23 Nisan 2014 Çarşamba

BÜYÜK HAÇ İÇİN YILDIZLARDAN ARMAĞAN

Galactic2
Amara Tia Ann
Büyük Haç İle İlgili Yeni İçgörüler
Bugünkü Kardinal Büyük Haç’ın önemi ile ilgili rehberlerime bu kozmik olayın bize armağan ettiği yüksek gerçeklerin kendi versiyonlarını sordum.
Üstat Kuthumi’nin ( Sevgi ve Bilgelik olan 2 nci Işının Üstadı) rehberliği altında, ilgili gezegenler ve zodyak burçları arasında sayısal ilişkilere gömülü önemli bir mesajı çözdüm.


* Gezegenler:
Jüpiter (9 ncu evin Yay’ını yönetir) + Uranüs (11 nci evin Kova’sını yönetir) + Mars (1 nci evin Koç’unu yönetir) + Pluto (8 nci evin Akrep’ini yönetir.)
= 9 + 11 + 1 + 8 = 29,  2+9 = 11
11 ruhsal habercinin, ışık getiricinin, ilham verici liderin, vizyonerin Üstat Rakamıdır.
Zodyak Burçları:
Yengeç (4 ncü evde) + Koç (1 nci) + Terazi (7 nci) + Oğlak (10 ncu)
= 4 + 1 + 7 + 10 = 22
22 hayallerin inşacısının, tüm insanlığın yararına aktivitelerin yaratıcısının, hayalleri gerçekliklere dönüştürebilen üstat organizatörün Üstat Rakamıdır. 
Bugünkü Büyük Haç kozmik hizalanması bizlere üstat vizyonerler ve yüksek bilinç ve evrimin yeni realitesinin inşacıları olmak için enerjisel uyarı sağlıyor. Bu üstatlardan biri olmaya hazır ve istekli misiniz?
Galaktik Konsey ve Yıldız Uluslarından Destek
4 rakamı karenin sembolüdür, Dünyayı temsil eder; aynı zamanda topraklamak, demirlemek veya materyalize etmek anlamına gelir. Kendi aralarında bir kare oluşturarak, 4 gezegen ve 4 burç (her biri Dünya Ana’nın bir elementini temsil ediyor) bizi bugünün kozmik hizalanmasını insanlığın yüksek DNA potansiyelini – yani hepimizin içinde bulunan ‘11 ve ‘22‘yi aktive etmek için niyet edilmiş yeni galaktik kodları getirmek ve topraklamak için bir portal olarak kullanmaya davet ediyor.
İnsan bilincinin hızlanmış genişlemesi için altın ve platin galaktik ışınını almak ve demirlemeye yardımcı olmak için:
* Topraklanma Meditasyonunu yapın; http://www.kosulsuz-sevgi.com/yeni-eklenen-mesajlar/kardinal-buyuk-hactan-once-elementlere-baglanmak/
* Galaktik Konseyden ve yıldız uluslarından gelen aşağıdaki ışık dili aktarımını dinleyin:
Sizler kendiniz ve insanlık için olağanüstü bir yolculuk yaratmak ve deneyimlemek için Dünyaya gelen kozmik gökyüzünün parlak bir yıldızısınız.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder