21 Eylül 2012 Cuma

YÜKSELMİŞ ÜSTAT KUTHUMİ – Kısa Gündönümü Mesajı

 kuthumi
YÜKSELMİŞ ÜSTAT KUTHUMI-AGRIPPA
Kısa Gündönümü Mesajı
MICHELLE MANDERS© kanalıyla
Tüm hakları Saklıdır & Telif hakkı Michelle Manders’e aittir
Johannesburg, Güney Afrika – 14 Eylül 2012
www.palaceofpeace.net
(Michelle Manders’in izniyle tercüme edilmiştir)
Lütfen bu bilgiyi okumanın üzerinizde bir etkisi olacağını not edin, çünkü bilgi zamansızdır. Enerjisel olarak Mesajı Veren Varlığa bağlanırsınız ve benzer bir işlem sizde de gerçekleşir, bu güçlüdür. Canlı kanallığın verildiği zaman çizgileri ile ilgili çok fazla kaygılanmayın. İlahi Planınıza, Zamanlamanıza & Amacınıza uygun olarak benzer bir işlemden geçersiniz.
Bu yazı, berraklık, şifa ve huzur arayan insanları desteklemek için sahibi Michelle Manders ve The Palace of Peace tarafından ücretsiz olarak yayınlanmaktadır. Bu nedenle, Bütünlük Yasasının onurlandırılmasını takdirle karşılıyoruz ve hiç bir insanın, grubun, organizasyonun veya herhangi türde oluşumun herhangi bir durumda bu dökümanın herhangi bir kısmını değiştirmemesini ve kişisel maddi kazanç için kısmen veya tamamıyla yayınlamamasını istiyoruz. Websitemizdeki indirilebilir tam yazının linkini alıntı yapabilirsiniz.

Ben Kuthumi bu zamanda sizi selamlamak için ve size sevgi, besleme, bilgi ve yeni anlayışın kutsamalarını getirmek için Sevgi ve Bilgelik Işınlarında geliyorum. Selamlar Sevgililer. Ve kalplerimizde büyük sevinç ve keyifle bugün sizlerle buluşabiliyoruz, her birinizi Tanrı’nın ellerinde güvenle ve Mesih’in kalbinde sağlamca tutuyoruz.
Dünyanız şimdiye kadar en karanlık ve en derin aydınlanma süreçlerinin birinden geçiyor. Bu süreç bireysel olarak her biriniz için gerekli olan ve gezegeninizin kollektif bilinci için çok gerekli olan bir yolculuk oldu. Dünya Ana da, bir bilinç olarak, bu derin dönüşümden geçmektedir. Onun varlığının en çekirdeği, onun özü açıldı ve gezegeninize doğru enerji yansıtan Evreninizin en temel özüyle birleşerek titreşimler yayıyor. Bu birleşim karanlık benliğinizin ve ışık benliğinizin birleşmesinin temsilidir.
Sevgililer tüm bu süreç korkunuzu salıvermek ve ışığınızı kucaklamak ile ilgilidir. Bu ikisi arasında kararsız kalamayacağınız zaman geldi. Sadece sevginin yolu ya da korkunun yolu olabilir. Son 200 yıldır, gezegen derin bir temizlik sürecinden geçmektedir. Milyonlarca enerji uzaklaştırılmakta, soğanın katmanlarının soyulup atılmasına çok benzer şekilde. Soğanı soyduğunuz zaman ne olur? Gözleriniz yaşarır, öyle mi? Gözyaşları vardır, ama bu kesinlikle yemeğe leziz bir tat ekler, öyle değil mi? Sizler kendi soğanınızın katmanlarının her birini soyarken gözyaşları vardır, ama ayrıca bir temizlik gerçekleşmektedir.
Bu, yüzleşmek, göğüs germek zorunda olduğunuz hassas bir zaman ve bu zamanda gezegeni terk eden bir çok insan var – bazıları sadece düşüp ölüyor ve insanlar bu ruhların terk etmeyi seçmesine şok oluyorlar. Bunların hepsi, sizlerin ona doğru çalıştığınız Kova Çağına uyanışın parçasıdır. Gerçekte, sizler Dünya gezegenine şimdiye kadar gelmiş olan en cesur ruhlardan bazılarısınız. Hepiniz zorlu, muazzam bir görev seçtiniz, bu aşama sırasında yoğun karanlık ile karşılaşmak zorunda kalacağınızı biliyordunuz. Ama yine de yolculuğu yapmayı kabul ettiniz. Hepiniz ve sizin gibiler, yeniden enkarne olmuş olan ve yeniden enkarne olmakta olan İlahi Üstatların dünyanızı Işığın Yeni Döngüsüne götürebilmesi için cehalet ve korkunun yoğun ormanında yol açmak zorunda oldunuz.
2000 yılında “Sevginin Bilimi” olarak bilinen bir enerji topraklandı. Bu, ışık ve karanlık, iyi ve kötü, doğru ve yanlış kutupluluklarının artık deneyiminizi yöneten başlıca enerji olarak kalamayacağı anlamına geliyor. Her şeyin ışığı yansıtma zamanı geldi – ışık ve ışık, ışık ve karanlık değil. Siz gezegene karanlık ve ışığı dengelemek için gelmediniz. Bu gezegene eril ve dişil benliklerinizi birleştirmek için, bütün ve tam bir varlık olmak için geldiniz. Bu, ışık ve karanlığı dengelemek ile ilgili değildir. Işığınızda BÜTÜNÜYLE olmak ile ilgilidir, böylece yansımanıza baktığınız zaman, her yönde saf ışık yansıtıyorsunuz.
Ayaklarınızın altından halı çekildi, bunu inkar eden yok. 21 Eylül 2003′ten bu yana, tüm gezegeniniz, Sirius Çağının Yeni Işığının doğduğu bir ortaya çıkma sürecinden geçmektedir. Koza kırıldı ve Siriuslu veçheleriniz ortaya çıkmaya başladı. Siriuslu Lordlar, Leydiler ve Üstat Varlıklar zamanın çağları boyunca dünyayı izlemekten sorumlu oldular – onların Evrensel hükümet olduğunu söyleyebilirsiniz. Gezegeninizde bu Siriuslu Varlıklardan fiziksel formda olan çok sayıda varlık vardır, onların bazılarını Yunuslar ve Balinalar, Filler ve Kedigiller olarak tanıyorsunuz. Ayrıca bir kaç Üstat Öğretmen vardır. Onların çoğu şu anda gezegeninizde 0 – 8 yaşlar arasındadır. Farkına varma, şifa ve uyanışın değerli fırsatlarını getiriyorlar. Onların bazıları sizin çocuklarınız veya torunlarınız bile olabilir.
Varlığımız DNA’nızın 12 nci ipliğinin yapısı içinde tutulan Siriuslu veçhelerinizin ortaya çıkmasının devam etmesini sağlıyor. Bu sizin Üstat Benlik ipliğinizdir. Bu sonraki 3 gün boyunca, başka bir seviyede bunun aktivasyonunu deneyimleyeceksiniz. 21 Eylül’den itibaren, dünyalarınız ve diğer dünyalar arasındaki perdeler şimdiye kadar olduğundan çok daha ince olacak.
Hakikat ortaya çıkacak. Yanılsama içinde tutulan bir çok şey deşifre olacak ve parçalanacak. Bireyler olarak zaten yanılsamaların parçalanmasının çok fazlasını deneyimlediniz. Şimdi hepiniz soyutlanma yerinizden dışarı çıkarılıyorsunuz ve Güneş Çakranızın ışığına getiriliyorsunuz. Bir süre önce gerçek kimliğinizin ortaya çıkmasını sağlayarak kendinizi yeniden keşfetmekten sorumlu olan Güneş Çakrasından bahsettik, birçoğunuz gerçek kimliğinizin ortaya çıkmasını deneyimliyorsunuz. Çoğu insan şu anda kimlik krizinde, neden burada olduklarını bilmiyorlar ve kim olduklarını soruyorlar. Bu bir süredir sorulmaktaydı, ama şimdi insanlığın ruhları içinde daha da derin arama duygusu var, insanlar sadece Tanrı’dan değil, hükümetlerinden, dünyanın zorlu liderlerinden yanıtlar istiyorlar. Sizler dünyanızın ülkelerinin bir çok hükümetlerinde ve liderlerinde çok büyük değişime zaten tanık oluyorsunuz.
Soyutlanma yerinizden dışarı çıkarken, Işık toplulukları şeklinde birleşmek için gruplar halinde bir araya çekiliyorsunuz, çünkü birlikten kuvvet doğar. Gruplar halinde bir araya gelme fikrini kavramsallaştırmaya çalıştığınız zaman çok dikkatli olun, çünkü bu hizipler veya “yandaşlar” ya da mezhepler oluşturmak ile ilgili değildir. Bu sadece birleşik bir vizyonun bütünün hayrını desteklemesinin tezahür etmesini sağlamak için bir bütün olarak yürümeye istekli olan insanların bir araya gelmesidir. Lütfen bunu aklınızda tutun. Bu, elit gruplar veya mezhepler oluşturmak ile ilgili değildir. O sistemler yıkılacak. Bu, kollektif bilincin gerçekten tezahür edebilmesini destekleyen değişimi sağlamak üzere birlikte çalışabilmeniz için bütün dünyanın boyutlarını birleştirmek ile ilgilidir.
Bedenlerinizden salıverilen yoğun miktarda enerji var; bedeninizin hücrelerinden salıveriliyor, bu birçoğunuzun yoğun yorgunluk ve uyuşukluk, bezginlik deneyimlemenize neden oluyor. Birçoğunuz derin bir kayıp duygusu, gelecek korkusu hissediyorsunuz, bazılarınız ileriye gidemediklerini, geriye de dönemediklerini hissediyor. Yapılacak sadece tek bir şey var ve bunu size o kadar çok söyledim ki sayısını unuttum! Ve yapılacak şey TESLİM OLMAKTIR. Şu anda yapabileceğiniz tek şey sadece Tanrı’ya değil, aynı zamanda ihtiyacınız olduğu zaman, ihtiyacınız olan şeyi tezahür ettirme yeteneğinize güvenmektir.
Korkunuz sizi sınırlayan şeydir, bu uzun lafın kısasıdır. Şimdi hepinizin GÜVENİ kucaklama zamanınız. Güven SEVGİDİR, güven HAYATTIR, güven IŞIKTIR. Korku CEHALETTİR, korku KARANLIKTIR, SINIRLAMADIR. Güven ve korku, deneyimlediğiniz iki çok net veçhedir, şimdi tek yapmanız gereken o seçimi yapmaktır. Ama korkunuz her zaman sizi baştan çıkarıyor. Enerjinizi korkuya yatırmanın sizin için ne kadar kolay olduğunu ve enerjinizi güvene yatırmanın ne kadar zor olduğunu fark ettiniz mi? Çılgınca olduğunu düşünmüyor musunuz? Ama yaşamınızın bir gerçeği.
Değişim kaçınılmaz sevgililer ve değişimi kucaklayabilmenizin tek yolu hayatın size sunduğu şeylere teslim olmaktır. İlerlemek ve amaçlarınıza ulaşmak ile Tanrıyla çatışmak arasında bir fark vardır – Hoşunuza gitsin ya da gitmesin O her zaman kazanır! Bu, Ruhunuzun güce sahip olmadığı anlamına gelmez, söylediğimiz şey Ruhunuzun İradesi ile bir olan Tanrı/Tanrıçanın İradesinin korkularınızdan çok daha büyük ve çok daha güçlü olduğudur.
Alt egonuz korkularınıza çok fazla güç verdi ve bu nedenle korkularınızın ruhunuzun sınırlamaları kaldırma yeteneğinden daha büyük olduğuna inanma yanılsamasını yarattınız. Ama bunu öğreniyorsunuz. Sirius hepinize Ruhu deneyimlemenin, yaratıcı gücünüzü deneyimlemenin yeni dünyasına girme fırsatı veriyor.
Sizi canlandıranın Ruh olduğunu kavradığınız zaman, bu dünyada, bedeninizde olduğunuz her şey olmadığınızı kavrarsınız. Şimdi teslim olun ve Sevgi ve Işığın Kaynağının şimdi size yolu göstermesine izin verin. Bu Işık Kaynağının tünelinizin sonundaki Işık olmasına izin verin. Bu hayat için teşekkür edin ve büyüme hakkı karşılığında hayatta kalma kavganıza son verin.
İyileşme süreçlerinizin tamamlanmaya yaklaştığını görmek için sizi kuvvet ve cesaret ile kutsuyoruz. Her zaman ilahi şekilde korunduğunuzu ve rehberlik aldığınızı ve çok fazla sevildiğinizi bilin. Sizi saran görünmez kollara güvenin, çünkü mücadele zamanlarında ayaklarınıza bakarsınız ve sadece tek bir çift ayak izi görürsünüz – bunlar sizin değil, bizim ayak izlerimiz, çünkü biz sizi taşıyoruz. Sadece bir düşünce uzağınızda olduğumuzu bilin. Huzur sizinle olsun.
Ben Kuthumi’yim ve sizleri sevgiyle selamlıyorum ve kutsuyorum. ADONAI.
Eğer Facebook kullanıyorsanız, topluluktan rehberlik ve destek almak için Palace of Peace Grubumuza katılabilirsiniz. Ayrıca Thrive Hive – Abundance Mini-Course Support Group, Aquarian Rising 2020 – Earth Grid and Portal Activations Worldwide Group’a katılabilir veya daha fazla öğretiler ve mesajlar için websitemizi ziyaret edebilirsiniz, www.palaceofpeace.net
Telif Hakkı Uyarısı – Güven ve Bütünlük Yasalarını onurlandırmanızı ve bu bilginin hiç bir kısmının para kazanmak için kullanılamayacağını, değiştirilemeyeceğini, tercüme edilemeyeceğini, yeniden üretilemeyeceğini, dijital olarak kaydedilemeyeceğini, kısmen ya da bütün olarak silinemeyeceğini bilmenizi istiyoruz. The Palace of Peace mesajlar için tercümanlar atadı ve bu insanlardan başkası tarafından tercüme yapılamaz. Bu mesajı başka bir dilde okumak isterseniz veya bu materyali kendi dilinize tercüme etmek isterseniz, lütfen michelle.palaceofpeace@gmail.com adresine yazın. Bu bilgi her zaman Michelle Manders’in fikri mülkiyetinde kalır.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder