22 Nisan 2014 Salı

BM METATRON: YENİ YUGA İÇİN KODLARI AKTİVE ETMEK

Rae Chandran kanalıyla
Nisan 2014
1458413_573605612723149_1595132545_n
Herkese melek selamları. Ben Başmelek Metatron’um. Sevgili yaratıcılar,bu yeni zaman çizgisinde kendinizle tam uyumda olduğunuz yeni bir realite yaratmaya adım atmanın zamanıdır. Hepinizin farkında olduğunuz gibi, bu yılın bahar ekinoksunda gezegenin bilinci yine değişti ve bu değişime “karanlıktan ışığa ilerleme” adı veriliyor. Buna aynı zamanda “Yeni Yuga’ya giriş” adı da veriliyor – bir kaç bin yıl sürecek olan yeni bir zaman çizgisi. Bu yeni geçişle, perde daha inceldi ve beşinci boyut ile iletişim ve bağlantı daha kolaylaştı. Niyet hazırlanma ve eylem ile birleştirildiği zaman, bu yeni zaman periyodundan gerçekten faydalanılabilir. 


Bununla ne demek istiyorum – niyet ve hazırlanma? Her şeyden önce, içimizdeki Kova Çağı kodunu isteyerek ve aktive ederek bu geçişe hazırlanabiliriz. Her Yuga’nın veya zaman periyodunun spesifik bir kodu ve onunla ilişkili bir üstadı vardır. Bu yeni Yuga’yı gözeten iki ışık varlığı vardır ve onlar yeni Yuga’nın sonraki aşamasına kadar Dünya ile birlikte olacaklar. Bu varlıkları çağırabilirsiniz: Lord ve Lady of Aquarius. Onların spesifik titreşimsel bir imzaları vardır ve bu zaman periyodu için bu Dünya planı ile ilgili olarak onların spesifik ışık bütünleşmelerini çağırabilirsiniz. Onların ışık frekansının rengi yumuşak metalik sarıdır. 
Bu ışının başınızın çok üstünde bulunan onuncu çakranıza geldiğini ve sonra tüm çakralarınıza aktığını, Dünyanın bedenine altığını ve orada topraklandığını görün. Bu ışığı bütünleştirirken aklınızda tutmak için önemli olan şey, ışığı sadece çakra sütununuzda değil, aynı zamanda pranik tüpünüzde dolaştırmaktır. Evriminizin sonraki aşaması pranik tüpten geliyor. Bunu her gün bir kaç dakika yapın ve enerjinin yerleştiğini ve kolayca aktığını görün – hem ön ve arka çakralara hem de pranik tüpünüze. 
Uyuyan Kodları Aktive Etmek
Kova Çağı aktivasyonu, diğer kodların aktivasyonu için temel olarak davranır. Bu diğer kodlar nedir? İnsan varlıklar ses frekansı ve kutsal geometriden yapılmıştır ve her ses frekansı ve geometri parçası belirli bir kod taşır. Bu kodlar aktive edilinceye ve onlarla çalışılıncaya dek zamanın çağları boyunca uykuda yatar. Hepiniz sizinle çalışan rehberlerin ve diğer destekleyici enerjilerim çok farkındasınız ve bazılarınız onlarla sıkça ve günlük olarak iletişim kuruyorsunuz. Bu rehberler sizin ruh grubu enerjinizin parçasıdır ve her biri bir koda sahiptir. Bu kodları aktive ettiğiniz zaman, bu varlıkların tam özünü tam olarak kucaklarsınız. Örneğin, Üstat Buddha, Üstat Kuthumi ve Lord Maitreya gibi üstatların ve rehberlerin kodları vardır. 
Meditasyonunuzda/sessiz zamanlarınızda bu kodların aktivasyonunu isteyebilirsiniz. Aktive edebileceğiniz melek kodları da vardır. Benim kodlarım da vardır – Başmelek Metatron – Başmelek Mikail için kodlar, Başmelek Cebrail için kodlar ve tüm diğer başmelekler ve melekler için kodlar vardır. Sadece kalbinizde saf niyet ve sevgiyle istemek bu işlemi başlatır. Bu kodları aktive ettiğiniz zaman, rehberlerinizin ışığını daha fazla getirirsiniz ve bunu kendi ışığınızla doldurursunuz ve bu ışık frekansınızı hemen güçlendirir. Bu, yeni programlarla daha hızlı ve daha sorunsuz çalışabilmesi için eski bilgisayarınızdaki yazılımı güncellemeye benzer. 
Dünya Gezegeni daha yüksek bir realiteye geçti ve Dünya’nın yeni frekansları ile eşit düzeyde olmak için hızlanmalı ve ışık miktarınızı güncellemelisiniz. Ayrıca Dünyanın, tüm elementlerin ve yıldızların kodları vardır ve hayvan ruhlarının saf özüyle bağlantı kurmak için kodlar vardır. Bu kodları aktive ettiğiniz zaman, bunların hepsiyle yüksek seviyede uyumlanmaya girersiniz ve yaradılışın tümüyle birlik içinde olursunuz. Birçoğunuz tüm yaradılışla günlük yaşamda kendinizin bu yönünü deneyimlemeyi, kendinizin Tanrı yönünü deneyimlemeyi varlığınızın en derin seviyesinde arzuladınız. Bu, onu yapmanın bir  yoludur sevgili yaratıcılar.
Yeni Kodlarla Çalışmak ve Yıldız Mirasınız
Sizlerle paylaşmayı dilediğimiz sonraki egzersiz içinizdeki Musa kodunu aktive etmektir. Musa kodu aşkınlık ve özgürleşmenin spesifik enerjisini içerir – kendini gerçekleştirmede neyin değerli olduğunu ve neyin sizi destekleyici olmadığını tespit etmekte sizi destekleyebilecek bir enerji. Birçoğunuz üçüncü boyutsal davranışlara ve kalıplara derin bağlılığı salıvermekte büyük zorluklara sahipsiniz, meditasyon sırasında Musa kodları ile çalışmak bu kalıpları belirlemenize ve bunları hayatınızdan tamamen çıkarmanıza yardımcı olabilir. Ayrıca varlığınızın içinde ruh mavikopyası kodları denen kodlar vardır. 
Işıkişçilerinin ve diğerlerinin çoğu yaşam amaçlarını veya neden doğduklarını anlamakta büyük zorluk yaşıyorlar ve bu mavikopya kodlarınının aktivasyonunu çağırarak ruhsal amaçlarını daha kolayca duyumsayabilir, hissedebilir ve sezebilirler. Odaklanmanızı istediğimiz bir başka alan yıldız mirası bağlantınızdır. 
Birçoğunuz Dünya enkarnasyonunuzdan sonra spesifik dersleri deneyimlemek veya öğrenmek için farklı yıldız sistemlerine yolculuk yapıyorsunuz. Bu öğrenme zamanları sırasında, yıldız karması yaratırsınız, çünkü bu realitelerde de aynı neden ve etki prensibi vardır.
Dünyadaki çoğu insan ağır yıldız karması taşır ve bu dengelenmeli ve salıverilmelidir. Bu yapıldığında, o zaman içinizdeki yıldız kodlarını çağırabilir ve aktive edebilirsiniz, çünkü hepiniz belirli bir yıldıza hizalısınız ve o yıldız çağırılmayı bekleyen destekleyici enerjilerinizden biridir. Hepiniz bir yıldıza, bir dragona, bir ağaca, bitkiye, hayvana, ses frekansına, renge, kokuya hizalısınız/uyumlusunuz. Meditasyonunuzda aktive edilmesi ve getirilmesi için bu destekleyici enerjilerin kodlarını çağırabilirsiniz, çünkü onlar sizin desteğinizdir.
Dengeleyici Enerji
Dikkatinize getirmeyi istediğimiz bir başka alan enerji dengesizliği alanıdır, ayrıca karmik enerji olarak bilinir. Karma basitçe enerji dengesizliğidir. Enerjiyi dengelemek için tekrar tekrar enkarne oluruz. Ama şimdi bu yeni zaman periyodunda, Karmik Kurul ile direkt olarak çalışarak bu enerji dengesizliğinin çoğunu silme kapasitesine sahipsiniz. Karmik Kurul on iki ışık varlığından oluşur ve bu Üstat Buddha ve Lady Quan Yin gibi bazı yükselmiş üstatları kapsar. Meditasyonunuz sırasında onlarla iletişim kurma uygulaması yapın ve akaşanızdan ve kuantum enerji alanınızdan bu dengesiz enerjinin salıverilmesini isteyin. 
Yine, bunun gerçekleşmesini istemek ve niyet etmek bu işlemi başlatır. Ayrıca Karmik Kurulun karmaya gömülü olan dersi acı ve ıstırap olmadan farkındalığınıza getirmesini isteyebilirsiniz. Bu talep ve karmayı silmek kendiniz için kazandığınız bir armağandır, çünkü bu yeni Yuga’ya temiz bir sayfayla girmenizi diliyoruz. Son olarak, büyük öğretmen Sanat Kumara’yı çağırmanızı istiyoruz, çünkü o direkt olarak Dünya planına bağlı özel bir enerji ve kod taşır. 
Sanat Kumara Venüs gezegeninin enerjisini bedenler ve Venüs bu Dünya planına enkarne olmadan önce geldiğiniz yerdir. Bu yerde, kim olduğunuzun tam farkındalığına sahipsiniz, Sanat Kumara’nın doğum öncesi farkındalığının bu kodunu aktive etmesini isteyin. Bu kendinizin ve içinizdeki Tanrı’nın daha fazlasını hatırlamanıza yardımcı olabilir, çünkü hepiniz tanrılar ve tanrıçalarsınız. Sevgili aile, sadece bu basit kod aletlerini kullanarak, kendinizin ve evreninizin daha fazla anlayışının yerine gelirsiniz.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder