6 Nisan 2014 Pazar

Melek Rehberliği

 
Yeniye Yer Açmadan Önce İlk Olarak Eskinin Gitmesine İzin Vermelisiniz. Taryn Crimi tarafından kanallık edilmiştir. 1 Nisan 2014
 
Bugün dikkatinizi gitmesine izin verme sürecine odaklamak istiyoruz. Her biriniz çok büyük bir salıverme, temizlik ve gitmesine izin verme zamanından geçtiniz. Bu birçok yöntemle deneyimlenmiş olabilir, birçoğunuz bunu fiziksel arınmalarla tezahür ettirdiniz, diğerleri ise mülklerinin, kariyerlerinin, evlerinin veya sevdikleri birinin kaybıyla tezahür ettirdi. Birçoğunuz için Mart ayı oldukça zor geçti ancak görünenden çok daha fazlasını başardınız ve biz bugün konuşmayı bu konu üzerinde devam ettirmek istiyoruz.
Hepiniz bu büyük arınmayı fiziksel semptomlarla tezahür ettirmediniz ancak bunun oldukça fazla sayıda olduğunu söyleyebiliriz ve size sebebini açıklayalım. Mart ayı çoğunlukla güçlü temizlenmeleri, arınmaları ve salıvermeleri destekler ve bu Mart da farklı olmadı. Siz bunu fiziksel bir şekilde bedeniniz aracılığıyla tezahür ettirmiş olabilirsiniz veya size daha fazla hizmet etmeyen mülklerinizi, insanları, evcil hayvanları ve hatta bolluğu salıvermeye de çekilmiş olabilirsiniz.


Gitmesine izin vermek insanların öğrenmesi gereken en zorlayıcı derslerden biri gibi görünebilir. Bu oldukça zordur çünkü çoğunlukla salıvermeye sevk edildiğiniz şeyin yerine yakında ne geleceğini göremezsiniz ve bu yüzden sıkça size olaylar her zaman göründükleri gibi değillerdir diyoruz.

Ancak kaybetmiş gibi göründüğünüz her bir mülk, insan, kariyer, ev, araba, arkadaş yerine her zaman çok daha iyisinin geleceğinden emin olabilirsiniz. İnsanların realitelerinde tezahür ettirdikleri şeylere, bunun hatta onlara daha fazla hizmet etmediğini bildikleri bir şey olsa bile, hiçbir şeysiz veya daha da kötüsüyle kalacaklarını düşünerek korkmalarından dolayı ne kadar sıkı sarıldıklarını görüyorsunuz. Biz buna gülümsüyoruz, bu siz korku veya kaybetme acısı algısı içerisinde olduğunuz için değil ancak siz onu hayatınızdan çıkarmaya karar verene kadar hayatınızdan hiçbir şeyin çıkmayacağını unuttuğunuz için.


Elbette ki sizin yüksek benliğiniz çok daha iyi bir şeyin onun yerini alacağını görmese sizi her hangi bir şeyi salıvermeye sevk etmeyecektir. Çoğunlukla siz değişim için dua ediyorsunuz, ilişkilerde değişim, bollukta değişim, kariyerde değişim, yaşadığınız yerde değişim ve o değişimi gerçekleştirmek için fırsat çıktığındaysa panikliyorsunuz. Yeniyi karşılayabilecek yer açmak için öncelikle eskinin gitmesine izin vermelisiniz. Bütün aşina olduğunuz şeyler realitenizden kaldırıldığı zaman, sevinin, her şeyi kaybediyormuşsunuz gibi göründüğü için değil ancak bunların yerine çok daha fazlasını kazanacak olmanızdan dolayı.


Şu son bir kaç haftadır deneyimliyor olduğunuz kayıplar şeklinde algıladığınız şeyler yeni bir şeye açılan kapıdır. Birçok kez bunu söyledik bu yıl sizin kendinize inancınız test edilecektir, kendinize inancınız ve kendinize güveniniz ve içinizde taşıyor olduğunuz güç. Bu birçoğunuz için oldukça zorlayıcı olabilir ancak bununla birlikte çok büyük bir ödül gelmektedir. Mart ayı salıvermeyi desteklemiştir ve salıverme de sizin kesinlikle yaptığınız şeydir. Şimdi çok daha az şeyle kalmışsınız gibi görünebilir ancak enerjik anlamda dağları yerinden oynattınız. Blokajlar, engeller, sınırlı inanışlar ki ‘’yapamam’lar’’ siz onları geçip ilerleyecek kadar gelişip güçlendikçe bir kenara itilmiştir.

Birçok yaşam süresince tutmuş olduğunuz inanışlar bahçedeki otlar gibi köklerinden sökülmüştür. Nisan ayına girdiniz ve şimdi tohumlarınızı yeniden ekme zamanıdır. Ne ekmek istediğinizi bilgece seçmenizi tavsiye ederiz, çünkü hasadı geçmiş yıllardan çok daha güçlü ve fazla bulacaksınız. Eğer arzularınızı ekmeyi isterseniz, hayallerinizin gerçeğe dönüşeceğine şahit olacaksınız. Hayallerinizin nasıl gerçekleşebileceğini görememenizden dolayı endişelerinizin en iyi yerleri almasına izin vermeyiniz, hatırlatmalıyız ki olaylar göründükleri gibi değillerdir. Bu yüzden size tohumlarınızı bilgece ekmenizi tavsiye ediyoruz, birkaç ay içerisinde tohumlarınızın hasadını alacaksınız.

Sizi büyük hayaller kurmak için cesaretlendiriyoruz ve endişelerinizin gitmesine izin veriniz. Sizi temin ederiz ki gidiyor olduğunuz yerde onlara ihtiyacınız olmayacaktır.
Umarız ki bu mesaj size bir şekilde hizmet etmiştir.
Sevgi ve Işıkla, biz sizin Melek Rehberleriniziz.
Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder