9 Nisan 2014 Çarşamba

BM MİKAİL: “MERHAMET MELEKLERİ”

angel-mof-mercy

“MERHAMET MELEKLERİ”

Ronna Herman kanalıyla LM-04-2014
Sevgili üstatlar, bu sarsıcı büyük değişim zamanları sırasında, görünürde tüm dünyada bitmeyen felaketler ve ıstırap gerçekleşirken, sizlere yardımcı olmak ve yolu göstermek için her zaman burada olduğumuzu bilmenizi diliyoruz.İnsan evriminin bu zamanları sırasında en büyük armağanlardan biri melek alemleri ile yakın ilişkinizin bilinçli farkındalığıdır. Daha önce buna bir çok kez değinildi ve açıklandı, ama işlevlerimizin neler olduğunun kısa bir bakışıyla birlikte melek alemlerinin Yaratıcının büyük planına nasıl uyduğu ile ilgili hafızanızı bir kez daha tazelememe izin verin.
İnsanlığın bu büyük uyanış zamanları sırasında, Yüksek Benliğinizin bir çok niteliklerini ve yeteneklerini bütünleştirme sürecinde olanlarınız ve Kutsal Zihninizin bilgeliğinin deposuna erişmiş olanlarınız çok boyutlu gerçeklik dünyanızda evrensel yasaların nasıl işlediği anlayışını kazanmaya başlıyorsunuz. Size bir çok kez “dinin/ruhsallığın sınırlı duygusal kavramlarından çıkıp” evrimleşmeniz ve ruhsallığın kutsal bilimi ve evrensel yasalarını öğrenmeye ve bunlara uymaya başlamanız gerektiğini söyledik.
 
Bu Alt – evrenin her boyutsal seviyesine yayılmış olan çoklu Işık Piramitleri hakkında ayrıntılı açıklamalar yaptık. Tezahür ettirmeyi dilediğiniz yeni yaratımların Tohum düşüncelerini ekebileceğiniz beşinci boyutta eterik bir çalışma piramidini nasıl yaratabileceğinizi ayrıntısıyla açıkladık. Aynı zamanda oraya gidip bağışlama ritüeli ile, geçmişinizden, şimdinizden ve geleceğinizden gelen başkaları ile yaratmış olduğunuz tüm uyumsuz anlaşmaları bozabilirsiniz, böylece tüm olumsuz titreşimsel zaman çizgilerini temizleyebilirsiniz. Belirli bir insana odaklandığınız zaman, bu onu sizin çalışma piramidinize getiren onun kendi Yüksek Benliği olacaktır; o kişi koruyucu ışık küresinde sarmalanmış olarak kendi eterik bedeninde piramide aktarılacaktır. Her zaman o kişinin Yüksek Benliğinin onun arkasında durduğunu zihninizde canlandırmalısınız, Yüksek Benliğiniz de sizi yönlendirecektir.
Ayrıca beşinci boyutun uygun seviyesinde yerleşik olan kendi kişisel Işık Piramidiniz vardır. Yüksek alemlerden gelen bu kavrama aşina değilseniz, verilmiş olan tam açıklamaları okumanızı tavsiye ederiz, eğer sizin gerçeğinizle rezonansa giriyorsa bu harika armağanı kullanmanızı teşvik ediyoruz.
Şefkatli doğası olanlar için, bir çok çağlar boyunca ırka, kültüre veya dine bakmadan başkalarına, özellikle stresli durumlarda olan veya büyük üzüntü yaşayan sevdiklerine, yaradılıştan gelen sevgi dolu düşünceler ve enerji gönderme veya dua etme arzusu her zaman olmuştur. Geçmişte, bu her zaman inancın sevgi dolu eylemi oldu, neredeyse hiç kimse niyet edilmiş alıcı tarafından alınan bu harika armağanın veya nasıl alındığının farkında değildi.
Bu kavramı kanalımıza açıkladık ve o bunu seminerlerinde öğretilerimizi derinliğine çalışanlarla paylaştı.  Melek aleminde Merhamet Melekleri adı verilen bir bölüm vardır. Melek Varlıklarının bu güçlü grubu Dişil Başmeleklerin ve Tanrıça Düzeninin yönetimi altındadır. Onlar Anne Tanrımızın tüm niteliklerini, vasıflarını ve erdemlerini iletirler ve herhangi birinin başkasına gönderdiği koşulsuz Sevgi/Işığı almak onların misyonudur. Eğer alması niyet edilmiş kişinin kalp merkezi açık ve alıcı ise, Sevgi/Işık onun aura alanına akar ve yavaşça onun dört alt beden sistemine bütünleştirilir, böylece ona Tanrı Işığının özel bir akıtmasına erişim sağlanır. Saf koşulsuz Sevgi/Işık gönderilen bir insan için her zaman bir Merhamet Meleği ortaya çıkar ve o kişiye yakın durur. Hala üçüncü ve alt dördüncü boyutların yoğunluğuna yapışıp kalmış/ıstırap çekenler için, Merhamet Meleği Sevgi/Işığı bütünleştirir ve bunu onların Kutsal Kalp özünde saklar, böylece alması niyet edilen kişinin değerli sevgi armağanını almak için kalp merkezleri açılmaya hazır olduğunda bu Sevgi/Işık her zaman mevcut olur. Eğer bir insan bu yaşamı sırasında olumsuzluk kalkanını hiç çıkarmıyorsa ve kalp çakrasını açmıyorsa, onu gözeten Merhamet Melekleri, o sonraki aleme göçtüğünde onunla birlikte gider. Merhamet Melekleri sevdiklerinize gönderdiğiniz sevgi enerjisini, onlar “uyanmaya” hazır oluncaya kadar yedekte saklarlar. Alıcının ona paha biçilmez sevgi armağanını kimin gönderdiğinin farkında olacağını bilmek sizin için harikulade bir rahatlık olmalı.
Yaratıcı Işığın Adamantine Parçacıklarını başka insanlara direkt olarak göndermediğinizi hatırlayın; siz onlara Sevgi/Işık gönderiyorsunuz, o kişi için uygun“Sevgi/Işık formülü” ile ilgili olarak bu Sevgi/Işık sizin Yüksek Benliğiniz tarafından izlenir. Aynı zamanda, herhangi bir zamanda o kişinin sizinarmağanınızın ne kadarını ne zaman bütünleştirebileceği ile ilgili olarak diğer kişinin Yüksek Benliği tarafından izlenir.
Birçok kez açıkladığımız gibi, daha iyi anlamanız için bu kavramları size mümkün olan en basit terimlerle veriyoruz. Ancak, yüksek gerçeklerin hepsinin şu andaki bilinç seviyenizde anlayabileceğinizden çok daha fazla karmaşık olduğunun farkında olmalısınız. Sizler Benlik – farkındalığında büyürken ve yeni, daha güçlü Işık frekanslarını deneyimlerken, daha da fazla evrensel kavramları ifşa ediyoruz ve açıklıyoruz. Sizler bunu bütünleştirmeye hazır oldukça, kozmik bilginizi giderek saflaştırıyoruz ve genişletiyoruz. Ne kadar çok saflaşmış frekansları bütünleştirirseniz, Kutsal Kalp merkezinizden titreştiğini hissettiğiniz güçlü sevgi enerjisini paylaşma arzunuz o kadar kuvvetlenir. Vizyonunuzu genişletmeye başlarsınız ve sevgi enerjiniz ailenizin ve yakın arkadaş çevrenizin ötesine akar, daha da çok insanı dahil edersiniz, en sonunda tüm insanlığı, Dünyayı ve tüm Yaradılışı kapsayan grup bilincini elde edinceye kadar.
Yaratıcının Benliğin bilinçli ifadesinin hala sadece tek bir fasedi olan meleklerin Göksel Hiyerarşisinde bir çok seviyeler ve bölümler vardır. Biz başmelekler, aynen sizler gibi Tanrı bilincinin niteliklerini ve erdemlerini taşırız. Ama fark şu ki, biz Yaratıcının spesifik niteliklerini yayarız – Tanrı Zihninin bir çok ana veçhelerinin itici gücü diyebilirsiniz. Biz her zaman imanı, sevgiyi ve Yaratıcıya ve Baba/Anne Tanrımıza mutlak itaati bedenleriz. Melek alemi kendi birçok ifadelerinde, Tanrı bilincini en parçalanmış şekillerinde deneyimlemek için kendini daha küçük varlıklara indirmeyi kabul etmiş cesurlar olan sizlere yardımcı olmak, rehberlik yapmak, desteklemek ve öğretmek için Yaratıcı tarafından yaratıldı. Orijinal olarak, sizler Tanrı Zihninin tüm veçhelerini ve niteliklerini bedenlediniz, ama kademeli olarak çağlar boyunca aşağıya doğru yolculuk yaparken yüksek bilincinizi BEN’İM Varlığınızın bakımına bıraktınız.
Formun büyük inşacıları, Yaratıcının zihinsel ışınımı olan Elohim ve Dünyadaki ve diğer dünyalardaki  tüm doğa krallığını yaratmaya yardımcı olan ve şimdi bunları gözeten muhteşem Deva ve Elemental Krallıkları da bu çalkantılı geçiş zamanlarında size yardımcı olmak için hazır bulunuyor. Doğum zamanınızda, Evrensel Yasanın sınırları içinde ve sizin izin verdiğiniz ölçüde sizi koruyacak ve size sadakatle hizmet edecek olan, size tahsis edilmiş koruyucu melek Varlıklarına sahip olduğunuz gerçeğinizi kabullenmiş olduğunuzu umuyoruz. Size hizmet etmeye istekli ve hazır olan başka muhteşem melek Varlıklar vardır, ama bunu istemelisiniz, çünkü özgür iradenizi ihlal etmeye izinleri yoktur.
Sevgi ve neşe, melekleri mıknatıs gibi çeker, çünkü onların en büyük arzusu insanlığa hizmette olmaktır. Yalvarmak onların iyiliğini kazanma yolu değildir, ama çabalarınızda size yardım etmelerini istemek onların işbirliğini sağlar. Eğer arzunuz herkesin en yüksek hayrına ise, hayallerinizi tezahür ettirmenize yardımcı olurlar; ama, bunun onların zamanlarında ve onların yoluyla olacağını anlamalısınız. Para kavramı onlar için karışıktır; bunun yerine, bolluğu, neşeyi, sevgiyi ve huzuru tezahür ettirmekte size yardımcı olmalarını isteyin – bunu anlarlar. Ama gerekli adımları atarak, hala bilinçaltı zihninizde barınan kendini sabote edici inançları elimine ederek kendi payınıza düşeni de yapmalısınız.
Gönül işlerinde ve zihinsel veya yaratıcı çabalarınızda size yardım etmek için sevgi dolu melek Varlıklar vardır – onlar fiziksel formda iyi sağlık ve esenlik getirmek için Beden Elementaliniz ile çalışmanıza ve azminizi sağlamlaştırmaya yardımcı olurlar. Olağanüstü, oyuncu cherubim melekleri size neşe ve kaygısızlık duygusu getirmeyi bekliyorlar. Tanrı Işığının bu değerli, küçük Varlıkları yanınızda olmaktan ve küçük mucizeler veya tesadüfler ile size sürpriz yapmaktan hoşlanırlar.  Kayıp olan şeyleri bulmanıza yardım etmelerini isteyin, onlarla iletişim kurmayı da öğrenebilirsiniz, ama onların dili sözcüklerden çok hislerin ve düşüncelerin dilidir. Bir gerçek ifade edildiği zaman derinizde ortaya çıkan “melek vuruşlarına” neden olurlar, melek öpücüğü ile size fısıldarlar veya bazen sizi sevgi dolu bir kokuyla sarmalarlar. Melek alemi insanlığa Tanrının sevgisini ve ışıltısını getirir ve meleklerin en büyük arzusu hizmette olmaktır.
Meleklerin Özü sizin gibi insanlar vasıtasıyla bedenlenme ile Dünyaya gelir – büyük başmeleklerin temsilcileri olmak ve Tanrı bilincinin erdemlerini ve niteliklerini paylaşmak üzere insanlık arasında yürümek için gelirler. Evet, onlar aynen size benzerler ve siz onlardan biri olabilirsiniz, değerli dostlarım, çalışma, araştırma ve hizmet vasıtasıyla evrim merdiveninin alt basamaklarından büyürken, insan evriminde yolunuzu açıyorsunuz. Bu zamanda Dünyada Yaratıcının en yüce, en saf veçhelerini demirlemek için fiziksel ifadede bedenlenmiş olan Tanrı bilincinin her seviyesinin temsilcileri var. Sizlerin hayal edebileceğinizden çok daha muhteşem ve değerli olduğunuzu anlatmadık mı?
Sevgililer, dünyanızın geleceğinin vizyonunu oluşturmak için devam edelim. Öncelikle, sınırsız olasılıkların yüksek alemlerinde kendi vizyonunuzu oluşturmaya başladığınızı kavramalısınız. Düşünce formlarınız, daha fazla İlahi Yaratıcı Işık maddesi çektikçe yavaşça form alıyor ve sonra Dünyada fiziksel ifadede giderek tezahür etmeye başlıyor. Odak ve niyet ne kadar büyük olursa, vizyonunuz o kadar hızlı tezahür eder. Motive edici gücünüz olarak herkesin hayrına birleşik, bilinçli niyetinizde bir araya gelirken, dinamik oranlarda sinerjik bir düşünce formu yaratırsınız. Şu anda kitlesel bilinç zihniyetinde bu kadar gedikler açmanızın nedeni budur. Sayınız kitlelerin sayısından daha az olmasına rağmen, spiritüel Işık savaşçıları olarak, birleşik, güçlenmiş herkes için sevgi, huzur, bolluk ve uyum düşünceleriniz nedeniyle büyük ilerleme sağlıyorsunuz. 
Vizyonunuzda cesur ve ölçüsüz olmanın zamanıdır. Kendinizi sevgi dolu, ustalıklı egemen bir varlık olarak zihninizde canlandırın ve sonra sevginin, Işığın, huzurun ve neşenin birlikte yaratıcısı olarak çok boyutlu şekilde basıl işleyeceğinizi ve fonksiyon göreceğinizi formüle edin.
Korkuya yeni bir şekilde bakmaya başlayın. Buna inanıncaya kadar kendinize ifade edin: “Korku ile yeni bir ilişkim var. Korku bana hizmet eden bir duygu ve Ben her zaman duygularımı kontrol ediyorum; bu nedenle, korkuyu kontrol ediyorum.” Korkuyu aşmak onu deneyimleyebildiğiniz, onu gözlemleyebildiğiniz, ondan öğrenebildiğiniz ve sonra onu bırakıp ilerleyebildiğiniz anlamına gelir. Bu şekilde, korku neyin farkında olmaya ihtiyacınız olduğu, neyin denge dışı olduğu, neyi uyuma getirmeniz  gerektiği ile ilgili bir uyarı zili olarak hizmet eder. Duygular negatif veya pozitif enerji düşünce formlarından oluşur ve siz onların sizin üstadınız olmasına izin vermek yerine onları kontrol etmelisiniz.
Vizyonunuzun duygusal doğasının temelini oluşturun. Sizi neşelendiren ve şükran ile dolduran şey nedir? Ruhunuzun kükremesine izin verin; ama, aynı zamanda ruhunuz kadar içsel çocuğunuzu da beslemelisiniz. İçinizdeki masumiyeti besleyen veya ona dokunan şeyi ifade etmeye ve sahiplenmeye istekli olun; neşe, sevinç, kendiliğindenlik veya üzüntü, öfke ve korku – bu duyguları hissedin, ama bu duygular olmadığınızı kavrayın. İfade özgürlüğü vizyonunuzun önemli bir fasedi olmalı. Herkesin hayrına olduğu sürece, tamamıyla kendiliğinden olma ve kendi eğilimlerinizi ve arzularınızı izleme hakkına sahip olduğunuzu bilin. İnsanlardaki en iyiyi beklemeye başlayın, onlar sizin beklentilerinizi karşılayacaklardır. Hayatınızın mucizeler, güzellik ve neşe ile dolu olduğunu zihninizde canlandırın ve bunu talep edin; ve kademeli olarak, en büyük onaylamalarınız gerçek haline gelir. Siz her şeyi destekledikçe, sevdikçe ve değer verdikçe destek alırsınız ve karşılık olarak sevilir ve değerli görülürsünüz.
Kendi yaşam ve yaşama felsefenizi geliştirin. İçsel rehberliğinizi dinleyin ve ayırt etmeyi uygulayın. Hepsi sanki etrafınızdaymış gibi, her an huzurunuzdaymış gibi Varlığınızın çoklu fasetleri ile şimdi etkileşmeye başlayın – çünkü gerçekte, onlar yanınızdadır. Bilinçli olarak beşinci boyut ve yukarısından gelen bilgi ve bilgeliğe erişiyorsunuz ve bunu gerçeğiniz olarak kabul ederken, rehberleriniz, öğretmenleriniz, üstatlar, melek yardımcılar ve tüm büyük Işık Varlıkları ile net bir şekilde ve gerçekten iletişim kurabilirsiniz. Yol üzerindeki engellerin sizi caydırmasına izin vermeyin; cesurca engellerin üzerinden yürüyün. Rahatsızlık ve acının cesaretinizi kırmasına izin vermeyin; sizi rahatlatmaları ve desteklemeleri için melek yardımcılarınızı çağırın. Başkalarının şüphelerinin ve yargılamalarının azminizi zayıflatmasına izin vermeyin – örneğinizle onlara gösterin ve görüşlerinizde gözüpek olun. Dikkatinizi veya gözlerinizi amacınızdan uzaklaştırmayın sevgililer, çünkü daha büyük Işığın giriş kapısı düşündüğünüzden daha yakın. Yükseliş spirali başka bir yöne giderken sizlere Baba/Anne Tanrımızın sevgi dolu düşüncelerini iletiyoruz. Sonraki uyanışa hazır mısınız?
BEN BAŞMELEK MİKAİL’İM.
Ronna Herman vasıtasıyla aktarılmıştır * Bu makalenin aktarıcısı olarak, Başmelek Mikail adına evrensel telif hakkına sahip çıkıyorum. Bilgi değiştirilmediği, ekleme veya çıkarma yapılmadığı ve yazarın ismi ve e – posta adresi ve websitesi eklendiği sürece websitelerine gönderilmesine izin verilmektedir. E posta ile izin alarak dergilerde veya baskılı ortamda yayınlanabilir: E-mail: RonnaStar@earthlink.net  www.RonnaStar.com
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder