28 Eylül 2012 Cuma

Hawai Deniz Yolculuğu

 
‘ Yaratılış Zamanlamasının Açıklığa Kavuşması’

Pazar- Ağustos 12, 2012
Selamlar sevgililer, ben manyetik hizmetten Kryon.


Partnerimin bunun gibi bir kanalık içerisindeyken herhangi bir kaygı hissetmesi için hiçbir sebep olmaması gerekiyor, yüzlerce kez oturduğu bu sandelyede ve portaldan yüksek benliği berrak bir şekilde gelirken, bir mesaj çok aşina olduğu bir elçiden ve yine de kaygı var ve herzaman da vardır Lemurya dağının gölgesinde olduğu sürece. Aslında bu onun farkına vardığı bir enerjidir ama o farkında değildir. Ondan gizlenen şeyler bir akıştır ve dolayısıyla şu anda oturduğunuz yerin enerjisi vermeyi istediğim bilgi için yeterince kemale ermiştir ve o yorgundur ve bunun tek nedeni yuvada olmasıdır.



 Dinleyici için nerede oturuyor olduğumuzu söyleyeceğim ki sizinle aynı zaman diliminde olmayan dinleyici anlasın ve bilsin. Herşeyden önce suyun üzerindeyiz fakat içinde bulunduğunuz bu hususi durumda hareket etmiyorsunuz. Şu ana kadar verilmiş olan geçmiş kanallarda bu partnerim için daha kolaydı çünkü siz hareket ediyordunuz. Bu demek oluyor ki hiçbir suretle topraklama unsuru yoktu ama burada ve şu anda var, su üzerinde olmanıza rağmen ve demir atmış olmanıza rağmen bu bir ikilem, diyebilbilirsiniz ki topraklanmış mısınız yoksa topraklanmamış mısınız. Bu öyle bir kombinasyondur ki eşsiz bir enerji yayar. Su yansıtıcıdır ve dolayısıyla enerji de hakikaten ona benzer , geçmişin yansıtanı, tarihin yansıtanı, sizin ve sizin burada oynamış olma olasılığınız olan rolünüzün yansıtanıdır. Asıl itibarıyla Lemurya dağının gölgesinde oturuyorsunuz. 

Sizi geriye götürebilsem burada liman olmayacaktı. Daha önce de söylediğimiz gibi bu dağın tepeleri şu an da olduklarından çok çok daha yüksekti. Sıcak noktada meydana gelen jeolojik anomali nedeniyle yerkabuğu içerisindeki kabarıklık bu dağı yukarıya doğru itti büttün su boyunca değilse de Hawai adaları diye adlandıracağınız dağların doruklarını herzaman kar ve buzla kaplayacak ve buzulların oluşmasına yetecek kadar yükseklere. Hal böyleyken bu tepeler kutsal görevin yapıldığı yerlerdi. Ve bu tropikal kuşağın cennetine tamamen farklı bir his verir çünkü geçmişte hava soğuktu. Şimdi partnerim kendisiyle ilgili bilmediği bir bilgiyi veriyor ve belkide endişeli oluşunun nedeni budur. Partnerim söze göre 400 insan ömrü olan hayatı boyunca o bölgeleri seçmiş olduğu zamandan bu güne soğuğu sevmez ve kendisini tekrardan dondurucu kışları yaşadığı o duruma asla çekmeyecektir. Ve o rehberler vasıtasıyla gösterilmiş olan nerede bulunduğunu ve ne yaptığını bildiren hayatlarını biliyor, hatta bir sonraki hayatında nereye gideceğini bile fakat hiçbirinde kış yok, burada olanlardan dolayı. Partnerim, sandalyede oturan, beşer olan şu anda bakıyor olduğunuz Lemuryalı ve kendisi de öyle olduğunu biliyor, bir haberciydi ve Lemurya’da habercinin görevi bu tepelerin soğuk olmayan bölgelerinden soğuk olan bölgelerine iletişim kurmak ihtiyacında olanlara mesaj taşımak için bir yukarı bir aşağı koşmaktı çünkü başka bir yöntem yoktu. Ve dolayısıyla sürekli olarak üşüyordu. 

Tamamıyla bu sebepten ötürü bu adada hiç ayak basmadığı yerler var. Ve tamamıyla bu sebepten ötürü iz sürmeyecektir. Bu patikalar bir anıyı gereğinden fazlasıyla ortaya koyuyor ki bu onun rahatsız olmasının nedenidir ve bu akaşı vasıtasıyla Lemuryan olduğu zamandan bu güne kadar taşınıyor ve bu size değil, ona kişisel olarak birşeyi açıklıyor. Bu enerji içerisinde bu devreler dünya hakkında, Lemurya hakkında, olayların nasıl vuku bulduğu hakkındaki vaziyetleri ifşa etmek istediğim devrelerdir ve geçip giden her biriniz sizin için daha kısa ve öz olanın verilmesine olanak sağlayarak iletişimi netleştiriyorsunuz ve böylece bu gezegende ve bu dönerge içerisinde gerçekleşmiş olan planla ilgili daha iyi bir anlayış kazanıyorsunuz. Esasında o zaman bitmiş olan ve gezegenin diğer yerlerinden farklı olan tam bu yerde birşeyleri başlatmış olan bir plan. Plan gezegensel kapsamlı olmuş olabilir fakat burada ayrı tutuldu ve belli bir hızda büyüdü ve asıl itibarıyla başka hiçbir yerde vuku bulamayacak bir medeniyet yarattı. 

Bu dağın diğer yerlerden kopmuş olma özelliğinden dolayı buradaki beşeriyet bundan kurtulamadı. Ve dolayısıyla söze göre binlerce yıl bu diğerlerinden farklı dağın sudan dışarıya itilip yükseltilmesi ve kabal yaratılışının ruh tohumlarının yaratılmasına yardımcı olan medeniyetin bu dağ üzerinde yaşama süreci söze göre binlerce yılda vuku bulmuştur. Uyanmakta olan birçok Lemuryalı var. bu dağ üzerinde yer almış olan bu gezegen üzerindeki bütün ruhlar , bugün sandalyelerinde oturuyor olanların tümü onlaradandır, tümü,tümü ve bunu hissedersiniz, bir seviyeye kadar bunu hissedersiniz. Gezegenin bu gizli düzeni içerisinde Gaia’nın şuuru da dahil sizden sizinle ilgili oluşu zaruret olan birşeyler gizleniyor. Şimdi, az önce partnerime ne yapacağımızı gösterdim ve şimdi o daha da kaygılı. Ve biz ne zaman tarih ve tarihler ve daha önceden görmemiş olduğu kavramlar içerisine girsek o tedirgindir. Doğru,kesin ve hakiki olmak istiyor, böyle olunca ben ona derim ki sadece berraklığını koru. Kelimeler mükemmel bir şekilde dökülecek, mantıklı bir şekilde dökülecek bu çok boyutlu bir varlık olan Kryon’un sentezinin birbirine karışarak birleşen bir enerji içerisinde üç boyutlu yapıda bir konuşma olacağının sözüdür ve her zaman da öyle olmuştur ve bu bir yetenektir. Ve böylece size tekrardan gezegenin Pleiadians diye adlandıracaklarınız tarafından tohumlandığı zaman dilimini vermek isterim. 

Geçmişte hep kafa karıştrıcı olmuştu fakat şimdi ben size sadece daha önceki kanallardaki bir muammayı açığa çıkaran bir zaman dilimi vermekle kalmayıp size daha önce hiç söz etmediğimiz ve gezegendeki bazı şeyleri açıklayacak bir olguyu vereceğim. Daha önce hiç sorulmamış bir soru. Özel tezlerimden birtanesi, hiç kimsenin düşünmediği birşeyi öne sürmek. Kısa bir süre önce dedik ki dünya gezegeninin aydınlanma ile tohumlandığı zaman dilimi yaklaşık olarak 200000 yıl kadar önceydi. Fakat bir kaç yıl önce Lemurya sadece 50000 yaşında olduğunu ve Pleiadianların da burda olduğunu söyledik. Bununla birlikte biz size 100000 yıl kadar önce esasında daha çok 90000 yıl gibi bir süre önce neler olduğuyla ilgili bilgi verdik. Bunlar birbiriyle çelişkili görününür eğer siz bu tariflerin aynı özelliklere sahip olduğu hissindeyseniz ama değiller. Bu yüzden yavaş bir şekilde başlıyoruz ve şöyle yapıyoruz. Pleaidianlar ilk kez geldiklerinde insanlık gezegendeki diğer evrimler gibi bir gruptu. İnsan diye adlandırılan memelilerin 26 çeşide kadar birçok varyasyonu vardı . 

Bu biz gelmeden önce 17’e düşürüldü. İşte bulmaca buydu. 200000 yıl kadar önce gezegenin farklı olan DNA ile tohumlanmasından dolayı olaylar değişti çünkü tek bir insan türüyle sonuçlanmak zorundaydınız, bugün var olan tür. Bu türün diğer memeliler gibi çeşitleri yoktur. Dolayısıyla siz evrimsel yönden etrafınızda gördğünüz herşeyden farklı olarak eşsizsiniz. Böylece bu 23 kromozonlu insanın yaratılışıydı. Etrafınızda gördüğünüz herşeyde 24 ken sizde 23 tane var. Böylelikle DNA’ inizin parçalarının füzyonu gelip size kendi DNA’lerinin parçalarını veren Pleaidianların bir elementiydi. Bu süreç içerisinde herşey eş zamanlı olarak meydana geldi. Bir çiftçi tarlasına bakıp mısır yetiştirmeye karar verdiğinde o tarlasını mısırı yeme özeliği taşıyacak olanlardan farklı bir şekilde inceler. Mısırların her biri mısır ne zaman var oldu diyecektir. Ve daha sonra mısırların her ikisine de mısır sapları yükseldiğine ve daha sonra kesilip, toplanıp pişirilip onlara verildiğinde var odukları söylenecektir ve bu mısırın menşeidir fakat çiftçi bu duruma farklı bakar. O işlenmemiş, sıkıştırılmış toprağa bakar topak canlandırılmalı, sürülmeli, gübrelenmelidir ve birkaç kez altı üstüne getirilip oturmuş bir toprak elde edince belki de onu ekecektir ve daha sonra ortaya çıkan fideleri alıp tekrardan toprağa nakledecektir. Hikayeyi biliyorsunuz. 

Dolayısıyla çiftçi mısırın ne zaman başladığıyla ilgili tamamıyla farklı bir fikre sahip olacaktır. Ve orda iki mesajınız var değil mi? Mısır ne zaman başladı? Size birisi bir tarih, diğeri başka bir tarih verecektir ve siz hangisinin hangisi olduğu anlaşılır değil diyeceksiniz. Bu kimin sorduğuna bağlıdır mısırı tüketen mi yoksa yetiştiren mi ve bir üçüncüsü var ya mısırı yaratan? Bunu neden bu kadar farklı olduklarına bir örnek olarak veriyorum ve bu yüzden size hepsinden bahsedeceğim ve ne olduğunu anlatacağım ve kısa ve öz olacağım ve uzatmayacağım. 200000 yıl öncesi, dünya gezegeninin tohumlanma fikrinin verildiği o noktada söze göre başladığı zamandı ve mecazi olarak tarlalar sürülmeye başlandı. Bir mesele vardı ve biz bunu insan soyunun Gaia ‘la nasıl çlıştığı olarak niteleyeceğiz. Bu Gaia’nın ızgarasının yartılışıyla eş zamanda gerçekleşen birşeydir. Şu anda size başka kimsenin düşünmediği bir bilgiyi verececeğiz. Gezegenin ızgaralarından söz ederken size anlatığımız herşeyin herzaman gezegende var olduğuna dair bir varsayımda bulunuyorsunuz. 

Gezegen çok yaşlı olduğu için diyeceksiniz ki ızgaralar zaten ordaydılar ve ben size sadece bir tanesinin herzaman orda olduğunu söylemek için burdayım ve o manyetik ızgaradır fakat o boştu bu demektir ki sadece merkezin hareketiyle yaratılan şeye sahipti. Bugün gezegenin ızgaralarıyla ilgili konuşurken size insanlığın manyetik üzerinde oluşuturulmamış şuurundan söz ediyoruz, kristallerden söz ediyoruz, insan şevkatine reaksiyon gösteren bir şuur olan Gaia şuurunun ızgarasından bahsediyoruz. Şimdi, bulmaca işte burda. Eğer tanrısal insan şuurunuz yoksa pekala ya ızgara? Ve dolayısıyla Pleaidianların yaptığı sadece insanlığın tanrısal DNA’liye dönüşümünün tohumlarını başlatmak değildi onlar şuurlu ızgarayı da getirdiler. Yapmak zorundaydılar çünkü öyle olunca ızgaralar var olmayan şuura reaksiyon göstermezler. Sözünü ettiğimiz şuur tanrıdan bir parça taşıyan ve 23 kromozonlu DNA’i olan sezgili bir insandır. Öyleyse destekleyelim ve tekrardan söyleyelim ve daha basit olsun partnerim.Tekrar tekrar söz ettiğimiz bu gezgen üzerindeki ızgara çalışması insanlığın tohumlanmasıyla başladı. 

Yapmak zorundaydılar. Özellikle insan şuuruna , daha sonra şevkatine,daha sonra ışığına reaksiyon gösteren kristal ızgara hakkında aktarmakta olduğmuz bütün öğretilerin burada olmalarının hiçbir amacı olmazdı. Ve bu Plaedianların 200000 yıl önce yaptıkları şeylerden bir tanesidir. Bu sizin şu anda anlama yeteneğinizin ötesinde olduğu için şuur farkındalığına sahip olmadığınız kuantumsal yöntemlerle yapılmıştır. Fakat sonuç Gaiaydı. Bu yüzden diyebilirsiniz ki Gaia da kuantumsal olarak 7 kız kardeşlerden yaratıldı. Şimdi, O zamandan önce var olan Gaia yine Gaia idi fakat şimdi olduğu gibi değildi. Toprak yaratan bir Gaia dı. Yeryüzünde hayat yaratan bir Gaia dı fakat insan şuuruna karşılık veren bir Gaia değildi. Bu çok farklı birşeydir. Böylelikle Pleadianlar geldiğinde Gaia genişledi. Zeminin hazır olması için ve 16 insan türünün ayrılması için bu durumun yerleşmesi 110000 yıl aldı. Böylece sadece bir tane kaldı. Yaklaşık 90000 yıl önce vuku bulduğu zaman sizin insanların kim oldukları hususunda işbirliği yapacağınız zamandır. Ya tüm o diğerlerine ne oldu ve nasıl ayrıldılar?Şimdi size bugün bile var olan bir şeyi aktaracağım. Bu partnerim bunu daha önce hiç bu şekilde duymadığı için zor. Bu bazılarınız için bütünü oluşturmayabilir ama Lemurya dağının gölgesinde oturuyoruz. 

Yansıtıcı bir yüzeydeyiz. Bir nevi zeminden bağını koparmış olan su üzerinde duruyorsunuz ama yine de şuurunuz vasıtasıyla çok bağlısınız dolayısıyla bu daha önce hiç bu şekide ileri sürülmemiş olan bilgidir. Yavaş git partnerim. Türlerin varyeteleri gezegende yarattıkları enerjiye ihtiyaç duyulmasına bağlı olarak gelir ve giderler. Ve bundan dolayı türleri yaratmak ve elimine etmek Gaia’nın görevlerinden biridir. Gaia’nın amacı için her ne özellikte olursa olsun gelişimi için,, onlara artık ihtiyaç duyulmadığı zaman varoluşları son bulur ve türleri tükenir. Yeni hayat gerekirse, yeni hayat conseptleri gerekirse Gaia yardıma hazırdır ve onlar yaratıcıdır. Türlerin esasen yaratılışı çevrecilerin henüz görmediği birşeydir,bu nasıl işlediğinin mekaniği demektir ve bu onları şaşırtacaktır.Fakat siz varlıklarını sürdürmeyen ve türleri tükenmiş olanlardan bazılarını zaten gördünüz. Şimdi, insanlar geliyor ve bunu görüyor hepsini kurtarmak istiyorlar. Bu onların lineer zihinlerinde hepsinin kalması ve varlıklarını sürdürmesi ve burada olma hakkına sahip oldukları gerektiğini düşündükleri içindir. Fakat Gaia onları elimine etme ve yenilerini getirme özelliğine sahiptir. Az önce size türlerin gelip gitme nedenlerinin mekaniğini ve gelip giden türlerin varyetesini verdim. Pleadianlar gezegenin ızgaralarını değiştirmeye başladığında, Gaia gelecek olanın vaziyetini gördü, dünyanın etrafındaki türlerin varyetesini. Yavaşca soyları tükenen bir çok türü temsil etti. 

Onları tüketen tahribatlar yoktu,vebalar yoktu, volkanlar ve tsunamiler yoktu.Yıpranma, uygunluk ve 110000 yıl, ortadan kayboldular ve böylece 110000 yıl önce yaptığınız bir tür kaldı ve bu bilimdir. Üzerinde çalıştığını herşeyin gizleri ortaya çıkacak. Ruhu ölçmeye başlalabileciğiniz bu gezegendeki hayat modelinin ezoterik motorunu da çalıştırır. Bugün yapıyor olduğunuz iş tarihin izini sürmektir. Bu sistemin yaratıcısının sezgisinin ne olduğunu anlayın. Kısa ve öz olarak bakabildiğiniz zaman şimdi bu, oturduğunuz yere nasıl ilişkilendirilir?. Şu anda 90000 yıl öncesindeyiz ve siz 23 kromozonlu insanın başlangıcını göz önüne alıyorsunuz. Bir medeniyeti hatta şehri biraraya getirecek sezgili insan evresine geçirilmesi 50000 yıl daha aldı. Deneme yanılma yöntemiyle nesiller geçer. Nitelikli bir yemeği bişirmek çok uzun zaman alır. Eskiden bugünkü kadar hızlı ilerlemiyordunuz. Bu birşeylerin nasıl işlediğini çözüp anlamaya çalışmanın en başıydı.Fakat bu bilgeliğin yoluydu ve Pleadianların 23 kromozonlu insana yerlştirdiği şeyler her bir nesil gittikçe daha bilge olmaya başladı ta ki DNA ‘in sizin bugün gördüklerinize olanak sağlayacak bir liyakat noktasına ulaşıncaya kadar, belki de biraz daha fazlası ta ki insanın tanrısallığı farkedilip görülünceye kadar,ve bu Lemuryanın başlangıcıydı. 

Şimdi, 50000 yılındayız. Canlanma Mabetinin oluşturulması ve bir parçası olduğunuz bütün ruhlara haiz olunması bir 20000 yıl daha aldı. Şimdi 30000 deyiz ve bu tam olarak şu anda sözettiğimiz Lemurya’nın zaman dilimi. Hikayanin geriye kalanını anlatmıştık . Kabarcık, bu yerkabuğuydu, aşağı doğru inmeye başladığında dağ çökmeye başladı. Fakat az önce ele aldığımızda o zaman içerisinde bu dağda sadece büyüyen ve tüm ruhların hiç tekrar etmeden hiç yeniden enkarne olmadan geçip giden ruhların olduğu binlerce yıl statik bir Lemurya vardı ki böylelikle siz bütün ruh tecrübesine sahip olabilecektiniz ve bunlar gezegenin başka hiçbir yerine asla ekilmemiş tam anlamıyla buraya ekilmiş olan tohumlardı. Tekrar söylemek istiyorum partnerim ve daha iyisini ypmanı istiyorum. Bir ada olduğundan dolayı ve binlerce yıl ada olarak varlığını sürdürebildiğinden dolayı Lemurya bir otoklav gibiydi ve asla değişmedi burada öğrenilenlenler gezegenin diğer yerlerinde öğrenilenlerden belirgin bir şekilde farklıydı çünkü ordaki insanlar istedikleri her ne olursa olsun gidip yapabilirleydi. Bütün yapmaları gereken seçmek ve gitmekti ve burada bunu ypamazdılar. 

Ve böylece bu insanlığın akaşının bütün ruhları eğitmeyi seçtiği yer oldu ve siz burayabir zaman içerisinde gelecek ve daha sonra geri gidip bekleyecek ve enkarne olacaksanız bu gezegende başka bir yer olacaktı. Böylelikle bu dağlarda 20000 yıl içerisnde enkarne olacak çok fazla ruh vardı ki bu şu anda gezegende neden bu kadar fazla Lemuryalı olduğunu açıklar. Süregelen bir uyanış var sevgililerim tam şu anda var olan uyanış bu tepeleri bir yukarı bir aşağı koşarak vaktini geçirmiş kız ve erkek kardeşlerinizi kapsar. Şimdi partnerim yine onun hakkında konuşmak istiyorum. Çok kolay üşütüyor.O bir çok kez Canlanma Mabetindeydi ve bu onun Ohio ile olan ilişkisini gösterir ve bazılarınız bunun kim olduğunu biliyor. Kutsal bilgiyi taşıyan bir elçi olarak sırları taşıdı ve bunları çok fazla insanla paylaşmak istemediler bu yüzden tapınakta kıraliyetin ki kadar çok kez canlandırılmaya devam eden çok çok uzun bir hayatı oldu. 

Elçi çok uzun bir süre yaşadı ve hayatlarını tek bir ruh olarak geçirdi ve burda olduğu tüm zaman boyunca üşüdü. Bu ona bir çok şeyi açıklıyor. Şimdi yaşadığı yer, gelecek sefer yaşayacağı yer, bir önceki yaşadığı yer akaştır, Yunanistan’da bir denizci olarak bile seçtiği yerler ılık kesimlerdi,şu anda ben bu görüşe vardım. Ummadığınız bir bilgiyi, bir zaman çizelgesini aktardım. Bunu söylerken Gaia ve bu gezegenin ızgaraların aynı anda doğduğundan bahsediyorum. Eğer henüz daha bir ismi olmayan bir gezegene ve yedi kız kardeşler diye adlandıracağınız bir takım yıldızına gitmek durumunda olsaydınız,o zamanki enerjilariniz de kaynağınız da aynı olurdu. Bugün gidebilseniz bu adada adlı sanlı bir takım yıldızı. Onlarla konuştum, Toprağın katmanların enerjisi için bir isimleri var . Bu Gaia değil ama ona yakın birşey. Kristal bir ızgaraları var. Manyatik bir ızgaraları var. Gaia’ya benzeyen bir ızgaraları var. Sahip oldukları bütün herşey buraya taşındı. Bu gezegenin ızgaraları, şuurlu ızgaralar dediklerimiz de Pleadiandır. Beklemediğiniz haber budur,öyle bir enerjiyle verilmiştir ki bu sadece eskiden soğuk olan dağın gölgesinde otururken verilebilir. Bugünlük bu kadar fakat bu sizin tarihinizdir, Lemuryalı. Bu sizin tarihinizdir. 

Böylelikle şu anda önümde oturanlara bir davetim var bu adaların, esasında tek bir dağ olan, bazılarının topraklarına ayak basacaksınız o zaman orasının sıcak olması ayrıcalığına sahip olacaksınız ki etrafınıza bakıp hissedebilesiniz. Bunu yapmanızı istiyorum ve burada ne olduğunu sadece tek bir sebepten dolayı sizi şu anda hissetmeye davet ediyorum ki canlandırılabilesiniz ve akaşınız hatırlamasını sağlayacak tek yöntemle ki bu hissi olarak burada şüphe duyduğunuz şeyi onaylamaktır. Ve ayrıca neden şu anda ve özellikle bu yolculukta uyanıyor olmanızınbir nedeni var ve biraz daha zaman harcayıp daha önceden çok iyi bildiğniz enrjilerle konuşmayı çok sevmeniz gerekiyor ve yuvada toprağa dokunmak hayrınıza olacak. Daha fazlası da var ama şimdilik bu kadarı yeterli. Şimdilik bu kadarı yeterli ve öyledir.
Çeviri : mk

0 comments:

Yorum Gönder