7 Mayıs 2014 Çarşamba

BM METATRON & 33 ncü BOYUT: ZAMAN ve UZAY sürekliliğini anlamak. Zamanın ŞİMDİ anı ile çalışmak. GÜCÜNÜZE yürümek.

kb-Williams-Gilbert-The-Gathering
BM Metatron & 33ncü Boyut
Anna Merkaba kanalıyla
Evrenin Sevgili Değerli Çocukları,
Zaman güneşin dönüş yönünde ve ayın zıt yönünde hareket ederken, genişlerken ve daralırken bir vorteks yarattı ve bildiğiniz şekliyle lineer zamanınız daha da az belirgin ve daha fazla bulanık ve tahmin edilemez hale geliyor. Çünkü kendi bedenlerinizin manyetik alanı GAİA’nın manyetik alanına karşılık geliyor. Gezegeninizin manyetik alanı yeniden yapılandırılırken, gezegenlerin manyetik alanı içinde gerçekleşmekte olan değişimlerin direkt etkisi ile ilgili olarak sizin kendi bedeninizin manyetik alanı başka bir varoluş haline değişiyor.
 
Anladığınız şekliyle zaman aslında mevcut değildir. Çünkü her şey sayısız zaman çizgilerinin, boyutların ve realitelerin hepsinin hep birden birleştiği ve dağıldığı zamanın şimdi anında gerçekleşiyor. Bundan dolayı birçoğunuz saate baktığınız zaman kafanızın karıştığını görüyorsunuz, çünkü kalp kodunuz zamanın başka bir titreşimi ile nabız atarken, beyin işlemek için tasarlanmış zaman çizgisinde işlemeye çalışıyor. Birçoğunuzun zamanın ne olduğunu tam olarak anlamamanızın ve kendinizi kaybolmuş bulmanın nedeni budur.
Bunun normal bir oluş olduğunu ve kaygılanacak hiç bir şeyin olmadığını, kutlanacak şeylerin olduğunu lütfen anlayın, çünkü aslında gerçekleşmiş olan şey bilincinizin genişlemesidir, evrensel buyrukların işleyişlerinin anlayışının genişlemesidir ve size gösterildiği gibi, zamanın ŞİMDİ anında kalırken, çeşitli boyutlarda, zaman çizgilerinde manevra yapma yeteneğine sahipsiniz. Birçoğunuzun kendinizi uzayda kaybetmiş buluyorsunuz, fiziksel saatiniz sadece bir dakika ilerlerken sanki çok zaman geçmiş gibi hissediyorsunuz. Başkaları konsantre olmayı zor buluyor, düşünceleriniz sizi tamamıyla başka bir realiteye götürüyor ve geriye şimdiki ana geri getiriyor. Deneyimlemekte olduğunuz şey enerjilerin sallanmasıdır, size zamanın gerçekte nasıl işlediği anlayışını vermek için birlik içinde bir araya gelmeye çalışan enerjiler.
Sadece ŞİMDİ zamanının nasıl işlediğini anlama yeteneğinizin olmadığını, aynı zamanda DÜŞÜNCE süreçlerinizle zaman ve uzay sürekliliğini bükerek zamanı kendi yararınıza manipüle etme yeteneğinizin de olduğunu bilin. Hepiniz yalnızca zaman ve uzayda yolculuk etme yeteneğinden daha fazlasına sahip olan, realitenizde ulaşmayı dilediğiniz şeye eşlik etmesi için zaman ve uzayı bükme yeteneğine sahip olan görkemli, parlak varlıklarsınız.
Bir kez daha özünde deneyimlemekte olduğunuz şey, çeşitli zaman çizgilerinin birleşmesi, olduğunu her şeyin tek bir güzel, dingin, sürekli genişleyen, ışık, sevgi ve güç ile dolu iyiliksever varlığa birleşmesidir.
Gücün zaman ve uzaydan oluşan bedeninizin derinliklerinde saklı olduğunu hatırlatalım, birçoğunuzun paylaşmaya başladığınız güç özenle kullanılmalıdır. Realitenizin birlikte yaratıcıları olduğunu anlamalısınız, sadece kendi realitenizin değil, etrafınızdakilerin, temasa geçtikleriniz ve zamanın şimdiki anında hiç görmeyecek olduklarınızın bile, çünkü HEPİNİZ BİR olarak birbirinize bağlısınız. 
Ruhunuzun doğumunda size verilmiş olan gücü nasıl kullanacağınızı ve kontrol edeceğinizi öğrenmek çok önemlidir ve evet RUHUNUZ hakkında konuşuyoruz, şu andaki bedeniniz ile ilgili değil, ama ruhunuz bu gücü hatırlamalı ve anlamalı. Düşüncelerinizin ve sözlerinizin sizin bir parçanız olan ve sizin de bir parçası olduğunuz evrensel enerjiler tarafından sizin yararınıza otomatik olarak eyleme geçirildiğini anlamanızı sağlamak için size çeşitli deneyimler sunuluyor. 
Yakın gelecekte ve şimdide sizi bekleyen bir çok maceranın bulunduğunu bilin ve anlayın ve portallar tekrar açılmaya başlarken BİRLİKTE YARATIMIN anlayışını, BİRLİK anlayışını, GÜÇ, BOLLUK, SAĞLIK, NEŞE, BEREKET anlayışını ve en önemlisi SEVGİ enerjilerinin anlayışını aktive etmek için gerekli bilgisel hükme kendi yüksek benlikleriniz ve rehberleriniz tarafından yönlendirileceksiniz.
Çünkü aslında gelmekte olan haftalarda ve aylarda sizi bekleyen bir çok portal var, kendi benliğinizin ve etrafınızdakilerin ilerlemesi için bir çok fırsatlar kapılarını size açacak ve yüksek bilinç ile kendi benliklerinizin birleşmesine doğru portallara adım atmaya veya bir kenarda durup başka bir portalın sizin için kapılarını açmasını beklemeye karar verecek olan sizsiniz. Beklemeyin, çünkü bilincin genişlemesi kaçınılmazdır ve hepiniz bir parçası olduğunuz evrenin harikalarını ve sihrini deneyimleyeceksiniz. Potansiyel, olasılık ve harikalar dolu ihtişamlı evren. Çünkü hepiniz yaratabiliyorsunuz, hepiniz aslında dünya gezegeninde deneyimi BİRLİKTE YARATIYORSUNUZ.
Ve bazen yaratmakta olduğunuz deneyimler iç karartıcı olsa ve “olumsuz” olarak algılansa da, bunlar sadece deneyimlerdir. Bu deneyimlere kutuplulukları atayan ve bunları olumsuz veya olumlu bir şekilde deneyimlemeye karar veren SİZsiniz. Bununla birlikte, tüm deneyimlere olumlu bir şekilde tepki göstermeyi ve yaratmayı seçmenizi istiyoruz, çünkü bunların hepsi bilincinizi genişletmek ve size aslında yaşamınızdaki çeşitli sonuçlardan sorumlu olduğunuzu göstermek için tasarlanmıştır. Kendi benliğiniz ve evren için oluşturduğunuz hedefleri elde etmek için, ne yapmak zorunda olduğunuzu ve bunu nasıl yapmanız gerektiğini derinden anlamanızı sağlayan güçlerinizi ve bu güçlerle yürümenizi size öğretmek.
Önünüzdeki zamanların size çeşitli fırsatlarla dolu armağanlar olduğunu anlayın. Ve öyledir. Bizler 33 ncü paralelin, 33 ncü boyutun koruyucu melekleriyiz, olduğunuz her şeyde size yardımcı olmak için hazır olarak duruyoruz. Sizinle el ele yürüyoruz. Bize her gereksinim duyduğunuz zaman çağırın.
Sizi seviyoruz. Sizinleyiz, şimdilik hoşçakalın.
~Anna Merkaba
(Çeviri: Saffet Güler)


0 comments:

Yorum Gönder