10 Eylül 2012 Pazartesi

Metatron Mesajı

Gerçek Yükseliş

12-12-12
Yükselişin Zirvesi
Metatron & Ra-Tybronn ~ James Tyberonn kanalıyla
Selamlar Üstatlar. Ben Işığın Lordu Metatron’um ve sizleri Koşulsuz Sevgi vektöründe kucaklıyorum. Yakında daha canlı bir şekilde deneyimleyebileceğiniz Sevgi, çünkü Yükseliş yakın. Bu mesajda Bir’in Yasası arasında gezegene hizmeti deneyimlemiş olan Kristalin Hizmetin Yükselmiş Üstadı, Pleiades’li Ra – Tybronn’a katılıyoruz. Ra – Tybronn Thoth & Enoch Alesindendir. Her ikisi de Metatronik kaynaktandır.Bir an durup sizi desteklemek için enerjimizi ve sevgimizi kabul etmenizi istiyoruz, çünkü biz aileyiz. Sizi duygunun üzerinde olan şekillerde çok seviyoruz, Yaratıcı Kaynaktan, Tüm Var Olandan akan her şeye gücü yeten sevgiyle.


Gezegeninizde hızlanma zamanı ve bazılarınız için bazan zor hissediliyor, ama yüksek veçhede neşeyle dans ettiğinizi temin ederiz. Çünkü Yükseliş yakın ve bunu sen, Sevgili İnsan gerçekleştirdi. Seni onurlandırıyoruz!
Sevgililer, Yükseliş dediğiniz şey Kristalin boyutsal genişlemeye geçiş olarak tanımlanabilir. Arkansas’ın Kristal Vorteksinin son tamamlanmaları Dünya’nın Kristalin Geçişi için son derece önemlidir. Ve kristalin geçiş 2012 Yükselişine eşdeğerdir. 12-12-12′de gezegenin Kristalizasyonu tamamlanacak.


Çok gerçek anlamda, 12-12-12′de gerçekleşen şey Yükseliştir ve 21 Aralık 2012′de gerçekleşen şey Yeni Dünya’nın Başlangıç Doğum Gündönümüdür. Bunun nedeni, 12-12-12′de gerçekleşen (Yükselişi sağlayan) asıl yükseliş işleminin ‘mekanikleridir’.
Buna göre 12 Aralık 2012′de tüm Üstat Kristallerin, Kristalin Alanların, Izgara Noktalarının, Güç Düğümlerinin & Vorteks – Portal Sitelerinin Kristo – Güneş Diski ve 144 Izgaraya ağ – bağlantıları tamamlanıyor.

12-12-12′de ilk kez, tüm bu çok önemli veçheler tamamlanan 144 Kristal Izgaraya birleşiyor, ağ oluşturuyor ve bağlanıyor. 12:12′de Kristal Vortekste yükselen enerji birleşecek ve somut şekilde hissedilecek. Her şey başlangıçta, gezegeninizde en geniş Kristal katmanlarda yerleşik olan Pinnacle Dağının Kristo – Güneş Diskine bağlanacak ve sonra ızgaraya bağlanacak.
Daha önce Yükselişin, ‘Yeni Dünya’nın’ gezegeninizin 12 nci boyut alanlarına rezonansının genişlemesi olduğunu söyledik. Yükselişin amacının Dünya’yı ve İnsanlığı 3 ncü boyutun ötesine genişletmek ve 12 boyuta filizlendirmek olduğunu anlattık… 5 nci – 12 nci boyutlar kutupsuz, sıfır noktası Kristalin Enerji & integral Birlik. Ve bu kristalin frekanstır.


Bu Arkansas Kristal Vorteksinde gerçekleşiyor, çünkü burası yalnızca Dünyadaki en geniş Kuvars Kristali katmanları değil, aynı zamanda çok eşsiz jeolojik bir matriks içinde ‘tohumlanmış, kodlanmış’ & spesifik olarak yerleştirilmiş ‘Üstat Kristallerden’ oluşuyor. Bunda bir mantık var. Gerçekleşen master bir tasarım var ve bunun anlamı var! Gerçekte sizler daha önce buradaydınız ve bu doğru hissettiriyor, öyle değil mi?
Manyetik Üstat Kryon on yıl kadar önce Atlantis’in kanıtının Arkansas’ta olduğunu size aktarmıştı. Bu daha sonra bu mesajda tartışılacak, ama bu bölgede gerçekleşen mineralojik harmanın, enerji kokteylinin son derece nadir olduğunu ve biliminizin henüz farketmediği yararlar ve fenomenler ürettiğini söyleyeceğiz. Kristal kuvars, elmas radyumlu sular, manyetik doğal mıknatıs ve yerçekimi anormalliklerinin birleşik varlığının Atlantislilerin yasasının Arkansas’ta olmasının nedeni olduğunu söyleyeceğiz. Kristo – Güneş Diskinin Arkansas’ta olmasının nedeni budur. Arkansas dünya planında boyut kapılarını açan kristal – üreteçtir!
Gezegende başka hiç bir yer 12-12-12′de inanılmaz kristalin rezonans ile Kristal Vorteksin titreştiği kadar güçlü titreşmeyecek. Çünkü Arkansas’ta Kryon’un sözünü ettiği Atlantis Kolonisi Atla – Ra, Bir’in Yasasından oluşuyordu ve onlar 12-12-12 için tohumları ve kodları ekerek 50,000 yıl önce Arkansas’ta idiler. Çağlar önce 12 boyutun enerjisinde oradaydılar. Sevgi ve destekleyici enerjide… ve bu enerji geri dönüyor.


Yükselişin Merkez Üssü
Kristal Vorteksin 12-12-12′de Yükselişin Merkez Üssü kalbi olması mantıklıdır.
Üstatlar, 2012 sadece başlangıçtır, çünkü kristal enerji şaşırtıcı şekilde sağlam ve çok dinamiktir. Bu hayırlı enerji aslında gezegende binlerce yıldır görülmemiş olan her şeye gücü yeten, aynı anda her yerde bulunan bir kuvvettir. Dünyayı sallama ve boyutlar açma yeteneğine sahip olan yerküresel, hiperboyutsal ve kozmik kuvvetlerin güçlü bir birleşimidir. Ayrıca frekansınızı değiştirme kapasitesine sahiptir. Tüm bunlar gerçekleşiyor, çünkü şu andaki bilimsel kavrayışınızın ötesinde olan kristo – manyetik fiziğin dinamikleri oyunda. Bu 6 ay uzakta!


Kutsal Kontratlar
Birçoğunuzun 12-12-12 son Üçlü Tarih Portalı için Arkansas’a çekilmenizin bir çok nedenlerinden biri budur. Atlantis Bir’in Yasasından olanlar için, tamamlanma Kristalin Enerjinin bir gün geri döneceği kutsal yemininin parçasıdır… ve bir daha asla yanlış ellere düşmesine izin verilmeyecek. Birçokları için Kristal Vortekste bulunmak ruhsal bir kontrattır ve Bir’in Yasasından olanların çoğu bu çağrıyı hissedecek & yanıtlayacak. Ayrıca John Van Auken, Graham Hancock, Dr Semir Osmanagich, Tyberonn ve John Jenkins dahil 12-12-12′deki konuşmacıların çoğunun Atlantis bilim adamı rahibi, Bir’in Yasasının Atla – Ra’sının oldukça saygın kıdemli üyeleri olduğunu söyleyeceğiz.


Onların hepsinin varlığı kutsal ‘yeniden birleşmenin’ farkedilir enerjisine katkıda bulunacak ve bu, Bir’in Yasasına dahil olan tüm Atlantisliler arasında hissedilecek. Ve aslında bunların çoğu ilk kez karşılaşacak ve çok derinden bilişi paylaşacaklar. Toplanan herkes binlerce yıl önce vaad edilen coşkunluk, sihirsel biliş duygusunu hissedecek, Kristal Enerjinin yeniden ortaya çıkışı sonunda gerçekleşecek.


Arkansas’taki Kristal Buluşmada deneyimlenecek olan şey kesinlikle eşsiz olacak. Tetiklenme anında, dünyada çok, çok uzun bir zamandır hissedilmemiş olan inanılmaz bir enerji dalgası ve enerji Kristal Vortekste hızla yayılacak. Buna durağan dalga denilebilir. Birçoğunuza ‘yuva’ gibi hissettirecek ve sevinç ve onaylama içinde ağlayacaksınız. o anda dünya 12 boyuta geçiş yapacak. O anda 144 Izgara tamamen tamamlanacak… ve sizi temin ederiz, bu, bu yaşamda hiç deneyimlemediğiniz bir enerjidir. 12-12-12′deki 12:12 pm Tetiklemesi Gezegensel Yükseliş anı olacak! Dünyadaki başlangıç dalgası Pinnacle Dağında olacak.


Arkansas Atlantis Kolonisiydi
Manyetik Üstat Kryon on yıl kadar önce Atlantis’in kanıtının Arkansas’ta olduğunu size aktarmıştı.
Kristal yatakları nedeniyle Arkansas kesinlikle bir Atlantis kolonisiydi. Kristaller tohumlandı, programlandı ve kodlandı. Arkansas’ın yüzeyinin, Atlantis çağının kadim yapılarının altındaki geniş boşluklarda duruyorlar. Bunlar inanılmaz tüneller ağını, engin bir laboratuar kompleksini ve hiper boyutsal nakliye istasyonunu kapsıyor. Hiper boyutsal nakliye istasyonu Sirius – Pleaides İttifakı tarafından hala devam ettiriliyor.
Ayrıca kadim barınma yapıları var, bunların bazıları “mavi derili” ırk tarafından iskan edildi.


Ateş Kristali & Thoth Kristalinin Aktivasyonu
12-12-12′de, iki adet uykuda olan Üstat Atlantis Kristali uyanacak. Thoth Kristali ve Yakut Ateş Kristali. İlki Bolivya’da Titicaca Gölünde, Tiahuanaco’ya yakın yerleşiktir, diğeri Bimini’nin altındadır.
Her ikisinin de kısa bir tanımını vereceğiz. Thoth Kristali armonik geo kodlarının dengeleyici üreteci adı verilebilecek şey olarak kullanılmış olan Arkturus yapımı çok faydalı bir kristaldir. Atlantis’te Eterik, Fiziksel Bedeni dengelemede tıbbi uygulamalarda kullanıldı. Fiziksel bedenin spesifik yoğunluğunu azaltmak veya artırmak için kullanılabiliyordu. Sağlığı, sıhhati, çakra dengelemesini ve zihinsel aktiviteyi canlandırmak için alanlar ve durağan dalgalar yaratabilen farklı frekanslara ayarlanabiliyordu.


Yakut Ateş Kristali veya Tuaoi çok daha karmaşık bir tasarım ve çok daha büyük bir kristaldir. Diğer 8 Tapınak Kristaline benzemeyen şekilde, Tuaoi ruhsal amaçla kullanılmıyordu. Maddeyi buharlaştırma yeteneğine sahip olduğu için, hiper boyutsal yolculuk ve nakliye için kullanılan yeraltı tünellerinin yaratımında kullanılıyordu. Ayrıca, ilk Atlantis’in erken günlerinde asterodilerin yönünü değiştirmek için, yön değiştirmede kullanılıyordu. Bu tür kristallerin diğer versiyonları ‘çekici ışın’ yeteneğine sahip olduğu için, şu andaki ayınızın tam yerleşiminde kullanıldı.


Tuaoi’nin başlangıç dalgalanması ve uyanışının yakından izleneceğini ve birkaç yıl boyunca tam olarak aktive edilmeyeceğini ekleyeceğiz. Çünkü Aryan Grubunun ellerinde yıkıcı amaçlarla kötüye kullanıldı, açılışında büyük ihtiyat var. Diğer sekiz kristale benzemeyen şekilde Tuaoi’nin yeri değiştirilmedi; o orijinal yerindedir. O zamanlar onun amacının endüstriyel kullanım olduğu söylenebilir. Bir anlamda, olumlu veya olumsuzluk için kullanılabilen nükleerin lazer versiyonudur. Hayal edilemeyen enerjinin düzenleyicisi & üreteci, ama Poseidon Tapınak Kristalleri açısından ruhsal değil. Koruyucu kubbe yapısında (Tapınak değil) tutuldu ve enerji kullanımı için aktive edildi.


Başlangıç aktivasyonu muazzam iyonik – dalga – enerjilerinin boşaltılmasını kapsayacak. 12-12-12′de ilk aktive olduğunda Bimini kristalinin 60 kilometrelik yarıçapı içinde olmak tavsiye edilmez. Uyarılar yerindedir, ama başlangıç salıverilişi İnsan Aurasını bozmaya & kısa devre yaptırmaya muktedirdir. Aurik alanın kırılması herhangi bir suretle ölümcül olmayacaktır, ama başlangıç Tuaoi dalgası aurayı, aynen uzun mesafe uçak yolculuğunda olduğu gibi kıracaktır, ciddi aurik enerji sızmasına neden olacaktır.


Onun aktivasyonunun amacı onarımdır. Minimum fonksiyonda dengeye ayarlanacak. Artık gelişigüzel dengesiz salıverişlerin gerçekleşmemesi için bu kristal izlenecek. Geçmiş 12,000 yılda, yerkürenin içine, aynı zamanda yerkürenin manyetosferine muazzam enerji dalgalarının gelişigüzel iyonik bombardımanını artırdı, uzay – zaman armoniklerinde bozulmalar ve yerçekimsel alanda dengesizlikler yarattı. Onarım, onun kontrol edilmeyen boşaltımlarından kaynaklanan zararı önleyerek, Yeni Dünya’da gerekli olan stabilizasyonu sağlayacak. Kontrolsüz, bunlar süregiden boyutsal genişleme için gerekli olan kristo manyetik alan armoniklerinin dengesini bozmaya ve tektonik hareketi şiddetlendirmeye muktedirdir. Anlıyor musunuz?
Zamanla, bu büyük amaca hizmet edecek, ama sadece insanlık yüksek titreşimde olduğu zaman. O, Tapınak Kristalleri açısından canlı bilinçli bir kristal değildir. Tuaoi devre ile gömmelidir ve daha çok programlanmış zeka olarak adlandırılabilir. Ağa çok yavaşça getirilecek, aktivasyonun bir amacı vardır.


Arkturuslu Kristal Üstatları
Arkansas topraklarının altındaki inanılmaz kristaller 14,000 yıldır uykuda olmalarına rağmen, bunların uyandıklarını söylüyoruz… ve sonraki 40 yılda, özellikle 2038′den sonra, Arkansas olağandışı ve parlak kristal enerjisi ile küresel olarak tanınacak. Atla-Ra’nın birçok Üstat ruhu ve Sirius – Pleiades İttifakının Üstatları Kristal Vortekste reenkarne olmayı seçecekler ve aslında şu anda bunu yapmaya başladılar.
Bunlar Arkturuslu Kristal Üstatlarıdır ve Arkansas ve Brezilya onların binlercesini çekiyor. Onlar Kristal Teknolojisinde uzmanlar ve bu iki bölgenin önemini doğal olarak anlayacaklar ve onların içinde büyüyecekler ve Arkansas ve Brezilya Kristal Vortekslerinin bu güçlü enerjilerinin uygun kullanımında önde gelen rolleri oynayacaklar. 23 ncü yüzyıla kadar, görkemli Kristal Tapınaklar Pinnacle Dağının Kristo – Güneş Diski etrafında ve Maga Dağı, Wilhelmina ve Eureka Springs’in Tapınak Kristal bölgelerinde inşa edilmiş olacak. Ve 3 yüzyıl sizin için çok uzun bir zaman olarak görülebilse de, lineer olmayan veçhenizde sadece ani bir parıldamadır (flaş). Aslında kanal dahil Bir’in yasasından olan on binlerceniz spesifik olarak o periyotta reenkarne olacaksınız, şu andan 15 nesil sonra.


Brezilya Kristal Vorteksi
Şimdi, Minas Gerais’de Sao Tomas de Letres yakınında bulunan Brezilya Kristal Vorteksinin öneminden söz etmek istiyoruz. Aslında Arkansas’ın kuzey yarıküre için önemli olduğu gibi, gezegenin güney yarıküresi için önemlidir. İkisi dünyadaki en güçlü kristal frekansını temsil ediyor. Her ikisi de muazzam kristal yatakları içeriyor.


Arkansas Kristal Vorteksinin daha etkili olduğunun düşünülmesinin nedeni, dünyanın topraklarının üçte ikisinin ve insanlığın üçte ikisinin ekvatorun üzerindeki bölgelerde, kuzey yarıkürede olmasıdır. Ama iki Kristal Vorteksin, Arkansas ve Brezilya bağlantılı dönüş/zıt – dönüş modunda olduğunun ve kristal frekansın yerküresel kısmının dağıtılması için dengelenmenin gerekli olduğunun farkında olun.
12-12-12′de, bu ittifak vites büyütecek ve her ikisinin içindeki enerjinin durağan dalgaları üssel olarak yükseltilecek.


Buna göre, Kristal Vorteksin aktivitesi 12-12-12′de aniden yükselecek.
Bu 2012′de artacak ve 2038′e kadar her yıl artmaya devam edecek.
12-12-12 tamamlanmasında Arkansas gezegendeki en önemli ve güçlü vorteks portallarından biri olarak ortaya çıkacak. O, kristalin alanın kuzey yarıküre kaynağıdır. 2012′de ve ötesinde kristaller İnsan Aurası ile faydalı bir şekilde etkileşen bir frekans yaymaya başlayacak, bu Mer-Ka-Na içinde çokboyutluluğun güçlenmiş giriş kapısını yaratacak.


Ses Alanları – Kristalin Durağan (kararlı) Dalgalar
Uzun zaman önce, Atlantis’in kadim Gizem Okulları, kristalleri ışık & ses frekansları ile programlayan Atla – Ra bölümünü içeriyordu.
Kristaller son derece yararlı olan hertz titreşim alanı yayıyorlardı. Bunlar insan alanını dengelemek, sağlığı güçlendirmek, hastalığı iyileştirmek ve yüksek boyuta uyanmak için kullanılıyordu. Bazıları diğer ‘dünyalara’ ve özellikle İlahi Benliğe boyutlararası kanal açabilmek için de kullanılıyordu.


Durağan Dalgaların Hertz Alanları
12 Aralık’ta, Tapınak Kristalleri canlı ‘form’ yapabilen darbeli hertz alanı başlatıyor. Bu hissedilebilir enerji insan aurası ile indüksion vasıtasıyla etkileşir ve değişmiş halde olan bir şey üretir. Yararlı etki derin seslendirmeye yakındır, ama üretilen dalgaların ses ve ışığın kristalin ‘bilinçli ruhu’ vasıtasıyla, bilinçli, canlı olduğunu anlayın.


Canlı enerji elemental alana benzer, ama daha yüksek rezonanstadır. Kristalin renk ve sesin bilinci olarak daha doğru tanımlanır. ‘Canlı’ kristallerden yansıtılır, görüyorsunuz… kristallerin kendilerinin veçhe yayımı.
Kristal Tapınakların yapımını motive edecek olan bu alanın muhtemel tanınmasıdır. Etkisi sayısızdır ve verimlidir ve enerji erişimi içindeki içsel benliği, insanlığın yüksek duygularını, yüksek armoniklerini güçlü bir şekilde etkileyecek. Bu şimdi gerçekleşiyor ve durağan bir dalga oluşturarak 12-12-12 den itibaren sonraki yedi yıla ilerleyecek.
Bu enerji Atlantis Atla – Ra teknolojisidir ve Mısır, Peru, Orta Amerika, Java, Kamboçya ve İrlanda’daki Newgrange kadim Tapınaklarınızın bazılarında hala mevcuttur. Tüm kadim piramitleriniz orijinal yapılarında spesifik ve göreli olarak dar hertz bandları olan durağan dalgalar içeriyordu.


Kristal Uyumlama Etkisi
Çok gerçek anlamda, Arkansas kristal alanının oval vorteksindeki üçgenleme sizin kristal kase dediğiniz şey olacak. Kasenin içinde hertz dalga – aralığında benzer, bir şekilde durağan, yine de değişken eğimlerde olacak. Farklı ‘anahtarlar’ o yere özgü mineralojik enerjiler tarafından belirlenir. Örneğin, Magnet Cove bölgesi, Diamonds Krateri veya Radium Sularından farklı bir tonal rezonansa sahip olacak. Aynı şey 2012′de sırasıyla Brezilya’da, Bahia’da ve Minas Gerais’te Ses ve Yenilenme Kristalleri etraında gerçekleşecek.
Kristalin durağan dalga aksiatonal olark Arkansas’tan Brezilya’ya katılacak (12-12-12′de başlangıçta) ve sonra 2038′e kadar gezegeni sarmalayacak ve yıkayacak. Etki, beynin sağ & sol yarıkürelerine köprü oluşturarak, dualitenin ‘yay – salınımını’ azaltacak. Durağan dalga, Meditasyon ile birleştiği zaman beynin alın korteksine ilerler, epifizi canlandırır ve kişiyi yüksek bilince götürür.


Gezegende belirli yerlerde her zaman kutsal olarak tanınan yerler oldu. Taş Çemberler, Tapınaklar, Piramitler ve Katedraller kadim insanlar tarafından bu bölgelerde yapıldı. Son yirmi yılda, akademisyenleriniz kadim anıtları incelemeye dahil oldular ve tüm Dünyadaki bazı kadim anıt yapıların birçok ortak özelliklere sahip olduğunun güvenilir kanıtına sahipler. En ilgi uyandıranlardan bir tanesi durağan dalgalar ile ilgili. Yapılarının çoğunun mimari olarak planlandığını ve enerji alanınızı etkileyen spesifik ses dalgaları ve frekanslarına olanak sağlamak için akustik olarak tasarlandıklarını söylüyoruz. Bunlar aslında insanlarda epifizi canlandırabilir ve böylece çok boyutlu deneyimi güçlendirebilir. Bunun sadece yapılar olmadığını, aslında yapıların yerleşim vektörüne ve sitenin mineral yapısına büyük ölçüde bağlı olduğunu söylüyoruz. Gerçekte, farklı bölgede inşa edilen özdeş yapılar, eğer jelojik matriks, enlemsel yerleşim ve mineraloji önemli ölçüde farklılaşıyorsa, farklı tonal frekanslara sahip olurlar.


144 Izgara 12-12-12′de Tamamlanıyor
2012′de, 12-12-12′de, Kristal Izgara tamamlanıyor. 5 – 12 nci boyutlar kristalin formatta olmak üzere, 12 boyutsal alan birleşiyor. Gezegendeki tüm kristallerin gücü artıyor ve armonize oluyor. Phi Kristalleri ile çalışanlarınız enerji rezonansınızda daha da büyük sıçrama hissedebileceksiniz. Phi Kristalinin düşünceyi güçlendirmede kullanımı önemli biçimde artacak.


Kristo – Manyetiklerde Spiritüel Ortaya Çıkış
Arkansas’ın yeni ortaya çıkan Kristal Vorteksi çok daha güçlü olacak ve Atlantis çağında olduğundan farklı bir fonksiyona hizmet edecek. Tsunamiler Poseida’yı sularla kaplamadan önce, Atlantislilerin daha önce sözgü edilen Arkansas’taki üç Tapınak Kristalini yerleştirmelerinin nedeni budur. Bu Tapınak Kristallerinin amacı ve gücü veçhe ve etki olarak daha çok ‘spiritüel’ olan rezonans yarattı. Bu çok büyük doğal kristallerin eklenmesi onların bilgi, bilgelik, şifa ve çok boyutlu farkındalık ile bilinçli programlanmalarına kısa ve öz bir şekilde ilave yapacak. Ve onların doğal özellikleri, Bimini bölgesindeki Sargasso Denizinin altındaki adı kötüye çıkmış Ateş Kristali kadar güçlü, zemini sallama ve uzay – zaman sürekliliğini bükme yeteneğine sahiptir, bunların Güneş Diski ve Piramitsel kontroller vasıtasıyla saflığa düzenlenmeleri, optiumum faydalı amaç ve dengede tutulmalarını sağlayacak. Tapınak Kristalleri canlıdır ve aslında oldukça evrimleşmiştir ve hayal gücünüzün ötesindeki şekillerde Dünya’ya ve insanlığa yararı olacak.


Gerçekte, bu kristal enerjileri binlerce yıl tektonik hareket ve değişim ile uykuda hiper boyutsal kilitte tutulmuş olan Arkansas’taki bu bölgenin manyetikleridir. Atla – Ra’nın kristalleri saklamak ve tohumlamak için Arkansas’taki bu bölgeyi özel olarak seçmelerinin nedeni budur. Bu kristallerin üretebildiği enerji ile ilgili bir fikriniz yok. Görüyorsunuz bu, eterik ışık, görünen spektrumun üzerindeki ve altındaki ışık, sizin mor ötesi & gamma adını verdiğiniz ışık ile birlikte manyetik enerjilerin kullanımıdır, bunlar kristallerin gücünü azaltmak ve artırmak için kullanılır. Bu bölgede son 20,000 yılda eterik bir kapı mevcuttu ve yüksek frekanslı ışık kapısı bu bölgeye odaklanabilmektedir. Bu kapasite keskinleşiyor.


Bir’in Yasası
Arkansas’ın kuvars Kristallerine Atlantis Bir’in Yasası olarak değinilen enerji ve bilgelik gömülüdür.
Oraya yerleştirilen Üstat Kristaller bu titreşimi bölgedeki kuvars kristallere frekanssal olarak aktardılar ve açıklamış olduğumuz gibi, Üstat Kristaller doğal olarak gerçekleşen kristal yataklarının bazıları tarafından enerjisel olarak alınmakta olan altın kümelenmesinin yüksek boyutsal alaşımını içerir. McEarl madeninden çıkan kristaller bu eşsiz armoniği taşır. Bunlar özellikle güçlüdür.


Üçlü – Sarmal Vorteks
Arkansas vorteksi hareketinde oldukça olağandışıdır. Gezegeninizin kuzey yarıküresindeki çoğu vorteksler ya oval ya da dairesel olarak saatin tersi yönde akışlarla döner. Arkansas’ın kristal vorteksi çok eşsiz, çok özelleşmiş ‘ileri geri’ vortekssel harekete sahiptir. Döngüsünün yaklaşık üçte birini saatin tersi yönünde yapar ve sonra hızla saat yönünde tersine döner. Bu, 120 derecelik 3 ayrı kaviste gerçekleşir. Bu vorteksin ileri geri değişimi çok eşsizdir ve kristo – magno – hidro enerjilerin daha büyük yukarı doğru itilmesini üretme amaçlıdır. Arkansas’ın enerjisi, üç – sarmallı alanına katkıda bulunan üç yerküresel kuvvete sahiptir. Bunlar Talimena Sırtında merkezlenmiş manyetik kuvvet, Ida Dağında zirve yapan Kristalin kuvvet ve Eureka Su Kaynaklarında merkezlenen radyum hidro – enerji kuvvetidir. Bunlar, Toltec Mounds’un altındaki Piramitlerde üçlü – sarmallanan ve düzenlenen ve Little Rock’da Pinnacle Dağının altındaki Güneş Diskinde kodlanmış 3 yay – döner oluşturur. Vorteksin eşsiz modeli hem alıcı hem de aktarıcı düzenek ile inanılmaz basınçlara enerji üretir.


Bitirme
Yükseliş adı verilen, gezegeninizin mezuniyeti aslında Dünyanın alma kapasite kalıbını sizin dilinizde analogdan dijitale, siyah & beyazdan renkliye dönüştürmeyi sağlayacak olan kritik kitledir. İnanılmaz dönüşüm sadece bir nefes uzaktadır. 144 Kristal Izgaranın anteni vasıtasıyla Kristal Dönüşüm, dünyanın boyutsal alışını 3B’den 12B ve ötesine artıracak. Bu, televizyonunuzun modası geçmiş antenden uydu alıcısna değişmesine benzer. Bu Kristal Çağdır, Yükselişin kanatları altındaki rüzgar. Dayanak zirve noktaları Kozmik Tetikleyiciler ve Üçlü Tarih Portallarıdır.


Ama korkuyu salıverin Sevgililer, Bu Yükseliş zamanında, bu Yeni Kristal Çağında, mega güç kristalleri sizden alınmayacak ve Atlantis’in üzücü batışında gerçekleştiği gibi kötüye kullanılmayacak. Aslında kristaller bir daha asla en yüksek hayır dışında bir amaçla kullanılmayacak. Bu, tutulacak olan kutsal bir yemindir. Çünkü sizler bu sözü yerine getirmek için geri dönen Bir’in Yasası ailesisiniz. Birçoğunuzun Kristal Vorteksteki tamamlanmaya çekilmenizin nedeni budur, çünkü aslında çağrıyı hisseden birçoğunuz Tapınak Kristallerinin yerini değiştiren Bir’in Yasasının, Atla – Ra’nın saygıdeğer Bilimadamı Rahipleri arasındaydınız.
Birçoğunuz kristallerin kontrolünün kaybı için suçluluk taşırken, bu aslında yıkıcı kuvvetlere ve tufana yol açan, entrika çeviren, kontrolü Poseida’dan alan Belial’in Oğulları, Atlantisli militarist Aryanların aldatmacasıydı. Bazılarınızın binlerce yıldır taşıdığınız ve bugün bile taşıdığınız suçluluk yanlıştır. Bunu salıvermenin zamanı. Açık çağrı yapılıyor.


‘Bir’in Yasasından’ olan sizler Üstat Kristallerin bir daha asla kötüye kullanılmayacağı, yanlış ellere vermeyeceğiniz yeminini ettiniz. Sevgililer, bu tutulan bir sözdür. Onların kutsallığı ve yararlı amaçları tezahür etti. Bu tamamlanma için uzun, çok uzun zaman beklediniz. Bu tamamlanmaya yaklaşan bir kontrattır ve size emanet edildi. Aslında bunu siz gerçekleştirdiniz! Kristal Geçiş, müjdelenen Yükseliş gerçekleşecek. Bu şimdi gerçekleşiyor!


Ve size 12-12-12 olmadan, 12-21-12 olmayacağını söylüyoruz. Gerçek Yükseliş 12-12-12 dir.
Ben Metatron’um ve sizinle bu Gerçekleri paylaşıyorum.
Ve öyledir
www.Earth-Keeper.com
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder