14 Ekim 2014 Salı

Hilarion: Unutmayın! Gezegendeki her birey bu dönemde, bilinçlerinin ve dayanma güçlerinin sınırlarını zorlar derecede gerginler

 why is the sky not blue
Değerli Sevgililer,
Enerjilerin gelişine göre akışta kalmanız, önünüzdeki günlerde size çok yardımcı olacaktır.
Bilincinizin yüzeyine ne çıkarsa çıksın, Sevgi, Şefkat, Anlayış, Sabır ve Hoşgörü ile karşılanmalıdır.
Sevdiğiniz kişiler de, kendi “Yüksek Işıklarına” uyanış sürecindeler. Ve Dünya’yı, öncesine nazaran, daha net görmeye başladıkları için, sizin sabırlı ve sevecen desteğinize ihtiyaçları var.
Herkesin kendisine özgü olan içsel uyanış yöntemlerine tepki vermeden önce, birkaç kez derin nefes almanız gerekecek. Unutmayın! Gezegendeki her birey bu dönemde, bilinçlerinin ve dayanma güçlerinin sınırlarını zorlar derecede gerginler.
 
Gezegene dalga dalga gelen Kozmik Işığın yoğunluk artışında, görünürde bir azalma olmayacak. Herkesin, bu “özümseme ve uyum sağlama” sürecinden geçerek, insanlığın işleyiş sisteminde dengeyi bulması gerekiyor.
Bu mesajı okuyan sizler, bu işlemin büyük bir çoğunluğunu çoktan geride bıraktınız ve insanlığın geri kalanına göre, “yüksek bir görüşe” sahip olan biri konumdasınız. Çoğunuz, bu sürecin ilk başlarındaki “uyum zorluklarını” atlattınız ve bir yandan da, sonsuza kadar güçlenmiş bir şekilde ortaya çıktınız.
Artık yaşamınızı “müşfik” bir kalp ile sürdürüyorsunuz. Sizleri test eden zamanları ve yüksek bir görüşe sahip olmak ve bu görüşü sürdürmek için kargaşadan uzak durmanın nasıl zor olduğunu, gayet iyi hatırlıyorsunuz.
Sizden sonra gelen kişilerin, size göre daha kolay ve rahat bir süreç geçirmeleri, “İlahi niyetin” (Yaratan) tasarısıdır. Sizler, cesaret örneği göstererek çıtayı yükselttiniz. Bu sayede şimdi değişim/dönüşüm sancısı çeken kişiler, yol boyunca birçok rehberlik alarak, daha güvenli bir yolda yürüyorlar.
Sizlere yapılan “İlahi çağrıyı” (görevinizi yerine getirmeniz için) gayret ve titizlikle uyguladınız. Ve şimdi birçoğunuz, arayış içinde olanlara büyük destek ve yardım sağlayan ya da sağlayacak olan kişiler konumundasınız.
Artık kalbinizdeki Işık ve Sevgi, aynen Güneş Işığı benzeri ışıl ışıl parlıyor. Bizim yüksek görüş açımızla her birinizi, Gezegeninizdeki diğer kişilerden kolayca ayırt edebiliyor ve sizleri kolayca bulabiliyoruz.
Sizin “ruhsal imzanız” (kimliğiniz), Işığınız ve parlaklığınız sayesinde tanınıyor. “Eskinin” yoldan çekilip, “Yeniye” geçit vermesiyle, Evren de olması gerektiği gibi düzenleniyor. Ve sizler de bu dönemde, olmanız gereken en doğru yerde bulunduğunuzdan emin olabilirsiniz.
Bazen bir konu hakkındaki tutumunuzdan ödün vermek veya o konuya farklı bir açıdan bakmak, aydınlanmayı getirebilir. Hepiniz, yeni formlar yaratan Dönüşümün “Simyasal denklemini” keşfederek, yeni bir “Ruhsal bilince”, daha şeffaf ve daha fazla Işıkla dolu olan yeni bir bedene, yeniden doğuyorsunuz. Sizler, “Aydınlanmış ruhunuzun” somutlaşmış şekline dönüşüyorsunuz.
İçinizde, yaşamınızda ve Dünya’nızda meydana gelen değişiklikleri kabul ettikçe, tüm bu sürecin gerçekten ne kadar “özgürleştirici” olduğunun farkına varıyorsunuz.
“Eski”, “Yeni” ile yer değiştirdiği için, sizde daha güçlenmiş ve daha yenilenmiş olarak yeniden ortaya çıkacağınıza güvenerek, rahatlıkla “bilinmeyenin” içine dalıyorsunuz. Yeni Dünya’nızdaki yeni yerinizi, haz, coşku, tutku ve güven duygularıyla almaya hazırsınız.
Önünüzde uzanan yol, yeniliklerin oluşması için temizlendi. Işığınızı bir meşale gibi parlatmaya devam edin. Böylece diğerlerinin “yuvaya” dönüş yollarını aydınlatmış olacaksınız.
Bedeninizin içine yerleşen, gerçek Işık ve ruhunuzun güzelliğinden oluşan “Aydınlık Varlık” için şükredin.
Sevgi, bolluk, refah, yaratıcılık, enerji ve mucizelere layık olduğunuzu fark ederek, mutlu olun.
Sizler, ruhsal hediyelerle bezendiniz. Ve bu hediyeleri yaşamınızda nasıl somutlaştıracağınızı ve çevrenizle nasıl paylaşacağınızı öğrendiniz.
Tüm deneyimlerinizi ve başarılarınızı kabul ve takdir edin. Farkındalığın yüksek bir seviyesine çıkmanızda, bu deneyimlerin yardımcı olduklarını bilin. Hem de yaşantınızda sınırsız olanaklarla dolu olan bir farkındalığa… Her Anını, kutlayın!
Bir sonraki haftaya kadar…
BEN Hilarion
Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.
Mor Alev Dostu tarafından çevrilmiştir. İngilizce telif hakkı Marlene Swetlishoff’a aittir. Mor Alev Dostu, Marlene ve Hilarion’a sonsuz teşekkürler.http://www.therainbowscribe.com
Telif Hakkı© 2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2014  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included.http://moralev.com/


0 comments:

Yorum Gönder