9 Nisan 2014 Çarşamba

BM CEBRAİL: YENİ YAŞAMA NİSAN’IN YÜRÜYEN MERDİVENİ

cosmic-escalator

YENİ YAŞAMA NİSAN’IN YÜRÜYEN MERDİVENİ  

5 Nisan 2014
Başmelek Cebrail’den Mesajlar
Jiroskobunuzu Almak
Sevgililer,
Nisan’a girmek titreşimli, hızlı, yüksek güçlü Yürüyen Kozmik bir Merdivene adım atmaya benziyor. Bu, Dünya’da uyanmakta olan yeni yaşamın genişlemiş farkındalığına taşınmanıza izin verme istekliliği ile çok meşgul zihinsel ve fiziksel aktivitenin salıverilmesini gerektirir. Direnmeniz ve merdivenlerden aşağıya inmeye çalışmanıza ya da koşarak daha hızlı çıkmaya çalışmanıza bakmaksızın, merdivenin hızı ve hareketi değişmez ve siz yalnızca içsel varlığınızda stres yaratmış olursunuz.
Yeni Yaşamın bu Merdiveninin akışına teslim olun, ayın sonunda merdivenden ineceğiniz zaman deneyimlemeyi istediğiniz şey hakkında çok net olun. Bunun neye benzeyeceğini bilmiyor olabilirsiniz, ama hissetmeyi istediğiniz deneyimin derin bir şekilde biliyorsunuz, çünkü niyetleriniz çok net. İçinizdeki Esenliğin o derin gücü, her ana getirebildiğiniz Sakin Kesinlik duygusu, sizi Fırsatlarınıza Uyanık ve Tetikte bırakan genişlemiş perspektif; hayatınızı doldurmayı arzu ettiğiniz bilincin tüm  nitelikleri, sizler Nisan’ın sunduğu Kozmik Merdivene binerken, bunlar taşımanız gereken frekanslardır.
 
Burada yolda Jiroskopunuzu almanız için büyük şansınız vardır! Ekinoksta varlığınıza çekmiş olduğunuz o içsel denge Nisan’ın hararetli alemlerinin kaçınılmaz iniş çıkışlarında yol almanız için size güçlü bir alet verdi. Solar pleksus merkezinizde tam olarak aydınlanmış bir kaynak olarak içsel Jiroskobunuzun işlev yapmasına izin verme niyetinizi ifade ettiğiniz zaman, dikkatinizi tam odaklamanıza ihtiyaç olmadan ayarlamalar otomatik olur.
Ayrıca sizlere Aralık 2012′de tüm insanlığın kalbinde yakılmış olan Mor Aleve erişim sunuyoruz. Bu Mor Alev, hepinizin deneyimlemekte olduğunuz bu yeni dünyada yol alırken size içinizdeki ve alanınızın etrafındaki tüm uyumsuz enerjileri dönüştürme yeteneği sağlar.
Yüzlerce yıldır söylenmekte olan bir çok dua ve onaylamalar vardır. Bunlar egonun  yolunu kesmek için kullanılabilir, çünkü ego gücünü ileri sürmeye ve bu ay merdiveninizde çalışan enerji akımını aksatmaya çalışır. Ego içinizde ve sizin vasıtanızla çalışan Tanrı’nın Sevgisinin akışına teslim olmaktan rahat değildir. Bilincin Evrimi işbaşındayken hepinizin dahil olduğunuz bilinmeyen sürecin rahatsızlığını durdurmak için bir şeyler YAPMA ihtiyacının alışkanlığı vardır.
Bu, beklemekte olduğunuz zamandır – insanlığın Tüm Var Olanın Uyumuna yükselişi. 5 nci Boyutta uyanmakta olan yeni bir dünyayı deneyimliyorsunuz. Öğrenmiş olduklarınızı şimdiki ana getirin ve hayatınızın Kozmik Merdiveninde taşınıyorken, bu aletlerin sizi desteklemesine izin verin. O, sizin onu yaptığınız şekilde olur – dua ettiğiniz şekilde olur.
Hatırlayabileceğiniz ve egosal düşüncenizin itkilerini ve kalıplarını dönüştürmek için kullanabileceğiniz çok basit bir Mor Alev duası sunuluyor. Bu dua, yaşam boyunca Ruhunuzun yolculuğunu aydınlatan kendinizin daha büyük ebedi parçası olan BEN’İM Varlığınızı çağırıyor. Bu İlahi Varlığın içinde yıkanmanıza ve Sevgiyi almanıza izin verdiğiniz zaman, rehberliğiniz tam olarak sizinle çalışır. En insan benliğiniz ile harmanlanan ve gezegende Işığı demirleyen Sonsuz Varlığın bir parçası olduğunuza güvenmeye başlayabilirsiniz. Bu onaylama zihninizi sessizleştirir ve kalbinizin hayata İlahi Sevginin daha fazlasını getirmesini ağlar.
Tam Şimdi her şeyi İlahi Mükemmelliğe değiştirme Tüm Gücü ve tüm üstatlığı olan Mor Tüketici Alevim. Burada eylemdeki BEN O BEN’İM, şimdi ve Ebediyen. İhtişamlı BEN’İM. İhtişamlı BEN’İM. İhtişamlı BEN’İM. ÖYLE OLSUN.
Bu canlı onaylamalar Birlik Bilincinin uyuyan anılarını uyandırır ve düşüncenizi İlahi Düşünceye uyumlar.  Bunları tekrarladığınız zaman, Hakikate odaklanmış kalma ve Ruhsal Amacınız ile Uyumda olma yeteneğinizde geniş bir ilerleme deneyimlersiniz. Yüzyıllardır Yükselmiş Üstatlar tarafından ifşa edildiği gibi, duaları faydalı bulan Işık öğrencileri özgürlük sürecinde kutsanırlar, merkezlerine denge getirirler, uyanık, tetikte ve farkında olurlar
Nisan ayında Hayatın Kozmik Merdiveninde Yeni Yaşam açılıyor. Olduğunuz harika BEN’İM ile uyumda zihniniz ve kalbinizle rotada kalabilirsiniz. Ve öyledir.
Shanta Gabriel
Inspired by Archangel Gabriel
1 Nisan 2014
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder