30 Nisan 2014 Çarşamba

...HAZIRSINIZ... (30.04.2014)

 
Evet siz, yapmak için doğduğunuz şeye tamamen hazırsınız. Her biriniz yapmanız gerekeni biliyorsunuz. Aranızda kanal bilgilerini ve yüksek boyutlardan iletilmiş bilgileri düzenli olarak takip eden ve büyük bir ilgiyle takip etmiş ve etmekte olanlar var. Onlar bilgi arttıkça aslında gezegenin her açıdan göründüğünden çok daha farklı ve karmaşık deneyimler geçirmiş olduğunun farkındalar. Karışık ve bulandırıcı olduğunu biliyoruz. Ancak böyle olması, bunların deneyimlenmesi gerekiyordu. Her biriniz farklı düzeylerde de olsa gezegenin içinde bulunduğu paradoks ve yaşadığı değişime hazırlık evresinden haberdarsınız. Aslında her biriniz işler bu aşamaya gelene kadar çok yoğun ve ince bir çalışmada bulundunuz. Zorlu bir yol olmuş olduğunu biliyoruz, ama başarıya ulaşması için böyle olması gerekiyordu.


 Pek çoğunuz aslında ağır geçen ve oldukça derin değişim ve hizalanmalarla dolu dönemler geçiriyor. Bazılarında ise şu sıralar başladı ya da başlıyor. Bazılarınız oldukça yorgun. Yalnızca dünyevi deneyimler değil, onlar spritüel çalışmalarının da yükünü ve yorgunluğunu taşıyorlar. Başarıya ulaşılması için böyle olması gerekliydi. Aranızda dünyevi beklentilerine ve arzularına diğer kardeşlerinden daha fazla tutunanlar var, hatta bu varlıkların bazıları, amaçları şimdi ki önem ve cazipliğini yitirene kadar bu arzularından kopamayacaklardır. 

Kimileriniz ise halen içlerinde ki ışığı parlaklığından hiç bir şey eksiltmeden taşıyor ve çevresine yansıtıyor. Yansıttıkça kendisine daha fazla ışık yansıyor ve çevreleri daha da fazla aydınlanıyor! Sonuç olarak sevgili dostlar, öyle ya da böyle binlerce hayat geçirdiniz ve şimdi bir dönüm noktasına ulaştınız. Tam olarak dünyada ki zaman kavramıyla eşiğin önünde bulunuyorsunuz. Bu mesajın iletiliş tarihinden sonra ki gün öyle ya da böyle hepiniz eşikten geçmiş olacaksınız. Kimileriniz o eşikten sevinçle ve tüm 3B beklentilerinden arınmış olarak geçecek. Kimileri ise eşikten geçerken tereddüte kapılacak. ''Yeni''nin kapısından eskilerle geçmek isteyenler olacak. 

Devam etmeden önce açık bir şekilde söylemek istiyoruz ki biz size aylar sonra gerçekleşecek olayları gelecek bir kaç gün içinde gerçekleşecek gibi sunmuyoruz. Gerçek anlamda, dünyada ki 3B zaman/uzay realitesinden bakıldığından da siz 30 Nisan'ı 1 Mayısa bağlayan gece eşikten geçiyor, yeni bir realiteye ve gerçekliğe uyumlanıyor olacaksınız. Bu eşikten eskiyle geçmeye çalışmayın. Eskinin yalnızca sizi mutluluktan alıkoyduğunu anlamalı ve her şeyin ötesinde kabul etmeli, buna göre yaşamalısınız. Bırakmak istemediğiniz tüm 3B kavramlar ön koltuklardan bilet almış olduğunuz bu eşsiz şova odaklanmanıza ve tüm ayrıntılarıyla izlemenize engel olacaktır. Siz gerçekten de -zaten geçiş yapmış olduğunuz- bir çağın fiilen açığa çıkacağı bir döneme uyanıyorsunuz. 

Bu mesaj sizedir. Bu müjde ve bilgi sizindir. Onunla ne yapacağınız tamamen size kalmıştır. Hemen en kısa sürede kutlamaya başlayabilirsiniz. Ya da bilginin ve sevincin yayıldıkça büyüdüğünü bilerek, istediklerinizi bundan haberdar ederek başlayabilirsiniz. Hatta bahsettiğimiz olayın daha çabuk tezahür etmesi için insanlara rehberliğe başlayabilirsiniz. Biz de bu konuya değinmek istiyoruz. Sizlere toplumsal olaylardan ve tamamen yıkılıp üzerine yenisi kurulacak sistemden bahsettik. Bu, kardeşlerinizin-ve elbette ki sizin- en büyük sınav ve fırsatınızdır. 

Bu sınavda kardeşlerinize yardım edemeyeceğiniz şeklinde bir kural yoktur. Onlar kelimenin tam anlamıyla ''sudan çıkmış balığa'' dönebilirler. ''Eski'' olandan daha yükseğini ve güzelini göremedikleri için sizin görüşünüze ve fikirlerinize ihtiyaç duyabilirler. Ellerinden tutup birlikte ışığa yürümeniz gerekebilir. Onlar içsel olarak yapmaları gerekeni biliyor ve gerekeni yapacaklar. Onlar 2000 yıllık ''eski'' ve ''şeytani'' olan düzeni yıkacak, ''Eski''den ve ''Eski''nin tüm dayatmalarından kurtulacaklar. Onlar ''Eski''den kurtulmayı bilecekler. Ancak eskiyi bırakıp da nasıl ''Yeni'' düzeni kuracaklarını bilemeyip ikilemde kalabilirler. Burada yapmanız gerekeni biliyor musunuz Üstatlar? Onlara neyi bırakmaları gerektiğini öğretmeniz gerektiğini biliyor musunuz? 

Onlara ''Eski''den gelen her şeyi bırakmalarını, eskiden yalnızca ondan olan her şeyi salıvererek kurtulabileceklerini öğretin. Parasız yaşayabileceklerini öğretin mesela, para sistemi olmadan da yaşanılabileceğini, bir kağıt parçası için ölmeyen insanların olduğu bir dünyanın güzelliğini gösterin onlara. Onlara sınıf farkı olmadığını gösterin. Birbirlerinin arasına duvarlar ören ve doğuştan damgalandıkları kimlik ve kişiliklerden kurtulmayı Öğretin. Onlara eski sistemin parayla kapatılabilecek sorunları olan bir sistem değil, sorunun kaynağı ve kendisi olan bir sistem olduğunu gösterin. Onları uyutmak için kurgulanmış dizi, film, devlet, din, etnik köken, ''Eski''ye ve 3B'ye ait ''Yeni''ye hizmet etmeyen kavramların taraflı medya ve bilimin gerçek amaçlarını gösterin. ''Güzel bir yaşam'' için bir yönetim rejimine ihtiyaçları olmadığını öğretin. Yani kısaca; Onlara eski olan her şeyi bırakmayı öğretin. 

Bunu nasıl yapacaksınız? Bunu nasıl öğreteceksiniz? Bunu yalnızca en başta kendiniz yaparak ve uygulayarak öğretebilirsiniz. İnsanlar sözlerinizden çok davranışlarınızı örnek alır. Sizler eşiği bilinçli olarak geçenler olarak tüm eski olandan feragat etmeli, bozuk düzenin enerjisini kendi enerji alanınızdan uzaklaştırmış olarak bu yeni döneme uyanmış olmalısınız. Sizler öncülersiniz, eğer sizler bunu yapmazsanız kardeşleriniz bunu asla başaramayacaklarına inanır. 

Sizler bunu ''Bir'' için ''Bütün'' için başarmalısınız. Onlara süregelen anlayışlarını, ''iş ve çalışma hayatı''nın asıl amaçlarını ve eğitim sisteminin nasıl bir köreltme ve söndürme görevi/işlevi gördüğünü anlatmalısınız. Yani göstermelisiniz, uygulayarak göstermelisiniz. Size iş adı altında dayatılana gitmeyi bırakmalısınız, çocuklarınızın beyin yıkama merkezleri olan okullara gitmesine izin vermemelisiniz. Sizi damgaladıkları kimliklerinizi bırakmalısınız. Evet, hem de bunu bahsettiğimiz toplumsal olaylar ''Ayaklanmalar'' başladığında uygulamalı olarak göstermek için yapmalısınız. Unutmayın, siz bilinci yükseltecek küçük bir eylem yaptığınızda bile doğru zaman ve yerde bu eylem tüm dünyanın kolektif bilincini etkileyebilir. 

Dediğimiz gibi; Siz öncülersiniz. Sizler kardeşlerinize balık tutmaktansa, balık tutmayı öğretmelisiniz. Kök salmış olan karanlığın gitmesine izin verip onu salmanın tek yolu budur. Sizler Galaktik kardeşlerinizin ve aranızda ki misyonlarını üstlenmek için bekleyenlerin ortaya çıkması için bu fırsatın değerlendirilmesi ve eskinin yıkılması gerektiğini bilmelisiniz. Altın Çağ'ın fiilen başlaması, ancak buna bağlıdır sevgili bireyler...

Bu bilgi sizindir, bu ışık da sizindir, onu kardeşlerinize yansıtarak ''Eski'' olandan olabildiğince çabuk kurtulmakta ancak sizlerin elindedir. Şimdi bu dizelerle birlikte sizlerde açığa çıkmış olan ışığın büyüklüğünü ve güzelliğini biliyoruz. Ancak sizlerin de bildiği üzere ışığın kolektif bir ışık haline gelmesi ve olabildiğince çok Ruh'a ulaşması yalnızca bu güzel ışığın parlaklığını artıracak ve onu hakim kılacaktır. Sizi sonsuz Yaradan'ın sevgi ve ışığıyla bırakıyoruz. 


Ben Üstat Vragnie...
 https://www.facebook.com/siriusmisyonu

0 comments:

Yorum Gönder