27 Nisan 2014 Pazar

29 Nisan 2014 Güneş Tutulması: DEĞİŞİM – GÜÇ – YARATMAK; Anna Merkaba aracılığıyla Baş Melek Metatron

 ring of fire
Sevgili Dostlarım, bu tutulma dönemi ile ilgili bilgiler akmaya devam ediyor. Bu mesaj da Metatron’dan geliyor ve özellikle şükran duymanın, bolluk ve berekete odaklanmanın öneminden bahsediyor. Açığa çıkacak olan yeni bilgilere dikkat edin ve görünüşte olumsuz gelen şeylerden aslında çok şeyler öğrenerek büyük kazanımlar elde edebileceğimizi de unutmayın.  Mor Alev Dostuna bu çevirisi için çok teşekkürler. Mesajın orijinaline bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Sevgili Işık Çocukları,

Yakında gündelik gerçekliğinizde meydana gelecek olan Güneş tutulmasının atmosferik basıncı, birçoğunuzu ruhsal olarak etkileyecek güçlü titreşimlerin enerjik alanını yarattı. Evrensel yasaların etkinleşmesi için, enerjilerin akması devam edecek ve Dünya gezegeninde yaşayan tüm ruhları sırasıyla etkileyecektir. Bunun sonucu olarak bugünlerde, gerginlik ve yanlış anlama gibi Enerjiler ortaya çıkacaktır. Işık ve Sevgi’nin değerli çocukları, günlük yaşantınızı veya işlerinizi sürdürürken rakiplerinizle çatışabileceğiniz, zorluklarla karşılaşabileceğiniz veya fikirlerinizin yanlış yorumlanabileceği, aklınızda bulunsun.


Günlük gerçekliğinizin zorlukları içinde, ruhunuzun büyümesi ve genişlemesi için büyük fırsatlarla karşılaşacağınızı unutmayın. Görünüşte sizinle tartışma konumunda olan kişiler, aslında sizin gerçekliğinize yeni farkındalık getirecek olan kişilerdir. Siz de onlara farkındalık getireceksiniz.

Sizin yayacağınız Işık, yolunuza çıkan kişilerin geçmiş gerçekliğini arındırarak, mevcut gerçekliği ruhlarına aşılayacaktır. Bununla birlikte, görünüşteki “düşmanlar”ınızdan alabileceğiniz bilgilere çok dikkat edin. Zira onların içeriğinde, kendi bilincinizi büyütme ve genişletmenin anahtarı saklı olacaktır. Onların fikirleriyle aynı titreşimde olmadığınızdan dolayı karşı çıkmak yerine, anlayış kalkanınızı daha da açmalısınız. Alacağınız cevapları içsel olarak hissetmeniz ve onları anlamanız ve onaylamanız, dışsal davranışlarınıza yansıyacaktır.

Çevrenize ve haberlere dikkat edin. Çünkü her gün, insanlığın geçmiş-, şimdiki- ve gelecek zamanları hakkında ortaya çıkacak olan tam bir ‘gerçeklik patlaması’ görmek üzeresiniz. Arkeolojik gelişmeler sayesinde çoğu şey, gün ışığına çıkacak. Zira toplumunuzun idari yapısının içinde, çağlar önce yeryüzünde kurulmuş olan sistemin işleyiş gerçeğini ortaya çıkarmak için, ileri adım atacak kişiler olacaktır. Çünkü fiziksel yapılarınızın içinde çoğu şey, yeniden doğacak, ortaya çıkacak veya değişecek. Hazır olun Sevgililer, Değişim artık geldi. Önünüzdeki günlerin konusu, DEĞİŞİMdir.

Görünüşteki tersliklerin aslında sizi, arzuladığınız sonuçlara doğru daha hızlı itelemenin bir yolu olduğunu anlayın. Zira yolunuzdaki engeller, o yolda devam etmemeniz gerektiğini gösteren bir rehber görevini yapıyorlar. Sizlere, ‘işleri halletmenin’ başka yollarını aramanız için, ilham veriyorlar.

Önümüzdeki haftalar ve aylar boyunca birinci hedefiniz, Gezegeninizdeki bolluk ve berekete odaklanmak olmalıdır. Böylece çoğunuz gerçekten, mümkün gördüğünüzden daha hızlı ilerlemek için gerekli olan Enerjileri üreteceksiniz. Sizin deneyimlediğiniz gerçeklik eriyip bitiyor ve şimşek hızıyla bir şeyler oluşturduğunuz yeni gerçeklik yaklaşıyor. Düşüncelerinize dikkat edin ve kendi gerçekliğinizde ne oluşturmak istediğinize odaklanın. İsteğiniz şey ne ise, onun gelip geçici bir şey olmayacağına çok dikkat edin. Zira isteğinize yönelik göndermiş olduğunuz Enerji, çevrenizde ortaya çıkacaktır.

Ve böylece, Işıkta ve Dengede kalın. Önünüzde gelişen çeşitli senaryolara ve fırsatlara kucak açın. Her anı, haysiyet ve zarafet ile kabul edin.

Şükran duygusu, gelecek haftalarda çok önemli bir rol oynayacaktır. Zira minnettar olduğunuz her ne varsa, bu üç kat daha artacaktır. Şükran enerjileri, sizin alanınıza Sevgi ve Işık ve Bolluk kapılarını açacaktır ve sizi, hayallerinize doğru yönlendirecektir.

Kendi gerçekliğinizi kontrol eden tek kişinin, siz olduğunuzu anlayın. Şu anda Gaia’ya ulaşan Yeni Enerjileri kullanmak için, mükemmel fırsatlarınızın olduğunu, fark edin.

Bizlerin yardım elimizi uzatmak için yanı başınızda hazır beklediğimizi bilin. Sizinle yan yana ve el ele yürüyoruz. Ne zaman isterseniz bizi çağırın. Tüm Evren tarafından desteklendiğinizi bilin.

Şimdilik size söyleyeceklerimiz bu kadar. Sizleri seviyoruz. Biz hep sizinle birlikteyiz. Hoşçakalın.

Baş Melek Metatron

Telif Hakkı© 2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.com/

0 comments:

Yorum Gönder