13 Nisan 2014 Pazar

BM MİKAİL: ZAMAN ÇİZGİSİ ENERJİLERİ VE PTD ETKİLERİ

10152624_10203585765554735_215725556686614555_n

DÜNYA EKİP DESTEĞİ

ZAMAN ÇİZGİSİ ENERJİLERİ VE PTD ETKİLERİ

BAŞMELEK MİKAİL ~ CELIA FENN kanalıyla

Nisan 2014

Sevgili Işık Ailesi, birçoğunuzun şu sıralardaki enerjilerde zorluklar yaşadığınızı biliyoruz. “Neler oluyor?”… biraz çılgınlaşacağı görünen fiziksel realite ile uğraşırken birçoğunuz bu soruyu soruyorsunuz. 
“Burada ne yapıyorum?” sorduğunuz bir başka soru ve Yeni Realite ve Zaman ve Uzayın yeni Algısı açısından sorularınızı yanıtlayacağız.
2012 Büyük Portalını geçtiğiniz zaman, Zaman ve Uzay ile tamamıyla yeni bir ilişkiye girdiğinizi lütfen anlayın. Birçoğunuz Gökkuşağı Işık Savaşçıları oldunuz ve Zaman ile, Zaman Çizgileri ile ve Zaman Çizgileri arasında Kuantum Sıçrama ile çalışmaya başladınız. Bu derin karışıklık ve endişe hislerini yaratan, Dünyadaki çalışmanızın bu yeni veçhesidir. İnsan Formunda Zaman Algısı ve Yaratımın bu formuna ilk kez teşebbüs ettiniz. Bunun nedeni sizlerin Realitenin yeni bir algısına erişebildiğiniz Işık Bedeninizi ve Çok Boyutlu Varlığınızı aktive etmiş olmanızdır.
 
Çoklu Dünya Realite Zaman Çizgileri ve Kuantum Sıçrama
Zaman ve Uzayın bu yeni deneyiminde önce “realitenin” doğasını düşünüyoruz. Sevgili Işık Ailesi, üçüncü boyut eski realitenizde sadece tek bir “Dünya Gezegeni” ve geçmişten şimdiye ve geleceğe düz bir çizgide ilerleyen tek bir Zaman Çizgisi olduğuna inandınız.
Şimdi, bu yeni çok boyutlu realitede aslında Dünya Realitesinin çoklu versiyonlarının bulunduğunu düşünmenizi istiyoruz, bu realitelerin hepsi Yükseliş sürecinde çeşitli olasılıkları ve olabilirlikleri oynuyor ve bu olasılıklar Zamanı yaratarak Uzay boyunca Spirallenen Zaman Çizgilerinde keşfediliyor.
Dünya realitesinin bu farklı versiyonlarının parçası olduğunuzu ve bu Zaman Çizgilerinin birçoğunu aynı anda deneyimlediğinizi söyleseydik ne olurdu? Ve gerekli olduğunda bu Zaman Çizgileri arsında hareket etme yeteneğine sahip olduğunuzu söyleseydik ne olurdu? Sizlerin Zaman Yolcuları olduğunuzu ve Yükseliş süreci ile bu Zaman Çizgilerinin Bilinçli Yaratımından daha fazla sorumluluk üstlenmenizin istendiğini ve bunun için çağırıldığınızı söyleseydik ne olurdu? Ve Gökkuşağı Savaşçısı Işık Ekibinin Dünya Realite Alanında şimdiye dek girişilen en büyük deneysel “Kuantum Zaman Çizgisi Sıçramasını” henüz yapmış olduğunu söyleseydik ne olurdu?  
Zaman Çizgisi Değişimi ve Sıçrama Gereksinimi
Geçmişte, Yüksek Benliğiniz başka bir Zaman Çizgisine geçmeye gereksinim duyduğu zaman, “ölüm” işlemiyle Dünya Realitesinden çıkmanız ve sonra alternatif bir Zaman Çizgisinde başka bir bedene reenkarne olmanız gerekiyordu. Bunun nedeni, her bir Zaman Çizgisinin frekansının farklı olmasıdır. Geçmişte, bir Zaman Çizgisinden bir diğerine radikal geçiş psişeyi ve bedeni parçalardı.
Şimdi, sizler Yükseliş ve Dönüşüm süreçlerinde ilerledikçe ve Işık Bedeninizi ve Epifiz Bezinizin “açma kapama mekanizmasını” aktive ettikçe, Zaman Çizgilerinde en az sıkıntıyla sıçrayabilirsiniz. Bu, bu zamanda sıkıntı olmadığını söylemek değildir, elbette birçoğunuzun hissettiği bazı sıkıntılar var, ama yakında, “Elmas Kodlar”da size sunduğumuz yönergeleri izlerseniz, yeni Zaman Çizginize çabucak yerleşeceğinizi göreceksiniz.
Beyninizin “Realite Projektörü” olarak tasarlandığını ve her günün her anında sizi bombardıman eden tüm itkilerden ve deneyimlerden “süreklilik” fikrini yaratmaya hizmet ettiğini anlamanızı istiyoruz. Bu, aslında deneyim ve realite süreksiz ve yanıltıcı olsa da süreklilik “yanılsaması” içinde yaşamanızı sağlar. Bilim insanlarınız İnsan Beyninin bu işlevinin farkındalar.
Birçoğunuz gerçekte Zaman Çizgilerini değiştirdiğinizin ve başka bir seviyede İlahi Işığa ve Dönüşüme hizmet etmek için Kuantum Sıçraması yaptığınızın tamamen farkında değilsiniz.
Sizler aynı yerde değilsiniz. İleri doğru ilerliyorsunuz ve Yeni bir Spiral yaratıyorsunuz… Dünyanın tüm versiyonlarının Barış ve Dengenin Yeni Realitesine Yükselişine katkıda bulunacak olan Yeni bir Zaman Çizgisi yaratıyorsunuz. 
Zaman Çizgisi Değişimi ve Nasıl Hissettirdiği
Bu yılın Şubat ayında ilk bilinçli Zaman Çizgisi Geçişine girişildi. Dünyanın evriminin şiddet ve kontrolden Barış ve Uyuma yönsel itici günü değiştirmek için, bu tüm Dünya Zaman Çizgilerinde uygulandı.
Bu değişime 2/2/2014′te ulaşıldı.
Bu Ana Zaman Çizgisi Geçişi bir çok insanda “zihinsel yorgunluk” ve kısa vadeli hafıza kaybı ile karışıklığa ve yönelim bozukluğuna neden oldu. Fiziksel beden ve psişe bu radikal yön değişimine adapte olmaya çalışırken uyuma zorlukları, stres ve endişe de vardı. Duygusal Seviyede, eski zaman çizgisindeki eski hedefler ortadan yok olurken aynı zamanda amaç duygusunun kaybı vardı! İlişkiler ve ruhsal kontratlar birdenbire sona erdi veya Zaman Çizgisinin yeni yönünün yeni olasılıklarına ve olabilirliklerine daha fazla uyan yenileri başladı.    
Sizler Yeni Zaman Çizgisinin faydalarının ve onun Barışa ve Uyuma götüren yeni yolunun değerini bildikçe, bu endişe ve karışıklık duygusu hafifleyecek.
Ancak, bir çok insan yeni Zaman Çizgisinde yeniden yön bulamadığını hissedecek ve Dünya Kürelerini terk etmek için bu fırsatı kullanabilirler.
Zaman Çizgisi Sıçraması ve Nasıl Hissettirdiği
Sevgili Işık Ailesi, bu bilgi şu anda daha fazla kaotik ve karışık olan Dünya versiyonunda çalışmak için bir Ekip olarak Zaman Çizgilerinde Kuantum Sıçramasını henüz yapmış olan Dünya Savaşçı Ekibini desteklemek için özellikle veriliyor.
Birçokları “neden” diye soruyor, Barış ve Dinginliğin Cennet Realitesine yükselmeye hazırlanırken, bu kaotik ve stresli yere neden tıkıldınız? Işık Savaşçısı Ekibin parçası olarak Dünyanın Yükselişine ve Dönüşümüne tüm seviyelerde ulaşılmasını sağlamak için gönderilmiş olduğunuzu kavrayıncaya kadar, bunun bir anlamı olmayabilir. Dünya’nın tüm “Olası” geleceklerinin Sevgi, Barış ve Uyumun aynı sıfır noktasına senkronize olması için,  Dünya Realitesinin TÜM versiyonlarının Yüksek Frekanslara yükselmesi ve geçiş yapması gerekir.
Bu nasıl hissettiriyor? İleri bir Zaman Çizgisi Sıçrayıcısı için, bilinçli olarak bile sıçramayı yaparken, bu muazzam heyecan verici ve korkutucu olabilir. Fiziksel bedeninizde, özellikle sinir sistemi ve damar sistemi ile ilişkili, bazı değişimlerin farkında olursunuz. Ama, fiziksel bedeninizin kuvvetinin Yeni Frekansınıza ve Yeni Zaman Çizginize ne kadar çabuk adapte olabileceğini belirleyeceğini söyleyeceğiz.
Bu durumda,  şu andaki Zaman Çizgisi ile başlangıçta ” uyuşmak” için frekansı düşürmek zorunda kalmıştınız ve sonra Yeni Realitenin topraklanması için bunu gerekli frekansa “yükseltme” işine başlıyorsunuz.
Zaman Sıçrayıcıları ve Yolcuları olarak çalışmanızın hala farkında olmayanlarınız için, çok  garip hissediyor olabilirsiniz ve fiziksel bedeniniz büyük miktarda stres altında olabilir. Fiziksel olarak çok iyi durumda değilseniz, sinir sisteminiz strese girebilir ve endişe hissedebilirsiniz ve kalp çarpıntılarınız olabilir. Ayrıca, derin bilinciniz bu Zaman Çizgisinde Kollektifin derin bilincine bağlanmaya çalışırken panik atak, uyku yokluğu ve kötü rüyalar deneyimleyebilirsiniz.
Aynı zamanda “yanlış yerdeymişsiniz” gibi veya yanlış insanla birlikteymişsiniz gibi hissedebilirsiniz ya da bir şekilde artık bu realiteye “uymadığınızı” hissedebilirsiniz. Her şey aynı görünebilir, ama farklı “hissettirir”.
Fiziksel ve Duygusal Bedenleriniz, fiziksel bir bedende Zaman Çizgilerinde Kuantum Sıçramanın yoğun stresini işlemeye çalışıyor olabilir. Buna PTD etkisi, Zaman Çizgisi Sıçraması Sonrası Bozukluk adını veriyoruz. [PTD: Post Timeline-Jump Distress]
Dünya Destek Ekipleri ve PTD
Sevgili Işık Ailesi, Yeni Realitenin Bilinçli Yaratıcıları olmak ve Elmas Işığın ve Elmas Kodların Yaratıcı Gücünü demirlemek için bu Zaman Çizgisine ulaştınız.
Bu sürecin Gücü dışarı doğru Dünya Realitesinin tüm Zaman Çizgilerine yayılacak, onları birbirleriyle Uyum ve Dengeye getirecek.
Sevgili Işık Savaşçıları, eğer sıçramadan sonra kaybolmuş ve yönünüzü şaşırmış hissediyorsanız, size rehberlik yapmak, sizi desteklemek ve sizi dengeye geri getirmek için hazır bulunan Melek Işığı Varlıklarının muazzam bir Destek Ekibi var.
Gereksinim duyuyorsanız dinlenin. Yeni İşiniz için zaman var ve birlikte çalışacağınız Yeni İnsanlar sizi bulacaklar. “Ekipleriniz” çalışmanın sonraki aşaması için yeni projeleri ve yeni fikirleri birleştiriyorlar.
Kalbinize Elmas Işığı çekmeyi ve Elmas Işıkta akan İlahi Sevgi ve Şefkat ile çalışmayı her zaman hatırlayın. Dünyanın sizi desteklediğini ve bu yeni Realitede sizin için yolu açtığını bilin. Doğa sizi destekliyor. Her şey iyi!
Elmas Kodlar: Yeni Realite İçin Yönergeler
Sevgili Işık Savaşçıları, bedeninizi dengeye geri getirmeye yardımcı olmak için, “Elmas Kodlarda” verilen bilgiyi burada özetleyeceğiz.
 1. Fiziksel Seviye: Burada kendinizi TOPRAKLAMAK ve bu yeni Zaman Çizgisinde kendinizi Dünyaya demirlemek önemlidir.  Bu, Dünyaya bağlanmanızı, doğaya bağlanmanızı ve iyi diyet ve düzenli fiziksel egzersiz ile fiziksel realiteye bağlanmanızı ister. Doğada meditasyon yapın ve Dua edin ve yolculuğunuzda size yardımcı olacak Deva ve Elemental enerjilere bağlanın.
2. Duygusal Seviye: Duygusal Denge halinde, merkezlenmiş ve Sakin kalmayı hatırlayın. Duygusal dramalara çekilmenize izin vermeyin, çünkü bu sinir sisteminize daha fazla stres getirir.
3. Zihinsel Seviye: İyimser ve pozitif kalın, öfkenin, endişenin ve depresyonun sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Bu sizi düşük frekansta tutar ve frekansınızı yükseltmek ve yeni ekiplerinizi bulmak için mücadele edersiniz.
4. Şefkat ve Sevgi: Bunlar Elmas Işığın merkezi frekanslarıdır, Denge merkezi olarak kalbinize odaklanmayı hatırlayın ve Sevgi ve Şefkatin enerjileri ile akın. Bu frekansınızı hemen yükseltmenizi ve etrafınızdaki herkese yardımcı olmanızı sağlar.
5. Ruh/Beden Bağlantısı: Uyanmış bir Varlık olarak fiziksel bedeninizin Ruhunuzun ve Canınızın bir aracı olduğunu hatırlayın. Dünyada Canınızı ve Ruhunuzu ifade etmek için fiziksel bedeninizi kullanın. Kozmik Mesih enerjisinin temsilcisi olarak, “Dünyaya Işık” olduğunuzu hatırlayın. 
6. Siz Ruhsal bir Varlıksınız… bir İnsan Meleksiniz: Her zaman bu Hakikate uyumlanmayı hatırlayın. Her zaman Büyük Resmi görmeye çalışın! MACERANIN KEYFİNİ ÇIKARIN!
 © 2014-15 Celia Fenn and Starchild Global 
 (Çeviri: Saffet Güler)


0 comments:

Yorum Gönder