7 Nisan 2014 Pazartesi

…ve geriye halletmediğiniz hiçbir şey bırakmadığınızdan emin olacaksınız- Michael ve Yüksek Benlikler Konseyleri

 tree girl
Arkadaşlar, bu mesajı yine Mor Alev Dostu çevirdi. Orijinal İngilizcesini bu bağlantıda bulabilirsiniz. Bu mesajda benim çok tekrarladığım bir konudan bahsediliyor: Topraklama. Lütfen bu çalkantılı günlerde topraklama gibi çok basit bir yöntemle çok rahatlayabileceğinizi unutmayın arkadaşlar. Ayrıca, Mor Alev Dostu’nun bize bir mesajı da var, kendisine çok teşekkürler.

Sevgili Mor Alev Blog Dostları,

Haftalardır, sürekli Enerji ağırlıklı konulardan bahsediliyor. Aynı şeyleri tekrar tekrar okumaktan belki biraz sıkılmış olabilirsiniz. Ancak her gün bu konulara uyanan yeni kişilerin olduğunu ve onların da bu kavramları iyice benimsemeleri gerektiğini düşünürsek, bu bilgilerin boşuna tekrarlanmadığını anlamış oluruz. Benim şahsi kanaatime göre bu bilgiler, farklı kanallardan gelmesine rağmen, birbirleriyle tamamen örtüşerek doğruluğu ispatlanıyor. Ve o İlahi kanallar bize bunları, kendimizi geliştirelim diye, bıkmadan usanmadan tekrarlıyorlar. Bizler de bıkmadan bize önerildiği gibi Işığımızı, Sevgimizi bolca yayarak, kendimizin ve özellikle ülkemizin Frekansını yükseltelim. Yunus Emre’nin dediği gibi; “Gelin Birlik olalım”


Ayrıca yorumlarınızda şahsıma ilettiğiniz teşekkürlere, ben kalpten teşekkür ederim. Teşekkürlerin en büyüğünü hak eden, Sevgili Mor Alev’dir. O olmasaydı, tüm kalbimi kaplayan yardımlaşma arzum hiç gerçekleşmeyecekti.

Işığınız ve Sevginiz hep Bahar olsun….

Michael ve Yüksek Benlikler Konseyleri diyor ki:

Son mesajımızda, Frekansınızı nasıl yükselteceğinize dair yöntem ve metotlardan bahsetmiştik. Bugün bunların bazılarını öne çıkaracağız. Öncelikle, vereceğimiz bilgilerin yeni bir şey olmadığını, tekrarlayalım. Her şeyden önce sizler, binlerce yıl bu yolda ilerlediniz ve birçok yöntem geliştirdiniz. Onları geliştiren, Sizlerdiniz. Şimdi hafızanızı tazeleyeceğiz. Belki sizlere, daha önce gözden kaçırdığınız farklı bir düşünce tarzı için, bir veya iki fikir verebiliriz. Ancak bahsedeceğimiz uygulamalar, çok çok eski. Bu uygulamalar, ormanın içinden ilk patika yolunu açmakta epey etkiliydiler ve çok işe yaradılar. Dolayısıyla, tekerleği yeniden icat etmeye gerek yok. Yani, yeni bir patika yolu daha açmaya gerek yok.

Burada, yüksek Enerji olan, Işıktan bahsediyoruz. Topraklanmaktan bahsediyoruz. Algılama ve farkındalığınızdan bahsediyoruz. Frekansınızı yükseltmek için her gün yaptığınız bir çalışma yoksa eğer, bundan böyle günlük bir çalışma başlatmanızı öneriyoruz. Şimdiye kadar herhangi bir uygulama yapmadığınızdan veya yaptığınız uygulamayı bir gün aksattığınızdan dolayı da, dövünmenize gerek yok. Unutmayın, bütün amaç Frekansınızı yükseltmektir ve dövünerek kendinize kesinlikle yardımcı olmazsınız. Haydi başlayalım.

Işığı, Enerjinin bir Frekansı olarak belirlemiştik. Ayrıca geçen sefer, tüm Enerjilerin total bir dizilim olduğundan ve bu dizilimin parçası olan Işığı sizlerin, Ses, Isı vs., olarak algıladığınızdan bahsettiğimizi, hatırlatmak isteriz. Ancak bu sohbetimizin amaca hizmet etmesi için, Işığı Enerjiyi, Sevgi’yi, birleştirerek, “her varlığın temeli” diyerek sadeleştirelim. Kavramları, kendi aralarında değiştirebiliriz.

Sizlerin, şu anda değindiğimiz daha yüksek Frekansları ve daha yoğun Işığı tutabilmesi için fiziksel bedeninizin kapasitesini arttırdığınız bir süreçten geçtiğiniz, birçok kaynak tarafından söylendi. Şayet bu zamanda bu Gezegendeyseniz, zaten bunun için epey bir şeyler yapmayı başarmışsınız demektir. Bazıları bu işlemi, oldukça iyi ve sıkıntısız yapmayı sürdürüyor. Bazıları için bu biraz problemli. Sıkıntıların zihinsel ve fiziksel etkilerini en aza indirmek için, kabullenme, şükran, niyet ve topraklanma metotlarını kullanmanızdan, sıkça bahsettik. Şu anda ilerleme aşamasında olanlar, burada bahsettiklerimizin bir tanesine bile itiraz etmeyecektir. Frekanslarını yükseltme amaçlarını bir an önce gerçekleştirmek isteyen bazı aceleci kişiler ise, deyim yerindeyse “çiğneyebildiklerinden daha büyük lokma ısırdılar”. Aslında bu hızı yakalamak veya geriye çevirmek, mümkündür. (Geride kaldığını zannedenler için, bu süreci yakalamak veya hızlı ilerleyerek sorun yaşayanlar için de, o tempoyu yavaşlatmak mümkündür). Bu konularda size yardım edebileceğimiz yöntemler şunlardır;

Sizlere, Topraklanma konusundan bahsetmiştik. Bunun faydaları asla küçümsenemez. Topraklanmanın birçok yolu vardır. Basitçe yalınayak toprakta, çimde, kumda yürümekten tutun da, “Topraklama ürünleri” kullanımına kadar, birçok seçenek bulunmaktadır. Bunların hepsi oldukça yararlıdır.

Bizim size önermek istediğimiz en basit yöntem ise, kalbinizin içinde merkezlenin ve Gezegeninizle bağlantı kurduğunuzu imgeleyin ve bunu, olabildiğince sık yapın.

Evrensel Enerji konusuna dönecek olursak, yakın zaman önce bahsettiğimiz bazı kavramları açıklamak istiyoruz. Amacımız, bu kavramlarla ilgili anlayışınızı güçlendirmek ve biraz da geliştirmektir. Işık, Enerji, Şifa, Koşulsuz Sevgi, vs. gibi, çoğunuzun her gün çağırdığı bu kavramların hepsi, Birdir. Ve kendi bütünlüğü içinde, Tanrısal BEN’i oluşturur. Bu bir Bilinç’tir. Bu, Zekâdır. Sizler bu kavramları çeşitli şekillerde çağırdıkça, çevrenizdeki her şeyin Frekans Dizgesini ve de kendi Frekansınızı yükseltiyorsunuz. Lütfen tekrarlamamıza izin verin; Kendi Frekansınızı yükseltiyorsunuz.

Tabii ki Işığı, göndermeyi dilediğiniz bir şeye veya bir kişiye yönlendirebilirsiniz. Sadece tek bir basit dilek bile, hem sizi hem de her şeyi değiştirecektir. Önce dileğinizi dileyeceksiniz, sonra dileğinizin keyfini çıkaracaksınız, kuşku duymayacaksınız ve geriye halletmediğiniz hiçbir şey bırakmadığınızdan emin olacaksınız. (Geçen mesajda ayrıntısıyla anlatılan, dört adım). Şimdi bunları, gayet iyi bildiğiniz gibi, niyetiniz takip edecek. Niyetinizi yoğun bir şekilde, fiziksel varlığınızın parçalarına, duygulara, olaylara, alan veya mekânlara, kişilere, eşyalara, hatta durumlara göndereceksiniz. Yapamayacağınız tek şey, başkalarının özgür iradesine karşı gelen veya seçtikleri yolları ya da yaşam sözleşmelerini ihlal eden sonuçlar doğurabilecek dileklerde bulunmaktır. Kendi ilerleme sürecinizin hayrı için en iyisi, neyin nasıl olması gerektiğini Işığın kendisine bırakmaktır. Ve tüm bu paragrafta altını çizmek istediğimiz nokta, budur.

Ayrıca, şunu anlamalısınız; Bu tür şeylerle zaman harcadığınızda, Rehberlerinizi, Öğretmenlerinizi veya siz İlahi anlamda hangi sıfatı kullanıyorsanız, o Varlığı daha da yakına çekmiyorsunuz. Oysa siz Bilincinizi, zaten yanınızda olan ruhsal Rehberinizle aynı seviyeye taşımaya çalışıyorsunuz ve o sizin bir parçanız. Bir kere daha kendimizi tekrar edelim. O, sizin bir parçanız. Asla başka bir yerde değildi. Asla sizi terk etmedi. Bizler de (Rehberleriniz olarak), asla sizi duymuyor değiliz. Asla nasıl hissettiğinizi bilmiyor değiliz. Ve sizler asla yargılanmıyorsunuz. Daha önce de söylediğimiz gibi, sadece siz kendinizi yargılıyorsunuz.

Bu mesajı okumaya başladıysanız, büyük ihtimalle Yükseliş yolculuğunda ilerleyenlerden birisiniz. Hele buraya kadar okuduysanız, bu kişilerden biri olduğunuzdan, eminiz. Dolayısıyla, Bütün için verdiğiniz uğraşa en derin teşekkürlerimizi ifade etmemize izin verin. Ve size temin ederiz ki, seviliyor ve takdir ediliyorsunuz. Sohbetimize, başka bir gün devam edeceğiz.

Nisan 2014 Tutulma Dönemi ve Büyük Kare Açı hakkında bilgi için buraya tıklayın.

Nisan 2014 Mor Alev kampanyası için de buraya tıklayın.

Telif Hakkı©2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir. Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.com/

0 comments:

Yorum Gönder