7 Mayıs 2014 Çarşamba

PLEİADES’LİLERDEN MESAJ

1794621_827324577295178_5140764827103430653_n
Christine Day
Sevgililer sizi selamlıyoruz,
Sizlere Mayıs’ın ortalarında başlayan gezegenine giren yeni ışığın, yeni şafağın frekansının haberlerini getiriyoruz, bu ışık bilinçli uyanışınızda daha tam olarak akabilmenize yardımcı olacak. Bu ışık frekansı bedeninizin hücrelerine girecek ve bakışınızı illüzyonun ötesinde yeni bir yöne çevirebilme kapasitenizi genişletecek.  
İçinizdeki bu yeni yönsel ufka doğal olarak hizalanırken, önünüzde ortaya çıkan şeye inanmakta tereddüt etmeyin. Bu yeni yöne bilinciniz vasıtasıyla hizalanır ve açılır, sizi bilinçli gerçeğin doğal genişlemesine geri getirir. 
Hazır olanlarınız için, bu ışık frekansıyla sizlere verilecek olan harika bir ifşaat olacak. Bu yeni ışık frekansına uyumlanmalara en kolay güneşin doğduğu zamanda erişilir. Gündoğumunda bu ifşaatların sizin vasıtanızla açılacağını göreceksiniz. Salıvererek ve sadece nefes alarak bu ifşaatların enerjisinin bilincinize girmesine izin verin. Güneşten gelen ışık ışınlarının enerjisinin sizi doldurmasına, beslemesine izin verin.
Her gün doğan güneşe açılırken, bakışınız içinizde yeniden konumlanırken daha fazla şey ifşa edilecek. Bırakın ve izin verin. Ayrıca bu uyanmış ışık frekansını yerküreden de alabileceğinizi bilin. Toprağa uzanın ve bilincinizin yerkürenin özüyle bağlantıya geçmesine izin verin ve sadece Olun. Kalbinizi yerküreye uyumlayın ve ışık frekansının kalbinizin hücreleriyle çalışmasına izin verin.
Doğan güneş olduğunuzu, yerkürenin doğal bir parçası olduğunuzu bilin. Sizler yeniden dirilişe adım atarken size tanık oluyoruz.
Kutsamalar
Pleiadesliler
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder