21 Nisan 2014 Pazartesi

KUANTUM SIÇRAMA PORTALI – Kardinal Büyük Haç – 23 – 24 Nisan – Pleiades

quantumleap2
19 Nisan 2014
Dünyanın manyetik alanlarının merkezi yerçekimi vasıtasıyla yayılan enerjinin boyutlararası akışı yürürlükte. Güneş tutulmasının örtüşmesiyle Büyük Kardinal Haçının etkisi bilinç, bilinçaltı ve zaman ve mekanın insan aracının faniliğinde gerekli ve çalkantılı enerjileri kolaylaştıran enerjileri yarattı.
Yaratıcı benliklerinizin bilgisi ve insan türlerinin doğası içinde saklı olan yetenekler vasıtasıyla, hatırlanması zor zamanların yapısal hiyerarşisi içinde inayet, güzellik, sevgi, uyum, huzur, sağlık, birliğin ve benliğin koşulsuz anlayışının ebedi krallığının anahtarı bulunur. 
 
Ve gezegensel hizalanma gününde, yaratım ve tezahürün galaksilerarası yolu açılacak. Yaratıcı benliklerinizin kuantum sıçraması için, kendi tam potansiyelinizi kavramalı ve içinde bulunduğunuz dünyanın ve benliğin anlayışıyla patlamalısınız.
Zaman yakın ve gelecek olan aylarda öğrenmiş olduğunuz her şeyi kullanacaksınız. Kendi benlikleriniz için tezahür ettireceğiniz başarı yolunuz ve bolluk yolunuz açık. Dünyasal zaman anlayışınızda gelecek olan aylarda engeller eriyip gidecek. Eski paradigmaların temizlenmesi ve bilinç ve bilinçaltı seviyelerde yeni zihniyetin gelişi gecikme olmadan gerçekleşecek.
Bu tür tezahürler ortaya çıktığı zaman, kendinizle birlikte başka boyutlardan, başka gerçekliklerden ve başka zaman çizgilerinden, başka evrenlerden ve başka galaksilerden getirmiş olduğunuz çağların bilgeliğini uygulayanlarınız verimli, üretici olacaklar. Kendi yüksek bilinciniz tarafından insan DNA’nızın atom altı yapılarına kendinizle birlikte kodlanmış olarak getirmiş olduğunuz yaratıcı benliklerinizin bilgeliği ve ebedi gerçeği ortaya çıkacak. Tüm gücünüzü, tüm bilgeliğinizi toplamak ve bu bilgeliğin size rehberlik yapmasına İZİN VERMEK çok önemlidir, yeni enerjilere kişisel uyumlanma seviyenize yardımcı olması için ve arzu ettiğiniz hayallerinizi herkesin hayrına en yüksek pozitif ve verimli sonuca fırlatması için bu bilgeliğin günlük realitenizde tezahür etmesine izin vermek çok önemlidir.
Kendi kalbinizin gerçeğini önemseyin sevgililer, kendi yüksek bilinciniz, yüksek benlikleriniz ve kendi varolma anlayışınız tarafından öne çıkarılan planların büyük açılımının beklentilerinin gerçeğine dikkat edin.
Varlığınızın derinlerinde saklı yatan güçleri anlayın, olduğunuz yüce basitliği anlayın. Kaynaktan ve kutsallığın yaratımından gelen enerjiler tarafından desteklendiğinizi bilin. Kim olduğunuzu hatırlayın ve bilincinizin gecikme olmadan genişlemesine izin verin. Bilincinizin çiçek açmasına ve ruhunuzu kutsallık, değişim, özgürlük, anlayış, sevgi, birlik ve barış içinde yıkayan muhteşem enerjilere uyumlanmasına izin verin.
Sizi seviyoruz. Sizinleyiz. Şimdilik hoşçakalın.
Kişisel Not: Rehberlerim tarafından bana anlatılan şey, Kardinal Büyük Haç tarihinde Kuantum Sıçrama Portalının açılacağı, bu portalın kollektif ve bireysel olarak arzu ettiğimiz sonuçlara “kuantum sıçraması” yaptırmasını sağlayacağıdır. Bu enerjilerden nasıl maksimum şekilde faydalanabilirsiniz?
Çok basit bir şey yapmam söylendi. Sonraki günlerde bir parça kağıt alın ve sonraki 12 ay içinde gerçekleşmesini İSTEDİĞİNİZ her şeyi yazın. Gerçekleşmesini dilediğiniz şey hakkında spesifik olun ve ayrıntıları belirtin. Listenizin sonuna “Rehberlik almaya hazırım, lütfen oraya ulaşmanın neyi gerektireceğini bana gösterin” yazın.
Bu listeyi yanınızda taşıyın ve Nisan’ın 23′ü ile 24′ü arasındaki gece yatmadan önce listeyi tekrar okuyun. Bunu yaptığınız zaman, bedeninizden, odanızdan, evinizden, semtinizden dışarı doğru genişlediğinizi, uzaya kaynağa yüzdüğünüzü imgeleyin. Tüm yol boyunca tezahür ettirmek istediğiniz arzularınızı aklınızda tutun. Sonra kutsallık yerine ulaştığınızı hissettiğiniz zaman, hayatınızda dilediğiniz her şeyi tezahür ettirmek için gerekli olan eylemleri yapmaya hazır olduğunuzu söyleyin.
Bu listeyi yanınızda bulundurabilirsiniz ve zaman zaman yeniden okuyabilirsiniz veya bir kenara saklayabilirsiniz, ama atmayın. Yanınızda bulundurun ve zaman zaman kontrol edin. Anahtar önünüzde açılacak olan olaylara açık olmaktır. Sezginizi dikkatle dinleyin ve bir şey yapma dürtüsü hissederseniz, gidip onu yapın.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder