17 Ekim 2014 Cuma

PSİŞİK SALDIRILARDAN KORUNMA & TEMİZLENME TEKNİĞİ

protection3
14 Ekim 2014
Hepimiz enerji varlıklarıyız ve etrafımızda var olan tüm titreşimlerden etkileniyoruz. HER ŞEY titreştiği ve spesifik enerjiler yaydığı için, başka insanların enerji alanlarıyla etkileşime gireriz. Bu nedenle her gün enerji bedeninizi temizleme uygulaması yapmanız çok önemlidir.
Aşağıda benim için ve bunu deneyenler için harika çalışan inanılmaz kolay bir teknik var.


 Ayakta durun, avuçlarınızın birbirine bakması için kollarınızı dirseklerden bükün.
 Bacaklarınız düz bir çizgide ve ayaklarınız yanyana.
 Bu pozisyonda olduğunuzda, gözlerinizi kapatın, derin bir nefes alın ve soluduğunuz havanın önce bedeninizin üst kısmına dağıtıldığı imgeleyerek nefesinizi tutun. Nefes verin.
 Bir kez daha nefes alın ve havanın ayaklarınıza kadar yolculuk yaptığını imgeleyin, nefesinizi tutun ve nefes verin.
 Bu nefes almayı en azından 3 kez yukarı ve 3 kez aşağı yapın. Başınızın  biraz döndüğünü hissedebilirsiniz, eğer böyle olursa dua pozisyonundaki gibi avuçlarınızı birleştirin ve enerjiniz dengeleninceye kadar birkaç saniye orada durun.
 
 Şimdi başınızın tacından giren mavi renkli bir ışık şaftı imgeleyin, bu şaft ayaklarınıza kadar ve ötesine iniyor. Bu ışık bedeninizde yolculuk yaparken, bedeninizdeki her bir hücreyi temizlediğiniz ve hissediyor olabileceğiniz tüm gerilimi, gün boyunca toplamış olabileceğiniz tüm negatif duyguları ve tüm negatif titreşimleri uzaklaştırdığını imgeleyin.
 Aynı zamanda seçtiğiniz bir üstadı veya meleği çağırın ve ondan isteyin, “Sevgili _______, gün boyunca bilinçli veya bilinçsiz olarak toplamış olabileceğim tüm negatif düşünceleri, duyguları, titreşimleri lütfen şimdi uzaklaştır ve bunları İYİLEŞMESİ & DÖNÜŞMESİ için ışığa gönder. Ve bunların yerine bedenimi, kalbimi ve canımı Sevgi, Işık, Sabır, Anlayış ile doldur (başka şeyler ekleyebilirsiniz).”
 Bunu yaparken, sanki çöpler sizden dışarıya uçup ışığın içine emiliyor ve temizlik için kaynağa gönderiliyormuş gibi, tüm negatifliğin bedeninizi terk ettiğini gözünüzde canlandırın. Ve bunların yerine saf sevgi dolu, iyileştirici mavi ışık ile dolduğunuzu görün.
MERKABA KORUMASI: Merkabanızı ve korunma kalkanını aktive etmek için sayısız yöntem var. Ama, bu yöntemin anlaması ve uygulanması en kolay olan yöntem olduğunu gördüm.
Bu resimde gösterildiği gibi ayakta durun.
 Kalp bölgenizden/kalp çakranızdan altı uçlu bir yıldızın (Davut/Merkaba yıldızı) çıktığını imgeleyin.
 Şimdi bu yıldızın saatin ters yönünde döndüğünü imgelerken, bedeninizin merkezinden, bedeninizden dışarı ayaklarınıza ve dünyanın çekirdeğine kadar gittiğini imgeleyin.
 Dünyanın çekirdeğinde, Gaia’nın sevgi dolu enerjileriyle enerjileniyor ve size geri gönderiliyor.
 Yukarı doğru çıkarken, ayaklarınızın otuz santim altında duruyor ve ayaklarınızın altında enerjisel bir platform yaratan yoğun ışık yaymaya başlıyor.
 Platform yaratıldığında, altı uçlu yıldız saatin ters yönünde dönmeye devam ediyor ve bedeninizin üst kısmına, taç çakranıza ve tüm var olanın kaynağına kadar yükseliyor. 
 Yükselirken aynı zamanda bedeninizin etrafında, resimde gösterildiği gibi boru şeklinde bir güç kalkanı yaratıyor.
 Kaynağa ulaştığında, sevgi dolu ve koruyucu enerjiler ile enerjileniyor ve tekrar size geri gönderiliyor.
 Başınızın otuz santim üzerine eriştiğinde, duruyor ve bir kez daha sizi koruyucu bir kalkanda sarmalayan bir tür platform yaratıyor. 
 Aşağıya doğru spirallenmeye devam ediyor ve kalp merkezine geri geliyor.
 Orada yıldız duruyor ve iki özdeş piramide ayrılıyor, piramidin biri üzerinize doğru genişliyor ve diğeri aşağınıza doğru genişliyor, ortada kesişiyorlar ve etrafınızda bir merkaba kalkanı yaratıyorlar. Her piramit diğerinin tersi yönde dönüyor. Biri saatin tersi yönde, diğeri saat yönünde dönüyor.
 Bitirdiğiniz zaman, kendinizi resimdekine benzeyen bir şeyin içinde imgeliyor olmalısınız.
Negatif Enerjilere & Psişik Saldırılara Karşı Daha İleri Korunma:
- Ayakta durun, avuçlarınızı gökyüzüne doğru baksın.
- Başınızın tepesinden (taç çakranız) kaynağa/tanrıya/tüm var olana kadar uzanan ALTIN bir kordon olduğunu imgeleyin.
- Çakralarınızın her birine mor alevin girmesini ve tüm psişik negatif enerjilere karşı koruyucu bir kalkan, bir tür filtre  olarak davranmasını isteyin ve bunu imgeleyin.
- Tüm bedeninizin altın “filtre” korunma ışığı, platin “filtre” korunma ışığı ve son olarak elmas “filtre” korunma ışığı ile sarmalanmasını isteyin/imgeleyin.
- Etrafınızda 2 tetrahedronun döndüğünü imgeleyerek Merkabanızı aktive edin (biri saat yönünde, diğeri saatin tersi yönde dönüyor).
- Kaynaktan bir ışık demetinin geldiğini ve tüm bedeninizden bir ışık sütunu gibi geçmesini, ayaklarınızdan çıkmasını ve dünyanın merkezine gitmesini, sizi topraklamasını isteyin/imgeleyin. Ayaklarınızın altından köklerin dünyanın çekirdeğine kadar uzandığını imgeleyin, hissedin. Oradan dünyanın enerjilerini kendinize çekiyorsunuz ve tüm varlığınıza nüfuz etmesine ve başınızın tepesinden dışarı çıkmasına izin veriyorsunuz. Bunu, tacınızdan dünyanın merkezine ve tekrar yukarıya çember şeklinde bir oluşum içinde sürekli olarak akış olacak şekilde yapın.
- Son olarak tüm auranızın ve bedeninizin etrafında Elmas Kutsal Geometrik korunma Küresi olmasını imgeleyin/oluşturun, buna hayat ağacı/merkaba adı verilir, aynen resimdeki gibi. 
VİDEODA GÖSTERİLMESİ;
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder