3 Ekim 2014 Cuma

BAŞMELEK MİKAİL: EKİM 2014′ÜN TUTULMALARI

10392491_273640006160598_7202786046095229276_n

IŞIĞIN İÇSEL SAVAŞÇISININ ORTAYA ÇIKIŞI

 GÜÇTE VE SEVGİDE DURMAK VE DÜNYANIN GEÇİŞİ İÇİN PARLAK IŞIĞIN ODAĞI OLMAK 

 Ekim 2014′ün Tutulmaları

 Başmelek Mikail ~  Celia Fenn kanalıyla

Gezegensel Yeni Yıl ve Küresel Ekinokstan sonraki periyotta, Değişim enerjileri Dünyada güçlü olmaya devam etti. Işık Kodlarının Dalgaları, Solar uyarımlar ve Elmas Işık Galakside titreşmeye devam etti, tüm yaşam formlarında ve yapılarında derin değişimleri aktive etti. Dünyada, bu Işık uyarımları Işık Izgaralarına ve bunları almaya hazır Işık Bedenlerine sahip olanların Bilincine bütünleşiyor. Ve bunlar alındığında, eski üçüncü boyut kalıplarını parçalama ve Dünyada yeni çok boyutlu bilinci uyandırma sürecine devam eden çok derin değişimleri başlatmaya hizmet ederler.
Gelmekte olan Elmas Çocukların enerjileri, Kristal Çocukların enerjilerine katılıyor, Kalbin yeni savaşçılarına ve Işık Savaşçılarına güçlü bir itici güç sağlıyor. Bu genç insanlar, kim olduklarını ve neden burada olduklarını hatırladıkları zaman kendi yaşamlarının zamanına giriyorlar. İçsel Gücün, Sevginin, Kuvvetin, Dürüstlüğün ve Şeffaflığın enerji için çapa noktaları olma güçlü misyonlarına sahipler. Cesaretleri ve odakları var ve Dünyada kendi varlıklarını hissettirmeye başlıyorlar. Bu çocukları şimdi Çin’de görüyorsunuz, burada protesto etmek için sokaklara çıkan insanların çoğunluğu 17 – 22 yaş grubunda. Bunlar Kristal Çocuklar ve bunun ayağa kalkma ve Dünyada kendi gelecekleri için gereksinim duydukları şeyleri isteme zamanlarının olduğunu hissediyorlar. Bu yalnızca Çin’de değil, Dünyanın bir çok yerinde, kendi İçsel Güçlerini ve kendi İçsel Işık Savaşçılarını bulan ve ileri doğru ilerleyen genç insanlar.
 
Bu enerji Dünya’da yoğunlaşırken, gelmekte olan Işık Kodları ve Elmas Işığı ile rezonansta olan herkes kendi İçsel Işık Savaşçılarının aktive olduğunu hissedecek ve Dünya ve insanları ile güçlü bir Kalp Bağlantısını ifade etme gereksinimini hissedecek. Bu enerji farklı şekillerde ifade edilecek; gençler için bu protestolarda ve organizasyonlarda olabilir, başkaları için meditasyon ve diğer grup enerjisi etkinlikleri gibi daha sessiz ve odaklamış etkinliklerde olabilir.
Tüm durumlarda, sizler Ay ve Güneş Tutulmaları olan bu Ekim ayına girerken şu anda doğurulan şey, herkesin görmesi için Işığı parıldatmanızı ve saçmanızı sağlayan, içinizdeki İlahi Işığın güçlü bir ifadesi olan İçsel Işık Savaşçısının ortaya çıkışıdır. Artık kim olduğunuzdan korkmayacaksınız, içinizde yaşayan Sevgi ve Şefkati ifade etmek için neşeyle güçlendirileceksiniz. İnsan Formundaki Can ve Ruh olarak eşsiz ve güzel özünüzü ifade ederken, bunu size özgü yollarla yapacaksınız.
Elmas Işık Savaşçısı Enerjisinin Ortaya Çıkışı Dünya’ya daha fazla Işık ve daha fazla Parlaklık  getirecek, Gegezende gerçekleşmekte olan şeylerin gerçeğini görmenizi sağlayacak. Artık kafa karışıklığı ile kör olmayacak ve duyguları manipüle etmeyi ve felaket ve savaş yaratmayı isteyenlerin hikayeleri ile yanıltılmayacaksınız. Bunun yerine, Yeni Dünyayı yaratma ve tezahür ettirme sürecinde olanların çabalarını, cesaretini, güzelliğini ve ilhamı göreceksiniz. Medyanız bile bu hikayeleri paylaşmayı reddediyor ve sizi korku ve öfkeye yönlendirmeye çalışıyor, sizler Işık Savaşçısı olacaksınız ve eski enerjiler ve algılar tarafından yaratılmış olan problemlere yeni çözümler bulan ve yaşamanın yeni yollarını bulan Yeni Dünya Elmas Topluluklarından olanları ararken, bu eski hikayeleri reddedeceksiniz. Enerjinizi koyacağınız yer burasıdır ve Işık Savaşçısı olarak en rahat hissedeceğiniz yer burasıdır! 

8 Ekim 2014′ün Ay Tutulması: Galaktik ve Solar Zaman Kapıları ve Dünyanın “Yeniden Başlatılması”

8 Ekim’de, Dolunay Koç burcunda olduğu zaman, Tam Ay Tutulması da olacak. Bu, 15 Nisan 2014′teki ilk ay tutulmasını izleyen yılın ikinci Ay Tutulması olacak. İlk Ay Tutulması Terazi burcunda idi ve bu nedenle iki tutulma zıt olmakla ve Terazi ve Koç’un enerjilerini aktive etmekle birbirine bağlıdır. Bu iki Ay Tutulması Galaktik ve Solar Zaman kapılarıdır ve Dünyasal Gerçekliğinizin Zaman/Uzay dokusunda değişimlere izin verir.
Zaman kapısının ilk yeniden kodlaması, Elmas Savaşçının ortaya çıkmasını sağlar. Koç burcu Savaşçının ve aynı zamanda Çocuğun evidir. Bu enerji Elmas Işığı taşıyan ve Dünya Gezegeni için İlahi Mavikopyaya uyumlayan Yüksek “masumiyeti” ifade eden Savaşçıyı kodlar. Kristal Çocuk da Elmas Işık Savaşçısıdır ve bu zamanda Işık parıldıyor! Sizler bu yeni frekansa uyumlanırken, içsel güç dalgalarını hissetmekten ve Dünyada her şeyin iyi olacağı derin duygusunu hissetmekten kendinizi alamayacaksınız. Elmas ışık demirlenirken ve Elmas Savaşçılar aktive olurken, Yeni Dünya mavikopyası Kalplerinizde, Işık bedenlerinizde ve Gezegenin Işık Izgaralarında aktive oluyor.
Bu yeniden kodlamanın kuvvetli şekilde hissedileceği ikinci alan, İlişkiler alanıdır. “Dengede” olmayan tüm ilişkiler bu geçen yıl baskı altındaydı. Ve, Elmas Işık enerjisinde, bu denge kavramı güçlendirilmiş bir şekilde karşılıklı saygı, dürüstlük ve bütünlük veçhelerini vurgular.
Elmas Işıkta, en yüksek bilinci ve en yoğun enerjiyi taşıyan “İlahi Egemen” ilişkidir. Bu, iki partnerin kendi içsel Işık ve Parıltılarını ilişki ve partnerlik vasıtasıyla ifade etmek için Ruh seviyesinde birbirine çekildiği yerdir. Her iki partner kendi içlerinde tam olarak dengelidir ve egemendir/bağımsızdır ve kendi ruhları ve yüksek benlikleri ile sevgi dolu asıl ilişkiyi yaratmışlardır. İçsel seviyelerdeki bu sevgi bağı dışsal seviyelerde yansıtılabilir ve tezahür ettirilebilir. 
İki partner esrik ruhsal birleşimde ruh enerjilerini birleştirebilir, aynı zamanda kendi doğrularında birey ve bütün olabilir. Birlikte çalışabilirler veya ilişkinin dışında bir çalışma hayatına sahip olmayı seçebilirler. Ancak, partnerliği ifade etmeyi seçerler, bu, Sevgi ve Şefkatin İlahi Alevinin yansımasının gücüyle başkalarına Neşe ve Şifa getiren bir Işık ve Parıltı alanı yaratır.

10/10 Yeniden Ayarlaması

10 Ekim’de, 10/10, bireylerin ve Dünya’nın Işık Bedeninde yeni Kodların yeniden ayarlanacağı ve aktive edileceği Gezegensel Zaman Kapısından geçme fırsatına sahip olacaksınız.
Bu, bilincin yüksek seviyesinde “yeni bir başlangıç” fırsatını temsil edecek. Bu ne anlama geliyor? Bu, bu noktada geçen 6 ayın “bloklarının” ve “zorluklarının” çoğunun azalacağı ve bir kez daha ilerleyebileceğiniz bir zaman olacağı anlamına geliyor.
Bireysel seviyede, sizi geride tutan şeyler şimdi uzaklaştırılmış gibi hissedebilirsiniz ve yeni bir şekilde ve yeni bir yönde yaratmaya başlamak için özgür hissediyorsunuz. Bu, daha önce mümkün olandan daha yüksek bilinç seviyesi olacak ve umutlarınız ve hayalleriniz ile uyum içinde yaratmak daha kolay olacak.
Gezegensel seviyede, kollektif bilinci savaşa ve çatışmaya doğru götürmek için “Zaman Mühendisliği” yapmaya çalışmakta olanlar planlarının başarılı olmadığını görecekler. Şu anda mevcut olan yüksek bilinç, onların motivasyonlarının ve bildirimlerinin insanlığın yararına ve insanlığın geleceği için olmadığını açıklığa kavuşturacak.
Bir kez daha, dikkatinizi bu Gezegende “yuvanız” olan Dünyada Cenneti yaratmaya çevirebileceksiniz ve yaratımlarınızın yeni bir şekilde desteklendiğini hissedeceksiniz.
Sizler Yeni Gerçekliğe doğru akarken, sonraki iki Gezegensel Zaman Kapısında, 11/11 (11 Kasım) ve 12/12 (12 Aralık), bu yeniden ayarlamalara “ince ayar yapılacak”.

Akrep Burcunda Yeni Ay ve Güneş Tutulması: 23 Ekim

23 Ekim Akrep burcundaki Yeni Ay ve Güneş Tutulması Dünyada bu yeni enerjilerin Ekonomik Sistemlerde değişimler ve geçişler şeklinde hissedilmesini sağlayacak. Bu zamanda ve Ekim ayında, Dünyadaki finans toplumlarında ve bankacılık sektörlerinde bazı derin gerilimler olabilir. Bu gerilimler yükselecek, çünkü finans ve iş alanlarında eski sistemlerin yerini almaya başlayacak olan yeni enerjiler ortaya çıkıyor. Güneş Tutulması zamanında demirlenecek olan yeni Işık Kodları, bu geçişleri ve değişimleri aktive etmeye yardımcı olacak.
Kişisel seviyede, finansal hayatınızı gözönüne almanız ve işinizi ve maddi durumunuzu Dünya ile uyum içinde yaşama arzunuzu yansıtan bir şekilde yeniden organize etmeyi ve “yeniden ayarlamayı” dileyip dilemediğinizi düşünmek için iyi bir zaman olacak. Dünya ile uyum içinde yaşama ve yaşamın tüm veçhelerinde Dünyada Huzurlu ve Uyumlu bir hayat yaratma derin arzusuna sahip olan başkalarını arama ve destekleme gereksinimi hissedebilirsiniz.
Ayrıca hayata farklı bir yaklaşımı düşünmeni ve finansal açıdan hayatınızı desteklerken, tutkunuzu ve neşenizi daha iyi nasıl ifade edebileceğinizi düşünmenin zamanı olabilir. Bu yeni Elmas Işıkta, ortaya çıkan Yeni Dünya ve Elmas Işık ile uyum içinde olmak için, enerjinizi nereye koymaya gereksiniminiz olduğu size büyük netlik ile gösterilecek.
Sevgililer, karanlık nerede olursa olsun, bu karanlıktan geçmek için ve Elmas Işık Savaşçısı olarak davranabilmeniz ve Dünyaya Işığınızı yayabilmeniz için ne yapmanız gerektiğini net bir şekilde görmek için Akrep burcunun enerjisini kullanın. Bu sonraki Işık döngüsü için yaratım tohumlarını ekerken, hiç bir şeyin sizi geride tutmasına izin vermeyin, korkunun sizi geride tutmasına izin vermeyin.
Sevgili Işık Ailesi, Ekim ayında sizlere Işık içinde neşeli bir macera diliyoruz!
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder