30 Nisan 2014 Çarşamba

Başka olasılıkları değerlendirmek için bilincinizi ne kadar açarsanız, titreşim seviyeniz de o kadar hızlı artacaktır – Mike Quincey aralığıyla SaLuSa

 
Bu mesaj sevgili Mor Alev Dostu tarafından çevrilmiştir. Mike Quincey tarafından iletilen mesajın orijinali için buraya tıklayın.

Yeryüzündeki olaylar hala daha değişim aşamasında olsa da, ortaya çıkacak olan sonuçlar daha kötü durumlara yol açmayacaktır. Öncelikle, Ukrayna’da yaşanan çatışmalardan bahsediyoruz. Fazla değil,  daha birkaç yıl öncesine kadar bu tür olaylar, büyük olasılıkla savaş durumuna neden olurdu.

Bilinç düzeylerindeki değişim ve sizlere ulaşan Yüksek Titreşimler nedeniyle, barışçıl bir sonuca varılması için çözümler aranıyor. Yakında Dünya’ya Barış gelecek ve ülkeler arasında barışçıl ilişkilerin yeniden yapılandığını göreceksiniz. Bir süreden beri birçok ülke, farklı ırkların ve kültürlerin bir karışımı haline geldi. Bu da zaten toplumunuzun büyük ölçüde, barış ve uyum içinde yaşamasına yardımcı oluyor.


Dünya genelinde, ayrımcılığın son perdesi oynanıyor ve karanlık kişiler ortadan kalkar kalkmaz, hayat daha huzurlu ve daha yaşanası olacaktır. Zira daha fazla evrimleşmiş genç bir kuşak var ve onlar, daha mutlu bir yaşamı oluşturacak yeni fikirlerini sunmak için fırsat bekliyorlar.

Sayılı günleri kalan karanlık kişilerin yerini alacak olan yeni liderlerin, ortaya çıkacakları zaman yaklaşıyor. Bu ruhlar, insanlığın Yeniçağa doğru büyük bir adım atmasını sağlayacak deneyime sahipler. Tarihinizde, barışın sağlandığı zamanlarda çok daha fazla ilerleme kaydedildiği dönemler vardır. Ancak bu tür dönemler bile, Altın Çağ’ın size getireceklerinin sadece soluk bir yansımasıdır. O ‘barış dönemleri’ geri gelecek ve sonraları bu süreç, “1000 yıllık Barış” diye anılacak.

Birçok ruh, zıtlık ve ayrımcılığı deneyimlemek için defalarca Dünya’ya bedenlenmişlerdir. Bazıları hala, daha Yüksek bir Bilincin nasıl bir şey olduğunu deneyimliyorlar. Bazıları ise sadece, daha önce vardıkları seviyeye kadar bilinçlerini yükseltiyorlar. Yeryüzünde, evrimin birçok farklı aşamalarında bulunan ruhların hepsi, bir aradadır. Ancak Dünya dışındaki ilerleme sürecinde olan ruhların farklı Bilinç düzeyleri, daha net tanımlanmaktadır. Orada, titreşimleri alt seviyede olan ruhlar, normalde titreşimleri yüksek seviyede olanların arasına katılamaz. Sadece, kendi titreşim seviyesini onlarla paylaşan Yüksek bir Ruh tarafından eşlik edilirlerse, istisnai olarak onlar da yüksek seviyeye geçebilirler. Yeniden keşfetmeniz ve öğrenmeniz gereken çok şey var ve bu sizin için, heyecan verici bir süreç olacaktır. Yüksek Bilinç düzeyine ulaşıncaya kadar, şimdilik gidebileceğiniz en uzak nokta konusunda kısıtlısınız. Sizi kısıtlı bir konumda tutan şey, mevcut bilinç seviyenizdir.

Başka olasılıkları değerlendirmek için bilincinizi ne kadar açarsanız, titreşim seviyeniz de o kadar hızlı artacaktır. Şu anda, oluşması için bütün ruhların da yardım ettiği ‘hayal dünyası’ içinde yaşıyorsunuz. Ancak bu hayal dünyası, tekrar özgür bir ruh oluncaya kadar mevcut bilinç seviyenizi yükseltmedikçe, gerçekleşmeyecek. Gerçi her bir deneyimle birlikte bilinç seviyeniz yükseldiğinden dolayı, sonuçta o deneyimler sizi ileriye taşıyacaktır. Biz sizlere tam anlamıyla hayranlık duyuyoruz ve sevgi ile bakıyoruz. Zira aranızda, kendilerini aşağı çekeceğini bildikleri halde, isteyerek zıtlık ve ayrımcılık boyutunda bulunan ruhlar var. Yine de, tekrar Işığa ulaşacağınız yolda tamamen yalnız bırakılmadığınızı bildiğiniz için, cesaretle bu zorluğa göğüs germeyi seçtiniz.

Alt boyutlardan yukarı çıkan ruhlar olarak sizler, bu boyuttan ayrılırken mevcut bilginize paha biçilmez bir deneyim ekliyorsunuz. Bu size, yakın gelecekte bir yerlerde sizin deneyimlerinizden öğrenecek olan başka ruhlara yardım etme olanağı sağlayacaktır. İster Işıkta veya Karanlıkta yaşamış olun, ister onlara hizmet etmiş olun, fark etmez. Yine de, evrimleşme yolunda başkalarına sunabileceğiniz zengin deneyimleriniz olacaktır.  Hepinizin BİR olduğu konusuna sıklıkla değindik. Ve birinizin yaptığı herhangi bir şey, Bütünü de etkilediği doğrudur. Sizler Kolektif Ruhlar olarak, birbirinize ilerlemeniz konusunda yardım ediyorsunuz. Zira bunu yaptığınız sürece, tüm insanlığı ileriye taşıyorsunuz.

Dünya üzerindeki birçok yaşamlarınızın sonucunda, epey bilgi sahibi olduğunuzu ve çok farklı kültürleri deneyimlediğinizi bir düşünün. Bunların hepsi, bilinçaltı düzeyde bugünkü yaşamınızı etkilediği için, sizleri diğer insanların inançlarına karşı daha hoşgörülü yapmalıdır. Çoğunuz, sınırlı bir gerçeklikle yaşıyorsunuz. Çok yakında bu ortaya çıkacak. Belki kendinizin sadece bir bedenden oluşmadığınızı, çok daha fazlası olduğunuzu biliyorsunuz, ama bunu daha derinlemesine açıklayıcı durumlar tespit edilecek.

Sizler, varlığın gelişmiş bir şekli olan muhteşem Işık Varlıklarısınız. Ve evrimleşme işleminizde ilerlemek için kendinizi, hangi şekilde arzu ederseniz, o şekilde düşünebilmeniz gelecekte mümkün olacaktır. Bu yeteneğinizle birlikte, istediğiniz yere istediğiniz zaman seyahat edebilme özgürlüğünüz gelecektir.

Ben, Sirius Takımyıldızından SaLuSa’yım ve sizinle iletişim kurmaktan her zaman mutluluk duyuyorum. Bu hepiniz için, uzun ve zorlu bir yol oldu ama artık iyiye doğru değişiyor. Sizlerden Sevgi ve şükranla ayrılıyorum.

Teşekkürler SaLuSa

Mike Quinsey

Telif Hakkı©2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.com/

0 comments:

Yorum Gönder