24 Ekim 2014 Cuma

Hilarion: Artan enerji akımları sırasında ruhunuza ve bedeninize yardımcı olacak pratik yöntemler

meditate under waterDeğerli Sevgililer,
Dünya’daki tüm Işık işçilerinin, Yeni Dünya’nın oluşması için vizyonlarını yüksek tutmalarını istiyoruz. Bu dönemde Dünya’yı saran yanılsamalara dalıp amacınızdan sapmamanız için, kendinizi disipline etmenizi rica ediyoruz. Hepinizin neyin gerçek ve doğru olduğunu ayırt etme ve deneyimlemek istediğiniz ne varsa onu yaratma yeteneğiniz var. Dikkatinizi odaklamanız gereken konular, bunlardır. Şayet Dünya’da Barış istiyorsanız, bu gerçekliği önce kendi yaşamınıza çekmelisiniz. Böylece sizin aracılığınız ile çevrenize yayılacak, her şeyin ve herkesin üzerinde etkili olacaktır. Yeniçağ, hayal edebileceğiniz en yüksek ideallerinize bağlı kalarak ve onlara odaklanarak yaratılır. Burada önemli olan, ilahi kimliğinizi benimsemek ve gündelik yaşantınızda Yaratan’ın evlatlarına yakışır bir şekilde davranmaktır.
Bunun için kişinin bir sihirbaz olmasına gerek yoktur. Sadece kendi doğruluğuna ve dürüstlüğüne inanması ve bu inancını koruması yeterlidir. Bırakın diğerleri, kendi yollarını seçsinler. Sizler kardeşlerinize birer “Yol gösterici” gibi, sadece ilham vererek ve onları yücelterek örnek olmalısınız. Artık,  erdemli ve yüksek nitelikli bir davranış şekli sergilemeniz gerekmektedir. Etrafınızdakiler de bu davranışların sizin içinizden geldiğini görecek, algılayacak ya da hissedeceklerdir. Böylece karşılarında, ilham alacakları ve kendi yaşamlarında da aynısını olmaya çabalayacakları “İlahi insan örneklerini” bulacaklardır. Dolayısıyla Işığınızı, iyiliğinizi, kalbinizin saflığını ve Yaratan’ın derin Sevgi’sini etrafa yaymanızın tam zamanıdır. Işık olduğunuzu, her gün beyan edin ve bunu yaparken de tereddüt etmeyin. Adeta bir Işık kalkanı veya bir Işık küresi gibi, etrafınızda koruyucu bir alan oluşturun.
 
Titreşimlerinizi yükseltmek ve o seviyede tutmak için, Mantra, dua, olumlama ve çağrı gibi “Işıksal” faaliyetleri, olabildiğince çok yapmak için zaman harcayın. Yeryüzü (Gaia) ile bağlantı kurmanız ve kendinizi topraklamanız için, Doğada vakit geçirin. Ve kozmik enerjilerin dengeli ve uyumlu bir şekilde sizden akmasına izin verin. Yaşam faaliyetlerinizi mümkün olduğunca basit ve sade tutun. Bu size, bu dönemde Dünya’da olma sebebinizi hatırlamanız için yardımcı olacaktır. Her gün meditasyon, dua, yoga vs. gibi faaliyetlerle, Yaratan ile bütünleşin. Çünkü Dünya’ya akmakta olan yüksek enerjileri almanız ve onları özümsemeniz için, yalnız kalarak sessizlik içinde biraz zaman geçirmeniz çok önemlidir. Kısacası yolunuzu kaybetmemek için, dengeli ve istikrarlı bir şekilde kalmanıza yardımcı olacak ne biliyorsanız, onu yapmalısınız.
Sevinçli ve neşeli olmaya odaklanın. Zira sevinçli ve neşeli olma hali, kişinin buna niyet ederek kolayca yaratabileceği yüksek titreşimli bir durumdur. Geçmişte yaşadığınız ve onları düşündüğünüzde, her birinizi şu an bile neşelendirecek olan birçok deneyimleriniz vardır. Yatmadan önce ve her sabah, şükrettiğiniz şeylerin bir listesini çıkarın. Lütfen bunu her gün yapın. Çünkü bu uygulama size, düşünebildiğinizden çok daha fazlasını getirecektir. Bazı güçlükleri deneyimliyor olsanız bile, sahip olduğunuz şeylere şükretmek için, kendinizi eğitmelisiniz. Ta ki bu sizin “doğal haliniz” oluncaya kadar… Çünkü birer “enerji simyacıları” olarak, deneyimlediğiniz her şeyi daha yüksek ve daha hafif enerjilere dönüştürebilirsiniz. Aslında bunu zaten her gün yapıyorsunuz. Ancak bu dönüşümü daha da güçlü kılmak için, sadece bilinçli bir farkındalığa ihtiyacınız var, o kadar.
Yeterli sıvı ihtiyacınızı karşılamanız için, her gün en az 8 bardak su içmeniz gerektiğini, tekrar hatırlatıyoruz. Artan enerji akımları, sizleri yorgun ve depresif hissettirebilir. Bedeninizdeki hormon ve iç salgı bezlerinin fonksiyonlarını düzenlemek için, mutlaka önceden bir uzmana danışarak, şifalı otlardan faydalanabilirsiniz. İşlenmiş gıdalardan uzak durmak ve onların yerine mümkün olduğunca işlenmemiş ve çiğ gıdalar tüketmek ya da gevşeme ve derin nefes teknikleri öğrenmek de, bu tür şikâyetlerinizin ortadan kalkmasına yardımcı olabilir. Her gün en az yarım saat egzersiz yapın. Bu süreyi bir seferde tamamlayamıyorsanız, 10 dakikalık süreler halinde üç kez yapabilirsiniz. Bedeninizden geçen enerjileri tutabilmeniz için, bedeninizi hareket ettirmelisiniz. Gece yarısından önceki bir saat uyku, gece yarısından sonra uyunan iki saatlik uykuya bedeldir. Böbreküstü bezleri, bu şekilde yenilenir ve gençleşir. Tüm bunlar, bu dönemde bedeninize yardımcı olacak, bazı pratik yöntemlerdir.
Bir sonraki haftaya kadar…
BEN Hilarion
Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık”bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.
Mor Alev Dostu tarafından çevrilmiştir. İngilizce telif hakkı Marlene Swetlishoff’a aittir. Mor Alev Dostu, Marlene ve Hilarion’a sonsuz teşekkürler.http://www.therainbowscribe.com
Telif Hakkı© 2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2014  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.com/


0 comments:

Yorum Gönder