11 Eylül 2012 Salı

ISIGIN GALAKTIK FEDERASYONU’NDAN MESAJ 9/9/12 – “YARATICI KANIT EGITIMI”

Su an, muhtemelen, yeni yeni bir dunyanin resim kareleri zihinlerinizde beliriyordur, sizler su an bunu yapiyor olmalisiniz. Hepiniz, ongormek ve hayal etmek zorundasiniz, ki boylece deneyimlemeyi istediginiz her seyi yaratabilesiniz. Bunu kavrama sureciniz yaratim ve ongoru sureci icin cok onemli. Umitlerinizin ve hayallerinizin farkina varmanin duzgun yolu, once neyi deneyimlemek istediginize karar vermenizdir. Daha sonra, kendiniz icin neyi aruzladiginiza odaklanmaniz cok onemli ve bu vizyonu, hissi, istediginizi yaratma hediyesinin sizde olusturdugu duyguyu zihninize kazimaniz onemlidir. Bu duyguya, surprize, bu sevince, yaratma kudretine sahip oldugunuzun farkina varmanin ferahligina kenetlenmeniz; anahtardir. Buyuk sir budur. Basarili bir yaratma belirtisinin cevheridir bu.

Bu mefhum bir cogunuza yeni gelecek, cunku henuz uzerine basip yuruyeceginiz gelecek yollarinizi bilincli bir sekilde yaratmaya baslamadiniz. Bircogunuz bu gelecek patikalarini kendiniz icin, bilincsiz sekilde ya da bilincaltinizla yaratageliyorsunuz. Bunu binlerce yildir yapiyorsunuz ve bazi aliskanliklarin kirilmasi cok zordur. Bu dogaldir. Zaten beklenen de buydu. Onun icin bizler, deneyimlemek istedigi gelecegi surekli olarak yaratmayi etut eden, sizin yukselmis aileleriniz, size bu isin nasi yapildigini bilenlerimizi odunc verecegiz, size ogretebildigimiz her seyiogretecegiz ve deneyimlemeyi istedigimiz gelecegi yaratma konusunda sizlere rehberlik edecegiz.



Aliskanlik haline getirdigimiz seylerden biri, deneyimlemeyi istedigimiz seye; karar verme, onu yaratma ve alternatifsiz bir sekilde tasarlamakatir. Deneyimlemeyi istedigimiz seyi dikkatlice, sadece ince ayrintilari birakarak, fakat kaba detaylari hic es gecmeden dusunuruz, somut bir sekilde tasarlariz, ayni bir heykel gibi zihnimizde yaratiriz, ona kenetleniriz, sol tusa basariz ve baaaam!!! Sizin de bunun uzerine calismanizi istiyoruz, cunku bu adim ilk ve gerekli adimdir. En onemli factor, kendiniz icin tam olarak neyi istediginiz uzerine odaklanmak ve konsantre olmaktir.


Bu ilk adimdan sonraki adim, deneyimlemeyi istediginiz seyin ongorusunu zihninizde temiz bir sekilde tutabilmektir. Yalniz, bu yaratiminiz gerceklesinceye kadar bu ongorunuzu hic unutmamaniz, butun gun boyunca ve hergun aklinizdan cikarmamaniz anlamina gelmiyor. Hayir. Bu su demektir: ulasmayi istediginiz, deneyimlemeyi istediginiz ongorunuzun arzusunu unutmayin yaratiminiza ulasirken zihninizi sabit tutun, bir ileri bir geri gitmesin cunku bunu yapmaya baslarsaniz, heykelinizi tekrar yontmaya calisirsaniz bir sekilde zihninizde tuttugunuz o enstantane fotografi degistirmeye baslarsiniz ve bu karisikliga, ongoru uzerinde bulanikliga neden olursunuz. Bu da, kendinize tam olarak deneyimlemeyi istemediginiz bir gelecegi yaratir.
Simdi, buna nasıl ulasilir ve kendinizi onumuzdeki gunlerde, deneyimlemeyi istediginiz gelecege nasil tasiriz? Size gunde iki, hatta uc kere sakin bir yere oturup birkac dakikanizi, gelecekte deneyimlemeyi istediginiz gerceklige odaklanmanizi ve derin derin dusunmenizi tavsiye ediyoruz. Tam olarak yaratmayi istediginiz seye bir kez daha zihninizde kenetlenin, ona odaklanin; ama orjinal, kaba detaylarini degistirmeyin. Bunu, ongorunuz gercege donene kadar, gunde birkac kez yapin. Bu bu sekilde yapilir.


Bu yolda, bazi adimlarda karsiniza, akışı bozacak engeller cikabilir. Bu yaratim akisini degistirebilir ve siz de gelecek icin ongorunuzu degistirmek zorunda kalabilirsiniz. Bu bazen olur ve tamamen engellenemez. Bu sizin de basiniza gelirse, tavsiyemiz, degisiklikleri olabildigince minimumda tutmaniz. Cunku, bu ongorunuzu, yasamayi istediginiz ruyanizi gerceklestirmenin en sigortali yolu. Hissediyoruz ki, burada altiini cizdigimiz seyleri uygularsaniz, bir cogunuz kendiniz icin deneyimlemeyi istediginiz gelecegi, etkili bir sekilde yaratmaya baslacaktir. Bu tekniklerle size her seyin en iyisini diliyoruz. Eminiz ki, bunu kendinize uygular ve bizim yonlendirmemizi izlerseniz, kendiniz icin dilediginiz deneyiminize ve hak ettiginiz seye ulasacaksiniz.


Bugun baska bir konuya geciyoruz. Dunyanizda bir cok degisimin yer aldigini goruyoruz. Bu yasamaya basladiginiz degisimler, bircogunuzun zihninde tuttugu, kollektif bilincinizin; umitleri, hayalleri, ongoruleri ve fotografik enstanteneleridir. Birlikte yaptiginiz yaratimi deneyimlemeye basliyorsunuz, cunku daha once de dedigimiz gibi; her gunun her dakikasindaki dusuncelerinizle, ongorulerinizle, umutlarinizla, hayallerinizle, kelimelerinizle, tepkilerinizle ve niyetlerinizle yaratiyorsunuz. Bu sebeple, yeni bir gune her uyanisinizda, gecmis bir gunde yarattiginiz gelecege, hayale uyaniyorsunuz.


Bugun deneyimlediginiz seylerin yaratilis tohumlari ne zamana kadar geri gidiyor? Diyebiliriz ki, bir kac kafta ya da bir kac ay kadar geriye gidiyor. Yillar kadar oncesine degil. Umariz bu verdigimiz tahminsel surec, yaratiminizin ne kadar zaman aldigi konusunda bir fikir olusturmusur, cunku belirli bir gun araligina, su kadar saat icine sigdirmak cok zor. Bircok faktore gore degisebilir bu. Bunlardan birisi, sizin yaratim surecindeki gucunuzdur, digeriyse kollektif gucunuzdur. Kaciniz ayni gelecek sahnesine odaklaniyor ve kaciniz sizin deneyimlemeyi hak ettiginiz gelecegi hak ediyor. bu isler boyledir Bunlar, bu surec icerisinde cok onemli ilkelerdir ve en sonunda deneyimleyeceginiz seyin olusumunu etkileyen ilkelerdir.


Umariz bugunku, dogru bir sekilde yaratim surecinin ana temalari hakkinda verdigimiz ders bazilarinizi aydinlatmistir cunku bu konu hakkindaki sorulariniza bircogunuz acik cevaplar almayi hak ediyor. Sizden gelen en popular sorulariniza cevap vermek icin elimizden geleni yapiyoruz. Baska bir deyisle, sizden en cok gelen sorulari, listenin altina dogru inmeden once ilk olarak cevaplamaya calisiyoruz. ileride, herkesin kisisel sorularini teker teker cevaplayabilecegimiz bir gun goremiyoruz, cunku hepinizin bir cok sorulari var. Umariz bunu anlarsiniz. Zamani geldiginde butun sorularinizin cevabini bulacaksiniz, ama bunlari cevaplayanlar biz degil sizin kendiniz olacak. Cunku butun bu sorularin cevabini biliyor olacaksiniz. Bircogunuz tam bilinclilige geri doneceksiniz ve o noktada bize baska hichangi bir soru sormaya ihtiyaciniz kalmayacak, cunku kendi sorunlarinizi cevaplayabileceksiniz. Her sey hakkinda, sizin hakkinizda, ilk tarihiniz ve kendi evreniniz hakkinda akip giden bilgi denizinde kendiniz birer pinar olacaksiniz.


Bizim su an yaptigimiz, onumuzdeki gunlerde deneyimleyeceginiz seylere uygun bir resim cizmek, cunku kendinizi icine cekeceginiz ya da yukseleceginiz yeni cevrenize size alistirmanin onemli oldugunu dusunuyoruz. Bu deneyimleyeceginiz degisimlerden hicbirinizin bunalmasini istemiyoruz. Hicbirinizin siddetli ya da dusuk sok yasamanizi istemiyoruz. Icinde bulundugunuz, belki de rahat gercekliginizden, ya da bircok reenkarneniz boyunca alistiginiz realitenizden, sarsilarak cikmanizi istemiyoruz.


Bazilariniz, farkli arkadas cevresine, ailelere farkli vucutlarla ve farkli hayatlara reenkarne olmusturlar. Buna ragmen, sozum ona, aileleriniz arkadaslariniz derisinin altinda yatan ne olursa olsun, sizin, muhtemelen, fiziksele olan yolculugunuzun en basindan beri defalarca birlikte reenkarne oldugunuz ayni ruhlardir. Hatirlayin; varlik yuzeyindeki olandan ibaret degildir. Onu belirleyen, sahsiyetlendiren icindekidir. Yolculugunuzun bu noktasina varan bir cogunuzun bunu anlayacagindan eminiz ve dileriz ki hatirlarsiniz; bir gercekliten cikarken baska bir gerceklige girersiniz. Ailelerinizin ve arkadaslarinizin bircogunun yuzu degisir, iclerinde barindirdiklari baki kalir.


Sizlere konustugumuzda duydugunuz sesler bircok farkli, duygusu olan varliklara ait sesler. size kanalimiz araciligiyla bugun bu mesajlari gonderen bizlerin hepsi sizinki gibi bir dis gorunuse sahip degiller. Bunu cok sasirtici bulabilirsiniz. Kanaliniz da bunu cok sasirtici bulabilir. Cunku o siirselligin nazik kelimelerini, isigin, bilgi ve ev taniminin, sizin imkanlarinizin guzelligini duyup goruyor. Gormedigi ya da hissetmedigi sey bizim dis gorunusumuz. Cunku nasil gorundugumuzun bir onemi yok ve siz kardeslerimize onun araciligiyla gonderdigimiz bilgi bunla alakali degil.


Ama istesek bunu yapabiliriz. Onunla ve onun araciligiyla sizlerele, nasil gorundugumuzu, resmimizi paylasabiliriz. Bu bulundugumuz evrenin yuksek yerinde ne formlari, bicimleri sectigimiz ya da bu yolculugumuzda bizlerin neleri kolaylastirdigini paylasabiliriz. Eger bu hosunuza giderse bunu onunla ve onun araciligiyla, sizinle yarindan itibaren paylasmaya baslayabiliriz. Bu konudaki yorumlarinizi bekliyoruz. Kanalimiz araciligiyla sizlerle bu mesajlari paylasan Isigin Galaktik Federasyonu uyelerinin neye benzedigini, nasil gorundugunu, etrafimizdakilere kendimizi nasil gosterdigimizi, bilmek isteyip istemediginizi size soruyoruz. Eger bunu istiyorsaniz, bugunku mesajimizin altina yorumunuzda bunu belirtin. Isteklerinizi dikkate alacagiz.
Nasil? Kulaga keyifli gelmiyor mu? Bizce keyifli... 


Cunku hissediyoruz ki, -sozum ona- saklandigimiz yerden cikma ve size kendimizi ifsaa etme vakti geldi. Bizler disgorunuslerimizle gurur duyuyoruz, gerci birden fazla cesitiz. Geleneklerimize ve bireylerimize, irkimiza, evimize, geldigimiz yere karsi muhtesem bir gurur duyuyoruz. Sizin dunyanizda bununla ilgili cok garip bir ikililik, catallasma var. Birisi irkiyla gurur duyabiliyor ama bunu baskasina dile getiremiyor. Ozellikle baska bir irka karsi… bu bir sekilde baska irktan olan birisine bir cesit saldiri, hakaret gibi algilaniyor. Bunu anlamiyoruz. Cunku biz burda hekesi seviyoruz ve herkesi esit goruyoruz. Yani burda dusuk boyutun, sanki kisi dis gorunusunu secebilirmis gibi, egoya yer yok. Ya da kendi bireylerinin irkini bizimkine gore daha ustun gorme egosu yok. Cunku biz hepimiz her birimizin esit oldugunu anliyor ve takdir ediyoruz, digerlerine saygi duyuyoruz… hangi irka ait olurlarsa olsunlar, hangi gezegende yasarsa yasasinlar, hangi kisilere kendi insanimiz derlerse desinler, hangi kariyere sahip olurlarsa olsunlar, nasil gorunurse gorunsunler….

Bunu derken, size bugunluk elveda diyelim. Yarin, eger ilginizi cekecekse, neye benzedigimizin detaylari, resimlerini kanalimiz aracigiyla, sizlerle paylasacagiz. Cunku kendimizi size daha iyi tanitmayi istiyoruz ve su an bunun icin iyi bir zaman. Daha kisisel tanismalari da iple cekiyoruz. Ama unutmayin: Dis gorunusumuzun, ic olusumuzla, icselligimizle alakasi yok. Icimizdeki olan bizim kim oldugumuzdur ve bizler sizin, Isigin Galaktik Federasyonu’ndan arkadaslariniziz, aileleriniziz ve belki de bizzat siziz.
çeviri:ofb

0 comments:

Yorum Gönder