3 Ekim 2014 Cuma

Kryon Gaia -dünya ana - Zaman Kapsülleri

 earth_ascension
Bu canlı kanallık Kryon Kundalini Turunda verildi
Lee Carroll kanalıyla
9 Şubat 2013
Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Bu akşam verdiğim  mesaj, daha önce son iki haftada verdiğim iki mesajın uzantısıdır [Boulder Colorado ve Phoenix, Arizona]
Yaşlı ruh, bilmeye gereksinim duyduğun bilgi bazen tekrarlanmalı, bu nedenle önce biraz gözden geçirme yapacağız.
Odada bulunan ve canlandırıcı olan bir gerçek var. Burada yenilik, yenilenme ve her şeyin yeniden ayarlanması var. 2012 enerjisinin bu işaretleyicisini geçmiş olmak herhangi birinizin kavradığından çok daha önemlidir. Birçokları uzaktan kuantum halde izliyor ve kutlama var. Yapmış olduğunuz şeyi geri alamazsınız ve tüm bunlar ile ilgili düşündüğünüz şeyi etkileyebilecek, size hatırlatmak istediğimiz bazı önermeler var. Ama bir an için gözden geçirmemize izin verin.
 
Partnerim 23 yıl önce uyandığı zaman, o yavaşça uyandı ve bunu daha önce söylemiştik. Korkmaması için ona yavaş bir şekilde geldik. İnanılır olması için ona bilgiyi yavaşça ve basitçe verdik. Ama o zaman bile, sadece potansiyelin kapısını açtık ve sizlerin yapmış olduğunuz şey nedeniyle geldim. Yaşlı ruh, bazılarınız o zaman genç idiniz, bazılarınız değildiniz. Ama hepinizin burada olmanızın amacı vardı.
Son 23 yıldır, hayatta kalmakta idiniz. Son 23 yıldır, size bekleyeceğiniz ve önünüzde olan derin potansiyelleri anlatmaktaydım. Karşılaşacağınız bazı enerjilerden söz ettim ve karşılaştınız. Tüm bunlar eski enerji ile savaşma ve sürekli meydan okunan ve onunla çalıştığınız dualiteye sahip olma metaforunda verildi. Şimdi bu farklıdır. Şimdi çalışma başlıyor.
Yaşlı ruh, “Bekle Kryon, uzun zamandır çalışmaktaydım! Şimdi başladığını nasıl söyleyebilirsin?” diyecektir. Aslında, eski enerjinin katranında didinerek çalışmaktaydınız. Ama bu sadece hayatta kalmaktı. Bilgiye sahip olan yaşlı bir ruh oldunuz ve en sonunda bilginin kullanılacağı bir uyanış olacağını biliyordunuz. Şimdi katran uzaklaşmaya başlıyor ve uyanış başlıyor.
2012 İşaretleyicisi
Önceki mesajlardan gözden geçirmeme izin verin. Kendisini ekinoksların presesyonuna hizalayan Gaia tarafından insanlığa empoze edilen bir zaman işaretleyicisi vardı. Bu, uygun olarak verilen 26,000 yıllık bir zaman döngüsüydü ve atalar tarafından bir son veya bir başlangıç olarak görüldü.  Bu noktada bunu geçtiğinizde, geriye dönüş olmayacaktı.
Alışık olduğumuz şeye ne zaman geri döneceğiz? Tekrar normal hissetmek istiyorum” diyen bazıları var. Sevgililer, bu yarışa doğdunuz zaman başladınız ve maraton koştunuz, İnsan deneyimi adını verdiğiniz şeyde kilometreler boyunca var oldunuz. Bu yarışı kazanırken, başlangıca veya ortasına geri götürüleceğinizi gerçekten hissediyor musunuz? Yanıt hayırdır.
Belki şeylerin normale dönmesini bekleyip etrafta oturan o yaşlı ruhlar vardır, ama neyin normal olduğunu bilmiyorsunuz! Her zaman, yaşamlar boyunca tekrar tekrar eski enerjiyle savaşmaktaydınız! Dualiteyi anladığınızdan beri, her zaman tetikte oldunuz. Bu normal değildir.
Yeni normali tanımlayayım. Normal, yaşlı bir ruh olarak sahip olduğunuz fikirlerin şimdi yetenek ve değer olduğu enerjinin geçiş periyoduna girmiş olan bir yerküre, bir gezegendir.  Bu sanki güneşin karanlık bir bölgeden çıkması ve işlemeye alışık olmayan şeylerin aniden işlemesine benzer. Yeni normal budur. Normal, uyanmak ve artık kirlilikte didinmek zorunda olmadığınız bir zaman olacaktır.
Olmuş Olan Şeyin Hatırlatıcısı
Gözden geçirmeye devam ediyoruz, yeni Yaşlı Ruh Araç Kitinizde, sabır aletini kullanın. Şeylerin yeterince hızlı gerçekleşmediği kararını vermeyin. Bunun yerine, dinlenin. Her zaman söylediğimiz gibi, bir veya iki nefes alın ve arkanıza yaslanın ve dinlenin. Olmuş olana bakın ve sizi buraya getiren atalara teşekkür etmek için zaman ayırın. İster hayatta olsunlar, ister olmasınlar ve ister bu şeylere inansınlar iser inanmasınlar veya size karşı iyi olsunlar ya da olmasınlar annenizi ve babanızı onurlandırmak için zaman ayırın. Sizi buraya getirdikleri için onlara teşekkür edin. Çünkü sevgililer perdenin diğer tarafında, onlar buraya gelmeden önce bile, ne yaptıklarını biliyorlardı. Biyolojilerinin birleşme ve sizin yaşlı ruhunuzu bu gezegene getirme potansiyeli vardı.
Sizi buraya, atalar ile de yaptığı gibi, gezegenin enerjisinin şimdi tekrar sizinle uyumlanmaya başlayabildiği yere getirdiği için Gaia’yı onurlandırmak için zaman ayırın, çünkü gezegenin tozunun uyanışını görmeye başlayacaksınız. Modern günde bile orada bulunan ittifakı anlayın ve yerküreye teşekkür edin. Çünkü buradan geldiniz. Sabırlı olun.
Çılgınların Zamanı
Karanlığın azalmaya başladığı garip, sıkıntı veren bir enerji var, çünkü siz onunla savaşarak büyüdünüz ve onu özlemeye başlıyorsunuz. Bazılarınız aslında ona alıştınız! Bazılarınız ona bağlısınız, çünkü onu itiyorsunuz, o da sizi geri itiyor. Bu niteliği denge olarak görüyorsunuz! Beklediğiniz gibi sizi geri itmeyince, rahatsız olmaya eğilim gösteriyorsunuz ve dengeden çıkıyorsunuz. Bu nedenle yaşlı ruhta bile sıkıntı verici bir enerji var. Neler olup bittiğinden gerçekten emin değilsiniz. Size gevşemenizi, nefes almanızı, sabırlı olmanızı ve sizi geriye çok sert itmeyen yeni enerjiye yavaşça yeniden ayarlanmanızı söylüyoruz, böylece bu yeni enerjide nasıl işleyeceğinizi bilirsiniz.
Şimdi sevgililer, son zamanlarda bazı insanların yaptıkları şey ile ilgili olağandışı bir şeyler gördünüz mü? Bazen bu sizin haberlerinizde, ama her zaman değil. Tam ekinokstan önce, tam gündönümünden önce başladı. Haberlere bakıp neler olduğunu görebilirdiniz.
Bazı İnsan varlıkların çıldırdığı ve bazılarının diğer İnsan çocukları vurmaya kadar gittiği görülüyor. Diğerleri çığrından çıkıyor, herhangi bir anlam ifade etmiyor ve tüm insanlıkla ve gerçekte neler olduğu ile ilgili sizi meraklandırıyor. Bu sizin dolunay dediğiniz, her ay gördüğünüz şeyden farklı görünmüyor. Dolunayın farkındasınız, öyle değil mi? Ayın bazı safhalarının insanlarda dengesizlik yarattığı olağandışı bir zaman. Diken üstünde olanlar çoğunlukla bunu tekrarlıyor ve dolunay olmasaydı asla yapmayacakları şeyleri yapıyorlar. Şimdi, size söyleyeceğim hoş olmayan bir şey var. Dolunay enerjisiyle dolu bir yıla hazırlanın! Baktığınız bu tür bir enerji.
Bazıları bu şeyleri bir araya toplamaya başlıyor ve onlara bakıyor ve bildirimler yapıyor. Dünyanın hastalıklı bir hale gireceğini söyleyecek olanlar var. Size bunun kehanetlerin her zaman söyledikleri şey olduğunu ve insanların dengesizleştiğini söyleyecekler. Onlara ne diyeceksiniz? Hayır, bu gerçekleşmiyor mu? Onun gibi görünüyor! Gerçekte olan şey, eski enerjinin başarısız olmasıdır, çünkü sizin kazandığınıza inanamıyor! Ve kazandınız.
Eski Enerji Savaşı Kaybetti
Dengesizlik enerjisini hissediyor musunuz? Bundan dolayı garip hissettiğinizi düşünüyor musunuz? Pekala, eski enerjinin var olmasına bağlı olanları düşünün! Bir an, hayatlarını başkalarını kandırarak kazanan açgözlü üstatları düşünün. İnsan bilincini o kadar iyi bildiklerine inanıyorlar ki, tek yapmaları gereken şey parmaklarını belirli bir şekilde oynatmak ve neredeyse herkesi aldatabiliyorlar. Hayatları boyunca sahtekarlık yapabilirler. Bunun artık işe yaramayacağını biliyor muydunuz? Onların nasıl hissettiklerini düşünüyorsunuz? Hayatta kalmaları tehlikede.
Eski  yollar da işlemediği için, onlar şimdi başka şeyler deneyecekler. Sözünü ettiğim şey bu ve siz bir çok karanlık şeyin daha da karanlık olacağını göreceksiniz, çünkü bunlara yatırım yapanlar alışmış oldukları şeylerin işe yaramadığını kavramaya başlıyorlar. Bunu çok yakında göreceksiniz ve bunu ekonominizde görmeye devam edeceksiniz, çünkü yeni enerjiden bütünlüğe sahip olan bir sistem gelişinceye kadar, bütünlük dışından üretilen her şey daha da kötüleşecek.
Bunu politikada göreceksiniz. Bunu politikacıların kampanya yapma şekillerinde göreceksiniz. İnsan Varlıkların yeni enerjide neyi tolere edeceklerini, neyi tolere etmeyeceklerini göreceksiniz ve tüm bunlar geçiş ile ilgilidir. Bu nedenle bu gözden geçirme bir süre bazı çılgınlıkları tolere etmek zorunda kalacağınızı size söylemek içindir. Bunların bazıları size daha yakın olacak. Bunu gördüğünüz zaman, bu mesajı hatırlamanızı istiyorum. Bu dolunay enerjisiyle dolu bir yıldır veya en azından bu şekilde hissedilecek. Garip, dengesiz liderleri de izleyin!
Olaylar biraz denge dışı görünebilir ve enerjinin nereye yerleştiğini hala bilmeyeceksiniz. Bundan sonra sizden neyin beklendiğinden emin değilsiniz ve size her zaman ağırdan almanızı, tatil yapmanızı, gevşemenizi ve sabırlı olmanızı söylüyorum. Yaşlı ruh, bu geçişe kadar gelmek için çok yol katettin, bunun nasıl hissettirdiğine üzülüyorsun.
Birlikte geldiğiniz bilgeliği kullanmaya başlamanızı istiyorum. Çocuk büyütenler için, onların belirli büyüme aşamalarında bunun neye benzediğini hatırlamanızı istiyorum. Öğrenme eğrilerinde çocuklarınız nelerden geçtiler? Sizden hoşlanmadıkları zamanlar oldu mu ve sonra hoşlandıkları? Duygusal değişim sürüklenmelerinden geçtiler mi? Gezegenin enerjisinin geçtiği şey budur ve bu neredeyse yeniden doğuşa benzer.
Fikirler ve İcatlar Gelişigüzel Değil
Bunu yeniden gözden geçirmek istiyorum, çünkü daha önce hiç sözünü etmediğim, konuşmak istediğim şeyin noktasına geliyoruz. Bu inanılmaz görünebilir, ama gerçek şu ki fikirler ve icatler gezegen hazır olduğunda verilir, daha önce değil. Geçen defa insanlığın “her şeyi düşünebildiğine” inandığını söylemiştik. Entellektüel gökyüzünün yaratıcılıkta sınır olduğuna inanır. Yine de, fikirler ve icatlardaki derin olan her şeyin neredeyse son anda gelmesi ilginç değil mi? İnsanlığa ve ne kadar zamandır burada olduğunuza ve zeki İnsan Varlıkların ne kadar zamandır var olduğuna baktığınız zaman, neden neredeyse tüm modern icatlar son zamanlarda gerçekleşti?
Binlerce yılın bakterinin ne olduğunu anlamadan veya mikroplara inanmadan ya da elektriğe sahip olmadan geçtiğini hayal edin. Bu şeyleri ve gezegene geldikleri düzeni düşündüğünüz zaman, bu oldukça açıklayıcı. Birçok İnsan aynı anda aynı icat üzerinde çalışıyordu ve bunu bilmiyorlardı bile. Aniden, radyonun icadı geldi, sonra havada uçan resimler, sonra uçak. Bunların hepsi görünüşe göre son anda geldiler.  İstemek zorundasınız, şeylerin nasıl işlediğinin şemasında bu ne kadar mantıklı? Tarihte insanlar zeki olmadan önce belirli bir noktaya gelmek zorunda oldunuz mu? Veya başka bir şeyin olup bittiğini mi düşünüyorsunuz? Yanıt, başka bir şeyin olup bittiğidir. Bu fikirlerin hepsi gezegene aynı zamanda “aktarılmış” gibi görünüyordu ve bir çok insan bu şeyleri aniden hep birden anlıyordu.
Zaman Kapsülleri
İşte olup biten şey: Gaia adını verdiğiniz şeyin içinde, Kristal Izgara vardır. Bu, Pleiadesliler tarafından oraya yerleştirilen her şeyin hafızasıdır. Kristal Izgara Pleiadesliler tarafından bu amaçla yaratıldı. Doğru olduğunda ve insanlığın bilinci belirli bir noktaya ulaştığında, bu fikirler salıverilir. Bu, icadın zaman kapsülüdür. Bu, büyük merkezi güneşten gerçekleşmez; dünyanın dışından gerçekleşmez, dünyanın içinden gerçekleşir.
2000′lerin başlangıcında, Shasta Dağı [Kaliforniya] adı verilen yerde oturduk ve size dağdaki Lemuryalıları anlattık. Oradaki zaman kapsüllerinden bahsettik ve şimdi açıklamaya sahipsiniz. Dağdakiler dışarı çıkmayacaklar, kendilerini tanıtıp el sıkışmayacaklar. Zaman kapsülü bilgi ve fikirler ile ilgilidir. Kapsüller sizin keşfedeceğiniz bilimin ve yaşamın kuantum özellikleri ile ilgilidir. Dolunay çılgınlıkları bittiği zaman yeni enerjiye girmek için gereksinim duyduğunuz fikirler ile ilgilidir. Bu nedenle zaman kapsüllerinin onları duyumsayabilenler tarafından canlı tutulduğu görünüyor ve bunlar ezoterik “görüre” aktivite ile vızıldar.
Hiç bu şeyleri bir araya getirdiniz mi? Gezegende uygarlığın ne kadar zamandır var olduğunu hiç düşündünüz mü? ABD adı verilen bu ülkede oturuyorsunuz, ama bu ulusun kurucu babalarının daha önce asla düşünülmemiş, tamamıyla ve bütünüyle eşsiz olan bir şeyleri bir araya getirdiklerini kavrıyor musunuz? Zihinlerinden hükümet için İnsan Haklarının ilk kez ortaya çıktığı fikirler geldi. Bu fikirlerin nereden geldiğini düşünüyorsunuz? Size söyleyeyim – tam topraktan! [Kristal Izgara]
İnsanlığın bunu düşünmesi ne kadar sürmeliydi? Bu çok açık görünen bir sistem idi, açıkça, kısa ve özlü şekilde bir araya getirerek, genç olan bir ülke yarattılar ve şimdiye kadar tüm diğerlerinin önünde, yeni ve farklı olan 100 yıl veya daha fazlası için standart oluşturdular. Neden bu 1,000 yıl önce gerçekleşmedi? Bunun sizin için mantıklı olup olmadığını kendinize sormalısınız. Yine, insanlık binlerce yıldır farkında değil miydi? Daha yüksek düşünce ve yaratıcılık için neden mantıklı fikirler yoktu?
Tesla
Zamanda, insanlığın neredeyse tökezlediği bir nokta vardı. Elektrik ile zor zamanlarınız oldu. Zamanın ötesinde olan bir adam geldi, adı Nikola Tesla idi. O size bugün alternatif akım adını verdiğiniz prensibi verdi. Sevgililer, bu prensibi anlamanız için size meydan okuyorum. Birçoğunuz anlayamazsınız, çünkü bu 3B’de değil. Nitelikler bugüne kadar hala “deha – seviyesi düşünme” olarak düşünüldü. Bugün kullandığınız elektrik türünün tüm fikri bu adamın kuantum zihninden geliyor.
Onun bunu yapmasına izin verildi. Tesla’nın kendisi doğru zamanda aktarılan bir tür zaman kapsülü idi. O daha fazlasına sahipti, ama alternatif akım o zamanda gezegene verilmesine izin verilen tek şey idi.  O daha fazlasını vermeye çalıştı. Başka şeyler olduğunu biliyordu, ama hiç bir şey geliştirilemiyordu. Başka neleri keşfettiğini size anlatsaydım, bunun hiç farkında olmayabilirdiniz, çünkü kutudan çıkarılmasına asla izin verilmedi. Dünya buna hazır değildi.
Tesla kütlesiz nesneleri keşfetti. Tasarımcı manyetikler kullanarak atomik yapının kütlesini değiştirebiliyordu, ama bunu hiç kontrol edemedi. Çalışma tezgahından uçuşup duran ve tavana çarpan nesneleri vardı, ama bunları tekrarlayamıyor veya kontrol edemiyordu. Henüz zamanı değildi. Başka neyi bildiğini biliyor musunuz? Bu, elektriğin aktarımının görünürdeki başarısızlığı idi. Ama, o hiç de başarısız olmadı.
Bunlar onun kulesinin resimleridir, ama bir İnsan Varlığı bir kule gördüğü her seferinde, birşeylerin havada yayınlanacağı önyargılı varsayımı vardır. Ama Tesla’nın durumunda o, elektriği zeminde nasıl yayınlayacağını çözdü. Bunun için kulelere gereksiniminiz var, çünkü bunlar zemindeki manyetikleri yayınlamak için bunları belirli bir şekilde toplamak ve sonra bunları gezegenin manyetik ızgara sisteminin düğümlerinden tekrar toplamak zorundalar. Bundan daha önce söz ettik. Tesla dünyanın kendi içinde bulunan gezegenin ızgarasını kullanıyordu! Elektriği yaymak ve ona gereksinimizin olan yerde elektriği güvenle, kablolar olmadan toplamak için gezegenin tüm ızgarasını kullanabileceğinizi göstermenin eşiğindeydi.
Tesla Dünya gezegenine barış getirecek fikirlerle dolu, kalbi kırık olarak öldü, ama bunların hiçbirini vermesine izin verilmedi.
Onun neden durdurulduğunu size söyleyeceğim, sevgililer ve ilk kez bunu söylüyoruz – çünkü bu icatları silah haline dönüştürmek çok kolaydı. İnsanlık buna hazır değil. Kütlesiz nesnelere de hazır değilsiniz, çünkü prensiplerin silah haline getirilmesi çok kolay.
Buna ne zaman hazır olacağız?” diyebilirsiniz. Yanıtı zaten bildiğinizi düşünüyorum, öyle değil mi? İnsan bilincinin belirli bir noktaya ulaştığı,ayrılığın olmadığı, birliğin olduğu zamanda. Fethetmenin ve gücün arzu edilir fikirler veya değerler olmadığı bir nokta. İnsanlığın nüfusunun kuvvetini ekonomik büyümeyle değil, ne kadar sağlıklı olduklarıyla ölçecekleri bir nokta. Komşularınızı fethetmediğiniz veya elimine etmediğiniz, onlarla biraraya gelmenin sosyal bilinç için ana objektif olduğu bir nokta. Bu geliyor, sevgililer. Biraz uzakta, ama geliyor. Şu anda gezegene bakın. Eski enerji liderleri apaçık, öyle değil mi?
Zaman Kapsüllerinin Açılışı
Gaia adını verdiğiniz bu zaman kapsüllerinde, Pleiadesliler tarafından uzun zaman önce yerleştirilen gelecek bilgilerin ve fikirlerin deposu vardır ve bu zaman kapsülleri icatlar ile açılmadan önce, birlik ve barış ile ilgili yeni fikirler ile açılacak. İnsanlık, icatlar yolunuza gelmeden önce yumuşamalıdır ve sonraki 18 yıllık periyotta ne demek istediğimi göreceksiniz. Bunlar ayaklarınızın altında, Kristal Izgara düğümleri formunda zaman kapsülleridir ve bunların size ne kadar hızlı bir şekilde salıverileceği tamamıyla ve bütünüyle sizin sonra ne yaptığınıza bağlıdır.
Sonra Ne Yapmalı
Sonra ne yapılacağını tartışalım. Sizi bir tatile götürmek ve kendinizi sevmeyi öğrenmenizi istiyorum! Bu, 2013′ün ana çalışması olmalı! Korkuları ve üzüntüleri atın ve bunları bir süre metaforik kavanoza koyun. Ara sıra bu kavanozu çıkarabilir ve onunla üzülebilirsiniz, ama odağın bu olmasına izin vermeyin. Odak kim olduğunuzda, neden geldiğinizde, gezegen için sonra neyin olduğunda ve yalnız olmadığınızın tam kavrayışında olmalıdır.
23 yıldır “Yalnız değilsiniz” dedik. Bu yerden yürüyüp çıkabilir ve arabanıza binebilirsiniz. Arabayı çalıştırıp ısıtabilirsiniz, ama onun ısınmasını beklerken, yanınızdaki boş koltuğa bakıp, “Yanımda olman güzel” demenizi istiyorum. Bu, nereye giderseniz gidin Yüksek Benliğin ve Tanrı’nın sevgisinin tanınmasıdır. İçinizde neyin olduğunu kavrıyor musunuz? İçinizdeki kutsallığı geliştirmeye başlamak için içinizde bulunan bilginin ve kuantumluğun bu tüm makinesine gereksiniminiz olacak. Sonraki adıma geçmek için, bu senin için gerçek olmalıdır, yaşlı ruh.
Kişisel Zaman Kapsülü
Şimdi, bu sizin kişisel zaman kapsülünüzdür ve gerçekten konuşmak istediğimiz şey budur. Üç tür zaman kapsülü vardır. Henüz sözünü etmeyeceğimiz bir tür zaman kapsülü vardır. Dünyada bir diğer tür ve DNA’nızda başka bir tür zaman kapsülü vardır. Bu size bir lotus gibi açılmaya hazır, onunla birlikte geldiğiniz ruhsal mirastır. Açıldığı zaman, yeni farkındalık olacak. Mutlaka huzurlu olması gerekmeyen bir çehrede huzur olacak. Sabır olması gerekmeyen bir çehrede sabır olacak. Bu, kendinizi değiştirdiğiniz zamandır, çünkü bu her zaman sizin içinizde olan fikirleri, duyguları ve bilinci salıverir, ama sadece şimdi kendisini bu yeni enerjide göstermeye başlıyor.
Gerçekleşecek olan sorunları bekleyin. Şok olmayın.
Bırakın insanlık dolunayda sağa sola sallansın. Bırakın çılgınlar çıkıp yapacaklarını yapsınlar. Etkilenenlere yardımcı olmaya çalışın. Ellerinin tutulmasına gereksinimi olanların ellerini tutun. Ama bunun geçici olduğunu anlayın, çünkü büyük savaşı siz kazandınız, sevgililer! Size veya sizin temsil ettiğiniz şeylere inanmayan bütün bir enerji demeti var. Bu gerçektir. Sizdeki ışığı göremiyorlar ve sadece onlarda eksik olan bir şeyler olduğunu hissediyorlar.
Size bu mesajları vermek için çok uzun zamandır beklemekteydik. Çalışma şimdi başlıyor. Bu çalışma, belki gerçekten buna hazır olmadığınız şekillerde sizinle başlamalı. Bu yapmakla ilgili değildir, olmak ile ilgilidir.
Bu anlarda ve bu aylarda, kim olduğunun farkında olmanı istiyorum, yaşlı ruh. Buraya bir nedenle geldin. Sistemle savaşmıyorsun ve sistemin kurbanı değilsin. Bunun yerine, yavaşça sistem haline geliyorsun. Canınızı sıkan bu şeyleri atın. Zihninizde ve bedeninizde bunlara güç vermeyin. Onlara arkanızda kalmalarını söyleyin. Yapacak işiniz var ve bu günün gerçeği bu. Güzel ve hazır olan zaman kapsülleri bu gezegende aktive ediliyor. Onların içinde neyin olduğunu göreceksiniz.
Ve öyledir.
KRYON.
(Çeviri: Saffet Güler)
http://www.gozlemci.org/ruh-ve-madde/kryon-gaia--dunya-ana---zaman-kapsulleri

Devamı: http://www.gozlemci.org/ruh-ve-madde/kryon-gaia--dunya-ana---zaman-kapsulleri#ixzz3F76EuyL3 
Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial No Derivatives

0 comments:

Yorum Gönder