21 Eylül 2012 Cuma

KRİZALİTİN DÖKÜLMESI: GERİ SAYIM BAŞLIYOR

 Monarch chrysalis emergence 3
LAUREN C. GORGO
18 EYLÜL 2012
ThinkWithYourHeart.COM
Pleiades Yüksek Konseyi, önemli evrimsel değişimin bir başka dönüşüne geldiğimizi söylüyor. Hissim şu ki, onlar Aralık’taki (12/21) kollektif doğumumuza götüren kozmik kasılmaların yoğunlaşan baskısına (10:10, 11:11, 12:12) ek olarak, bu hafta gerçekleşen (9/19) yedi adet Uranus/Pluto karesinin ikincisine, ekinoksa (9/22) değiniyorlar.
Şimdi her gün karşılaştığımız bu yeni enerjiler sadece yüksek bilinç yolunda olan bizleri etkilemiyor, tüm dünyadaki insanların işlev yapma şekillerini de gerçekten etkilemeye başlıyor… fark edilebilir şekillerde.
Şu şekilde açıklıyorlar:
Yeni enerjiler insanlığın ön saflarında olanlara hizmet etmek için şimdi burada… buna ’5B enerjisi’ diyelim. Işığın bu kaçınılmaz ve önlenemez kuvvetleri daha önce olduğundan çok daha fiziksel bir şekilde bütünüyle dünyaya süzülmeye başlıyor. Bununla, geçmişte şiddetlenen fotonik frekanslardan etkilenmemiş olanların şimdi artan değişkenlik işaretleri göstermeye başlayacağını kastediyoruz. Aslında sizler zaman kuvvetlerinin kendisinin lineer bir yapı olarak çökmek için hızla artan sıkışmasının olduğu kutsal sıfır – noktasına yaklaşıyorsunuz.

Bundan başka, şu anda algılayabildiğiniz ve dahil olduğunuz yeni frekanslar eski (3B) insan prototipinden çok yeni (5B) insan prototipi ile daha fazla uyumludur. Bu, hücresel dönüşümünüzün tamamlanmasına yaklaşanlarınızın başkalaşımın birçok yararlarına maruz kalacağınız, eski armoniklere bağlanmış olanların realite sistemlerinin çok daha hızlı bir şekilde parçalanmasını deneyimlemeye başlayacakları anlamına geliyor. Bu, bu enerjilerin çok fazla zarar getireceğini söylemek değildir, sadece çok daha fazla sayıda insan değişimi zorlayan oluşan baskılara yanıtlar için içlerine bakmayı hatırlayacak.
Sadece SEVGİ OLUN!
Yeni insanın rolü dışsal durumları kurtarmak, iyileştirmek veya değiştirmek değildir, yeni paradigma için tarafsızlığı muhafaza etmektir.
Özellikle sevdiklerinize gelince bu göründüğü kadar kolay değil. Tanıdığımız, sevdiğimiz insanların hayatlarında beklenmedik olaylar/değişimler var ve daha fazlası olacak.
Bu anlarda üstatlığımızı eyleme koymamız isteniyor, çünkü bu ayartıcı olabilir… dostlarımızı ve ailemizi cehennemin arındırıcı ateşlerinden “kurtarmaya” çalışmak için, özellikle siz şifacılar için… Yine de, hepimiz cehennemin versiyonlarının kendi bireysel doğum sancılarımızdan derin şekilde biliyoruz ki, bu en sonunda gereklidir ve ateş çok sıcak olsa bile, asla ciddi şekilde yanmayız… “kalplerimizle düşündüğümüz” sürece.
Sıcaklık kesinlikle artıyor ve şimdi önce olduğundan çok daha fazla tarafsızlık içinde kalmamız ve (evrensel) SEVGİNİN ışığını yaymamız teşvik ediliyor… ve SEVGİNİN eksilmesinin önce olduğundan çok daha fazla sonuçları var.
Varlığımızın her hücresinde (528 Hz) SEVGİ frekanslarını taşımakta daha fazla usta olurken, aynı zamanda yeni – insan sağlığımız için çok önemli olan enerjisel dengeyi sürdürürüz ve ayrıca yeni (gezegensel) ızgaranın bütünlüğünü sürdürürüz… yeni dünya varlıkları olarak bizi besleyen ve devam ettiren sistem (gezegensel ızgara).
Etrafımızdaki enerjilere yenik düşersek… yani, eğer çöken dünyanın (ki sesi gittikçe yükseliyor) gümbürdeyen dramasına duygusal olarak dolanırsak veya bağlanırsak, o zaman yalnızca istikrarsız olma riskine girmeyiz, aynı zamanda bu modası geçmiş realite sistemine büyük bir katkı oluruz.
Aktarmak istediğimiz şey, birçoğunuzun yeni insan avatarlar olarak yeteneklerinizde şu anda güçlü olmanın ötesinde olduğunuzdur, bu en hafif niyetin büyük evrensel desteği kullandığı anlamına geliyor. Eğer bu enerji yanlış kullanılırsa… örneğin, dağılan dünyanın duygusal çalkantısına dikkatsizce uygulanırsa, bu sizi on kat yoldan çıkarma kapasitesini kuvvetlendirecektir. – Pleiades Yüksek Konseyi.
Başka deyişle, enerjimizi/odağımızı koyduğumuz yer şimdi çok daha fazla güçlüdür, çünkü Pleiades Yüksek Konseyinin söylediği gibi, bir zamanlar 3B dünyaya hizmet etmiş olan enerjiler tamamen “ters çevrildi” ve 5 B dünyaya hizmet etme pozisyonuna girdi. Bu nedenle gezegende daha fazla çalkantılı zamanlara girerken, SEVGİYE odağımız çok daha önemli hale geliyor.
Aslında, değişimin çekirdek yapısı arkasındaki tetikleyici kuvvet olarak SEVGİYE odağımız bunu öyle yapma olasılığını artırır. Pleiades Yüksek Konseyi, şimdi SEVGİNİN tüm değişimlerin temeli olduğu gerçeğine sağlam şekilde ekili kalmanın, daha büyük görüntüyü almanın zamanı olduğunu tekrar tekrar hatırlatıyor. Bunu ne kadar çok yapabilirsek, tüm seviyelerde gezegensel ıstırabı o kadar önemli ölçüde azaltabiliriz.
Bunu ışık – çalışması seviyesinde değişimi gerçekleştirmek için SEVGİNİN harika (skalar) dalgalarını yayabilenler ile paylaşıyoruz… bunun gelecek günlerde büyük ölçüde etkisi olacak. Gel – git sizin lehinize döndü… – Pleiades Yüksek Konseyi
Bu bilgiyi nasıl kullanacağınızı, yaşamınızda, dünyada ve evrensel seviyede bile değişimi nasıl gerçekleştireceğinizi merak ediyorsanız, görünmeyenler her zaman söylediklerini söylüyorlar: Sadece SEVGİ OLUN.
Spesifik olarak, nasıl sadece SEVGİ OLURUZ?
Şöyle yanıtladılar:
Negatifliğe veya korkuya düşmeyi reddederek SEVGİ OLURSUNUZ. Bu kadar basit. Korku düşüncesini SEVGİYLE hükümsüz kıldığınız her seferinde, görüşünüzü genişlettiğiniz her seferinde, HER ŞEYİN MÜKEMMEL VE İYİ OLDUĞUNU hatırladığınız her seferinde kazanırsınız. Bir SEVGİ sütunu olarak kalın, SEVGİYİ çağırın, SEVGİYİ soluyun. Hepsi bu. Bunu SEVGİYİ yayma niyetiyle yaptığınız zaman, sadece SEVGİ tarafından kontrol edilen adamantine parçacıklarının akışını çoğaltırsınız. Negatif iyonlara benzer şekilde, bu kutsal parçacıklar gerilimi rahatlatarak ve gerginliği yatıştırarak dünya & insanlık üzerindeki muazzam baskıyı salıverir. Yaşamınızı ve dünyayı değiştirmenin daha iyi bir yolunu düşünemiyoruz.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder