12 Mayıs 2014 Pazartesi

MİSTİK MAYIS AYI – TUTUNUN

twin-flame-service
Patricia Cota-Robles
1 Mayıs 2014
Merhaba Değerli Kalpler, bir blenderdeymişsiniz gibi hissediyor musunuz? Yalnız değilsiniz. Nisan’da deneyimlediğimiz inanılmaz Işık akışları sırasında, şimdiye kadar özümseyebildiğimizden daha fazla Işık almak için epifiz ve hipofiz bezlerimiz BEN’İM Varlığımız ve Beden Elementalimiz tarafından aktive edildi. Bu fiziksel, eterik, zihinsel ve duygusal bedenlerimizde ve aynı zamanda Dünya Ana’nın duygusal katmanlarında gerçekleşmekte olan İlahi Simyayı büyük ölçüde artırdı. Bireysel yaşamlarımızda deneyimlediğimiz zorluklar ve Elemental Krallıkta tanık olduğumuz sert iklim koşulları İnsanlığın ve Dünyanın deneyimlemekte olduğu temizlenmenin yoğunluğunun göstergesidir. Cennet Topluluğu şeylerin daha kolaylaşacağını vaat etti.
 
Hatırlayın, hepimizin geçmekte olduğumuz Yükseliş süreci herhangi Dünyalar Sisteminde hiç girişilmemiş olan eşsiz bir deneydir. İnsanlığın ve Dünyanın deneyimlediği ayrılık ve dualitenin derinliklerine düşmüş olan bir Gezegene Evrim Spiralinde bu kadar hızlı yükselme fırsatı asla verilmedi. Hiç kimse bunun kolay olacağını söylemedi, ama hepimiz yüzlerce ömür bu mucizevi çaba için eğitim görmekteyiz. Dışsal görünüşlerin tersine, büyük bir hızla Işığa ilerliyoruz. 5 nci Boyuta Yükselişimizin nıhai sonucu en büyük hayallerimizin ötesinde ihtişamlı olacak. Ve herkesin şaşkınlığına, Cennet Alemlerinin en büyük beklentilerinin ötesinde başarıyoruz.
Bu zamanda olaylar çok kaotik görünüyor, çünkü ayrılık yok. Yaradılışın bütününde Yaşamın her parçacığı ve dalgası ile Bir’iz. İptal, iptal deyip birbirimizi ve Dünya’yı maruz bıraktığımız zalimliklerin sihirli bir şekilde kaybolmasını bekleyemeyiz. Dünyasal konukluklarımız sırasında Yaşamın her parçasını maruz bıraktığımız insan yanlış yaratımlarının, acının ve ıstırabın hepsini Işığa geri dönüştürmek bizim sorumluluğumuz ve bizim yükümlülüğümüzdür. Bu, Yeni Dünya’ya Yükselişimizi tamamlamamızın TEK yoludur.
Bu nedenle dayanın, sahip olduğumuz tek seçenek Işıkta ileriye gitmektir. Geriye dönüş yok. Korkuya dayalı insan egomuz eski Dünyanın acılı yanlış yaratımlarına ne kadar çok tutunmaya çalışırsa, Yükselişimiz o kadar zor olur. Bu direnç sürecimizi yavaşlatır ve bizim için daha fazla acı ve ıstırap yaratır, ama nıhai sonuç aynı olur. Sonunda, hepimiz İlahi Sevginin Yeni Gezegensel NEDENİnin harikalarını ve İlahi Sevginin yeni doğmuş Rönesansını deneyimlerken, Yeni Dünyada 5 nci Boyut Kristalin Solar Işık Bedenlerimizde olacağız.
Bu bilinç değişimi her şeyin başladığı NEDEN Alemlerinde zaten gerçekleştirildi. Neden Alemlerinde bir şey gerçekleştiğinde, HİÇBİRŞEY onun en sonunda ETKİLER dünyası olan Dünyanın fiziksel planında tezahür etmesini önleyemez. Tek değişken bunun ne kadar süreceğidir ve bu tamamıyla size ve bana bağlıdır. Şu anda Neden Alemlerinde titreşmekte olan Yeni Dünyanın mükemmellik kalıplarının ETKİLER dünyasında tezahür etmesi için, bunlar dünyada bedenlenmiş olan Tanrı’nın Oğulları ve Kızlarının Kalp Alevlerinde manyetize olmalıdır. Bu, İnsanlığın İlahi Niyetleri ve düşüncelerimiz, hislerimiz, sözlerimiz, eylemlerimiz, anılarımız ve inançlarımız ile gerçekleştirilir. Işık Alemlerinden aldığımız benzeri görülmemiş yardım ve henüz deneyimlemiş olduğumuz inanılmaz Göksel hizalanmalar İnsanlığın bunu yapmasına yardımcı olacak.
Nisan ayında inanılmaz güçlü Ay ve Güneş Tutulmaları deneyimledik. Aynı zamanda Paskalya sabahı olağandışı güçlü bir Diriliş Alevi akışı ile kutsandık. Bu, hem Batılı hem Doğulu Hristiyan Dinlerinin bu yıl Paskalyayı aynı gün kutlamasından dolayı oldu. Bu Diriliş Alevi akışından sonra, çok nadir ve güçlü bir Kardinal Büyük Haç hizalanması deneyimledik.
Kardinal Büyük Haçın zirvesi Dünya’yı 22, 23 ve 24 Nisan’da yıkadı. Bu Büyük Haça dahil olan gezegenler Mars, Uranüs, Pluto ve Jüpiter idi. Bu dört Gezegen her bir Kardinal Noktasında tam olarak 13 derecede hizalanarak Büyük bir Haç oluşturdu. Uranüs Ateş Elementini ve İnsanlığın zihinsel bedenini temsil eden Koç burcunda 13 dereceydi. Jüpiter Su Elementini ve İnsanlığın duygusal bedenini temsil eden Yengeç burcunda13 dereceydi. Mars Hava Elementini ve İnsanlığın eterik bedenini temsil eden Terazi burcunda 13 dereceydi. Pluto Toprak Elementini ve İnsanlığın fiziksel bedenini temsil eden Oğlak burcunda 13 dereceydi. 
Elemental Krallığı ve İnsanlığın Dünyasal Bedenlerini dramatik şekilde etkileyen bu güçlü Kardinal Büyük Haç hizalanmasının 22 Nisanda başlaması tesadüf değildi. Bu, Dünya Günü kutlamasında tüm Dünyanın Elemental Krallığa odaklandığı gündür. Kardinal Büyük Haçın ve Dünya Gününün eşzamanlılığı İnsanlık ve Dünya Anada hücresel seviyede gerçekleşmekte olan İlahi Simyanın yeni yüksekliklere fırlatılmasında büyük bir rol oynadı.
Birçok insan tüm bu Işığın aslında şeyleri kötüleştirdiğini hissediyor, ama bu bir yanılsama. Şeylerin bu şekilde görünmesinin nedeni, Nisan’da olduğu gibi Baba-Anne Tanrımız ve Cennet Topluluğu Dünyayı Işığın akıl ermez frekansları ile yıkadığı zaman, o Işık ile çatışan her şeyin iyileştirilmesi ve kendi orijinal mükemmelliğine geri dönüştürülmesi için yüzeye itilmesidir. Bu fenomen zorluklarımızı yoğunlaştırmış olabilir, ama bu benzersiz temizliğin bizi başarısızlığa uğratmayacağına söz veriyorum. Bu bize ilk ve son kez geçmişte ya bilerek ya da farkında olmayarak yarattığımız acı verici deneyimleri tamamlama fırsatı sağlıyor.
Mayıs 2014 için Tasarlanmış İlahi Müdahale
Cennet Alemlerinde Mayıs Mistik Ay olarak düşünülüyor, çünkü bu ay boyunca gerçekleşen özel olayların hepsi hem İlahi Müdahaleyi hem de İnsanlık için özel Göksel Armağanları içeriyor. Nisan’da aldığımız muazzam Işık akışını takiben, bu Mayıs ayı İnsanlığı mucizevi şekillerde kutsayacak.
1 Mayıs tüm Dünyada Saint Germain’in Yükseliş Günü olarak kutlanıyor. Her yıl bu kutsal günde, Saint Germain Dünyayı 24 saat boyunca Mor Alev ile kutsamak için Mor Alev Melekleri Lejyonlarını yönlendiriyor. Mor Alev Baba Tanrımızın Güç ve İlahi İrade Mavi Alevi ile Anne Tanrımızın İlahi Sevgi ve TÜM Yaşam için Hürmet Pembe Alevinin mükemmel dengesidir. Baba-Anne Tanrımızın İlahi Dengesini yansıtan bu Kutsal Ateş negatifliği dönüştürmek için tüm Yaradılışta mevcut olan en güçlü alettir. Mor Alev, Tanrının Yedinci Solar Veçhesi olarak bilinir ve bizler Kova Çağında ilerlerken sonraki 2000 yıllık döngü sırasında Dünyayı yıkayacak olan baskın enerji olacak.
Bu Mayıs, İnsanlığın ve Dünya Ananın deneyimlemekte olduğu yoğun temizlik nedeniyle ve İnsanlığın öncesinden daha fazla Işığı özümseme yeteneği nedeniyle, Baba-Anne Tanrımız Saint Germain’e özel Kozmik Bir İzin bahşetti. Bu İzin Saint Germain ve onun Mor Alev Meleklerinin TÜM MAYIS AYI BOYUNCA Dünyayı ve onun TÜM Yaşamını, İnsanlık ve Dünyanın şimdiye kadar aldığı yeni 5 nci Boyut Kristalin Solar Mor Alevin en yoğun frekanslarında yıkamasını sağlıyor. Bu kavrayışımızın ötesinde İlahi İnayet Armağanıdır ve İnsanlığın yüzeye çıkan yanlış yaratımlarını Işığa geri dönüştürme yeteneğini büyük ölçüde güçlendirecek.
Her birimiz bu Kozmik An sırasında Tanrının bir aracı olma yeteneğine sahibiz. Saint Germain bize bu şaşırtıcı Kutsal Ateş Armağanı için Açık Kapı olmamızı sağlayacak olan bir dua verdi. Birlikte Mor Alevi bu eşsiz fırsatın ister farkında olsun ister olmasın Dünyadaki her insan için elde edilebilir kılacağız. 
Eğer İlahi Planın bu fasedi Kalplerinizde tınlıyorsa, lütfen Mayıs ayında ve sonrasında bu duayı kullanın.
“BEN BEN’İM Varlığımım ve TÜM İnsanlığın BEN’İM Varlığı ile BİR’im. Tek Ses, Tek Nefes, Tek Kalp Atışı, Tek Titreşim ve Saf İlahi Sevginin Bilinci olarak Kozmik Yasanın izin verdiği en yoğun 5 nci Boyut Kristalin Solar Mor Alev frekanslarını çağırıyoruz.
Saint Germain ve senin Mor Alev Melekleri Lejyonların, bu Mor Alevi binlerce Güneşin gücü ve ihtişamıyla, İnsanlığın herhangi bir zaman çerçevesinde veya boyutta ifade etmiş olduğu, bilinen ve bilinmeyen, Dünyada Cennetten daha azını yansıtan her düşünceye, hisse, sözcüğe, eyleme, anıya ve inanca parlatmanızı istiyoruz.
Bu enerji nedenini, çekirdeğini, etkisini, kaydını ve anısını kendi orijinal mükemmeliğine dönüştürün ve onu Tanrı’nın Sonsuz Işığının yenilmez güç alanında mühürleyin.
Bu Işık Aktivitesinin biz onu çağırırken bile başarılı olmasını kabul ediyoruz. Aynı zamanda bu Sevgili Dünya ve onun TÜM Yaşamı Yeni Dünyada Işığın 5 nci Boyut Alemlerine Yükselinceye kadar aldığımız her Nefesle Mor Alevin her gün, her saat, andan ana arttığını kabul ediyoruz ve BİLİYORUZ.
Ve öyledir! Sevgili BEN’İM, Sevgili BEN’İM, Sevgili BEN’İM,”
Mayıs ayı sırasında gerçekleşen bir diğer harikulade şey Sevgili Meryem Anamızın İçsel Planlarda Tertemiz Kalp Tapınağının kapılarını açması ve hepimizi gece uyurken süptil bedenlerimizde onu ziyaret etmeye davet etmesidir. Tek yapmamız gereken BEN’İM Varlığımızdan biz uyurken bizi Meryem Ananın Tertemiz Kalp Tapınağına götürmesini istemektir.
Hepimiz tüm Yaşam ile Bir olduğumuz için, Dünyadaki her insanın BEN’İM Varlığının aynı şeyi yapmasını isteme yeteneğine sahibiz. Tek yapmamız gereken şu şekilde onaylamak, “BEN BEN’İM Varlığımım ve TÜM İnsanlığın BEN’İM Varlığı ile BİR’im. Kendim için istediğim şeyi, kendi İlahi Planları ile mükemmel uyumda ve ilgili herkesin en yüksek hayrına Dünyadaki her insan için istiyorum.”
Meryem Ana her birimiz ile harikulade şekillerde çalışıyor. Onun en büyük sorumluluklarından biri her birimiz için Masumiyet Kavramını taşımaktır. Masumiyet Kavramı DNA’mızda kodlanmış olan tam İlahi Potansiyel olan İlahi Mavikopyamızdır. Bu ay Meryem Ana tam İlahi Potansiyelimizin Masumiyet Kavramını kalplerimizde ve zihinlerimizde bilinçli bir seviyeye getirmemize yardım etmek için BEN’İM Varlığımız ile çalışacak. Çağların Geçişi, Yeni Dünyanın Doğumu ve epifiz ve hipofiz bezlerimizin aktivasyonundan sonra Dünyadaki her erkek, kadın ve çocukta gerçekleşen İnsanlığın Mesih Bilincine başlangıç aktivasyonundan dolayı bu şimdi mümkündür. 
Mayıs ayı sırasında Dünyanın Işığına büyük ölçüde eklenen bir diğer olay bir çok ülkede gerçekleşen Anneler Günü Kutlamasıdır. Bu yıl tüm Dünyada kutlanan her Anneler Gününde, Anne Tanrımız ve tüm Dişil Tanrısal Veçheler Dünyayı şimdiye dek deneyimlenebilenden daha yüksek İlahi Sevgi frekansları ile dolduracak. Her şey hızlanacak ve bedenlerimiz karbon – bazlı gezegensel hücrelerden Kristalin bazlı Solar Işık hücrelerine dönüşürken, Anne Tanrımızın Sevgisini öncesinden çok daha fazla alabilir ve özümseyebiliriz.
5 nci Boyut Kristalin Solar Mor Alevin akışıyla birlik içinde çalışan Dönüştürücü İlahi Sevginin bu akışı en şüpheci insanı bile şaşırtacak şekillerde bizi temizleyecek ve yükseltecek. Dikkat edin ve mucizeler bekleyin!
Tüm bu olaylar Boğa burcunun Güneş Döngüsünde Dolunay sırasında gerçekleşen Wesak Festivali sırasında İnsanların ve Dünyanın alacağı kutsamaları güçlendirecek. Bu yıl Wesak Dolunayı 14 Mayıs’ta gerçekleşecek. Wesak Gautama Buddha’nın Aydınlanmasının yıllık kutlamasıdır.
Gautama Buddha Aydınlanma getirmeye ve İnsanlığın Mesih Bilincine geri dönüşüne yardımcı olan çok önemli bir güçtür. Bu yıl Wesak sırasında, her birimiz BEN’İM Varlığımız ve Beden Elementalimiz vasıtasıyla kalplerimizi ve zihinlerimizi yeni ve derin şekillerde açmaya başlayacak olan enerji, titreşim ve bilinç değişimleri deneyimleyeceğiz.
Bu değişimin kendisini bize ifşa etmesinin ilk yolu İnsanlık Ailesindeki kardeşlerimizin en dik kafalılarını bile daha nazik şekil şekilde algılamaktır. TÜM Yaşamdaki Kutsallığı tanıdığımız zaman, kalbimizi ve zihnimizi Yaşam İçin İlahi Sevgi ve Hürmet ile aşılanmış yeni düşünme ve hissetme şekline açarız. Bu da bizi hala eski Dünyadan yüzeye çıkan tüm illetlere uygulanabilir çözümleri açıkça algılayacağımız bilincin yüksek seviyesine yükseltir. “Onlara karşı biz” eski kavramı bir yanılsama olarak ortaya çıkıyor. O zaman Bir olduğumuz ve günün problemlerinin sadece işbirliği ve Yaşama Hürmet vasıtasıyla çözülmesi bariz ve aşikar realite haline gelir.
Bu Uyanış ve bilinç değişimiyle “Beklemekte olduğumuz Biziz“i derin bir şekilde kavrarız.”
Mayıs 2014′te deneyimleyeceğimiz harikulade Işık Aktiviteleri yaşam dönüştürücü olacak ve 13 – 18 Eylül 2014 için programlanan İlahi Planın sonraki aşamasının gerçekleştirilmesinin yolunu açacak. 
İlahi Planın Sonraki Aşaması
İlahi Planımız, VAROLMAMIZIN AMACI VE NEDENİ ortasında olduğumuz benzeri görülmemiş deneyin sonraki aşamasını tamamlamaktır. Planın bu parçası eski Dünyanın kalan artıklarını dönüştürmek ve günlük yaşam deneyimlerimizde Yeni Dünyanın mükemmellik kalıplarını somut biçimde birlikte yaratmaktır.
Yeni Dünyanın mükemmellik kalıpları Birliği, İlahi Sevgiyi, Ebedi Huzuru, Bolluğu, Canlı Sağlığı, Ebedi Gençliği, Tüm Yaşama Hürmeti ve Mesih Bilincinin Birliğini yansıtır. Bu kalıplar İnsanlığın günlük yaşamlarına manyetize edilmeyi bekleyerek Neden Alemlerinde titreşiyor. Bu gerçekleştiği zaman, Dünyasal deneyimlerimiz hayal ettiğimiz her şeyin ötesinde neşe ve mucizenin ifadelerine dönüştürülecek. Ama bu bizim bilinçli katılımımız olmadan gerçekleşmez.
Hatırlayın, bizler yaşamlarımızın birlikte yaratıcılarıyız. Tanrı’nın Kızları ve Oğulları olarak  şimdi sorumluluğumuz, bunları yaşamlarımızda somut bir şekilde birlikte yaratabilmemiz için yaratıcı düşünce ve his yeteneklerimizle Yeni Dünyanın kalıplarını manyetize etmektir.
Problem şu ki, iyileşmek için yüzeye çıkan eski Dünyadaki illetleri kendi korkularıyla güçlendiren milyonlarca insan vardır. Sonuç olarak, o negatif şeylerin değişmesinin TEK yolunun İnsanlığın Yeni Dünyanın mükemmellik kalıplarını birlikte yaratmaya odaklanması olduğunu hatırlamıyorlar. Gerçekte bu şimdi Anne – Baba Tanrımız, Cennet Topluluğu ve BEN’İM Varlıklarımız tarafından gerçekleştirmeye çağırıldığımız İlahi Misyondur.
Yeni Dünyanın mükemmellik kalıplarının somut yaşam deneyimlerimize fırlatılması için, Cennet Topluluğu bir planı eyleme koydu ve İnsanlığı Kalbimizin çağrısına uygun olarak katılmaya davet ediyor. Bu planın 5 nci Boyut Kristalin Solar Işık Bedenlerimize ve Yeni Dünyanın mükemmellik kalıplarına Yükselişimiz için EN ZOR ZAMANLARda uygulandığını ifşa ettiler.
Bu küresel bir Işık Aktivitesi olacak ve bu olay sırasında Gezegende nerede olmayı seçerseniz seçin oradan katılabileceğiniz çeşitli yollar vardır.
Ayrıntılar
BEN’İM Varlığınız bu bilgiyi farkındalık kürenize çekti, çünkü İlahi Planın bu yönüne yardımcı olmak için zamanın çağları boyunca hazırlanmaktaydınız. Siz bilinçli olarak farkında olun ya da olmayın İlahi Sevginin habercisisiniz ve kim olduğunuzun bu veçhesini ŞİMDİ tam olarak tezahür ettirmenizin zamanıdır.
Baba – Anne Tanrımız ve Aydınlık Hakikat Alemlerindeki Işık Varlıkları tüm bedenlenmiş Işıkişçilerine Eylem Çağrısı gönderiyor; bu SİZİ ve beni kapsıyor. Dünya Gezegeninde var olan en güçlü Çöktürme Portalında toplanmamız isteniyor. Bu portal ABD’de Wyoming’deki Grand Teton Dağlarının güç alanıiçinde var olur.
Çöktürme şekillenmemiş ilksel Işık Özünün direkt olarak Evrenden çekildiği ve forma çevrildiği Işık Aktivitesidir. Bu, İnsanlığın Yeni Dünyanın harikulade kalıplarını somut bir şekilde tezahür ettirmek için kullanması gereken Işık Aktivitesidir.
Işıkişçileri olarak bu süreci kuantum sıçramasına hızlandırmanın zamanı olduğu söyleniyor. Bu, Çöktürme Portalında toplanan ve Tanrının Işığının karbon – bazlı bedenlerimizi Kristalin – bazlı Solar Işık Bedenlerine dönüştüren İlahi Simyayı hızlandırmak için onun vasıtasıyla akacağı görkemli bir dönüştürücü oluşturan Işıkişçileri tarafından gerçekleştirilebilir. Bilincimizin kollektif Kadehine akan Çöktürme Işığı ayrıca Yeni Dünyanın mükemmellik kalıplarının İnsanlığın Dünyasal deneyimlerine manyetize olmasını da hızlandıracak.
Tüm dünyadaki Işıkişçilerinin açılmakta olan İlahi Planın bu fasedi için mevcut olmaları önemlidir. Tüm dünyada Işık ile titreşecek olan Kalp Alevlerimizi bir araya getireceğiz.  Birlikte Çöktürme Işığı için Açık Kapı olarak hizmet edecek olan dönüştürücüyü – Işık Kadehini – oluşturacağız.
BEN’İM Varlığınızdan rehberlik isteyin. İnsanlık ve tüm Yaşam yararına bu muhteşem şekilde hizmet etmek için hazırlanmakta olan her insan kendi Kalp Alevinin en derin erişimlerinde bu İlahi Misyon ile tınlayacak. Kalbinizi dinleyin ve içsel rehberliğinize güvenin. Işığınız şimdi gerekli!
Hepimizin bu Küresel Işık Aktivitesi için doğru ve mükemmel yerimizde olacağımızı bilin, ama sadece BEN’İM Varlığınız SİZİN için bunun neresi olduğunu bilir.
Fiziksel olarak bulunma ilhamı alanlara ek olarak, tüm dünyadaki Işık noktalarından bilinçte katılacak olan Işıkişçileri olacak. Bu Işıkişçileri kendi Kalp Alevlerinde akan Işığı, Işıkişçilerinin fiziksel olarak toplanacağı Grand Teton Dağlarındaki Çöktürme Portalına yansıtacaklar.Böylece birleşik çabalarımız binlerce kat genişleyecek.
Bu İlahi Planın hiç bir yönü diğerinden daha önemli değildir. Önemli olan BEN’İM Varlığımızın yapmamız için yönlendirdiği şeye karşılık vermemizdir.
Işıkişçilerinin bu toplanması için kullanılacak araç 28 nci Yıllık Aydınlanma Kongresidir. Bu olay 13-18 Eylül 2014′de gerçekleşecek. Moran, Wyoming’de güzel Jackson Lake Lodge’de toplanacağız. Bu harika fırsata katılmak için gereksinim duyacağınız tüm bilgi websitemizde mevcut www.eraofpeace.org .
Bu inanılmaz güçlü ve neşeli bir olay olacak. Baba – Anne Tanrımız ve Cennet Topluluğu HERŞEYİN DEĞİŞTİĞİNİ açıkça bilmemizi istiyor. Işık çalışmamız artık geçmişte sık sık deneyimlediğimiz boğucu mücadeleleri kapsamayacak. O zamanlar bitti.  
Grand Tetons’a gelmeyi planlayın ya da planlamayın, lütfen aşağıdaki linki tıklayın ve görkemli Işığınızı bu Çöktürme Portalına dokumanızı ve Gezegende her nerede olursanız bizimle Kalp seviyesinde bağlantı kurmanızı sağlayacak olan bu kısa videoyu izleyin.
Sizi seviyorum ve birlikte Yeni Dünyanın mükemmellik kalıplarını birlikte yaratarak ilerlerken, Tanrının enstrumanı olma istekliliğiniz için ebediyen minnettarım. Ve öyledir.
Patricia Cota-Robles
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder