19 Mayıs 2014 Pazartesi

Aranızda hala, (bir şeyleri) salıvermeye isteksiz olan kişiler olmasına rağmen, bu aşamada artık eski koşullara geri dönüş yoktur. – Mike Quinsey aracılığıyla SaLuSa

 I Saved My Soul - Vladimir Kush
Bu mesaj sevgili Mor Alev Dostu tarafından çevrilmiştir. Mike Quinsey tarafından iletilen mesajın orijinali için buraya tıklayın. Mor Alev Dostu, Mike ve SaLuSa’ya teşekkürler.

Bilinç seviyeleri giderek yükseliyor ve bunun sonucunda meydana gelen yararlı değişiklikleri artık görebiliyoruz. Sizleri üst boyutlara taşıyan bu yükselme, üst Boyuta ulaştığınızı anlayacak seviyeye gelinceye kadar devam edecek.

Aranızda hala, (bir şeyleri) salıvermeye isteksiz olan kişiler olmasına rağmen, bu aşamada artık eski koşullara geri dönüş yoktur. Tüm ruhlar, yükselmeleri için her türlü fırsatı elde edecekler ve hazır olmayanlar ise uygun bir seviyede, kendi evrimlerini sürdürecekler.


Bu arada, değişikliklerin farkında olup onları içine sindirmiş olan herkes, yeryüzünde bulunan diğerlerine yardımcı olacak. Bizler de, sizlerin ilerleme sürecinizde hiçbir engelle karşılaşmamanızı sağlayacağız. Ve sizi engellemeye çalışanlara karşı korumak için, elimizden geleni yapacağız. Pozitif bir yaklaşımla ilerlemeye devam ettiğiniz sürece, titreşimlerinizi başarıyla yükseltmenize hiç kimse mani olamayacaktır.

Yükselme çabası içinde olanların kaderi hakkında, boş yere endişe etmeyin. Çünkü hepsi yardım alacak ve doğru zamanda, ileriye doğru bir kuantum sıçraması yapacaklardır. Başarılı bir İlerleme’nin özü, zamanlamadır. Zira bir ruhu, kavrayabileceğinden daha fazla bilinçlenmesi için, itelemenin yararı olmaz. Her şeyin uygun bir zamanı vardır ve bir sonraki aşamaya geçilmeden önce, bazı derslerin öğrenilmiş olması gerekir.

Birçok ruh, karma temizliği yapıyor ve kendi titreşimlerini nasıl yükselteceğini, deneyimleyerek öğreniyor. Sadece iyi niyetle, ihtiyacı olan dostlarınızın bakımını sağlayarak da titreşimlerinizi yükseltebilirsiniz. Yaptığınız her neyse, önemli olan onun altında yatan niyettir. İyi niyet, diğer ruhları kardeşleriniz olarak görmenizi sağlar.

Elinizden geldiğince başkalarına yardım edin. Genellikle, söyleyeceğiniz bir iki güzel söz, çok yüceltici olabilir. Veya yardım gerektiren bir durum varsa, onu yerine getirmek, daha da yüceltici olabilir.  Elinizden geleni yapın ama Dünya’nın sıkıntılarını üstünüze almaya kalkmayın. Çünkü her ruhun yapabileceği belli şeyler vardır ve siz de sadece, sezgisel olarak bildiğiniz yetenekler doğrultusunda, bir şeyler yapabilirsiniz. Ayrıca sizin yanınızda olduğumuzu ve niyetlerinizi, herkesin en yüksek hayrına olacak şekilde yönlendirmek için, elimizden geleni yapacağımızı unutmayın.

Her zaman olduğu gibi Zaman, hızla ilerliyor ve gizli tutulan birçok şey olduğundan dolayı, farkına varmadığınız bir sürü olay meydana geliyor. Bu, hem karanlık hem de Işık uğruna çalışanlar için de geçerlidir. Ama doğal olarak biz, her iki tarafın da davranışlarını takip ediyoruz. Yani bu, Dünya’ya barış getirmek için çalışanların planlarına müdahale etmeyi amaçlayan her türlü olayları, önceden görebileceğimiz anlamına geliyor. Işıkta olanlar işlerini, çok az veya hiçbir engelleme olmadan sürdürebilmeleri için, elimizden geldiğince onları yönlendiriyoruz.

Bu da, Işık için çalışanların karanlık olanların faaliyetlerine nazaran, daha fazla avantaja sahip olmaları ve başarılarının garantilenmesi anlamına gelir. Olaylar bazen, sanki tam tersiymiş gibi görünebilir (karanlık kişilerin daha avantajlı olduğu), ancak aklınızda tutmanız gereken şey, şudur; Sizler, çok değişken zamanlardan geçiyorsunuz ve daha yüksek seviyelere doğru tam gaz ilerlemeniz için, çok fazla karma temizliği yapılıyor.

Belki, şahsi konularınızla ilgili olarak, eski karmanızı çoktan temizlemişsinizdir. Eğer öyleyse, yüksek titreşimleri kendinize doğru çekerken, hayatınızın daha sorunsuz ve olaysız geçtiğini göreceksiniz. Sizin yaşama karşı daha barışçıl ve olumlu yaklaşımınız, diğerlerinin de titreşimlerini yükseltecektir. Ve eski titreşimleri ardınızda bıraktıkça, kolektif olarak yükseleceksiniz.

Liderlerinizi endişelendiren büyük değişimler, ortaya çıkmak üzere. Onlar, görevlerini bırakmayı reddetseler bile, sonunda istifa etmek zorunda kalacaklar. Karanlık kişilerden kurtulup özgürlüğe doğru ilerlemeniz için öne çıkıp, sizlere liderlik yapma şansını yakalamayı bekleyen, birçok Işıksal Ruh var. Bunun gerçekleşeceği zaman, hızla yaklaşıyor ve gerçekleştiğinde de büyük sevinç ve kutlamalar olacak. Sizler, başarıya ulaşmak için çok çalıştınız ve karşılığını almayı da çok hak ettiniz.

Her zaman olduğu gibi, karanlık kişileri izliyoruz ve bizden saklanabilecekleri tek bir yer bile kalmadı.  Onların, Gezegenin dışındaki faaliyetlerini de kontrol altında tutuyoruz. Varlıklarını Mars’ta sürdürdüklerinin ve de yerin altında gizlendiklerinin, tamamen farkındayız. Onların Dünya’yı hedef almalarına ve herhangi bir silah kullanmalarına izin vermeyeceğimizden emin olun.

Daha önce söylediğimiz gibi, ne bir savaş, ne de herhangi bir saldırıya karşı oluşturduğunuz savunma sisteminizi çökertme girişimi diye bir seçenek yoktur. Savaş ve onunla ilişkili her şey, sonuçta geçmişte kalacak ve onunla ilgili tüm teknolojiler, barışçıl amaçlarda kullanılacaktır. Para tasarrufu ve kaynakların barışçıl amaçlı kullanımı, daha yüksek standartlı bir yaşam sağlayacak ve ülkeler arasında daha fazla işbirliği oluşturacaktır.

İnsanlar her zaman, diğer milletlerle dostluk bağlantısı kurmaya, açık olmuşlardır. Böylece, ortaya çıkacak olan seyahat özgürlüğü sayesinde çok ulusluluk olacak. Birbirlerine verebilecekleri çok şey olacağından dolayı, giderek Dünya çapında bir ilerleme meydana gelecek. Yaşam standartları arttıkça,  refah da paylaşılacak ve böylece tüm insanlar birleşecek.

Büyümekte olan diğer medeniyetlerin gelişimini hızlandırmak için onlara, sizin deneyimleriniz aktarılacak. Yüksek seviyelerdeki daha fazla tecrübe veya bilgiye sahip olan ruhların, kendilerinin izinden yürüyenlere yardım etmesi çok normaldir. Ne de olsa sizler ruhsal düzeyde, Bir’siniz ve titreşim seviyelerinizi yükselttikçe, birbirinize daha da yakınlaşıyorsunuz.

Karanlık kişiler, Yeryüzünde bireysel evrimleşme ve ayrımcılık fikrini sürdürmüş ve sizleri birbirinize düşürerek, sürekli bir savaş halinde olduğunuz noktaya getirmişlerdir. Ancak bu değişiyor. İnsanlar birbirlerine karşı daha sevecen davranıyor ve gitgide daha “Kardeşini koruyan” bir konumuna geliyorlar. Dünya Ana’yı yeniden yapılandırmak için, yapmanız gereken mutlaka çok şey var. Ama bizim yardımımızla bu işlemler, mümkün olabileceğinden çok daha hızlı bir şekilde gerçekleşecek.

Sevgililer, en zor görevlerinizden biri olduğu halde, alt titreşimlerden yükselme işlemini çok iyi yapıyorsunuz. Aslında birçok ruh, hala bunun için uğraşıyor ve kendisinin yükselmeye muktedir olamadığını sanıyor. Hâlbuki gerek Dünya’da gerekse Dünya dışında birçok ruh kendilerini, onlara yardım etmeye adamıştır. Ve sonunda yardım alan tüm ruhlar da, bu çabaya cevapsız kalmayacaktır.

Alt titreşimlerde bocalayanlara karşı sergileyeceğiniz şefkat ve merhamet gösterisi, her seferinde onlara tahmininizin çok ötesinde yardımcı olacaktır. Sizleri, ihtiyacı olan her ruha eşit şekilde yardım etmeniz için, yüreklendirmek istiyoruz.

Ben, Sirius Takımyıldızı’ndan SaLuSa’yım ve hepinizi, evriminize yardımcı olmak için yüksek seviyelerde çalışanlar adına, sevgiyle selamlıyorum. Sizlere sunduğumuz destek ve yardımı bu kadar vurgulamamızın nedeni, başarıyla yükselmenizi sağlayacak olan fırsatları yakalamanız içindir. Güneş Döngüsünün tamamlanması, yükselmeniz konusunda elbette sizin için büyük bir şanstır ve bu şansı yakalamak için elinizden geleni yapmalısınız. Sezgisel olarak, bunun için yeterince hazır olup olmadığınızı bilmelisiniz.

Teşekkürler SaLuSa

Mike Quinsey

Telif Hakkı©2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.com/

0 comments:

Yorum Gönder