26 Mayıs 2014 Pazartesi

Bu Süreci Yaşayan Her Ayrıcalıklı Ruh, Diğerleri Tarafından Çok Sevilecek Ve Saygıyla Anılacaktır – Mike Quinsey aracılığıyla SaLuSa

 rainbow hands
Bu mesaj sevgili Mor Alev Dostu tarafından çevrilmiştir. Mike Quinsey tarafından iletilen mesajın orijinali için buraya tıklayın. Mor Alev Dostu, Mike ve SaLuSa’ya teşekkürler.

Büyük resmin farkında olduğumuz için, karanlık kişilerin artık istedikleri gibi davranmalarının mümkün olmadığı gerçeği sayesinde, iyi bir ilerleme gerçekleştiğini size temin ederiz. Tüm Dünya’yı kontrol etme planlarının gerçekleşmesi artık mümkün olmadığı halde ve herhangi bir başarı şansları da olmamasına rağmen, yine de körü körüne ısrar etmeye devam ediyorlar. Bu arada Müttefiklerimiz de güçlerini birleştirmeyi sürdürüyor ve güçleri her zamankinden daha hızlı artıyor.


Biz de kendi adımıza, ilerlemenin hiçbir müdahale olmadan devam etmesini sağlayacak şekilde, gelişen olayları gözlemliyoruz. Birçoğunuz, başarılı bir gelecek için Işığa uygun olmayan herhangi bir etkiyi ya da varlığı ortadan kaldırma zorunluluğu içeren plana, sezgisel olarak uyuyorsunuz. Karanlık enerjilerden özgürleşme arzunuzun gerçekleşeceği zamanlar geliyor.

Kritik noktaya ulaşıldığında, göz açıp kapayıncaya kadar yüksek titreşimlere yükselmiş ve düşük enerjilerden tamamen kurtulmuş olacaksınız. Kısacası, çevrenizde ne olursa olsun, sakin kalın ve güvenin. Çünkü büyük resimde her şey, gayet iyi ilerliyor.

Şu anda Dünya’da pek çok şey oluyor ve hala eski titreşimlere tutunan güçlü pozisyonlardaki kişiler, kendi isteklerini başkalarına dayatmanın gittikçe daha zor olduğunu görüyorlar. İnsanlar artık uyandı ve Işığın tamamen ortaya çıkmasını engellemek için oynanan oyunların ve hilelerin farkındalar.

İnsanlar artık, gerçeği saklamak için verilen sahte vaatleri ve yapılan girişimleri görüyorlar. Işık, sıkıca Dünya’ya sabitlendiği ve hızla yayıldığı için, bu gibi eylemler artık işe yaramayacak. Işığın etkisiyle, onların düşük enerjileri ortaya çıkacak ve toplumlar artık bu kişiler tarafından daha fazla kandırılamayacak. Meydana gelen olaylar, farklı seviyelerdeki enerjilerin bir karışımıdır. Ancak bu enerjiler, zamanla yükselmiş olacak ve böylece eski enerjiler geride kalacak. Gerçekten de eski enerjiler, Gelecekte yer almayacak ve böylece uyum ve neşe dolu görkemli bir dönem gelecek.

Sizin Dünyanız, ilerlemenizi oldukça dikkatle takip eden birçok medeniyet için, odak noktası olmuştur. Şu anki ilerleme sürecinin başarıyla sonuçlanması, hayal edebileceğinizden çok daha önemlidir ve çok geniş bir alanı kapsayacaktır. Bu süreci yaşayan her ayrıcalıklı Ruh, diğerleri tarafından çok sevilecek ve saygıyla anılacaktır. Geleceğin medeniyetleri için, her biriniz çok önemlisiniz. Sizin deneyimleriniz, onlardan yararlanacak olanlar için paha biçilmez değerde olacaktır. Çünkü bir deneyim kazanıldıktan sonra, arkadan takip eden başka Ruhun da tam olarak aynı deneyimden geçmesine gerek yoktur. Evrimleşmenin, sürekli devam ettiğini göreceksiniz ve önde ilerlemiş olanlar her zaman, onları takip edenlere yardımcı olacaklar. Hepiniz kardeşsiniz ve Bir olarak Işığa dönmek, hepinizin kaderidir.

Dünya’daki deneyimleriniz, Işığa doğru ne kadar ilerlediğinize bağlı olarak, bir uçtan diğer uca kadar uzanabilir. Her Ruhun yürüyeceği, belli bir yol vardır ve ilerleme sürecinin farklı aşamalarındadır. Buna rağmen çoğunuz, bu Döngünün bitiş süresini deneyimlemeyi seçtiniz. Çünkü daha önce de böyle bir dönemden geçtiniz ve sizin başarınız, başkalarının da başarmasına yardımcı olacaktır.

Bulunduğunuz boyutun ötesinde (üst Boyutlarda), arkadan gelen diğer ruhlara ulaşılıp onlara yardım etmenin, gayet normal bir şey olduğunu göreceksiniz. Bu süreç boyunca durmadan ilerlemek için, içinizde sürekli bir baskı hissedeceksiniz. Ta ki, bir kez daha Tanrıya geri dönünceye kadar… Birçoğunuz “Tanrıyı solumak” deyimini duymuşsunuzdur ve sizi O’na doğru çeken, kaderinizdir. Sizler şu anda, Tanrı’dan uzak kalmayı deneyimlediğiniz karanlıktan çıkarak, tekrar Tanrı’ya ulaşılan yolda ilerliyorsunuz.

Hepinizin Bir olduğunuzu bilmek, diğerlerini de yeni bir Işıkta görmenize yardımcı olacaktır. Çünkü deneyimleriniz ne olursa olsun, hepiniz ayrılamaz bir bütünsünüz. Aranızda epey ilerlemiş ve Işığa tamamen geri dönmeye hazır olan bazılarınız, diğerlerini artık insansı beden içindeki Ruhlar olarak görmeye başlayacak. Böylece bir bedenin, Ruh için geçici bir barınak olduğunu ve gelişmek için onun deneyimlenmesi gerektiğini anlayacaksınız.

Bir kişinin ruhsal olarak gelişmiş olması, o kişinin mutlaka zeki olduğu anlamına gelmez. Gerçekten de, çok sıradan bir hayat sürdüğü görülen bazı kişiler, aslında gayet iyi gelişmişlerdir. Yani görünüş sizi yanıltmasın ve şayet sezgileriniz güçlüyse, gelişmiş bir Ruhla karşılaştığınızı bilirsiniz. Yüksek boyutlarda, kimin geliştiğini ayırt etmek, doğal olarak problem olmayacaktır. Çünkü onları ışıklarından tanıyacaksınız.

Dünya’da zorluklar her zaman vardır. O zorluklardan güçlükle öğrendiğiniz dersler, aynı zamanda hızla ilerlemenin yoludur. Etrafınızda her zaman yardımcılarınız olduğunu unutmayın ve onlar gerektiğinde size yardım etmek için hazırlar. Ancak size bir şeyler dayatmak, onların işi değildir. Onlardan yardım alabilmek için, talepte bulunmanız gerekir. Bu yardımlar, her zaman tam arzu ettiğiniz şekilde olmayabilir. Zira öncelikle, sizin yaşam planınızın hesaba katılması gerektiğini, unutmayın. Tabii ki özgür iradeye sahipsiniz ama aynı zamanda da belli bir yaşam planı üstlendiniz. Her bir enkarnasyon sürecinde yürümek zorunda olduğunuz yol, bu doğrultudadır. Yaşam planı, sizlerin mantık bazında mümkün olduğunca hızlı ilerlemenizi sağlamak için hazırlanmıştır. Yine de gerekirse, bazı olayları istediğiniz zaman tekrar deneyimleyebilirsiniz. Bu deneyim, hayat planınızın başarıyla sonuçlanmamış herhangi bir alanını kapsayabilir.

Ben Sirius Takımyıldızından SaLuSa’yım. Ben, Dünya üzerinde Işığın büyümesiyle yükselmiş oldum. Işığın büyümesi, katlanarak devam edecek. Zaten de bunun faydaları hissediliyor. Irklar arasındaki önyargının aşılması için yapılacak çok şey olmasına rağmen, gün geçtikçe daha fazla insan, birbirinizin arasındaki bağları görmeye başlıyor. Biz bu anlayışı, Gezegensel sisteminizin ötesinde bulunan tüm zeki yaşam formlarını kapsayacak şekilde genişleteceğiz. Her yer (Evren) Yaşamla doludur ve sizler yükseldikçe, aynı şekilde gelişmekte olan başka Varlıklarla da karşılaşacaksınız.

Çağlar boyunca, kendi gerçekliğinizden uzak tutuldunuz. Ancak kısa bir süre sonra, kendi gerçeğiniz hakkında daha fazla şey öğreneceksiniz. Aklınızda bulunsun; sizler sadece bedeninizden ibaret değilsiniz ve nerede yükselmeniz gerekiyorsa orada, yani Güneş Sistemi’nin dışındaki diğer Gezegenlerde de, hayatı deneyimleyebilirsiniz. Ayrıca sizler çok yönlü Varlıklarsınız ve ruhunuzun farklı yönleri de aynı anda, farklı deneyimler yaşayabilir. Biz bunları sadece, sizin bakış açınızı genişletmeniz ve bunları kavrayıp, geleceğe hazırlanmanız için söylüyoruz. Çünkü kendi gerçekliğinizi bilmeniz gereken süre, yaklaşıyor.

Sizleri, düşünmeniz gereken pek çok şeyle, baş başa bırakıyorum. Artık daha da ilerleyebilmek için, neredeyse hazır olduğunuzdan dolayı, bilincinizi de yükseltin. Bilincinizin genişlemesi, yüksek bilgileri özümsemeniz ile doğru orantıda olduğu için, tabii ki bu konuda size yardım elimizi uzatacağız. Hepinize başarılar diliyorum ve önünüzdeki yolu aydınlatması için, hepimizden Sevgiler gönderiyorum.

Teşekkürler SaLuSa

Mike Quinsey

Telif Hakkı©2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.com/

0 comments:

Yorum Gönder