11 Mayıs 2014 Pazar

Sizleri gezegeniniz için daha fazla sorumluluk almaya teşvik ediyoruz- Mike Quincey aralığıyla SaLuSa

 Holding the earth
Arkadaşlar, bu mesajda SaLuSa sosyo-politik ve çevreci değişimlere odaklanmış. Bu yazıda ABD Başkanı Obama’nın adının da geçtiğini göreceksiniz. Obama seçilmesinden çok önceden beri Baş Melek Michael, diğer Baş Melekler ve Yükselmiş Ustalar tarafından muazzam zor bir görevi üstlenmiş bir ileri ışık varlığı olarak görülüyordu. Benim hatırladığım 2007 yılından beri bu söylem asla değişmedi. Sizin görüşünüz ne olursa olsun, bu mesajı açık kalple okumanızı ve kendi kanaatinizi oluşturmanızı rica ediyorum. Bu arada ABD nin bir tek adam rejimi değil, bir demokrasi olduğunu da hatırlamakta fayda var. Bu mesaj sevgili Mor Alev Dostu tarafından çevrilmiştir. Mike Quincey tarafından iletilen mesajın orijinali için buraya tıklayın.

Çoğu ülkenin değişiklik ya da belirsizlik yaşadığı bu dönemde, sizlere iyi haberlerle geliyoruz.

Titreşimler yükseldikçe, Işık ve karanlık birbirinden daha net bir şekilde ayrılıyor ve Işık, daha önce hiç olmadığı kadar hızlı bir şekilde yükseliyor. Işığın üst Boyutlara yükselmesi sonucunda, aydınlık ve karanlığın tam bir ayrışımı gerçekleşecektir.

Belli bir sakinliğin yaşandığı ve halkın alt titreşimlerden yükseldiği bazı ülkelerde, zaten değişikliğin belirtisi görülmektedir. Geçmişte karşılaşılan problemler, daha saldırgan ve şiddetli tepkilerle sonuçlanırken, artık daha fazla insanın huzurlu bir yerleşim ortamı aradığı ve bu huzuru sağlamakta da yeterince etkili olduğu, önemli bir tavır değişikliği öne çıkıyor. Bu tavır değişikliği, çatışmalara yol açabilecek herhangi bir durum olduğunda da, sürecektir.

Savaş çığırtkanları ise yaşanan sorunları, hala daha kendi yöntemleriyle çözmek niyetindeler. Ancak sarkacın ucu, göz ardı edilemez bir biçimde daha barışçıl çözümlere doğru yönelmektedir. Yaşanılan bu kaos ortamından sonra, çok hoş değişiklikler meydana gelecek ve bu da Dünya çapında Barışa yol açacaktır. Bu demektir ki, Hükümetler ve üst düzey yetkilileriyle ilgili birçok değişikliler olacak ve Başkan Obama da bu sürece liderlik yapacaktır. Önemli değişikliklerin gerekli olduğu her çağda, kitlelere önderlik yapan “doğru” insanların her zaman var olduğu görülmüştür.

Aslında oluşan “temizlik”, bazı şeylerin önce kötüye gitmesi ve sonra düzelmesi anlamını taşıdığından dolayı, gelecek günlerin kolay olacağını savunamayız. Bunlardan bazıları, asırlar boyunca süregelen eski karmanın açığa çıkması ve temizlenmesidir. Zira Yeni Çağ’a, sadece geçmişte yapılan hataların sorumluluklarından arınmış olarak, tertemiz bir sayfayla geçilebilir.

Yeni düşünce tarzının hızla yayılışı, daha fazla görmezlikten gelinemez. Yine de, Dünya üzerindeki mevcut durumda düşmanlıkların sona ermesi için, yapılması gereken çok şey var. Ve şayet bize görev verilirse, Barışı getirmek için müdahale edebiliriz.

Bizler, uzunca bir süreden beri sizin Gökyüzünüzde varlığımızı güçlendirdik ve emin olun, bizleri veya bizim gemimizi yok etmeyi amaçlayan herhangi bir eyleme karşı, mutlak şekilde korunuyoruz. Şartların çok farklı olduğu ve yeryüzüne düşen belli uzay araçlarını ele geçirmenize olanak verilerek, evrimleşmenizin hızlanması için “yardım” edilen zamanlar da vardı.

Aranızdaki karanlık kişiler, gerçekten de çok hızlı bir şekilde geliştiler. Ama artık tüm faaliyetlerinin, kesinlikle bizim kontrolümüz altında olduğundan emin olun. Gelecekte bizim görevimiz, sizin bilginizi daha da arttırmak olacaktır. Ancak bunu, doğru zaman gelmeden ve sizler buna kesinlikle itimat etmeden, yapamayacağız. Çünkü karanlık kişiler hala daha, sadece kendi kişisel güç ve kazançlarını düşünüyorlar, ama akıllarındaki hedefe ulaşamayacaklar.

Sizin harika Dünyanız, meydana gelen birçok savaşlardan dolayı, neredeyse yok ediliyordu. Bu durumdan dolayı çok üzgün olan Dünya Ana (Gaia), yardım için bize başvurdu. Artık (olabilecek bir) yıkımın belli bir sınırda tutulması sağlandığını ve Dünya çapında büyük hasarlar meydana getirecek olan birçok nükleer savaşı çoktan önlediğimizi söylemekten mutlu oluyoruz.

Bundan sonra Dünya artık, daha fazla tahrip edilmeye veya zehirlenmeye maruz kalmayacaktır. Ve uygun zaman geldiğinde, Dünya’yı tekrar orijinal, bozulmamış durumuna geri getirmek için yapılan harika bir temizliğe ve yeniden yapılandırmaya tanık olacaksınız. Bizim teknolojilerimizle değişikliklerin ne kadar hızlı yapılabildiğine, şaşıracaksınız. Bizler, sizlerle birlikte çalışmak zorundayız ve Gezegeniniz için daha fazla sorumluluk almanızı teşvik ediyoruz.

Önünüze serilmiş olan muhteşem bir zaman var ve bu zaman diliminin büyük bir kısmını yakalamanız gerekiyor. Böylece bizim yanımızda yer alabileceksiniz. Önünüzdeki bu değişim şansı sizi, rüyalarınızın ötesine taşıyacak ve nihayetinde kozmik Varlıklar olabileceksiniz.

Yaşam sizin için başlamak üzere ve değişim için atılan tohumlar, oldukça gelişti. Fakat sadece yüksek Boyutlarda bir yer edinmiş olanlar ileri gidebilir. Dolayısıyla size, önünüze çıkan zorlukları aşmanızı öneriyoruz.

Bu dönem boyunca, Evrimleşme konusunda her biriniz aynı olanaklara sahiptiniz. Buna rağmen bazılarınız, alt titreşimlere saplanarak yükselmek için yeterince hareket edemez hale gelmişti. Ancak yolunuzu bulmanızın uzun sürmesi, utanılacak bir durum değildir ve hiçbir şekilde size karşı kullanılmaz. Aslında tam tersi; yükselmeyi kendiniz de isteyinceye kadar, ilerlemenizi sağlayacak çok daha fazla yardım alırsınız.

Bu zamanların bir Döngünün bitişi ve yenisinin başlangıcı ​​olduğunu bilerek, sizin deyimlerinizden birini kullanacak olursak, “başınızı daima suyun üstünde tutun” diyoruz. Döngülerin bitiş zamanlarını deneyimleyen her Ruh, çok şey öğrenir. Ve de yaşamını, gerçekten birçok düşmanlıklar içeren bir ortamda sürdürür.

Ancak size sürekli söylediğimiz gibi, alt Boyutta karşılaştığınız zorluklar, evriminizi hızlandırdı. Sanki tüm deneyimlerinizi, “hızlı çekim” süresinde tamamladınız. Ayrıca her daim sizin yanınızda olacağımızı bildiğinizden dolayı, karanlığın içinden geçen yolculuğu deneyimlemek için, çok çok uzun yıllar önce gönüllü olduğunuzu unutmayın. Çok yakında bizimle, daha iyi şartlar altında buluşacaksınız. Çünkü o zaman, tam Bilince giden yolda yürüyor olacaksınız.

Karşılaşmak zorunda olduğunuz deneyimler ne olursa olsun, düalite/zıtlık döneminin sona erdiğini bilerek, bu deneyimleri gurur ve sevinçle kabul edin. Mevcut dönemin sonuna ulaştığınızda, artık hallolmamış herhangi bir karma yükünü taşımayacaksınız. Zira sizin için önemli olan dersleri çoktan öğrenmiş olarak, evriminizdeki heyecan verici başka bir döneme başlamak için, hazır olacaksınız.

Sizler, sanki ilk defa serbest bırakılan mahkûmlar gibisiniz. Dolayısıyla sizin için Dünya, sizi tutkularınıza götüren sürprizlerle ve fırsatlarla dolu olacak. Her zaman, yolculuğunuzda size yardımcı olabilen daha gelişmiş Ruhlar bulunmaktadır. Hangi yolda yürüyeceğiniz, Kozmik bir Varlık olarak sizin seçiminiz olacaktır. Ve size birçok fırsat sunulacaktır.

Ben Sirius Takımyıldızı’ndan SaLuSa’yım ve hem yorgunluğunuzu hem de yolculuğunuzun sonuna yaklaştığınızdan dolayı duyduğunuz sevinci, hissedebiliyorum. Zaten Yeni Enerjilere adım attınız ve genel anlamda bu sizin kendinizi, daha huzurlu hissetmenizi sağlayacaktır. Galaktik Filo gittikçe yaklaşıyor ve bazen, herhangi bir nükleer savaş girişimini kontrol altında tutmak konusunda kendi sorumluluğunu yerine getirdiği için, semalarınızda da sıklıkla görüldüğü oldu. Sizden Şükran ve Sevgiyle ayrılıyorum.

Teşekkürler SaLuSa

Mike Quinsey

Telif Hakkı©2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.com/

0 comments:

Yorum Gönder