1 Mayıs 2014 Perşembe

BM MİKAİL: “BİREYSELLEŞMİŞ İFADENİN YENİ IŞINLARI”

9

BAŞMELEK MİKAİL’den mesaj – LM-05-2014

“BİREYSELLEŞMİŞ İFADENİN YENİ IŞINLARI”
Ronna Herman kanalıyla aktarılmıştır, LM-05-2014
Sevgili üstatlar, sizlere son yirmi iki yılda verdiğimiz en önemli tekniklerin ve bilgilerin bazılarını gözden geçirmeye ve genişletmeye devam edeceğiz. Kişisel gerçekliğiniz olarak kabul ettiğiniz eski kısıtlayıcı düşünce formlarının ve yapılarının çoğunu salıverme, dönüştürme veya güncelleme zamanıdır. Meditasyon ve tefekkürde zihinsel, duygusal, fiziksel ve hatta bazı ruhsal kısıtlamaları kapsayan, üçüncü/dördüncü boyut gerçekliğinizde yarattığınız yapıları gözden geçirerek biraz zaman harcarsanız, geleceğin genişleyici, güçlendirici dünyasına hızla ve zarafetle ilerleyebilmeniz için, sizi bağlayan bağların çoğunu salıvermenin zamanı olduğunu çabucak belirlersiniz.    
 
Birçoğunuz uzun, zor bir yarışın son bölümündeymişsiniz ve enerjiniz ve hevesiniz azalıyormuş gibi hissediyorsunuz. Dünyasal varoluşunuzun çekiciliğine inancınızı daha da fazla yitiriyorsunuz ve sizi heyecanlandıran şeylerin bir şekilde paslandığı ve donuklaştığı görünüyor. Bunun nedeni sizlerin aynı anda iki çok farklı realitenin veya bir çok boyutun içine girip çıkmanızdır, dört alt beden sisteminiz (fiziksel, zihinsel, duygusal ve eterik) Ruhunuza/Ruhsal Benliğinize ayarlanmaya ve ona yetişmeye çalışıyor. Bu, dünyasal bedeninize çok fazla stres ve gerginlik yükledi.
Sizlerden çok sayıda insan galaktik bilince kuantum sıçrama yapıyor, bu bilinçte eski dünya/varolma haliniz saflaşmış enerjileri/titreşimleri ve yeni, yüksek frekanslı varoluşunuzun kavramlarını bütünleştirebildiğinizden çok daha hızlı azalıyor. Gerçekleşmekte olan şeyin farkına vardıkça, o kadar çok strese girmeyeceksiniz ve kafanız karışmayacak. Rahatlamanın yakın olduğunu söylediğimizde, lütfen bize inanın. En büyük arzularımızdan biri, geçişinizin kolaylıkla ve zarafetle gerçekleşebilmesi için süreçte size yardımcı olmaktır. Bu son bir çok yılda, eski olumsuz enerji kalıplarını dönüştürmek ile ilgili sizlere çok fazla bilgi, meditasyonlar ve egzersizler verdik. Bu süreç Yaratıcı Işığın görkemli hücrelerinin – Mutlak Yaratıcıdan gelen Bireyselleşmiş İfadenin yüksek frekanslı, güçlü yeni Işınlarının – içeriye süzülmesinin ve bütünleştirilmesinin yolunu açmak için gereklidir.
Bu sürecin ilk kısmı beşinci boyutta Güç/Işık Piramidinizi oluşturmaktı. Bu harikulade yeri yarattığınız zaman, sözünü ettiğimiz kuantum sıçraması için zemin hazırlarsınız. Mutlak Yaratıcının ihtişamlı saflaşmış enerjileri direkt olarak Dünyaya veya üçüncü/alt dördüncü boyut ortamına ışınlanamaz. İnsanlığın çoğu ve Dünya üzerindeki yerlerin çoğu hala bu armağan için hazır değil; bu kitleler arasında ve gezegeninize çok fazla kaos yaratırdı. Bu nedenle, herkes için erişilebilir olması ve herkesin en yüksek yararına olması için, önemli ölçüde indirgenmeli veya filtrelenmelidir.
Işıltılı piramit – şekilli Işık İstasyonlarının bu Alt-evrende her boyutta ve alt – boyutta yerinde olduğunu size açıkladık, burada kendinizi böldüğünüz veya Özünüzü bilincin daha da küçük eril ve dişil fasetlerine ayırdığınız her seferinde kendinizin eterik bir suretinizi bıraktınız. Eterik Yaşam/Işık Kordonunuz bu Alt-evrende bir yol dokur. Sizi Benliğin parçalarının her birine bağlayan İlahi Işık iplikçiği aynı zamanda ihtişamlı Tanrısal Benliğinize/BEN’İM Varlığınıza, Büyük Merkezi Güneşteki Anne/Baba Tanrımıza ve en sonunda Mutlak Yaratıcıya sağlam şekilde bağlıdır. 
Dünyanın holografik bir suretini içeren Dünya Işık Piramidine gittiğiniz ve Yaratıcıdan gelen Sevgi/Işığı içinize çektiğiniz ve kutsal, koşulsuz sevgiyi dışarı soluduğunuz zaman, bu muhteşem enerji filtrelenir veya seyreltilir, böylece hazır ve kalp merkezlerini açmaya istekli olan herkes tarafından alınabilir, bu şekilde galaktik ruhsal/insan Varlığına dönüşüm sürecini başlatır.
Kişisel piramidinize gittiğiniz veya spesifik bir proje veya görev için bir piramit oluşturacağınız zaman, Işık tapınağınıza akması ve çabalarınızda size yardımcı olması için İfadenin yeni Işınlarının tam gücünün, çeşitliğinin ve spektrumunun yolunu açarsınız. Tanrı Zihniniz birlikte yaratıcı süreçte size katılması için kutsal bir yer yaratırken, bolluğa kişisel giriş kapınızı açıyorsunuz. Hatırlayın, size bir çok kez söyledik, siz birlikte yaratım üstatlarısınız, sadece unuttunuz. Aynı zamanda bolluğun çoklu şekillerde geldiğini hatırlayın.
Sonsuzluk Nefesi işlemi Yaradılışın yeni enerjilerine erişmenin bir başka yoludur. Omurga sütununun tepesinde ve beynin tabanında yerleşik olan yükseliş çakranızı tutuştururken, galaktik bilince kapı açma sürecine başlarsınız. Bu ana ateşleme noktası şu andaki evrim sürecinizin çok önemli bir parçasıdır. İnsanlığın tümü bu olay için programlandı ve er ya da geç bu, Dünyadaki her bireysel ruh için gerçekleşecek. Sonsuzluk Nefesini içinize çekerken ve onun aşağıya Dünyaya ve dışarıya eterlere döngü yaptığını görürken, aynı zamanda bu muhteşem armağanı birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü boyutlara ve oradaki Tanrı bilincinin her fasedine elde edilebilir yapmaya yardımcı olursunuz.
ALFA farkındalığının uygun seviyesini sürdürmeyi öğrenmek de önemli bir alettir. Bu, enerji/aura alanınızda doğru dengeye ulaşmanıza ve bunu sürdürmenize yardımcı olur, bu sayede ince ayarlı, uyumlu bir enstruman olursunuz, herhangi bir uyumsuzluk olmadan sadece Sevgi/Işığın frekanslarını yansıtırsınız. Geçmiş bir mesajda, size METAVİZYON terimini de tanıttık, METAVİZYON Yüksek Benliğinizin veya BEN’İM Varlığınızın bilgeliğine her zaman uyumlu olduğunuz büyütülmüş, odaklı farkındalık halidir. Bu, Alfa üstadı olmanın yararlarından biridir. Metavizyonu kullandığınız zaman, hayatın bir katılımcısı, aynı zamanda gözlemci olursunuz. Güç alanınıza yalnızca en yüksek Yaratıcı hakikatinin girmesine ve varlığınızda hüküm sürmesine izin vermeyi öğrenirken, olumsuz düşünce kalıplarını hızla filtrelersiniz. Kavramsal vizyonunuz ve sezginiz standardın ötesinde büyük ölçüde genişler. Bunu bilgisayar teknolojisinin dünya çapındaki ağının her tarafında yayılan virüslere benzetebilirsiniz. Sizi yıkıcı enerjilerle bombardıman edenler vardır ve ayrıca hileli veya olumsuz/düşük frekanslı postalar gönderenler vardır. Engeller/filtreler oluşturmalı ve olası her yolla bu mesajları/enerjileri reddetmelisiniz ve ihtiyatlı olmanız ve onların bir adım önünde olmanız önemlidir. İnsanlığın kollektif bilincinde hızla çoğalan süptil enerjiler ile de aynı şey geçerlidir – uyumsuz enerjileri filtrelemelisiniz, kirliliğe izin vermemelisiniz, sadece Üstat – Benliğiniz ile uyum içinde olan düşünce titreşimlerine izin vermelisiniz.
Güneş sisteminizin ve galaksinin Işınlarına birden on ikiye kadar rakamlar tahsis edilirken, sözünü ettiğimiz yeni Işınlar kendi ifade nitelikleriyle bilinecek. Renkler ile ilgili kaygılanmayın, çünkü bunlar tüm diğer Işınların bir karışımı olabilir, ama bunları ifade etmeyi dilersiniz. Siz sanatçısınız, bu Işınların inşa edicisi ve niteleyicisisiniz ve yaratıcı potansiyel sınırsızdır. Bu Işınlar (bu Alt – evrenin on iki ana Işınının alt – ışınları olarak adlandırılabilecek olan ışınlar) Mutlak Yaratıcının Işık Özünün Işıltısını ve gücünü yayar. Bu Işınlar güneş sisteminizin yedi Işınından ve yüksek bilincin beş Işınından farklı şekilde kullanılır. Büyük kombinasyon çeşitliliğinde kullanılabilirler, çünkü bunlar çok uzmanlaşmış enerjilerdir.
Fiziksel bedeniniz ile başlayalım:Çalışma Işık Piramidinize gidin ve kristal masaya yatın. Sağlık ve canlılık Işınının fiziksel bedeninize yayılmasını isteyebilirsiniz; veya güzellik, gençlik, koordinasyon, kuvvet, güç, zarafet, net görme, net işitme, esneklik ve akla gelebilecek diğer niteliklerin Işınlarının fiziksel esenliğinizi güçlendirmesini isteyebilirsiniz. Tek seferde her Işın enerjilerinin sadece bir veya iki tanesini çağırın ve aktive edin. İlahi BEN’İM Varlığınızın ve Yüksek Benliğinizin süreci izleyeceğini ve bu güçlü enerjilerin sadece uygun miktarını bütünleştirmenizi sağlayacağını bilin. Her zaman arzunuz sadece hızlandırılmış dönüşüm olmamalıdır, aynı zamanda kolaylık ve inayet yasasının da uygulanması olmalıdır. Sürecin keyfini çıkarın, sevgililer. Eğer neden ve etki veya karma aleminden dışarı çıkarak ve İnayet Yasasının uygulandığı alemlere girerek sürecin sizin için çalışmasına izin verirseniz acılı dersler, travma, stres ve başarısızlık zamanı sona erebilir.
Şimdi duygusal bedene odaklanın: Kristal masanızın başında dururken, masada duygusal bedeninizin tezahür ettiğini ve şekillendiğini görün. Duygusal bedeniniz size nasıl görünüyor? Bir an onu inceleyin ve duygusal bedeninizi oluşturan farklı gölgeleri, renkleri ve şekilleri gözleyin. Gördüğünüz şeye şaşırabilirsiniz. Eğer içsel görüşünüz bu zamanda aktive olmamış ise, bunun yapılmasını isteyin, ama bununla birlikte, sadece mevcut olan şekil ve renkleri sezin. Algıladığınız her neyse geçerli olacaktır ve eğer uygulama yapmayı sürdürürseniz, içsel duyularınız keskinleşir. Saf Yaratıcı sevginin Işınının frekanslarının yağmasını, sizi doldurmasını, tüm yetersizlik, suçluluk, utanç ve şüphe duygularını yıkamasını isteyerek başlayabilirsiniz. Şimdi sırayla şefkatin Işınını çağırın; merhamet ve bağışlamanın Işınını; alıcılık, tutku, huzur, uyum, hayırseverlik, ince sezgi, cesaretin Işınlarını çağırın. Sonra bu belirli zamanda sizin için uygun olan maksimum miktarı bütünleştirirken,  duygusal bedeninizin bu spesifik enerjilerin her biriyle dolduğunu görün.
Şimdi zihinsel bedene odaklanın: Yine, kristal masanızın başında durun ve zihinsel bedeninizin tezahür ettiğini ve şekillendiğini görün. Zihinsel bedeniniz size nasıl görünüyor? O güçlü ve çizgileri belli mi yoksa karışık ve biçimsiz renklerle mi boğulmuş? Hakikat, irade, yüreklilik, bilgelik, zeka, odak, yaratıcılık, İlahi düşünce, Işık dili/kalıpları, kutsal geometri, disiplin, organizasyon, bilimsel bilgi, düzen Işınlarını isteyin; alma Işınını; verme/paylaşma Işınını, her bir Işın masanın ortasının üzerinde asılı olan büyük üreteç kristalden aşağıya kişisel Işık piramidinize akıyor. BEN’İM Varlığınız ifadenin her bir Işının Özünü en saf formunda eterik suretinize filtreleyecek. Bu Işınlar içinizdeki her şeye nüfuz ederken, piramidinizin bu Işınlarının her birinin Özü ve gücü ile dolduğunu görün. Her Işının armağanını şu anda yaşadığınız fiziksel aleme kendinizle birlikte geri getireceğinizi bilin. Sizler Baba/Anne Tanrımız ile Birlikte Yaratıcı olarak rolünüze adım atarken, bunlar sahiplenmeniz, kullanmanız ve paylaşmanız için sizindir.
Ayrıca Işık bedeninizin mavikopyasını içeren Eterik Bedeninize de odaklanabilirsiniz. Eterik beden fiziksel bedeni çevreler ve bozukluklar ve kusurlar fiziksel bedende tezahür etmeden önce burada yerleşir. Şimdi süreç tersine çevriliyor. Fiziksel formun mükemmel Yaratımının Özü eterik bedende saklanır ve onun fiziksel bedeninize erişilebilir olması için Varlığınızın o parçasını bir kez daha uyumlu Işık ile doldurmalısınız. Eterik bedeniniz neye benziyor? Bozulmuş enerjinin karanlık ağlarını görebiliyor musunuz? Diğerlerinden daha yoğun ve daha koyu olan alanlar var mı? Bunlar nerede? Bu size bedeninizin nerede dengesiz olduğunu ve en çok stresin nerede olduğunu söyleyecektir ve sonraki sağlık krizini veya hastalığı muhtemelen nerede yaşayacağınızı söyleyecektir.
Ek olarak, hafif ALFA halindeyken, bedeninizi bu güçlü enerjileri alması ve tezahür ettirmesi için hazırlarken, bir veya iki hafta fiziksel bedeninize yoğunlaşmayı dileyebilirsiniz.  Herhangi bir şekilde yönünüzü şaşırmış, topraklanmamış veya rahatsız hissetmeye başlarsanız, devam etmeden önce süreci bir veya iki gün durdurun. Ruhunuz rehberiniz olsun ve ilerlemenizi veya dönüşümünüzü başkalarınınkini kopyalayarak yapmayın. Kendi İlahi zekanıza erişiyorsunuz ve kendi yaratıcı dehanızı aktive ediyorsunuz. Her gün veya mümkün olduğu kadar sık, bir kaç dakika ayırın ve fiziksel bedeninizin zekasına ve Beden Elementalinize uyumlanın. Bu, başlangıçta sadece mükemmelliği bilen derin bilinçaltı zihninizdir, ama siz onu yüzlerce yıldır giderek kusurluluk, rahatsızlık ve hastalık ile sonuçlanan olumsuz düşünceler ile yeniden programladınız. Bu biraz uzun bir süreçtir, ama siz olumsuz düşünce formlarını çözüyorsunuz ve bir kez daha mükemmelliğin mavikopyasını – Adam/Havva Kadmon bedenini yeniden oluşturuyorsunuz. Bu, bir çok semptomları deneyimlemenizin nedeninin bir parçasıdır: yönünü şaşırma, kafa karışıklığı, rehavet, uyuşukluk, konsantre olamama vs. Tezahür etmesi yüzbinlerce yıl süren şey şaşırtıcı kısa bir zaman aralığında tersine çevriliyor. 
En az haftada bir kere, duygusal bedeninize/doğanıza odaklanın ve ona uyumlandığınız son seferden beri neyin değiştiğini değerlendirin. Daha dengeli ve huzurlu mu hissediyorsunuz? Günlük yaşamınızın stresi ile daha iyi başa çıkabiliyor musunuz? Etrafınızdaki insanlara daha çok izin veriyor musunuz veya hoşgörülü müsünüz?Küçük hikaye yerine büyük resme odaklanabiliyor musunuz? Daha iyi veya daha kötü olan ne? En çok neyi değiştirmeyi diliyorsunuz? Yeni realitenizin tüm saflaşmış niteliklerini ve enerjileri giderek bütünleştirirken, önceliklerinizi oluşturun ve sonra ifadenin her bir özel Işınını çağırın.
Ayrıca en az haftada bir kere zihinsel bedeninize odaklanın. Daha net mi düşünüyorsunuz? Her deneyimin veya etkileşimin bilgeliğini toplayabilmeniz için, bilgiyi daha etkili şekilde işleyebiliyor musunuz ve ayıklayabiliyor musunuz? Daha fazla disiplinli misiniz? Zorunluluklarınızı gerçekleştirmeyi daha kolay ve daha neşeli buluyor musunuz? Yüksek zekanıza daha çok uyumlu hissediyor musunuz ve daha fazla ilham verici, yaratıcı fikirlere sahip misiniz? Bilinciniz nasıl değişti ve sonuç olarak ne değişti? Dilediğiniz her zaman, size yansıtılan Işınların renklerine odaklanabilir ve tanımlayabilirsiniz; ama önce lütfen her bir Işının hissi niteliklerine yoğunlaşın. İfadenin bir başka Işınını bütünleştirdiğiniz her seferinde, aura alanınız değişir. Bundan böyle, siz Yaratıcının Sevgi/Işığını yayarken, emdiğiniz her Işının büyütülmüş niteliklerini alacaksınız. Bunu yaparken, kendi eşsiz Tanrı Işığı Işınınızı yansıtmaya başlayacaksınız – insanlığa armağanınız.
Sevgililer, sizinle yeniden birleşmek için çağlardır beklemekte olan parçanıza, tam İlahi potansiyelinize erişmenin bir yolunu daha sunuyoruz. Size yolu gösterebiliriz, ama adımları siz atmalı ve süreçte siz ilerlemelisiniz. Bunun çabaya değeceğine söz veriyoruz. Özümüzü sizinkiyle harmanlarken dostlukla ellerimizi uzatıyoruz. Size huzur ve neşe Işınlarını gönderiyoruz, ama hepsinden çok, sevgimizi gönderiyoruz.
BEN BAŞMELEK MİKAİL’İM ve size bu gerçekleri getiriyorum.
(Çeviri: Saffet Güler)
Ronna Herman kanalıyla aktarılmıştır http://www.ronnastar.com/ * Serbestçe kopyalayın ve paylaşın. Ancak, bu makalenin evrensel telif hakkına Başmelek Mikail adına sahip çıkıyorum. BAŞMELEK MİKAİL’İN MESAJLARINI WEBSİTEMİZDE ARMAĞAN OLARAK SUNUYORUZ; ANCAK, TÜM DÜNYAYA GÖNDERDİĞİMİZ ÜCRETSİZ SEVGİ PAKETLERİNİ GÖNDERMEK VE İŞLETME MASRAFLARINI KARŞILAMAYA YARDIMCI OLMAK İÇİN BAĞIŞLARINIZA MİNNETTAR OLURUZ.

0 comments:

Yorum Gönder