1 Ekim 2014 Çarşamba

Bu dönem, yaşam amacını sorgulamak için en ideal zaman dilimidir- Mike Quinsey aracılığıyla SaLuSa

 Prime Directive Art Print by Josh Ln
Sevgili Okuyucularım, bugün SaLuSa’nın mesajına Kaptan Kirk ve Mr Spock resmi eşlik ediyor. Geçen sefer size şöyle demiştim:”İnsanların onun mesajlarını kalp gözüyle değil de sanki Uzay Yolu dizisinden Kaptan Kirk’in mesajlarını okur gibi algıladığını ve bu çok yüksek boyutlardan gelen mesajların belki de tam olarak anlaşılamadığını düşünüyordum.” Aslında, SaLuSa’nın bir Uzay Yolu dizisi hayranı olduğunu biliyor muydunuz? İlk duyduğumda bu bilgi beni bayağı güldürmüştü.
Mesajın kendisi ise (şimdi yeniden okurken anlıyorum ki), bugün yayınladığım günün melek kartına tam olarak uyum sağlıyor.
Bu mesaj sevgili Mor Alev Dostu tarafından çevrilmiştir. Mor Alev Dostu, Mike ve SaLuSa’ya çok teşekkürler. (http://www.treeofthegoldenlight.com)
 
Dünya üzerinde şu anda, iki ayrı Ruh grubu bulunuyor. Bilinçlerini, varlıklarının gerçekliğine açan ruhlar bir grubu, alt titreşimlerde takılı kalmış ve kendi konumunu anlamak için çok az veya hiç bir girişimde bulunmayan ruhlar ise, ikinci grubu temsil ediyor. İkinci gruba dâhil olan ruhlar, kendi gerçekliklerine uyanmaya başlayıncaya kadar, sadece gözleriyle gördükleri somut şeylere inanmaya devam edecekler. Biz yine de bu ruhları, hiçbir şekilde yargılamıyoruz ve EGO’ları tarafından kontrol edilmelerini, hoş görüyoruz. Çünkü “Yaşamın amacını sorgulamayı başlatan” bir bilinç durumuna geçmek, sadece bir deneyim meselesidir. (Yaşam amacı genelde, önemli bir deneyim yaşadıktan sonra sorgulanmaya başlar.) Herkes, (kendi) zamanı geldiğinde gerçeği görecektir. Ve Yeryüzündeki bu dönem, yaşam amacını sorgulamak için en ideal zaman dilimidir. Herhangi bir inancı olmayan ruhlar için bu dönemi anlamak, oldukça zordur. Zira onlar, “madem Yaratan bu kadar Sevgi dolu, o zaman Dünya’da meydana gelen vahşet ve acımasızlığa neden müsaade ediyor?” diye sorguluyorlardır.
Birçok ruh, Yaratan’ın “Herkesi seven bir Tanrı” olarak evlatlarına, özgürlüklerini istedikleri gibi yaşamaları için müsaade ettiğini, anlıyor. Ancak ortaya çıkan sonuçlardan kendilerinin sorumlu olduklarını, çoğunlukla anlayamıyorlar. Sizin bir deyiminiz var; “Ne katarsan aşına, o gelir kaşığına!” İşte bu deyim, kendi geleceğinizi nasıl oluşturduğunuzu özetliyor. Özgür iradeye sahip olmak, harika bir şeydir. Ama başka bir ruhun özgür iradesine müdahale etmeden, onu nasıl kullanacağınızı da, öğrenmeniz gerekiyor. Kişiler, “Herkes Bir’dir ve Bütünün birer parçasıdır” kavramını ve dolayısıyla başkalarına yaptıkları şeyleri, aslında kendilerine yaptıklarını anlamakta güçlük çekiyorlar. Bazı kişiler, sürekli bir numara olma çabasındalar. Hâlbuki birçok yaşamları boyunca, çok farklı konumları deneyimleyeceklerinin ve her bir yaşamın, onları evrimleşmelerinde ileriye taşıyacak olan deneyimleri sunmak için düşünüldüğünün, farkında değiller. Hiçbir ruh, birbirinden farklı değildir. Ne daha eksik, ne daha fazla. Sadece bazıları, biraz daha yüksek bir bilinç düzeyine ulaşmış olabilirler, o kadar.
Evrimleşmenizin hangi aşamasında olursanız olun, ilerlemeniz için yardım edileceğinizden ve bu hususta, Dünya’daki hiç kimsenin yalnız bırakılmadığından, emin olun. Aslında o kadar çok yardımcınız var ki, yaşam planınızı gerçekleştirme konusunda asla başarısız olamazsınız. Çünkü bu yardımcılarınız, ihtiyacınız olan deneyimleri size sağlayacaklardır. Yaşamınızdan şikâyet etmek yerine, en iyi şekilde ilerleme kaydetmek için elinizden geleni yapmanız, çok daha iyidir. Bazılarınız aslında kendilerine hiç de yardım edilmediğine inanıyor. Bunun nedeni, hem yaşam planınızın hem de iyinin yanında sizin “kötü” dediğiniz şeyleri de deneyimlemeyi kabul ettiğinizin, farkında olmayışınızdandır. Yaşadığınız her deneyimin, bir değeri vardır. Yaşam planınızla alakasızmış gibi göründüklerinden dolayı, siz anlamazsanız da, tüm deneyimleriniz size gelişme fırsatı sunarlar. Bazı ruhların, (enkarne olmadan önce) şu an sürdürdükleri yaşam şeklini seçtiklerine, bir türlü inanmadıklarını biliyoruz. Ancak yaşamınız, bugün de mevcut olan özgür iradenizle kabul ettiğiniz doğrultuda, dikkatlice planlanmıştır.
Çoğunuzun artık, ileri düzeyde bir anlayışa sahip olduğunuzu biliyoruz. Bu tür kişilerin Yeryüzünde var olma amacı, gerçeği anlamaları konusunda başkalarına yardımcı olmaktır. Hatta bazılarınız, özellikle bu amaç için bedenlendiniz. Böyle bir görev, “fedakâr bir ruh” olmayı gerektirir ve bundan dolayı da kişinin belirli ölçüde kendisini bu amaca “adaması” anlamına gelmektedir. Başkalarına yardım etmeyi arzu eden her ruh, ihtiyaç duyulduğunda bu göreve çağırılacaktır. Biz her birinizi, Sevgi ve mutlulukla eşit şekilde gözetiyoruz. Yaşam belki zor ve karmaşıkmış gibi görülebilir ve birçoğunuz için, belki de gerçekten öyledir. Ancak size azami yarar sağlaması için, çok dikkatli olarak planlanmıştır. Bazıları, karşılaştıkları olumsuz olayları nasıl kabul etmiş olabileceklerini ve bunu neden yapmak zorunda kaldıklarını, anlamayacaktır. İşin gerçeği şudur, Sevgililer;Evrimleşmeniz için gerekli olan deneyim ihtiyaçlarınızın en iyi şekilde karşılandığı cepheye yönlendirildiniz. Çünkü yüksek Boyutlarda bunların hepsi (hangi deneyimlerin gerektiği) çok daha net görünür ve hayatınızı gözeten oradaki her ruha, güvenirsiniz.
Bazı ruhlar bize, “gelecekle ilgili olarak nasıl bu kadar olumlu konuşabiliyorsunuz?” diye sordular. Çünkü bizim bulunduğumuz Boyut düzeyinde, sadece “büyük resmi” görmekle kalmıyoruz, aynı zamanda eski bir döngünün her an “sona erdirilebilir” olduğunun farkındayız. Dolayısıyla olumsuz gördüğünüz olayların, her an son bulması mümkündür. Ancak bunun kararı, sizin evrimleşmenizi denetleyen ruhlara bağlıdır. Bunları size anlatmamızın sebebi, evrimleşmenizle ilgili olan herhangi bir şeyin, asla imkânsız olmadığını anlamanız içindir. Aslında olaylar, sizin hayal edebileceğinizden çok daha hızlı gelişiyor. Ancak alt titreşimlerde bulunduğunuzdan dolayı, bildiğinizden tamamen farklı bir senaryoyu, kolayca tasavvur edemiyorsunuz.
Bu senaryo ile ilgili olarak hayal edebileceğiniz her şey, muhtemelen sizin “yeni” veya “orijinal bir fikir” diye tabir ettiklerinizin haricinde bir şey olmayacaktır. Ya da “Yeni Çağ’da” ortaya çıkacak olan teknolojiyi, eskisiyle bağdaştırarak bir yorum yapabileceksiniz. Örneğin sizin “uçan daire” diye adlandırdığınız Gezegensel araçlar, Uzayın derinliklerine gitmek için tasarlanmadılar ve Güneş Sisteminizdeki diğer Gezegenlere göre, yeni bir şey de değiller. Onlarla ilgili bilginiz ve anlayışınız arttıkça, sizin de Gezegenler arası araçlarınız olacak ve bunları gayet “elverişli” bulacaksınız. Olaylar hızla gelişiyor. Böylece “o yaşa geldiğinizde” ihtiyacınız olan her şey sizin için elde edilebilir olacaktır. Sizler doğanız gereği, kozmik varlıklarsınız ve artık çok çabuk gelişiyorsunuz. Öyle ki, “tam bir bilinç” durumuna eriştiğinizde tüm Evren, onu keşfetmeniz için sizin önünüze serilecektir.
Sizler aslında Dünya’da, basit bir hayat yaşıyorsunuz. Ama ileride karşılaşacağınız değişiklikler için bu yaşam tarzı, ideal bir hazırlıktır. Evrimleşme bireysel bir olaydır. Bundan dolayı da Evrene “salıverilmek” için, yeterince evrimleşmeye bakın. Kendi titreşimlerinizden daha yüksek olan seviyelere ulaşamayacağınızı, artık biliyorsunuz. Böylece, gelen enerjisel imkânlardan faydalanarak alt titreşimleri ardınızda bırakmanız, sizin avantajınızadır. Hepiniz, birer “Işık Varlığı” haline dönüşebilme potansiyeline sahipsiniz ve olmaya da çabalamalısınız. Biz sizin, bunu nasıl yapacağınızı bilmek istediğinizi, biliyoruz. Size yardımcı olmak için daima yanınızda olacağımıza ve en doğru şekilde kullanmanız için ihtiyacınız olan her şeyi size sağlayacağımıza göre, kaygı duymanıza gerek yoktur.
Ben, Sirius Takımyıldızı’ndan SaLuSa’yım ve her zamanki gibi, bilincinizi geleceğe açmanızı rica ediyorum. Hepimizin, Bir’in (Bütünün, Yaratan’ın) bir parçası olduğumuzu ve sizleri birer kız kardeş, erkek kardeş gibi gördüğümüzü, şimdiye kadar idrak etmişsinizdir. Hedefinize ulaşmanıza yardım etmenin dışında hiçbir şey, bizi bu kadar mutlu edemez. Ve aramızda nasıl bir ilişki olduğunu anlamanıza yetecek kadar uzun bir süre, sizinle birlikte olduğumuza inanıyoruz.  Her zamanki gibi sizlerden Sevgi ve Işıkla ayrılıyorum.
Teşekkürler SaLuSa
Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen“Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.
Telif Hakkı©2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included.http://moralev.com/

0 comments:

Yorum Gönder