2 Ekim 2014 Perşembe

Hilarion: Şu anda dengeleyici etkiniz çok önemli

frequencyDeğerli Sevgililer,
Dünya’nın bir üst Boyuta yükselişi, sadece enerji akışıyla uyumlu olan kişiler haricinde, insanların büyük bir kısmı tarafından bilinmiyor.
Işığı kavrayan ve Yeryüzüne demirleyen kişiler, sizler gibi aydınlanmış kişilerdir. Çoğunuz, olayların gelişmesinde oynadığınız rolün ne derece önemli olduğunu bilmiyorsunuz. Ama biz, bu dönemde her birinize büyük ihtiyaç duyulduğunu bilmenizi istiyoruz.
 
Işığınıza sahip çıkmanız, barış ve huzur, neşe ve mutluluk alanında kalmanız, çok önemlidir. Bu şekilde, halkın korku ve endişe içinde yaşamaya devam etmesini amaçlayan girişimlere karşı koymuş olacaksınız. Ve bu dengeleyici etki, şu anda çok gereklidir.
Birçoğunuz, yaratıcılık yeteneğiniz ortaya çıktığından dolayı, sıkı bir hazırlık içerisindesiniz. Birçok harika fikir ve projelerle ilgili ilhamlar alıyorsunuz. Bazılarınız, bilincine (aklına) gelen fikir bolluğundan dolayı, şaşkına dönmüş durumda. Ve hangi fikrin arkasından gideceğini bilmiyor.
Şayet aklınıza gelen fikirleri not ederseniz, hangisinin gerçekleşmeye hazır olduğunu, hangisine daha sonra tekrar bakacağınızı, içgüdüsel olarak bilirsiniz.
Yeryüzünün atmosferine “inen” bilgiler, çoğu kez birçok birey tarafından alınır. Böylece, “birçok kişinin aklına aynı fikrin gelmesi” gibi bir konu ortaya çıkar. Ancak her birey eşsiz olduğu için, bu fikirden türetecekleri de, asla aynı olmayacaktır.
Bu dönem aynı zamanda, kalbinizin rehberliğine kulak vererek derin bir düşünce içine girme zamanıdır. Yaşamınızdan çıkacak olan şeylere, ya da sizi desteklediği ve ayakta tuttuğu için gerçekten minnettar olduğunuz ve kalması gereken şeylere, karar vermelisiniz.
Sizin için artık bir anlamı olmayan şeyleri salıverin. Böylece günlük yaşantınızı sadeleştirin ve yeni enerjilerin içeri akması için, yer açın. Daha “az” olanla yetinin ve kendinizi, bu şekilde yaşamaya zorlayın. Artık kullanmadığınız eşyaları, ihtiyacı olan kişilere verin.
Bunları gerçekleştirmek size taze bir nefes sağlayacaktır ve geriye sadece, harika ve özgür dünyanız kalacaktır. Böylece, keyifli bir yaşam alanı, daha az stres, daha organize ve daha üretken bir “varoluş” biçimi gibi, ödüller kazanmış olacaksınız.
Yaşamınızın her alanına bir bakın ve tüm yükümlülüklerinizi bir kâğıda yazın. Sonra hepsini tek tek gözden geçirin ve; Gerçekten size mutluluk ve değer katıp katmadığına, harcadığınız zamana değip değmediğine karar verin.
“Hayır” demeyi ve teklifleri geri çevirmeyi, öğrenin. Çünkü size mutluluk ya da değer katmayan şeyleri elediğinizde, sevdiğiniz şeyler için çok daha fazla zamanınız kalacaktır.
Yaşamınızda en önemli olan şeyin ve şu anda odaklanmanız gereken, en önemli şeyin ne olduğunu belirleyin. Üzerinde fazla durmadığınız, farklı yaşam alanlarınızı araştırın. Bu şekilde belki, daha önce fark etmediğiniz bazı şeyler aklınıza gelebilir.
Her seferinde, sadece bir göreve odaklanın. Bu görevi halledinceye kadar, diğer her şeyi ortadan kaldırın. Sonra, diğer göreve odaklanın. Yaşamı ve onun gereksinimlerini, kendi temponuza göre ayarlayın. Ne kadar “az” bir şey yaparsanız, kafanız da o kadar “az” bir şeyle dolu olur. Görevlerinizi ve fikirlerinizi yazmanız, yapmanız veya hatırlamanız gereken şeylerle kafanızın dolu olmasını engeller.
Şartlar sizi kontrol altında tutuyor. Siz kendinizi kontrol altında tutuyorsunuz. Sizin kontrolünüzde olan veya olmayan şeyleri öğrenin. Şayet herhangi bir şey sizin kontrolünüzde değilse, bu gerçeği kabul edin ve değiştirebileceğiniz şeyleri, kontrolünüz altına almaya odaklanın.
Aynı anda iki farklı şeyi düşünemezsiniz. Neyi yanınıza almak istediğinize ve neyi ardınızda bırakmayı seçeceğinize, bilinçli ve azimli olarak karar verin.
Düşüncelerinizin her anında, sadece tek bir şey düşünebilirsiniz. İki ya da on şey değil! Sadece “derli toplu” bir zihin ile özgürlüğe ve huzura, her gün biraz daha fazla yaklaşırsınız. Zihninizde sadece olumluluk, neşe, huzur, iyimserlik ve mutluluk için yer açın.
Bu bir süreçtir, bir uyumlanmadır ve bunu yapmak biraz zaman alır. Ama işe yarar. Ve bunun ödülü de; Huzurlu ve sakin bir zihin, olumlu düşüncelerle dolu olan dingin bir varlık hali ve barış, neşe ve sevgi dolu bir kalptir.
Bir dahaki haftaya kadar…
BEN Hilarion
Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.
Mor Alev Dostu tarafından çevrilmiştir. İngilizce telif hakkı Marlene Swetlishoff’a aittir. Mor Alev Dostu, Marlene ve Hilarion’a sonsuz teşekkürler.http://www.therainbowscribe.com
Telif Hakkı© 2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2014  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included.http://moralev.com/

0 comments:

Yorum Gönder