve gezegende ruhsal farkındalıkta yeni bir bölümün başladığını bileceksiniz. Bir çok insan bulguların gösterdiği şeyleri inkar edecek, çünkü bu onların gerçeğine uymuyor.
Dünya buna bakmaya başladığı zaman, tüm ruhsal inançların köşesini dönmeye başlayacak. Bu ne kadar uzakta? Çok, çok uzak. Buna üzülmeyin sevgililer, çünkü orada olacaksınız. Buna bir zaman sınırı koymayın. Bu gerçekleştiği zaman, orada olacaksınız. Gelecek sefer bu [gelecek] yaşamda uyandığınızda, bir çok seviyelerde kim olduğunuzu hatırlayacaksınız. Bu, bu kez yapmış olduğunuzdan çok daha harika bir şekilde olacak. Hayatınızda daha sonra olmayacak, siz çocukken gerçekleşecek. Bu örnek çocuklardan biri olabilirsiniz!
Ruh İletişiminin Blokları ve Filtreleri
Bloklardan ve filtrelerden konuşayım. Bu çok boyutlu şeyleri hissetmeye veya onlara inanmaya izin vermenin ana bloğu gelenektir. Bu sözcüğü “size öğretilmiş olan şeyler” anlamında kullanıyoruz. Size öğretilmiş olan şey tüm gücüyle gerçekten görmediğiniz bir enerjiyi sizin üzerinizde tutar, ama oradadır. İnanma şeklinizi değiştirmek sizin için kutsal veya değerli olan bir şeyi yeniden düşünmenizi gerektirir, çünkü güvendiğiniz birileri veya bazı organizasyonlar bunu size öğrettiler. Belki bu anne babanızdı veya okulunuz ya da sevdiğiniz, hayran olduğunuz başkaları? Gerçek size öğretilen kavramların kavranmasıdır. Bu olduğu zaman, bilinciniz “onları sahiplenir” ve gerçek olan bundan başka her şey sizin tarafınızdan gerçek olarak görünmez. Bu yaptığınız bir taahhüttür ve sizi içinde olduğunu bile bilmediğiniz bir kutuya yerleştirir.
Bir İnsan bu inanılmaz bloğun üstesinden nasıl gelir? Geleneği nasıl değiştirebilirsiniz? Yanıt, size öğretilmiş olan şeyi iptal etmek ve farklı bir şeylere izin vermek zorunda olduğunuzdur. Bu o kadar zordur ki bazıları asla bunun üstesinden gelmez. Yapamazlar ve bu daimi blok dediğimiz şey olarak kalır. Profesyoneller kuvvetli bloklara sahip olmaya eğilimlidir, çünkü onları şu anda bulundukları yere getiren en uzun eğitimi aldılar. Onlar için öğrenmiş oldukları şeylere meydan okuyan bilgiye izin vermek zordur, çünkü bu onların entellektüel hayatta kalmalarında kaos yaratır.
Filtre: Bazen, Işıkişçileri kendi hakikatları olması için bazı bilgilere izin verebiliyorlar, ama hepsine değil. Örneğin diyelim ki, öğrenmiş olduğunuz şeyler Kryon’un öğrettiği ezoterik sistemin bir veya iki yönüyle çatışıyor. Bazılarına açıksınız, diğerlerine değilsiniz. Bu bir problem midir? Hayır. Yine, hangi kısma gereksiniminiz olduğunu görmek için ruhunuzun “penceresini temizleme” özgür seçimine sahipsiniz. İnsan psişeniz lineer şekilde bölümlere ayrılmıştır, bu nedenle bir türde bir şeye tamamen açık olabilirsiniz ve diğerine hala kararsız kalırsınız. Buna filtre adı verilir ve hakikatin açığa çıkmasının İnsanlar için süregiden bir süreç olduğunu anlıyoruz.
Filtre bütün resmi görmenizi engeller, ama doğru olan diğer şeylere izin verir. Bunun yaptığınız şeyi ve onu nasıl yaptığınızı çarpıttığını söyleyebilirsiniz. Bu en iyi eski enerjileri yeni enerjilerle karıştıran şifacılarda, psişiklerde ve kanallarda gözlenir.
Örneğin, bir kanalı ele alalım. [Kryon gülümser]. O önünüzde oturuyor olabilir ve iyi ve gerçek bilgiye sahip olduğunu hissediyordur. Ancak, onun geçmiş performansı bazı alanlarda diğerlerinden daha iyi olduğunu açıkça gösteriyor. O size gelecek ile ilgili tahminler verir, ama sonra bunlar gerçekleşmez. Size zaman ve tarih verir ve hiç bir şey olmaz. O zaman bunun gibi bir kanal hakkında ne düşünürdünüz? “Pekala, belki gerçekte kanallık yapmıyordur?” diye düşünürdünüz. Buna benzer gerçekte kanallık yapan, ama hala gördükleri şeyi nasıl yorumlayacaklarının “penceresini temizleyen” birçokları vardır. 
Onların filtresi vardır ve filtre onlara geleceğin korkunç son ile dolu olacağınının öğretilmiş olmasıdır. Bu nedenle onlar kanallık halinde iken aradıkları şey budur. Bunu sarsmak onlar için zordur ve onlar aslında kanallık yapıyor olurlar, ama süreçte çıkıp bu gezegende nelerin olacağının potansiyellerine ve “olasılıklar çorbasına” bakıyorlar ve en kuvvetli olanları görmek yerine, en dramatik olanları bildiriyorlar – bunlar çok uzak potansiyeller olsa bile. Görüyor musunuz? Onların filtreleri her ne olursa olsun onlara olumsuz olanı çekiyor.
25 yıldır gezegeniniz için en kuvvetli potansiyellerin sizlerin şeyleri yavaşça temizlemekte olduğunuz şeyler olduğunu partnerim vasıtasıyla size anlatmaktayım. Yeni enerji önünüzde ve barış dolu bir gezegene doğru gidiyorsunuz. Bin yıl geçişinde problemler olmayacağını söyledim ve olmadı. Soğuk Savaşın sona ereceğini söyledim ve sona erdi. Her şeye ve kadim kehanete rağmen, 1989′da köşeyi döneceğinizi söyledim ve döndünüz. Bu, geleceğinizin en kuvvetli potansiyeli olarak kalıyor. Şimdi eski enerjinin karşı koyacağını söylüyorum ve karşı koyuyor [haberlerinize bakın].  İş başında kalmak için sizi geri çekmek istiyor. Ama yapamaz.
Dünyada barış ve daha yüksek bilinç en kuvvetli potansiyel olarak kalıyor ve bu nedenle buradayım, sevgililer. Bunu net bir şekilde anladığınızı umuyorum. Ama bu başka potansiyeller olmadığı anlamına gelmez. Muhtemelen bir milyon yıl içinde gerçekleşemeyecek olan bazı potansiyeller vardır. Bunlar da eski potansiyellerdir, ama hala “oradadırlar” ve kanal karanlık bir filtreden bunları görür ve asla büyük resmi görmez. Onların filtreleri ne olursa olsun felaketin gelmekte olduğudur, geri gelip size bu mesajı verirler. Bu bir filtredir. 
Başka bir filtre: Tam şu anda size kişisel bir soru sorsam ne olurdu? Sizi tanıyorum, bu nedenle soracağım: “Bunun gerçek olduğuna inanıyor musunuz? Bu kanallığın gerçek bir şey olduğuna inanıyor musunuz?
 ”Evet inanıyorum,” dersiniz.
“Sevgililer, içinde çoklu geçmiş yaşamların temsil edildiği bir Akash’ınız olduğuna ve yaşlı bir ruh olduğunuza inanıyor musunuz?
Evet inanıyorum.”
Bu iyi! İyi ediyorsunuz ve izin veriyorsunuz, öyle değil mi? Ruh iletişimine başlıyorsunuz. “Sevgililer, sonraki seviyeye geçmeye hazır mısınız?”
Evet hazırım.”
Gerçekten de! O zaman ilerleyin ve gerçekleşmeye başlayacak ilk şey epifiz bezinizin size sezgisel düşünce vermesi için çalışmayı artırmasıdır. İyi bir iletişime sahip olmaya başlarsınız, ama aniden durur. Filtre oradadır.
Filtre: Bu iletişim armağanını hak etmiyorsunuz. Siz değersizsiniz.
Neden insanlık bir üstadın hayatına bakar ve üstadın onlara öğrettiklerini dinlemek yerine, o üstada ibadet etmek ve onurlandırmak için üstadın geçtiği ıstırabı taklit etmeye çalışmak zorunda olduklarına karar verir? Bu filtredir! Bunu görüyor musunuz? Mesajı almak yerine, değersiz olduğunuzu alıyorsunuz, çünkü üstadın geçmiş olduğu şeylerden siz geçmediniz.
Bu nedenle – hazır mısınız? – Tanrı’nın sevgisini almak için veya içinizdeki kutsallığa sahip çıkmak için, ıstırap çekmelisiniz. Bu bir filtredir. Bu yargılama değildir, sevgililer, bu sadece İnsanların eski enerjide izne sahip olmadıklarına karar verdiklerini ifşa ediyor. İnsanlık onun gerçekten ne anlama geldiğinin yapısı, bilgisi veya bilgeliği olmadan bazı şeylere bakıyor. Bu nedenle bu filtre spiritüel olarak yaptığınız her şeyi önyargılı kılıyor ve onu size öğretilmiş olan şeye çekiyor. Kaç tane Yeni Çağ sürecinin değersizliğe dayandığını biliyor musunuz? Birçok. Belki bazı şeyleri yeniden düşünmenin ve bunun yerine şununla başlamanın zamanıdır: Siz muhteşemsiniz! Muhteşem ruh iletişimi yaratmaya devam edin. Bunu hak ediyorsunuz!
Baştan başlayın. Kendinize sorun, ben seviliyor muyum? Sonra elinizi tutmamıza izin verin ve oradan devam edin. Eğer gerçekten onu saf niyetle istiyorsanız bu sorunun yanıtındaki ürpertileri hissedin. Spiritüel ana okuluna gidelim ve oradan başlayalım sevgili yaşlı ruh, böylece bloklar ve filtreler ortadan kalkmaya başlar ve zeka kenara çekilir.
Size bugün mesajı vermek için, partnerim bu filtreleri atmayı öğrenmek zorunda kaldı ve filtreler kuvvetliydi. Filtreleri ona şunları söyledi, “Bunun olması olası değil. Bilimsel olarak, bunun bir anlamı yok ve 3B’de şeyler bu şekilde işlemez.” İlk günlerde kendisine şöyle söylüyordu, “Lee, kanal olduğun rolünü yapıyorsun. Bunu uyduruyorsun; bu olamaz.” Sonra filtreleri gördüğü gerçekle yavaşça yenildi. En büyük olanı – kendine değer verme eksikliği. Partnerim, “Ağzımı açarsam, kendimi aptal yerine koyacağım” diyordu. Pekala, bunu yaptı! Sonra bunu yendi ve daha iyi oldu. Sonra gelmemize izin verdi ve daha da iyi oldu. Onu nasıl inandırdık biliyor musunuz? Kalbi vasıtasıyla, zekası değil. O zaman ve sadece o zaman, kafası ve kalbi arasındaki farkı tartmak zorundaydı ve kalbi kazandı.
Sevgililer, bu size davetimizdir, şimdi kuralları biliyorsunuz. Her zaman buradayız. Buna ne kadar inanıyorsunuz? Her şeyde size yardım etmeye hazırız. Buna ne kadar inanıyorsunuz?
Şimdi blokları biliyorsunuz; bu gelenektir, geçmiş öğretiler ve eski enerji düşüncesidir. Onu bilmenize asla izin vermeyen eski enerjiye dayanan bilmediğinizşeyin yargılaması yoktur. Herhangi bir İnsan Varlığını nasıl yargılayabiliriz? Karanlık bir odaya kapatıldığınız zaman ışığı görmediğiniz için sizi nasıl suçlayabiliriz? Bu, hatalı olmuş olduğunuzu ve şimdi haklı olduğunuzu size anlattığımız bir mesaj değildir. Bu, karanlıkta olduğunuzu ve şimdi ışığın açıldığını söyleyen bir mesajdır! Bu, orada olduğunu bilmediğiniz yeni şeyleri görmeye dayanan bildiğinizi düşündüğünüz şeyde baştan başlamanın zamanı olduğunu söyleyen bir mesajdır!
Yaşlı ruh, ışık taşıyorsun. Gerçek olduğunu düşündüğünüz şeyde yeniden başlamak zorunda olabilirsiniz. Şifacı, bunu işitiyor musun? Burada kimin olduğunu biliyorum. Neden şeylerin iyi işlemediğini bilmek istiyorsunuz? Bunu kimin okuduğunu biliyorum! Bunun nedeni eski enerjinin şimdi işe yaramayan şeyleri size yaptırmasıdır. Buna devam edebilirsiniz, ama siz çok güçlüsünüz ve sonuçlara sahip olmanızı istiyoruz! Bunu ikiye katlayın! Üçe katlayın! İnsanlığa yardım etme potansiyeliniz müthiştir!
Kolaylaştırıcı, bunu dinle ve yanlış yorumlama. Tanrıyı bilmek için fakir olmak zorunda değilsin. Bununla tamam mısın? Hayatını kazanabilirsin, dik durabilirsin ve “Ben bir şifacıyım; bir okuyucuyum” diyebilirsin ve karşılığında bir şeyler almayı hak edebilirsin. Bu, hizmetleriniz için bir değiş tokuş olabilir veya para olabilir ve bu uygundur. Yapamayacağınızı size kim söyledi? Yanıt: Gelenek. Bu spiritüel ise, özgür olması varsayılır. Bunu işittiniz mi? Bir hizmet sunuyorsanız, bundan geçiminizi sağlayabilirsiniz ve bu herhangi spiritüel kuralları çiğnemez.
Biraz spiritüel sağduyunun hüküm sürmesine izin verelim. Mülkiyet ve para olmayan şeyleri verdiğiniz yerde eşitliği dengelemenin yolları vardır. Yıllar önce partnerime söyledim: Kryon’un mesajları ücretsiz olsun! Bu enerji ücretsiz olsun. Bunu ücretsiz dinliyor ve okuyorsunuz, sevgililer. Sonuç buydu. İnsan, Lee olarak yaptığı şeylerden geçimini sağlamanın uygun olduğunu söyledim. Onun öğretisi ve fiziksel ürünleri onun aletlerinden ve yeteneğindendir, ama Kryon mesajları herkese ücretsiz olmalıdır. Bunun bütünlüğünü görüyor musunuz? Bundaki dengeyi görüyor musunuz?
Istırap çekmek ve fakir olmak zorunda değilsin. Dik durabilirsin, yaşlı ruh. Bu şeylerde dengeli olmanın zamanı. Başkalarının içinizdeki ilahi dengeyi görmesine izin verin. İhtişamınızın yolunda duran blokları ve filtreleri görmeye ve yok etmeye başlayın. Ruhun elini tuttuğunuz zaman, Yüksek Benliğiniz sizinle konuşmaya başlar. Bu olduğu zaman, yaşamınızı uzatmaya ve sağlığınızı geliştirmeye yardımcı olacak bilgiyi size verecektir. Sevgililer, blokları durdurur ve filtreleri açarsanız, eski enerjide hayatta kalmak hakkında kaygılanmak zorunda olmazsınız.
Bugünün mesajı budur, ama aynı zamanda dünün ve yarının da mesajıdır. Sizden bir çok insan var ve bu çalışmada yeni olan bir çok insan var ve bunu bir çok kez duymalısınız. Şimdi, yine, burada kimin olduğunu biliyorum, kimin dinlediğini, kimin okuduğunu ve kimin izlediğini biliyorum. İnsan beyninin inatçılığını biliyorum, bu nedenle size şunu söyleyeceğim, “Bu yaşamda olmazsa, o zaman sonrakinde. Biz çok sabırlıyız ve dünya da sabırlı.”
Yol boyunca zorluklar olabilir, sevgililer ve “Uygarlık geriye doğru gidiyor” diyenleriniz olacaktır. Sağduyuyu kullanmanızı istiyorum. Tüm dünyayı yeniden ayarladığınız ve İnsan bilincinin yeniden ayarlanmasını dahil ettiğiniz zaman, hayal kırıklığına uğrayacak olan bir çokları olacak. Meydan okuma olacak. Eski yollar artık işe yaramıyor. Herşeyde, hatta yeni çağda bile bölünmeler göreceksiniz. Bunu size anlattık. Bu mesaj eski öğreti ve geleneklere yatırım yapanların hoşuna gitmeyecek. Ama buna izin verenlere bir ifşaat olarak görünecek.
Gerçeğinizi yenileyin!
Ve öyledir.
KRYON
(Çeviri: Saffet Güler)

1 comments:

postdam dedi ki...

Çok teşekkürler çevirileriniz için, yine Kryon yine muhteşem bir mesaj...

Yorum Gönder