8 Eylül 2012 Cumartesi

MATTHEW WARD- 1 EYLÜL 2012 MESAJI


Hedefteki yükseliş süreci; Dünya’nın beşinci yoğunluk yolculuğu; Süregelen ET desteği; ifşaat süreci; Hatonn: Obama seçimi ET gelişinin anahtarı, Altın Çağ master planı; korku ruh gelişimini engeller

1. Bu istasyondaki tüm ruhlardan sevgi dolu selamlarla, ben Matthew. Tüm aydınlanmış ruhlar için havada öyle bir heyecan var ki- Dünya’nın Altın Çağının eşiğine doğru geri
sayım on yıllar değil, aylar ve haftalardır, daha sonra onun yükselişinin başlangıcını izleyen yıllar.

2. Özellikle yeni uyanmış ruhlar, ancak uzun zamandır kendini adamış ışık işçileri arasında, bu evrende benzersiz olan bu başarının iki yönü hakkındaki algılamalar farklılaşmaktadır: yükselişin kendisi ve ifşaat. Bazıları bunları bağımsız, ilişkisiz olaylar olarak görürken, bazıları yükselişi bir süreç ve ifşaatı bir olay olarak düşünmektedir. Biz bir paranın iki yüzü olarak bu devam eden süreçlere ilişkin bakış açımız hakkında konuşmalıyız.


3. 1930’ların sonunda, ekonomik çöküş toplumunuzda ağır bir bedele malolmuş ve Almanya’nın Üçüncü İmparatorluğunun yükselişi yakın ülkelerin istilasına yol açmaktaydı. Gaia, Dünya’nın ruhu kendi potansiyelinin enerjisinde mayalanmakta olan şeyi bildi. O, neredeyse ışıktan yoksun olan gezegen bedeninin kaçınılmaz olan 2. Dünya Savaşını ve insanlığın bilinçliliğinde karanlığın eli nedeniyle meydana gelen vahşeti atlatmak için çok zayıf olduğunu anladı.

4. Bu onun yardım çığlığı attığı zamandır. Acil yanıt Dünya’yı derin üçüncü yoğunluktan hafifçe titretebilen ve ancak hala çok yoğun, enerji düzeyinden yavaş bir şekilde daha yükseğe çıkarabilen, uzak uygarlıklardan yoğun ışık gönderimiydi. Bu onun yükselişinin başlangıcıydı.

5. Şimdi biz bu el altındaki bu yılda hızla ilerlemeliyiz. Bu yılın son günlerinde ve 2013’ün ilk günlerinde, gezegen üçüncü ve dördüncü yoğunluklar arasında kutsal bir pencere yoluyla seyahat edecek, burada her iki yoğunluğun enerji demetleri basitçe karışacak ve Dünya’nın Altın Çağının başladığın dördüncü yoğunluğa girecek.

6. Ancak bu muhteşem dönüm noktası onun yolculuğunun sonu değildir. Yükseliş gezegen güvenli bir şekilde beşinci yoğunluğa, Gaia’nın eskiden doğduğu ve onun gezegen bedenini yapmış olan beşinci yoğunluğa girinceye kadar devam edecek. Birbirini izleyen uygarlıkların kolektif bilinçliliğiyle orantılı olan düşük yoğunluklardaki varlığın eonlarından sonra, Gaia’nın bedeni evine dönmüş olacak.

7. Gerçekte, Dünya’nın mevcut üçüncü yoğunluğu aydınlanmış evren boyunca ilan edilmiş olacak! Bununla birlikte, uzun yıllardır bu parlak sürecin sürmeye devam edeceğini bilmek 21 Aralıkta meydana gelecek dramatik bir olayı beklemekte olanların düşecekleri bunalımı önlemeyecek. Aynı dar zaman aralığında o gün ya da başka bir gün dinamik kısımlardan hiçbir şey meydana gelmediği zaman, ne yazık ki, eğer şaşırtıcı şeyler üzerinde hesap yapanlar öyle bunalıma düşerler ki, ruh düzeyinde farklı nedenlerle gezegende kalmamayı seçenlere katılmaya karar verirler.

8. O halde, ifşaat hakkında konuşalım. Bu evrensel ailenizin varlığı hakkında resmi bir duyuruya bağlı olduğu için, birçok ışık işçisi 2012 yılının sonuna yakın, hala böyle bir bilgilendirmenin olmamasından dolayı cesareti kırılmış hisseder.

9. İlluminati’nin eski gücü parçalanmış olmasına rağmen, onlar hala bazı alanlarda güçlü bir etkiye sahiptirler ve bunlardan biri de medyadır. Bilinmesini istemedikleri bilgiyi baskı altında tutarak, nüfusunuzun çoğunluğunun, ruhsal ve entelektüel olarak ileri uygarlıklardan ruhların binlerce gemiyle gezegeni kuşattıklarını ya da İç Dünya’da yaşamakta ya da sizinle yan yana çalışmakta olan ruhların olduğunu öğrenmelerini önlemişlerdir. Çünkü, dünyanızdakilerin çoğu evrensel ailemizin üyeleriyle bir araya gelme hakkında herhangi bir beklentiye sahip değildir. Bu nedenle onlar hakkında doğru bilgi yoktur ve kolektif bilinçlilikte, onları karşılamak hakkında çok az düşünce vardır.

10. Bu durum size risk yaratabilen bazı askeri sektörlerde karanlık bireylerin devam etme kararlılığıyla birleşerek, bir duyuruyu ve kitleler halinde inişi geciktirmeye devam eder. Ancak çok güvenli bir şekilde, bu sizin kız ve erkek kardeşlerinizin süregelen desteğini bir nebze bile azaltmamıştır!

11. İşlemlerdeki temel adımlar yerde gizlice devam etmekte ve gemideki mürettebat toksik kirlenmeyi azaltmak ve güçlü silahların kullanımını engellemek için gemideki teknolojiyi kullanmaya devam etmektedir. Onlar depremlerin etkisini düzeltmekte, rüzgar hızını azaltmakta ve hala aynı miktarda negatifliğin ortaya çıkmasına izin verirken, ağır bir şekilde kirlenmiş alanlardan büyük fırtınaları uzaklaştırmaktadır. Yer ve uzay zeka birimleri arasındaki sürekli koordinasyon iletişim sistemlerindeki kesintiler ya da uzun elektrik kesintileri ve örgütlenmiş terörizm gibi İlluminati’nin “gizli operasyonlarını” engellemektedir.

12.Zamanında ifşaat olmadığı için negatif duygularla kişisel ışığınızı söndürmemeniz için, biz “aydınlanma-ışıklanma” ifadenizi kapsamak için onun tanımını teşhir ya da açığa çıkma şeklinde genişletmenizi rica ediyoruz. Bu tam olarak Dünya yükseliş yoluna başladığından beri olmakta olan şeydir.
(DEVAM EDECEK)
çeviri:bdost

0 comments:

Yorum Gönder