6 Eylül 2012 Perşembe

PLEİADES ALETLERİ VE GÜNLÜK YAŞAM İÇİN ADIMLAR

part1_photo4
Christine Day
Giriş
Dünya gezegeni üzerinde gerçekleşen geçişe daha derin ilerlerken, Pleaidesliler 12-12-12 ve ötesine hazırlanmakta uyanışımızı ve kendini iyileştirme sürecini bilinçli şekilde tamamlamamızı sağlayacak enerjisel aletlerde ustalaşmaya başlamamızın zamanının geldiğini söylüyorlar.
Şu anda gezegenimizi yıkayan ışığın ve sesin yeni frekansları bizleri gerçek Benliklerimizin hatırlayışına ve ona yeniden bağlanmamıza uyandırıyor. Pleiadeslilerin verdiği anahtar mesajlardan biri, insanlığımızı kabul etmemiz ve bu zamanda bu dünya planında olduğumuz için kendimizi onurlandırmaya açık olmamız gerektiğidir. İnsan varlıkları olarak ‘mükemmel şekilde noksansız’ olduğumuz ve öğrenmek için hatalar yapmak için buraya geldiğimiz anlayışına varmak.
Bu ‘yeni şafak’ zamanında, tüm deneyimlerimiz için ve bu zamanda bu dünya planında burada olma cesaretine sahip olduğumuz için kendimizi sevgi ve şefkatle sarmalayarak, insan yanımız ile yeni bir ilişki oluşturmamız bekleniyor.
İnsan yanımızı kabullenerek, Yüksek Doğamız ile bağlantımıza doğru bir diğer adım atabiliriz. İnsanlığımızı kucaklamak evrensel enerjilerin desteğine daha fazla bilinçli bir bağlantı yaratır. Bu da, 3 ncü boyuttan 4ncü, 5 nci boyutsal varoluşa bu önemli geçişte yolumuzda kolayca seyretmemizi sağlar. Pleidesliler bu geçişten kolaylıkla ve zarafetle geçmenize rehberlik yapması için, sizi Benliğini sevgisinin ve anlayışının yeni bir seviyesine getirmesi ve bu yeni enerjilere kendinizi doğurmanızın hızlandırılması için bu aletleri sunuyor.

PLEIADIAN ADIM # 1.
BİLİNÇLİ SEÇİM
Bu zamanda Dünyada olma bilinçli kutsal seçimini yaptınız. Evet, yaptınız. Kendiniz ve hayatınızla ilgili bu Hakikati sahiplenmeniz önemlidir. Burada olma seçimini kabul etmeyi bilinçli olarak seçerken, bu çarkların ileri doğru dönmesini sağlar ve sizi görevinize, misyonunuza daha fazla uyumlar.
Evet, burada bir misyonunuz var ve bu misyonun bir parçası şu anda burada olmak için yaptığınız ön anlaşmalar serisinin sorumluluğunu almayı kapsıyor. Bu kutsal seçimi bilinçli şekilde sahiplenerek, hatırlamayı seçiyorsunuz. Dünya gezegenindeki 3 ncü boyut yanılsamasına bilinçli olarak tanık olmayı seçiyorsunuz, bu yanılsama tamamıyla ego zihnde bağlıdır ve sizi Kutsal Kalbinize tam olarak uyumlayan 4 ncü/5 nci/ 6 ncı boyut deneyimine bilinçli olarak ilerlemeyi seçiyorsunuz.
Her ana bağlı olmayı seçerek ve Kutsal Kalbiniz vasıtasıyla her deneyimin gerçeğine tanık olmayı seçerek bu Dünya planındaki rolünüzün sorumluluğunu alırsınız. Kutsal Kalbinize uyumlanırken, enerjisel bir genişleme gerçekleşir, bu bedeninizin hücrelerinde bir dönüşümü getirir. Bu da içinizde ‘yeni şafak’ enerjisinin uyanmasını sağlar, bu ‘yeni şafak’ enerjisi sizin kendi Kutsal ilahi imzanızdır. Kendinizin bu özünüz bedeninizin hücrelerinde doğmaya başlar, sizi Evrensel Hakikatin hatırlayışına ve onunla yeniden bir olmaya yeniden hizalar.
Her bir seçilmiş an ile, Benliğinizin uyanışına doğru bir başka adım atarsınız. Bu, bilinçli seçim vasıtasıyla olan adım adım bir süreçtir.
Siz Hakikati bilmeyi seçerken, anlayış ve bilgi size ifşa edilir.
Her birimiz Kutsal Kalbimiz vasıtasıyla bu Hakikate açılma anımızı seçeriz.
Bilinçli seçim… anda olmak.
PLEIADIAN ALET# 1.
BİLİNÇLİ NEFES
Bilinçli nefesinizi kullanmayı öğrenmek günlük yaşamınızda sizi destekler ve Evren’den almaya açılmanıza yardımcı olur.
Bilinçli nefesi nasıl kullanırsınız:
* Bu bilinçli nefes ağızdan nefes alıp vererek yapılır. Ağzınızdan derin bir nefes almayı deneyin ve sonra ağzınızdan nefes verin. Nefesi kontrol etmeden bir çok kez tekrarlayın. Sadece nefesiniz içinize ve dışınıza akmasına izin verin.
* Nefes verirken ağzınızdan bir sesin çıkması uygundur, siz nefesi verirken küçük bir iç çekme bile uygundur.
*Bilinçli nefes şöyle der, “Evet, salıvermeye istekliyim. Evet, ışığımı almaya istekliyim.”
* Bu kendinizi bilincin genişlemiş seviyelerine bilinçli şekilde doğurmaya başlamanızı sağlar.
Bu nefesi, gününüz boyunca saatte bir uygulayın.
(Çeviri: Saffet Güler

0 comments:

Yorum Gönder